- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Sen menü yazınca ben utanıyorum gene cok az yemissın tebrikler mıde kuculmus kesinlikleBende bildireyim menümü
Cuma menümmissERE
Kahvaltı = 2 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peynir
1 dilim ekmek
1 dilim ananas
Öğle = 1 avuç kuruyemiş 3 gün kurusu
Akşam yemeği = 1 orta boy çupra salata
3litre su
Yürüyüş yokSu perisi86
İnş kaptancım buraya gitmeyince benim dengenin bozuluyor hep birlikte verelim kilolrı
Sorma valla aldım kg gece yedim 2gün hemen kglar geri geldiee herhalde buraya yaz ki ne yediğini bir de burda değerlendirelim :) iyi kilo almışsın yalnız
İnş kaptancım buraya gitmeyince benim dengenin bozuluyor hep birlikte verelim kilolrı
Ay çok fenaymış***8. TAKIM 590.ETAP***
mavimli ( 75 / 74,8 / 0,2 / 0,27 % )
Eccoomm ( 73 / / / % ) sabit, Üye izne ayrılmak istiyor ( 1. izin )
gulum7 ( 73.5 / 74.8 / + 1.3 / - 1.77 % )
serenalar ( 80.8 / / / % ) sabit
Erolummm ( 71.4 / 71.1 / 0.3 / 0,42 % )
zukkum ( 85,5 / / / % ) Sabit
8. Takım Ortalaması: - 0,180%
Maalesef durum bu ama yapacak bir şey yokartık haftaya daha da güzel bir sonuç olur inşallah
Ay şu yarınki faslı da atlatayım da sonra inşallah daha da rahat olacağım
Eşime dün hatırlatınca aaaaa ne ara anlaştınız ( Allah biliyor ya hiç istemiyor görüşmek çok cimriler ve herkesi parmaklarında oynatmaya çalışıyorlar diye)
Yahu 2 hafta önce anlaştık ya falan dedim bizimki gözümün içine bakıyor hani kaçabilirmiyim bu geceden der gibi
Yarın zaten arkadaşına çalışmaya gidecekti havuz faslından sonra bende adamın çiğerini bildiğim için sen takıl kafana göre çaya gelirsin iyice de ayıp olmasın diye dedim adam dünyaları bağışlamışım gibi '' Ya yeminle sen bir tanesin nasılsa bir bakışımdan aklımdan geçeni anladın '' dedi
Benim akrabam ama sağ olsunlar hakikaten çekilecek gibi değillerAkşam yemeğine davet ediyoruz ama her defasında öğlende damlar sonrada saat 17:00de başlar ay biz kahvaltıyla duruyoruz midemiz sırtımıza yapıştı ne zaman yiyeceğiz diye ( ki geldiklerinde kahve faslı yapıyoruz onuda boş geçmem ) Kızkardeşim gelince dediğim de de hemen başlarlar onu aramaya hadi gel yiyelim diye sonra gece 12ye kadar otururuz ama genelde hep boş muhabbet
21 ve 30 yaşlarında iki bekar kız var ama genelde ufak olan gelmez büyük olanda gelir koltuğa yapışır
Birde benim büyük kıza koca karı gibi ay afferin iş de yapıyormuş falan der benim büyük kız deli olurHatta bazen bana bile birşeyleri yaptırmaya çalışır ( çayı bitsin bekler ben koyayım diye hatta bazen tam otururum aaa bana da çay koysana der gelde deli olma len yabancı yer mi kalk al işte bana ne söylüyorsun )
Yenge desen ha bire para muhabbetine girer ( eşin ne kadar maaş alıyor, yok işte işten ayrılırsa kaç para tazminat olmuş olacak, emekli olunca kaç para alacak falan diye sorar durur bende her defasında ben bile okadar kafa yormuyorum boşver yengeciğim derim ama hala istikrarlı şekilde her defasında sorar)
Ay bak anlatınca daha şimdiden kendi kendime şiştimadam haklı yani kaçmakta Arkadaşının dükkanında mangalda balık yapacaklarmış iş bitiminde dedim boşver kal ama saat en geç 21:00de gel de çay faslına yetiş iyice de ayıp olmasın
Şimdi bu sefer birde sorar ek iş mi yapıyor, arkadaşı para veriyormu, veriyorsa kaç para diyeonada tabi direk bir bilgim yok derim olur biter
Hatun Annemlerin mallerinin değerini bile bir gün araştırıp hesaplamış birde utanmadan Anneme aaayyy yenge kız senin şu kadar malın var ederi şu kadar demezmihani utanmasa birde banka hesaplarının tutarını hesaplayacak ( gerçi senin bankada da vardır paran yapmıştı hatta )
İşi güçü sidik yarışıAnnemlerle mal konusunda bizle gezme ve ilgi konusunda ( eşlerimizle iyi olmamızı bile hatun kıskanıyor bize adamlar bir şey alsın hemen der ay amcanda bana şunu alacak yada amcama döner ay bizde gidelim oraya der sonrada face'e mutlaka resim atar açıklama olarak üzerine keyif yaparkene yazar
Yok ben değiloynakbasi34 kaptan diyetisyene gidiyordun devam ediyor musun??
mavimli canım sende başlıcaktın sanki diyetisyene ne yaptın?
Küçüldü gerçekten hele pasta işi yada yağlı bişey yesem gebelikten değil miden küçüldüğü için direk bulantı oluyo kabul etmiyo vücudumSen menü yazınca ben utanıyorum gene cok az yemissın tebrikler mıde kuculmus kesinlikle
Bizi tanıdık gidiyor diyetisyene 15günde 2.5kg vermiş bende bir niyetleniyorum gideyim diye öğlen uyanıyorum menüye uyamam belki diyede güvenemiyorum kendime
Bndede oluyor yağlı yediğim zaman akşam 6da yedim hala bulantım var midemde ağryor vucud sinyal veryo az ye dyeKüçüldü gerçekten hele pasta işi yada yağlı bişey yesem gebelikten değil miden küçüldüğü için direk bulantı oluyo kabul etmiyo vücudum
oynakbasi34 kaptan diyetisyene gidiyordun devam ediyor musun??
mavimli canım sende başlıcaktın sanki diyetisyene ne yaptın?
nasıl bir tip o öyle
Teşekkürler canim67ler yakındır kg almamışsın tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?