selam çiğdemcim senin kilon kaç
İsteklerin en kısa zamanda olsun inşallah canım:Saruboceq:
ben 58 diye hatılamışım hemn düzeltiyorum hedefleriniz ve kilolarınız aynı yaşınız aynı ne güzel eş oldunzu siz yaaaaBen 65 im canım, 57 olmak istiyorum geçmiş sayfalarda fotomuda ekledim, ordan bakabilirsin..
selmacım son 10 dk kala geldin kaptanımızın bu gün işleri vardı erken bildirim yapma zorundaydık o yüzden seni sabit geçtik ama bu gün herkesin burda olmasını istemiştik biliyorsun büyük bir yarışa giriyoruz
Biz bu hırsla bence çok kilo veririz.orti haftada bir kg bile versek 8 kg eder yaw..ki ilk haftalarda 2 kg bile çok rahat gider..ekip olarak birçoğumuzun regli geldi gerçi ama olsun..
Bence neslihancığım onları gördükçe daha çok hıslanırsın .Hani zayıflamak için dahada hırslanmak için buzdolabının kapağına bir manken posteri as diyorlar ya !allah seniii ben burda rejimdeyim diyemem çünkü hepsi fit insancıklarrr ve kilo vermeyi bırak almaya ihtiyacı olanlar...bir patronum hariççç....O YÜZDEN KİLO VERCEM DİYET YAPIYORUM DESEM HERGÜN BİR TATLI ALIRLARR BİLİYORUM SUİKASTA ÇOK KERE YENİK DÜŞTÜMMM
kızlar bişi sormak istiorum cahilliğimi maruz görün hani şu cevap verirken bir mesajjın içinde birden çok alıntı yapıp cevaplama şeklini nasıl yapıoruz?fisfisfis :kedi:
aaa hatta anlatmak istediğim şey tam olarak ilterin yukarıda yapmış olduğu şeyyy
tamam selmacım önemli değil ama gündüzleri imaknın oluyorsa birazdah fazla girmeye çalış çünki güzdüzleri çok kalabalık oluyoruz birde canım senden ricam hedef kilonu ve nedenini yazmadın yazarsan iyi olur birde resim olayını halettin miİlterciğim kusuruma bakmayın girdiğim saatten bu saate kadar bilgisayarda sorun vardı o yüzden daha yeni girebildim .Bilgisayar açılıyor fakat birtürlü görüntü gelmedi hatta benim ufaklığı okula götürdüğümde orada saat 5'e kadar beklemem gerekirken ben yinede eve gelip yazdığım mesaj gitmişmidir acaba bilgisayarın ekranı gelmişmidir diye eve geldim uğraştım ama olmadı .Son mesajım inşallah gitmiştir diye dua ettim durdum, mesajın gitmiş olduğunu daha yeni öğrendim bu bile benim için bir mucize oldu. Kusuruma bakmayın herkesten özür diliyorum elimde olmayan sebeplerden dolayı böyle oldu.Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookklava:
Nihalciğim bende yükleyemedim ya ne yapacağım en iyisi benim kıza yületeyim.kızlar ya iki saattir uğraşıyorum fotoyu yükleyemedimçok yüklü diyor..ben de teknoloji özürlü insan..
İlterciğim ben birşey sormak istiyorum peki biz hedefimize ulaşınca takımdan çıkmak zorunda mıyız?GENEL KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorundadır. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.
4. Her gün en az 1 saat spor yapmak zorunludur.
5. Her gün en az 3 lt ya da 2,5 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.
6. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 2 bardak tüketilmelidir.
7. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2 AYLIK YARIŞMA KURALLARI
1. 25/09/2009 Tarihinde başlayan yarışmamız kurban bayramında son bulur.toplamda 2 ay
2. 25/09/2009 tarihinde sabah her kez kilo bildirimini yapar ve hedef kilosunu belirler ve takıma yazar.
3. Her harfta Cuma günü bildirim işi yapılır.
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABİLİR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABİT ÇIKABİLİR
· 2 KERE SABİT BİLDİRİM YAPAN 1 KERE (+) BİLDİRİM YAPABİLİR
· 2 KERE (+) BİLDİRİM YAPAN ÜYE SABİT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI İHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .
4. Her üye başka bir üye ile eşleşecek ve her gün yedilerini içtiklerini yazacak. Eşleştikleri üyeler birbirlerini denetleyecek ve Cuma günleri her üye eşleştiği üye hakkında yorum yazacak.
5. bütün üyeler şimdiki kilolarını gösterir resim ekleyecek. 2 ay bittikten sonra o zamanki kilolarını gösterir resim eklemek zorunludur.
CEZALAR
1. TAKIMDAKİ BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DİSKALİFİYE OLUR.
2. KURALLAR KISMINDAKİ 3 KURALARI İHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPİĞİ OLMAYAN BAŞKA BİR TOPİKTE ( OZAMAN BELİRLENECEKTİR ) “BEN ÇOK ŞİŞKOYUM” YAZACAKTIR.
3. DÜZENLİ OLARAK YEDİKLERİMİZİ İÇTİKLERİMİ YAZILACAK ( MAZERETSİZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞİŞKOYUM” DİYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPİKLERDE
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTİĞİ KİLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DİSKALİFİYE OLUR.
ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ver yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri yemeği fazla abartmama şartı ile yemelerine izin verilir.
2. yarışma başlangıcında belirlenen hedef kiloyu daha önce başarı ile veren yarışmacı o hafta 1 gün boyunca istediği kadar yemek yiyebilir.
Şebnemciğim ben göremedim.off kızlar bİr topİk var hergÜn kİm ne gİymİŞ eklİyorlar Şİmdİ gÖrdÜmmm
Neslihancığım çekip aktardığın fotoğraflardan kişi ilerde sorunla karşılaşır mı acaba ?
ayy hepsİ fİttt hepsİ İncecİkkk hele bİrİ var benİm eskİ halİm aynııı....fecİİ gaza geldİmmmmmm....
Şebnemciğim doğru söylüyorsun paylaşımım azaldı.Bayramda 3 gün yatılı misafirim vardı nefes almadan koşturdum.Bugünde bilgisayarla ilgili sabahtan beri sorun yaşadım beni delirtti bilgisayarlar birinde sorun olsa hadi neyse aksilik ikisinde de sorun vardı.Bundan sonra daha sık paylaşımda bulunurum inşallah.öğlen tavuk salatası yedim içinde bi kırtik tavuk vardı pek tavuk salatası denemezdi şimdide elma yicem
başım müthiş ağrıyo
selmay nerelerdesin şekerim paylaşımların çoook azaldı
Anaaa sildin mi kızzzbaktınız mı silyorum hiç hoş deil ler
Şebnem
Kilosu : 69,60
Hedef kilosu : 65,00
Nedeni :daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile kalmak için.
Dağçileği
Kilosu :67,20
Hedef kilosu : 60,00
Nedeni :zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi.... bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....
İlterçakır
Kilosu :76,00
Hedef kilosu :68,00
Nedeni :kilo vermek zorundayım çünki bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünki daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü mağazaya girdiğimde beğendiğimi almak istiyorum
Elimpia
Kilosu : 84,00
Hedef kilosu : 76,00
Nedeni : öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmek
Azra_sıla
Kilosu : 117,00
Hedef kilosu : 106,00
Nedeni : artık kimse ayucuk demesiin şöle fit çıtır bi hatun olayım boy var pos var enide var demesinler çıtır olayım fit olayım
Neslihan165
Kilosu : 82,10
Hedef kilosu : 74,00
Nedeni : kilo vermek zorundayımmm ÇÜNKÜ BEBEK İSTİYORUMMMMMMM...
kilo vermek istiyorummm ÇÜNKÜ 40 BEDEN OLMAK İSTİYORUMMMMM....İSTEDİĞİMİ ALABİLMEK İSTİYORUMMMM......
Husel
Kilosu : 76,70
Hedef kilosus :72,00
Nedeni : yarışma var(bir de kızımın bir arkadaşının annesi yazın çok kilo vermiş saçlarını falaanda kızıl yapmış
küçücük boyuyla havalı havalı dolanıyor ona kıl oldum:)))
ayrıca beyaz giymek istiyorum bırakın söz olsun
Levrek
Kilosu : 75,60
Hedef kilosu : 70,00
Nedeni : istediğim gibi giyinmek istiorum,koltukda otururken kucağıma yastık almak istemiorum, yandan göbeğimin nasıl durduğunu düşünmek istemiorum ve tabi nişanlanacağım için elalemin karşısına tombiş tombiş çıkmak istemiorum... (bu böle devam eder
selma12
kilosu : 85,90
hedef kilosu : 79,00
nedeni : artık cok rahatsızım bu kg dün arkadaşla dolabıma baktık artık dolap eşyaları almıyor ama benım üstüme giyecegım hıç kıyafetım yok çünki çok kötü olmuşum ve saglık acısındanda vermelıyım artık vücudum kabul etmıyor bu kg aslında bırsürü sebeb var şiimdilik bunlar
ha bıde kendıme olan öz güvenı tamaman yıtırdım sankı herkes benım cok igrenç bırısı oldugumu konuşuyorlarmış gıbıme gelıyor
çitos
kilosu : 110,00
hedef kilosu : 99,00
nedeni : Yaaa bir insan evladı nasıl 110 kilo olur ki..Oha derler adama..Artık boş hayaller kurmuyorum incecik çitir bir kız olamam ama en azından makul sınırlara gerilemeliyim.Dolapta bir sürü gieyemediğim kıyafetim var.eN AZINDAN onlara girebilsem yeter bana..
cidem83
kilosu : 65,00
hedef kilosu : 57,00
nedeni : git gide şişmenlıyorum, kendime dur demek ve eski kıyafetlerimin içine girip, şöle kendimden emmin bi şekilde gezmek istiyorum..
ozbek83
kilosu : 65,00
hedef kilosu : 57,00
nedeni : pcos hastası bebiş sahibi olmak istiyor :) 38 beden kıyafetlerine geri dönmek istiyor :) eşinin ilk zamanki gibi cıtırı olmak istiyor ) istiyor isityorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Çidem 83 özbek 83 arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz
sabah su 1/5 çubuk kraker
öğlen 1 km. yürüyüş 1 lt. su
akşam 2 közlenmiş patates, yarımşarda közlenmiş biberle patlıcan,1 bardak ayran
yemekten sonrada 1 türk kahvesi.
selmacım eger hedefine ulaşırsan takımdan mezun oluyorsun senin yerine bir başka arkadaş geliyor ama sen bizlerle sohbet etmeye devam ediyorsun bitanem sadece listede olmuyorsun okadar opuyorumnanaktanİlterciğim ben birşey sormak istiyorum peki biz hedefimize ulaşınca takımdan çıkmak zorunda mıyız?
Anacığım birtek ben kalmışım
Kilom =58.3
Hedefim =51
Nedeni = Herhangibir sıkıntım olduğunda aynadaki zayıf selmadan bakıp bakıp moral bulmak ve kendime olan güvenimi daha çok hisssetmek için en çokta takımımı çok sevdiğim için...
çok az yemişsin selmacım buadar az yermen sağlık açısından çok iyi değiş birazdah düzenli beslenmeye çalış güzelimÇidem 83 özbek 83 arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz
sabah su 1/5 çubuk kraker
öğlen 1 km. yürüyüş 1 lt. su
akşam 2 közlenmiş patates, yarımşarda közlenmiş biberle patlıcan,1 bardak ayran
yemekten sonrada 1 türk kahvesi.
anladım canım sen bizim takımızmızın en ısrarcı üyesi olduğun için fazla giremeyince dikkat çekiyor birde tam motivasyonu artırmışkenİlterciğim öğlen 12'den akşam 17:40' a kadar evde olmuyorum malum benim ufaklığın okulu beni bırakıp eve gitme deyince eve gelemiyorum korkmasın diye birde okulla ev arası 1 km. gidiş 1 km. dönüş bende ne yapacağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?