tatlım ben daha yeni ekledim eklemem gerek var mıki isterseniz kilolu halimi ekliyim bidekızlar bn bugün resm çekildim am boydan yoook
boydan resmimde
buluşma topiğinde var
olmassa yarın çekilir eklerim
ayyy ne var bizde olucaz şekerimoff kızlar bİr topİk var hergÜn kİm ne gİymİŞ eklİyorlar Şİmdİ gÖrdÜmmm
ayy hepsİ fİttt hepsİ İncecİkkk hele bİrİ var benİm eskİ halİm aynııı....fecİİ gaza geldİmmmmmm....
cigdem83
kilosu : 65
Hedef kilosu :55
nedeni : git gide şişmenlıyorum, kendime dur demek ve eski kıyafetlerimin içine girip, şöle kendimden emmin bi şekilde gezmek istiyorum..
tşkler şebnemcim..
orti ben belki akşama giremem yediklerimi yazayım:
sabah:cornflakes 1 kase yarım çay bardağı süt
ara 2 altınbaşak
1 fincan yeşil çay
öğle:bir kase çorba
3 köfte yağsız salata
1 dilim kepek ekmeği
küçük kase yoğurt
ara:1 yeşil elma
1 avuç üzüm
akşam da dünden haşladığım karnıbahara yoğurt döküp yicem..
yok o ateş hep canlı kalacak iki ay boyunca merek etmeyın ben sağ olursam yılbaşı içinde bir proğram yaprız merak etme benimde hedefime daha çok var çünkiolur valla ilterim ben şimdi hedefimi versem bile zaten 9 kg daha kalıyor hedefe...
öptüm canım seni teşekkürler böyle bir olaya vesile oduğun için..bak herkes tam gaz maşallah işallah pırt diye sönmez kimse..
ayy bakın ona göre ayağınızı denk alın :roflol::roflol:walla elimphiaaam söneni söndürüüüz
ucunda takımdan diskalifiye var
bu arada arkadaşlar şunu söleyiim
eğer bir takımdan diskalifiye olursanız
bir daha hiç bi takıma giremzsinz
geri girmenz için geri dönemk üzere ayrıldı yazması lazıım
bnden demesi
:roflol::roflol:aman tutmayalım kaptanım hepimizi dize getirsinnnnnnnnlaelaelaelaelae
tamam canımTeşekkürler opuyorumnanaktan
Tamam kızlar, ozaman benim hedefim 8 k.g.
Kaptanım hedefim 57 benimzemuszemus
özbekçin şuan için birtane yerimiz boş takımda onunda çiğdem83 deneme süresinde isimli arkadaşımız deneme süresinde istersen sende gel aramıza senide deneme süresine alalım bir boşluk olursa listeye alınırsın ama sana şöyle bir güzellik yapabilirim biz takım olarak 2 aylık kendi aramızda bir yarışa girdik o yarışa seni alabilirim bazı kurallarımız var o kurallara uyarsan neden olmasıniltercim bende katılmak istiyorum yardımcı olurmusun sekerim
kuralları senin için yazayım sen bir bak istersen tamam dersen ozaman yarışmaya seni alırımboyum 161
kilom 65
hedefim 58
süper kilo vermişsin eski halin çok kötü bişrdaha sakın kilo almabaktınız mı silyorum hiç hoş deil ler
1 dk canım hepsini anlatıcamaranıza gelip nasıl katılcam neler yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?