Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şebnem
Kilosu : 69,60
Hedef kilosu : 65,00
Nedeni :daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile kalmak için.

Dağçileği
Kilosu :67,20
Hedef kilosu : 60,00
Nedeni :zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi.... bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....

ılterçakır
Kilosu :76,00
Hedef kilosu :68,00
Nedeni :kilo vermek zorundayım çünki bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünki daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü mağazaya girdiğimde beğendiğimi almak istiyorum

Elimpia
Kilosu : 84,00
Hedef kilosu : 76,00
Nedeni : öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmek

Azra_sıla
Kilosu : 117,00
Hedef kilosu : 106,00
Nedeni : artık kimse ayucuk demesiin şöle fit çıtır bi hatun olayım boy var pos var enide var demesinler çıtır olayım fit olayım

Neslihan165
Kilosu : 82,10
Hedef kilosu : 74,00
Nedeni : kilo vermek zorundayımmm ÇÜNKÜ BEBEK ıSTıYORUMMMMMMM...
kilo vermek istiyorummm ÇÜNKÜ 40 BEDEN OLMAK ıSTıYORUMMMMM....ıSTEDıĞıMı ALABıLMEK ıSTıYORUMMMM......

Husel
Kilosu : 76,70
Hedef kilosus :72,00
Nedeni : yarışma var(bir de kızımın bir arkadaşının annesi yazın çok kilo vermiş saçlarını falaanda kızıl yapmış
küçücük boyuyla havalı havalı dolanıyor ona kıl oldum:)))
ayrıca beyaz giymek istiyorum bırakın söz olsun

Levrek
Kilosu : 75,60
Hedef kilosu : 70,00
Nedeni : istediğim gibi giyinmek istiorum,koltukda otururken kucağıma yastık almak istemiorum, yandan göbeğimin nasıl durduğunu düşünmek istemiorum ve tabi nişanlanacağım için elalemin karşısına tombiş tombiş çıkmak istemiorum... (bu böle devam eder

selma12
kilosu : 85,90
hedef kilosu : 79,00
nedeni : artık cok rahatsızım bu kg dün arkadaşla dolabıma baktık artık dolap eşyaları almıyor ama benım üstüme giyecegım hıç kıyafetım yok çünki çok kötü olmuşum ve saglık acısındanda vermelıyım artık vücudum kabul etmıyor bu kg aslında bırsürü sebeb var şiimdilik bunlar
ha bıde kendıme olan öz güvenı tamaman yıtırdım sankı herkes benım cok igrenç bırısı oldugumu konuşuyorlarmış gıbıme gelıyor

çitos
kilosu : 110,00
hedef kilosu : 99,00
nedeni : Yaaa bir insan evladı nasıl 110 kilo olur ki..Oha derler adama..Artık boş hayaller kurmuyorum incecik çitir bir kız olamam ama en azından makul sınırlara gerilemeliyim.Dolapta bir sürü gieyemediğim kıyafetim var.eN AZINDAN onlara girebilsem yeter bana..

cidem83
kilosu : 65,00
hedef kilosu : 57,00
nedeni : git gide şişmenlıyorum, kendime dur demek ve eski kıyafetlerimin içine girip, şöle kendimden emmin bi şekilde gezmek istiyorum..

ozbek83
kilosu : 65,00
hedef kilosu : 57,00
nedeni : pcos hastası bebiş sahibi olmak istiyor :) 38 beden kıyafetlerine geri dönmek istiyor :) eşinin ilk zamanki gibi cıtırı olmak istiyor ) istiyor isityorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
kızlar siz bugün yediklerinizi birbirinize yazarsınzı artık isterseniz bu işi sabah yapın gün bitsin yani çoğumuz sabah yapıcaz çünki bu işi içinde kurallarda olduğu gibi bir defter tutarsanız yedikleriniz atlamamış olursunuz kaçamak yapmak yok haeriniz olsun 1 lokmadan birşey olmaz demeyin lütfen bir lokma dahi çok önemli

ÖRNEK DıET LıSTESı
HERKEZıN BU DıETE YAKIN BıR DıET YAPMASINININ DAHA SAĞLIKLI OLACAĞINA ıNANIYORUM

Sabah : 1 k.k kadar peynir +
salata ( domates – biber – salatalık )+
1 ince dilim kepek ekmeği +
çay veya kahve (şekersiz )

Ara öğün : 1 porsiyon meyve

Öğlen : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık ( 90 gr ) veya 1 su bardağı sebze yemeği +
salata +
1 kase yoğurt +
1 dilim ekmek veya 1 kase çorba
Yada sadece 1 tane kaşarlı yasız tost + çay yada kahve (şekerisiz)

Ara öğün : 1 porsiyon meyve veya 2 adet galeta

Akşam : 1 su bardağı sebze yemeği veya 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr ) +
salata +
1 kase yoğurt +
1 dilim ekmek yada 3 yemek kaşığı pilav veya makarna yada 1 kase çorba

gece : 1 bardak süt

kızlar ben çıkıyorum kaptanım takım sana emanet
şebmencim sen bu halinle süpersin ama kurban bayramına harkulade olacaksın lütfen birdaha kilo alma

ok canım ben zaten cok iştahlı biri degilim eşim vejeteryan o yüzden hep sebze zeytin yağlı yemekler yiyiyoruz benim tek hatam günde iki öğün yemem çünkü iştahım almıyor o yüzdenden ne kilo alıyorum nede verebiliyorum ama yüzmenin büuük faydası olacak

kızlar bende cıkıyorum suana kadar sabah iki dilinlenmiş ekmek kızarttım tost makinasında peynirle onu yedim süt içtim akşam yemegin de zeytinyaglı taze fasulye garnitürlü bulgur pilavı ve salata yicem iyi akşamlar kızlar

İlterciğim kusuruma bakmayın girdiğim saatten bu saate kadar bilgisayarda sorun vardı o yüzden daha yeni girebildim .Bilgisayar açılıyor fakat birtürlü görüntü gelmedi hatta benim ufaklığı okula götürdüğümde orada saat 5'e kadar beklemem gerekirken ben yinede eve gelip yazdığım mesaj gitmişmidir acaba bilgisayarın ekranı gelmişmidir diye eve geldim uğraştım ama olmadı .Son mesajım inşallah gitmiştir diye dua ettim durdum, mesajın gitmiş olduğunu daha yeni öğrendim bu bile benim için bir mucize oldu. Kusuruma bakmayın herkesten özür diliyorum elimde olmayan sebeplerden dolayı böyle oldu.Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookklava:

orti haftada bir kg bile versek 8 kg eder yaw..ki ilk haftalarda 2 kg bile çok rahat gider..ekip olarak birçoğumuzun regli geldi gerçi ama olsun..
Biz bu hırsla bence çok kilo veririz.
Bence neslihancığım onları gördükçe daha çok hıslanırsın .Hani zayıflamak için dahada hırslanmak için buzdolabının kapağına bir manken posteri as diyorlar ya !

Levrekciğim yanıtla ile alıntı yap yazısının ortasında mo yazıyor kimlere cevep yazmak istiyorsan (mo) üzerine gel tıkla en son cevap yazmak istediğin kişinin mesajına gelincede alıntı yap yazısının üzerini tıkla bütün mesajlar önüne gelecek her mesajdan sonrasınada cevap yaz.

tamam selmacım önemli değil ama gündüzleri imaknın oluyorsa birazdah fazla girmeye çalış çünki güzdüzleri çok kalabalık oluyoruz birde canım senden ricam hedef kilonu ve nedenini yazmadın yazarsan iyi olur birde resim olayını halettin mi

kızlar ya iki saattir uğraşıyorum fotoyu yükleyemedimçok yüklü diyor..ben de teknoloji özürlü insan..
Nihalciğim bende yükleyemedim ya ne yapacağım en iyisi benim kıza yületeyim.
İlterciğim ben birşey sormak istiyorum peki biz hedefimize ulaşınca takımdan çıkmak zorunda mıyız?
Şebnemciğim ben göremedim.
öğlen tavuk salatası yedim içinde bi kırtik tavuk vardı pek tavuk salatası denemezdi şimdide elma yicem
başım müthiş ağrıyo
selmay nerelerdesin şekerim paylaşımların çoook azaldı
Şebnemciğim doğru söylüyorsun paylaşımım azaldı.Bayramda 3 gün yatılı misafirim vardı nefes almadan koşturdum.Bugünde bilgisayarla ilgili sabahtan beri sorun yaşadım beni delirtti bilgisayarlar birinde sorun olsa hadi neyse aksilik ikisinde de sorun vardı.Bundan sonra daha sık paylaşımda bulunurum inşallah.
baktınız mı silyorum hiç hoş deil ler
Anaaa sildin mi kızzz

Anacığım birtek ben kalmışım

Kilom =58.3
Hedefim =51
Nedeni = Herhangibir sıkıntım olduğunda aynadaki zayıf selmadan bakıp bakıp moral bulmak ve kendime olan güvenimi daha çok hisssetmek için en çokta takımımı çok sevdiğim için...

Çidem 83 özbek 83 arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz

sabah su 1/5 çubuk kraker
öğlen 1 km. yürüyüş 1 lt. su
akşam 2 közlenmiş patates, yarımşarda közlenmiş biberle patlıcan,1 bardak ayran
yemekten sonrada 1 türk kahvesi.

H.bulduk canım..
Maşallah canım, diyetin pek sıkıymış, sıkı rakipsin anlaşılanyerimseniben

ılterciğim öğlen 12'den akşam 17:40' a kadar evde olmuyorum malum benim ufaklığın okulu beni bırakıp eve gitme deyince eve gelemiyorum korkmasın diye birde okulla ev arası 1 km. gidiş 1 km. dönüş bende ne yapacağımı şaşırdım.

selmacım eger hedefine ulaşırsan takımdan mezun oluyorsun senin yerine bir başka arkadaş geliyor ama sen bizlerle sohbet etmeye devam ediyorsun bitanem sadece listede olmuyorsun okadar opuyorumnanaktan
hedefin 2 aylık demi bitanem ona göre yazacam kuşum biliyorsuno hedefi iki ayda vermek zorundasın her türlü olasılığı göze al ona göre hedef belirle biliyorsun hedefe ulaşamıyan takımdan diskalifiye oluyor

çok az yemişsin selmacım buadar az yermen sağlık açısından çok iyi değiş birazdah düzenli beslenmeye çalış güzelim
anladım canım sen bizim takımızmızın en ısrarcı üyesi olduğun için fazla giremeyince dikkat çekiyor birde tam motivasyonu artırmışken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…