Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

özbekcimmm kaptanımız azra_sıla varr

yer varsa alabiliriz birde kuralalr var 2 hafta deneme süresi falan bir soralım kaptana bakalım ne diyicekkkk

kızlar bn bugün resm çekildim am boydan yoook
boydan resmimde
buluşma topiğinde var
olmassa yarın çekilir eklerim
tatlım ben daha yeni ekledim eklemem gerek var mıki isterseniz kilolu halimi ekliyim bide
ayyy ne var bizde olucaz şekerim
cigdem83
kilosu : 65
Hedef kilosu :55
nedeni : git gide şişmenlıyorum, kendime dur demek ve eski kıyafetlerimin içine girip, şöle kendimden emmin bi şekilde gezmek istiyorum..

çiğdemcim harika gözüküyosun

öğlen tavuk salatası yedim içinde bi kırtik tavuk vardı pek tavuk salatası denemezdi şimdide elma yicem
başım müthiş ağrıyo
selmay nerelerdesin şekerim paylaşımların çoook azaldı

kaptanım nerelerddesiinnnn.....

özbek arkadaşta girmek istiyormuşşş...kaptanımmmm kardeş takımdamısın sen bakımmmm.....
kaydirigubbakcemile

arkadaşı taşınıyormuş ona yardıma gitti canım..
senin eklemene gerek yok şebnem ama eski hallerini çok merak ediyorum bizi gaza getirmek istersen eklersen seviniriz..şimdi harika görünüyorsun çünkü...

tşkler şebnemcim..
orti ben belki akşama giremem yediklerimi yazayım:
sabah:cornflakes 1 kase yarım çay bardağı süt
ara 2 altınbaşak
1 fincan yeşil çay
öğle:bir kase çorba
3 köfte yağsız salata
1 dilim kepek ekmeği
küçük kase yoğurt
ara:1 yeşil elma
1 avuç üzüm
akşam da dünden haşladığım karnıbahara yoğurt döküp yicem..

:lepi::lepi::lepi:
senin eltin seni görünce ilk böle olcak:1shok: sonra delikafadulden en son akannehir

böle devam elimphiaamŞeniz

süpersin orticimmmm

ben akşama girer yazarımm birarda özelden atacam sana yediklerimi.....bende seninkileri ve benimkileri excel yaptım orda tutuyorummm....

bu arada karnabahar çıkmışmı süperrr bende alım haşlımmmm yoğurtlu severimmm.....

bende çıkıyorum kızlarr banada müsaade öptüm sizi

kaptanıma katılıyorummm hatta eltin şöyle olcakkk....

kendini çirkin ihsseden ve şoka giren smileyy.....hehehehe

yok o ateş hep canlı kalacak iki ay boyunca merek etmeyın ben sağ olursam yılbaşı içinde bir proğram yaprız merak etme benimde hedefime daha çok var çünki

ayy bakın ona göre ayağınızı denk alın :roflol::roflol:
aman tutmayalım kaptanım hepimizi dize getirsinnnnnnnnlaelaelaelaelae
:roflol::roflol:

Teşekkürler opuyorumnanaktan
Tamam kızlar, ozaman benim hedefim 8 k.g.
Kaptanım hedefim 57 benimzemuszemus
tamam canım

iltercim bende katılmak istiyorum yardımcı olurmusun sekerim
özbekçin şuan için birtane yerimiz boş takımda onunda çiğdem83 deneme süresinde isimli arkadaşımız deneme süresinde istersen sende gel aramıza senide deneme süresine alalım bir boşluk olursa listeye alınırsın ama sana şöyle bir güzellik yapabilirim biz takım olarak 2 aylık kendi aramızda bir yarışa girdik o yarışa seni alabilirim bazı kurallarımız var o kurallara uyarsan neden olmasın
boyum 161
kilom 65
hedefim 58
kuralları senin için yazayım sen bir bak istersen tamam dersen ozaman yarışmaya seni alırım

ok yardımcı olursan san canım zaten azra sılada konuştum yer yokmuş ama arada gelip bakcam size cünkü hamile kalmadan zayıflamak istiyorum yüzmeyede yazıldım

GENEL KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorundadır. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.
4. Her gün en az 1 saat spor yapmak zorunludur.
5. Her gün en az 3 lt ya da 2,5 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.
6. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 2 bardak tüketilmelidir.
7. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.

2 AYLIK YARIŞMA KURALLARI
1. 25/09/2009 Tarihinde başlayan yarışmamız kurban bayramında son bulur.toplamda 2 ay
2. 25/09/2009 tarihinde sabah her kez kilo bildirimini yapar ve hedef kilosunu belirler ve takıma yazar.
3. Her harfta Cuma günü bildirim işi yapılır.
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABİLİR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABİT ÇIKABİLİR
· 2 KERE SABİT BİLDİRİM YAPAN 1 KERE (+) BİLDİRİM YAPABİLİR
· 2 KERE (+) BİLDİRİM YAPAN ÜYE SABİT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI İHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .
4. Her üye başka bir üye ile eşleşecek ve her gün yedilerini içtiklerini yazacak. Eşleştikleri üyeler birbirlerini denetleyecek ve Cuma günleri her üye eşleştiği üye hakkında yorum yazacak.
5. bütün üyeler şimdiki kilolarını gösterir resim ekleyecek. 2 ay bittikten sonra o zamanki kilolarını gösterir resim eklemek zorunludur.
CEZALAR
1. TAKIMDAKİ BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DİSKALİFİYE OLUR.
2. KURALLAR KISMINDAKİ 3 KURALARI İHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPİĞİ OLMAYAN BAŞKA BİR TOPİKTE ( OZAMAN BELİRLENECEKTİR ) “BEN ÇOK ŞİŞKOYUM” YAZACAKTIR.
3. DÜZENLİ OLARAK YEDİKLERİMİZİ İÇTİKLERİMİ YAZILACAK ( MAZERETSİZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞİŞKOYUM” DİYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPİKLERDE
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTİĞİ KİLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DİSKALİFİYE OLUR.

ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ver yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri yemeği fazla abartmama şartı ile yemelerine izin verilir.
2. yarışma başlangıcında belirlenen hedef kiloyu daha önce başarı ile veren yarışmacı o hafta 1 gün boyunca istediği kadar yemek yiyebilir.

canım şimdi bu kuralları oku ona göre kararını ver biz iki ay birbirimizle yarışıcaz ama yarıma sırasında hergün gelip bildirim yapmak zorundasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…