Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geçen hafta 71.4
Bu hafta= 71.1
300 gr bu kadar az vermemiştim hiç

üzülme senin hedefin vermek değil sabit kalmak olsun. ben hamileyken dr bana 5 ayda en fazla 2 kilo al demişti. tabi ben o zaman 64 kiloydum. ama ona rağmen 5 ay da 4 kilo almıştım. ben her ay 1 kilo alarak gidiyordum senin hedefinde almamak olsun

slm kizlar giremiyom telefonum hala bozuk ne yapabildim nede yenisini aldm annemden bakabiliyom arada oynakbasi34 kaptanim istersen beni listeden cikarabilirsin aktif degilim hic paylasim yapamiyorum herkesden ozur dilerim ne zamn telefon alirim bilmiyorum benimde kilom sabit 73 den asagi inemedm bi turlu ya

Geçen hafta 71.4
Bu hafta= 71.1
300 gr bu kadar az vermemiştim hiç
Hamile olmana rağmen iyisin artılarda değilsin ben 73le hamile kalıp 95kg ile doğum yaptım ve doğumdan sonra hiç kg gitmemişti 95kgydum yine 2.kez hamile kalırsam çok dikkat edilen kg vermek zorda almak kolay

ee herhalde buraya yaz ki ne yediğini bir de burda değerlendirelim :) iyi kilo almışsın yalnız

***8. TAKIM 590.ETAP***

mavimli ( 75 / / / % )
Eccoomm ( 73 / / / % ) sabit
gulum7 ( 73.5 / 74.8 / + 1.3 / - 1.77 % )
serenalar ( 80.8 / / / % ) sabit
Erolummm ( 71.4 / 71.1 / 0.3 / % )
zukkum ( 85,5 / / / % )

8. Takım Ortalaması: %

Benimki de bu ayın 25inde 18e girecek ♡ maalesef umurunda değil ama bakalım perşembe doktor inşallah birsey verir de düzene girer o zaman daha kolay gider kilolar inşallah

tabi gençlik pek umursanmıyor bizde öyleydik. annelere düşer genelde o derde. hadi bakalım inş cnm.

bugünkü menümü de yazayım. hafta sonu çok aktif olamayabilirim.

sabah
1 kaşık süzme yoğurt
1 çay kaşığı salça
1dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
(klasik peynir zeytin sıkıyor beni)

ara
1 elma

öğlen
1 kase yoğurtlu tarhana çorbası
2 köfte kadar et

ara
yarım nescafe
birkaç tane leblebi

ara
2 erik

akşam
1 tabak kabak yemeği (kış kabağı ile yapıyoruz etli nohutlu)
1 kase yoğurt

iyi tatiller herkese

Beni eklememişsin 74.8 bildirimi sabah yapmıştım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…