Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 menum

Sabah yarım sımıt kasar

Ara yarım nar

12:30da bır bır
bır kase bulgur pilavı acılı bı bardak ayran

30dk yuruyus (pazara gıttım geldım)

19:00gıbı altı kofte salata corba dusunuyorum

Coookkk acım ya ıkı cevız yıyecegım sımdı

Sen menü yazınca ben utanıyorum gene cok az yemissın tebrikler mıde kuculmus kesinlikle

***8. TAKIM 590.ETAP***
mavimli ( 75 / 74,8 / 0,2 / 0,27 % )

Eccoomm ( 73 / / / % ) sabit, Üye izne ayrılmak istiyor ( 1. izin )
gulum7 ( 73.5 / 74.8 / + 1.3 / - 1.77 % )
serenalar ( 80.8 / / / % ) sabit
Erolummm ( 71.4 / 71.1 / 0.3 / 0,
42 % )
zukkum ( 85,5 / / / % ) Sabit

8. Takım Ortalaması: - 0,180%

Maalesef durum bu ama yapacak bir şey yok artık haftaya daha da güzel bir sonuç olur inşallah

İnş kaptancım buraya gitmeyince benim dengenin bozuluyor hep birlikte verelim kilolrı

İnş kaptancım buraya gitmeyince benim dengenin bozuluyor hep birlikte verelim kilolrı

Ay şu yarınki faslı da atlatayım da sonra inşallah daha da rahat olacağım
Eşime dün hatırlatınca aaaaa ne ara anlaştınız ( Allah biliyor ya hiç istemiyor görüşmek çok cimriler ve herkesi parmaklarında oynatmaya çalışıyorlar diye )
Yahu 2 hafta önce anlaştık ya falan dedim bizimki gözümün içine bakıyor hani kaçabilirmiyim bu geceden der gibi
Yarın zaten arkadaşına çalışmaya gidecekti havuz faslından sonra bende adamın çiğerini bildiğim için sen takıl kafana göre çaya gelirsin iyice de ayıp olmasın diye dedim adam dünyaları bağışlamışım gibi '' Ya yeminle sen bir tanesin nasılsa bir bakışımdan aklımdan geçeni anladın '' dedi

Benim akrabam ama sağ olsunlar hakikaten çekilecek gibi değiller Akşam yemeğine davet ediyoruz ama her defasında öğlende damlar sonrada saat 17:00de başlar ay biz kahvaltıyla duruyoruz midemiz sırtımıza yapıştı ne zaman yiyeceğiz diye ( ki geldiklerinde kahve faslı yapıyoruz onuda boş geçmem ) Kızkardeşim gelince dediğim de de hemen başlarlar onu aramaya hadi gel yiyelim diye sonra gece 12ye kadar otururuz ama genelde hep boş muhabbet
21 ve 30 yaşlarında iki bekar kız var ama genelde ufak olan gelmez büyük olanda gelir koltuğa yapışır
Birde benim büyük kıza koca karı gibi ay afferin iş de yapıyormuş falan der benim büyük kız deli olur Hatta bazen bana bile birşeyleri yaptırmaya çalışır ( çayı bitsin bekler ben koyayım diye hatta bazen tam otururum aaa bana da çay koysana der gelde deli olma len yabancı yer mi kalk al işte bana ne söylüyorsun )
Yenge desen ha bire para muhabbetine girer ( eşin ne kadar maaş alıyor, yok işte işten ayrılırsa kaç para tazminat olmuş olacak, emekli olunca kaç para alacak falan diye sorar durur bende her defasında ben bile okadar kafa yormuyorum boşver yengeciğim derim ama hala istikrarlı şekilde her defasında sorar )

Ay bak anlatınca daha şimdiden kendi kendime şiştim adam haklı yani kaçmakta Arkadaşının dükkanında mangalda balık yapacaklarmış iş bitiminde dedim boşver kal ama saat en geç 21:00de gel de çay faslına yetiş iyice de ayıp olmasın
Şimdi bu sefer birde sorar ek iş mi yapıyor, arkadaşı para veriyormu, veriyorsa kaç para diye onada tabi direk bir bilgim yok derim olur biter

Hatun Annemlerin mallerinin değerini bile bir gün araştırıp hesaplamış birde utanmadan Anneme aaayyy yenge kız senin şu kadar malın var ederi şu kadar demezmi hani utanmasa birde banka hesaplarının tutarını hesaplayacak ( gerçi senin bankada da vardır paran yapmıştı hatta )
İşi güçü sidik yarışı Annemlerle mal konusunda bizle gezme ve ilgi konusunda ( eşlerimizle iyi olmamızı bile hatun kıskanıyor bize adamlar bir şey alsın hemen der ay amcanda bana şunu alacak yada amcama döner ay bizde gidelim oraya der sonrada face'e mutlaka resim atar açıklama olarak üzerine keyif yaparkene yazar

Ay çok fenaymış

nasıl bir tip o öyle

Yok ben değil Su perisi86 başlıyor sanırım. burda diyetisyene gitsem ne kadar para bayılırım acaba
Bizi tanıdık gidiyor diyetisyene 15günde 2.5kg vermiş bende bir niyetleniyorum gideyim diye öğlen uyanıyorum menüye uyamam belki diyede güvenemiyorum kendime

Ücretide uygun 80tl aylık

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Birazdan hazırlanıp Havuza götüreceğim kızı dönüşü de artık kalan işlerimi yaparım en sonda bir güzel duşumu alırım
Allahımmmm şu günü de bir atlatayım başka da bir şey istemiyorum ( şimdilik )

Şansa hava da bugün çok güzel sabah sabah camdan baktıkça gülümsüyorum

oynakbasi34 kaptan diyetisyene gidiyordun devam ediyor musun??

mavimli canım sende başlıcaktın sanki diyetisyene ne yaptın?

Yok canım ya ara verdim Diyetisyenim çok iyi de işte ben kendimi o modda hissedemiyorum bu ara daha doğrusu koşturmacalardan bir türlü fırsat bulamıyorum odaklanmak için

nasıl bir tip o öyle

Sorma canım hayır Ana kız aynılar
Dün gece Kızı mesaj atmış bana nasılsın iyimisin hesabı sonra laf arasında ben yarın havuz faslı var diyince hemen aaa yarın biz geliyoruz ona göre yazmış ( o yazmadan önce hatta dönüp eşime dur bak şimdi hemen eee biz geleceğiz ya demezse demiştim ) Dedim merak etme aklımda
Büyük kızım nasılsa onların ufak kızı gelmez diye Babannesine kaçacaktı çaktırmadan onuda sorayım dedim de gelicekmiş hesapta ( kızım len gelmez gelmez tam ben kuzenlerle ders çalışmak için bir araya geliriz diye plan yaparken geleceği tuttu demezmi )
Neyse artık bir gece idare edecek ( kuzende sağ olsun cımbızla bile laf aldırmaz ağzından bir geldiğinde hoşbulduk der birde giderken vedalaşır )

Günaydın kızlar kaçamaksız bi hafta geçiririz inş benim sıfır kaçamaksız tamamlamam lazım bu haftayı cumartesi nişanımız var dün fena değil di menüm paylaşayım unutmadan
Cuma menüsü missERE Su perisi86
Sabah 1 dilim ekmek üstüne yağ ile bal
Öğle 1dilim ekmek arasına patates kavurması peynir.zeytın dometes
Akşam6 da 7.8 minik köfte 1 çatal patates kızartması
Spor 25 dk leslie hamlamışım 45 dk yapacaktım ancak 25 dk dayanabildim

Kaçamak yapmamak adına hemen menü vereyim
Sabah
1 dilim kavun
1 çay kaşığı ev çemeni
1 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
1 yumurta

Ara
1 mandalina

Öğlen
Yarım nescafe
1 çatal makarna ve 1 çatal patates (bunları oğlum zorla yedirdi anne yütfeeeenn deyince yedim)

İkindi
1 kase kabak yemeği
1 kase. Yoğurt

Ara
1 elma

Akşam
1 tabak kabak
1 bardak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…