Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi akşamlar kızlar
cumartesi menüsü oynakbasi34
kahvaltı bir dilim ballı frenchtoast, çay.
öğlen yemeği bir büyük dilim çikolatalı ıslak kek (regliyim sormayın) ve espresso
akşam bir porsiyon brüksel lahanası yemeği.

Bizi tanıdık gidiyor diyetisyene 15günde 2.5kg vermiş bende bir niyetleniyorum gideyim diye öğlen uyanıyorum menüye uyamam belki diyede güvenemiyorum kendime

Ücretide uygun 80tl aylık
Bence şansın varsa git ben Almanyadayım burda ücret ne kadar hiç bilmiyorum. Artık kendim yavaş yavaş vereceğim napıyım. Acelem yok. Gelecek yaza kadar veririm inşallah bütün kilomu.

Bence şansın varsa git ben Almanyadayım burda ücret ne kadar hiç bilmiyorum. Artık kendim yavaş yavaş vereceğim napıyım. Acelem yok. Gelecek yaza kadar veririm inşallah bütün kilomu.
Yaza kadar gider kilolar canım yavaş gidiyor bizim gruptakiler in kgları olsun kalıcı kg verelim yavaş olsun

Bence çok iyi menü bende böyle menü çıkarsam keşke
Kahvaltı qdilim ekmek patates kızartması zeytin çay

Ara sade kahve

Akşam 2cantık ve ayran

Ara sade kahve içerim
30dk yürüyüş
Tebrikler canım senin menün de çok iyi
Akşam brüksel lahanası ile kurtarmışım bence canım
Bende gitsem mi diye düşünüyorum sonra da diyorum ki zaten 9 kilo var sen verirsin diyorum ama gitmiyo emzirmeden mi yoksa ben mi emzirmeyi bahane edip yiyorum bilmiyorum inş yaza hepimiz istediğiniz hedeflere gideriz

Cumartesi menüm missERE
Kahvaltı = 2 haşlanmış yumurta 1 muz 1 bardak süt 1 dilim ekmek
Ara Öğün = 2 dilim ananas
Öğle yemeği = 5 kaşık kısır
Ara Öğün = şekersiz türk kahvesi maden suyu
Akşam yemeği = 1 dilim ekmek 2 yumurtalı menemen 1 çay bardağı süt
Ara Öğün = 1 avuç kuruyemiş

Merhaba kızlar diyetim bu hafta berbat geçti ve kg aldım kendimi toparlamam gerekiyor hayatıma bazı kurallar koymaya karar verdim...
1.kuralım erken uyanıcam en geç 9da biz ailecek uyku konusunda esnekiz 1de bile uyandığımda oluyordu.

2.kural kesinlikle ekmek yemicem protein ağırlıklı beslenicem

3.kural günde 2kez yeşil çay tüketicem biri kahvaltıda ve 2kez sade türk kahvesi yağ yakıcı özelliği var canım kahvenin

4.kural en geç 6da akşam yemeği yenicek eşim 8bucukta işten geliyor yemeği yemem 9u buluyordu

5kural 3lt su tüketicem suyumu geceden çubuk tarçın atıp gün boyu içerim hem kan şekeri dengeliyor hemde yağ yakıyor sabah uyandığımda ilk olarak bir bardak tarçınlı suya limon sıkıp içmek.

6.kural tabiki spor yapıcam sıkılaşmam gerekiyor kiloyu yağdan vermek içinde şart günde 30dk en az.

Benim yaptığım yalnışlarım vardı yeni kurallarımla yarın başlıyorum 1ayda 6kg vericem haftada 1.5kg veririm.

Herkese mutlu ve kaçamaksız pazar günü diliyorum

Ne güzel kendi kurallarını oluşturmuşsun bu çok güzel bişey bence bu maddeler kuraldan öte yaşam biçimi olmalı çünkü biz kilo almaya meyilli insanlar olduğumuz için oh 10 kilo verdim 15 kilo verdim diyip işin içinden sıyrılamayız asıl verdikten sonra büyük sınavımız. Herşey kafada bitiyo bide ya erken uyanmak gerçekten çok önemli mesela eşimi işi göndermek için kalktım kahvaltımızı yaptık o gitti işe ben geri yatıcam kalkınca bi ara öğün yaparım herşeyi vaktinde yaptıktan sonra uyuşan da sıkıntı olmuyo bide yürüyüş kesinlikle olmazsa olmaz o . Bu aralar yeniyim diye izin vermiyo eşim ama kilo vermemde yürümenin çok faydası vardı bana haftaya 600 gr rahat veriyoken şimdi boğazıma dikkat etmemle düzenli su ictigim halde 200-300 gr gidiyo

Benim de dokuz kilo kadar var beraber veririz inşallah burda.

Kuralların çok iyi ben de varım

Bence de yürüyüş işin püf noktası katılıyorum. Ben her gün yürüyüş yaparak iyi veriyordum annem dönsün yine başlayacağım.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

şükür kavusturana ♡
Dünü zor da olsa atlattım
Anam ne geceydi valla en Son bir ara hem gerginlikten hemde yorgunluktan fitigim azdı ve bu kez bacagima da vurdu

Sağ olsun babam gelir gelmez beni deli etti bir ara kuzenim ehliyeti kaybedip tekrar ücret ödemesi söz konusu olunca babam neyin kafasını yasadiysa Yengeme sesini yükselterek ( hesapta sakayla karışık ) yok işte paranın var da çocuğun ehliyetinin hesabını yapmayın hem zaten biriktirdiginiz para cocuklarinizin değil mi sagliginizda verin işte para demezmi Baktım Yengem bozuluyor ortam gerilmesi diye sakasina "İmam efendi bu buradaki Cemaatin hepsi icingecerli dimi " dedim Demez olaydım bana okadar insanın içinde "açtırma benim ağzımı dokerim ortaya herşeyi " demezmi sesini yukselterek o An şok oldum hani bu güne kadar bana yaptıklarını sayacakmis Bende o An çok sinir oldum ve sadece say say bir o kalmıştı zaten dedim gülerek ve mutfağa yemekleri ısıtmaya geçtim
Babam tabi anında hatasını anladı ama o An okadar kötü hissettim ki madem her yaptığını her fırsatta kafama kakacaksin yapma demeyi çok istedim ama işte olmuyor

Yemek boyunca babam devamli sofrada benle göz göze gelmeye çalıştı ama cidden uyuz oldum bakmadım ondan yana Tabi belli olmasın diye de gülerek ağırlamaya devam ettim herkesi

Eşim yemeğe gelmeyecekti ama bu olay olunca okadar gerildim ki kızıma babanı çaktırmadan ara gelsin valla boynum kaskati oldu sinirden gelsin bana manevi destek olsun dedim

Gece boyunca zor durdum ama babam sağ olsun bir iki kere daha benim söylediğim birseylere muhalefet olacak oldu sesini yükselterek bende tamam sen haklısın senin dediğin doğru diye konuyu her defasında kapattım Tabi yengem duruma sasirinca hemen ona dönüp hep yasliliktan bunlar rahmetli Babannem gibi huysuz diye göz kırptım Annemde ay bu adam huy değiştiriyor yaşlandıkça diye kivirmaya çalıştı ama eşimde diyor bu ara nedense baban bir tek sana yapıyor kizkardesine tek kelime etmiyor dedi
Var birsey ama bakalım kokusu elbet çıkar

Çok çok güzel kurallar canım hepimizin uygulaması lazım ♡♡♡♡

İlk 3 ayı atlar canım sonra doktor sıkıntı olmaz derse başlarsın nasılsa kuzum ♡♡♡♡

Bu arada sağ olsun dün büyük kızım bana çok yardımcı oldu
Bulasiklari makineye dizip kalanları da kalmasın diye hemen elde yıkadı
Yemek servisine de hep çoğu zaman o kosturdu benim boynum tutmaya başlayınca;♡♡

Sağ olsun koca kazık kuzenlerin yine her zamanki gibi umurlari olmadı hatta ilk geldiklerinde Türk kahvesi yapayım dediğimde büyük olan ( 30 yaşında ) kizkardesini ( 21 yaşında ) de dahil ederek direk bizimkiler şekerli olsun dedi ki aslında o An Annemler sormuştum

Bilmiyorum belki ben evladimi farklı yetistirdim diye bana tuhaf geliyor ama benim kız nereye giderse gitsin kahve yapilacaksa hemen aaa siz oturun ben dururken Size kahve yaptırmam diye atlar ♡ yaşça kendinden büyük olandan şu dahi istemez bunlar abla kardes gidene kadar koltuklar butunlesiyor

İlk 3 ayı atlar canım sonra doktor sıkıntı olmaz derse başlarsın nasılsa kuzum ♡♡♡♡
InşAllah ablacım benimde kararım o yönde hayırlısı ile atlatayım 3 ayı sonra kesin çıkıcam yürümeye 3 aydan sonra hedefim kilo vermek değil de almamak olur en azından sabit kalırım

Ayy evde olsun misafirlikte olsun gittiğim yerde pasta börek ikramını bulaşığını kahvesini yapmadan gittiğim bi yer olmamıştır hele bi yapma anam gözleriyle yerdi valla işin şakası baskıcı bi annem olmadı her zaman ama yap kızım gittiğin yerde hizmet et derdi. Bende benle yaşıt olup oturmalara gittiğimiz de bi tabağın ucunu tutmayan arkadaşlara sinir olurdum. îşin garibi evlendiler gene de yapmıyolar galesizi Allah kayırır hesabı kocaları işlek bu seferde

Benim Annemde tembihlerdi evde misafir agirlayinca da gözleriyle yonlendirirdi
Ben dediğin gibi hep mutfakları paklar öyle dönerim hatta akraba gününde kimde olursak olalım öncesinden bile daha temiz ve düzenli birakirdım Mutfağı ♡ Ev sahipleri de hep derdi sayende hiç anlamiyoruz gün mü yaptık diye

Sağ Olsun benim kızda o konuda bana çekmiş hatta hep derim normal zamanda yapmasanda olur diye ama sağ olsun normalde de bırakmaz ağrım tutmasin diye eve yardimci olur ♡♡♡♡

Birazdan havuza gideceğiz kuzunun dersi için
Bugün arkadaşa odaları değiştirmeye gidecektik ama Allahtan haftaya kaldı bu yorgunlukla zor olurdu bana oğlunun masasının tahtaları kesilmedi montajı eşim yapacaktı eeee onu yapmadan da evi kaldırmanın anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…