Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sana birtane eş tayin edicem eşinle birlikte birbirinizin yediklerini içtiklerinizi takıp edeceksiniz hergün cuma günleride sabah saat 12 kadar kilo bildirimlerinizi ve eşinizin bir hafta boyunca yediklerini rapor edeceksiniz olumlu olumsuz yorum yapacaksınız

ozaman cidemcim seni özbekle eş yapıcam haberiniz olsun birbirinizle tanışın ikinizde çok yenisiniz daha rahat kaynaşırsınız zaten

eşler bu şekilde oldu ozaman

selma12 = ilterçakır
azrasıla = ilterçakır
neslihan165=elimpiha
husel = çitos
dağçileği = selmay
şebnem = levrek
cidem83 = ozbek83

ılterçakır
Kilosu : 76,00
Hedef kilosu : 68,00
Nedeni : kilo vermek zorundayım çünki bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünki daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü mağazaya girdiğimde beğendiğimi almak istiyorum

özbekcim ban bu şekilde kilo vermne nedenini içeren bir yazı yaz 2 ay içindede verebileceğin hedef kilonu bildirisen sevinirim

ozbek 83

kilosu 65
hedefi 57

kilo verme sebebi : pcos hastası bebiş sahibi olmak istiyor :) 38 beden kıyafetlerine geri dönmek istiyor :) eşinin ilk zamanki gibi cıtırı olmak istiyor ) istiyor isityorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

İsteklerin en kısa zamanda olsun inşallah canım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…