Bence şansın varsa git ben Almanyadayım burda ücret ne kadar hiç bilmiyorum. Artık kendim yavaş yavaş vereceğim napıyım. Acelem yok. Gelecek yaza kadar veririm inşallah bütün kilomu.Bizi tanıdık gidiyor diyetisyene 15günde 2.5kg vermiş bende bir niyetleniyorum gideyim diye öğlen uyanıyorum menüye uyamam belki diyede güvenemiyorum kendime
Ücretide uygun 80tl aylık
Yaza kadar gider kilolar canım yavaş gidiyor bizim gruptakiler in kgları olsun kalıcı kg verelim yavaş olsunBence şansın varsa git ben Almanyadayım burda ücret ne kadar hiç bilmiyorum. Artık kendim yavaş yavaş vereceğim napıyım. Acelem yok. Gelecek yaza kadar veririm inşallah bütün kilomu.
Bence çok iyi menü bende böyle menü çıkarsam keşkeKaçamak yapmamak adına hemen menü vereyim
Sabah
1 dilim kavun
1 çay kaşığı ev çemeni
1 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
1 yumurta
Ara
1 mandalina
Öğlen
Yarım nescafe
1 çatal makarna ve 1 çatal patates (bunları oğlum zorla yedirdi anne yütfeeeenn deyince yedim)
İkindi
1 kase kabak yemeği
1 kase. Yoğurt
Ara
1 elma
Akşam
1 tabak kabak
1 bardak ayran
Tebrikler canım senin menün de çok iyiKahvaltı qdilim ekmek patates kızartması zeytin çay
Ara sade kahve
Akşam 2cantık ve ayran
Ara sade kahve içerim
30dk yürüyüş
Akşam brüksel lahanası ile kurtarmışım bence canımiyi akşamlar kızlar
cumartesi menüsüoynakbasi34
kahvaltı bir dilim ballı frenchtoast, çay.
öğlen yemeği bir büyük dilim çikolatalı ıslak kek (regliyim sormayın) ve espresso
akşam bir porsiyon brüksel lahanası yemeği.
Bende gitsem mi diye düşünüyorum sonra da diyorum ki zaten 9 kilo var sen verirsin diyorum ama gitmiyo emzirmeden mi yoksa ben mi emzirmeyi bahane edip yiyorum bilmiyorum inş yaza hepimiz istediğiniz hedeflere giderizBence şansın varsa git ben Almanyadayım burda ücret ne kadar hiç bilmiyorum. Artık kendim yavaş yavaş vereceğim napıyım. Acelem yok. Gelecek yaza kadar veririm inşallah bütün kilomu.
Ne güzel kendi kurallarını oluşturmuşsun bu çok güzel bişey bence bu maddeler kuraldan öte yaşam biçimi olmalı çünkü biz kilo almaya meyilli insanlar olduğumuz için oh 10 kilo verdim 15 kilo verdim diyip işin içinden sıyrılamayız asıl verdikten sonra büyük sınavımız. Herşey kafada bitiyo bide ya erken uyanmak gerçekten çok önemli mesela eşimi işi göndermek için kalktım kahvaltımızı yaptık o gitti işe ben geri yatıcam kalkınca bi ara öğün yaparım herşeyi vaktinde yaptıktan sonra uyuşan da sıkıntı olmuyoMerhaba kızlar diyetim bu hafta berbat geçti ve kg aldım kendimi toparlamam gerekiyor hayatıma bazı kurallar koymaya karar verdim...
1.kuralım erken uyanıcam en geç 9da biz ailecek uyku konusunda esnekiz 1de bile uyandığımda oluyordu.
2.kural kesinlikle ekmek yemicem protein ağırlıklı beslenicem
3.kural günde 2kez yeşil çay tüketicem biri kahvaltıda ve 2kez sade türk kahvesi yağ yakıcı özelliği var canım kahvenin
4.kural en geç 6da akşam yemeği yenicek eşim 8bucukta işten geliyor yemeği yemem 9u buluyordu
5kural 3lt su tüketicem suyumu geceden çubuk tarçın atıp gün boyu içerim hem kan şekeri dengeliyor hemde yağ yakıyor sabah uyandığımda ilk olarak bir bardak tarçınlı suya limon sıkıp içmek.
6.kural tabiki spor yapıcam sıkılaşmam gerekiyor kiloyu yağdan vermek içinde şart günde 30dk en az.
Benim yaptığım yalnışlarım vardı yeni kurallarımla yarın başlıyorum 1ayda 6kg vericem haftada 1.5kg veririm.
Herkese mutlu ve kaçamaksız pazar günü diliyorum
Benim de dokuz kilo kadar var beraber veririz inşallah burda.Bence çok iyi menü bende böyle menü çıkarsam keşke
Tebrikler canım senin menün de çok iyi
Akşam brüksel lahanası ile kurtarmışım bence canım
Bende gitsem mi diye düşünüyorum sonra da diyorum ki zaten 9 kilo var sen verirsin diyorum ama gitmiyo emzirmeden mi yoksa ben mi emzirmeyi bahane edip yiyorum bilmiyorum inş yaza hepimiz istediğiniz hedeflere gideriz
Kuralların çok iyi ben de varımMerhaba kızlar diyetim bu hafta berbat geçti ve kg aldım kendimi toparlamam gerekiyor hayatıma bazı kurallar koymaya karar verdim...
1.kuralım erken uyanıcam en geç 9da biz ailecek uyku konusunda esnekiz 1de bile uyandığımda oluyordu.
3.kural günde 2kez yeşil çay tüketicem biri kahvaltıda ve 2kez sade türk kahvesi yağ yakıcı özelliği var canım kahvenin
4.kural en geç 6da akşam yemeği yenicek eşim 8bucukta işten geliyor yemeği yemem 9u buluyordu
5kural 3lt su tüketicem suyumu geceden çubuk tarçın atıp gün boyu içerim hem kan şekeri dengeliyor hemde yağ yakıyor sabah uyandığımda ilk olarak bir bardak tarçınlı suya limon sıkıp içmek.
6.kural tabiki spor yapıcam sıkılaşmam gerekiyor kiloyu yağdan vermek içinde şart günde 30dk en az.
Benim yaptığım yalnışlarım vardı yeni kurallarımla yarın başlıyorum 1ayda 6kg vericem haftada 1.5kg veririm.
Bence de yürüyüş işin püf noktası katılıyorum. Ben her gün yürüyüş yaparak iyi veriyordum annem dönsün yine başlayacağım.Ne güzel kendi kurallarını oluşturmuşsun bu çok güzel bişey bence bu maddeler kuraldan öte yaşam biçimi olmalı çünkü biz kilo almaya meyilli insanlar olduğumuz için oh 10 kilo verdim 15 kilo verdim diyip işin içinden sıyrılamayız asıl verdikten sonra büyük sınavımız. Herşey kafada bitiyo bide ya erken uyanmak gerçekten çok önemli mesela eşimi işi göndermek için kalktım kahvaltımızı yaptık o gitti işe ben geri yatıcam kalkınca bi ara öğün yaparım herşeyi vaktinde yaptıktan sonra uyuşan da sıkıntı olmuyobide yürüyüş kesinlikle olmazsa olmaz o . Bu aralar yeniyim diye izin vermiyo eşim ama kilo vermemde yürümenin çok faydası vardı bana haftaya 600 gr rahat veriyoken şimdi boğazıma dikkat etmemle düzenli su ictigim halde 200-300 gr gidiyo
Merhaba kızlar diyetim bu hafta berbat geçti ve kg aldım kendimi toparlamam gerekiyor hayatıma bazı kurallar koymaya karar verdim...
Ne güzel kendi kurallarını oluşturmuşsun bu çok güzel bişey bence bu maddeler kuraldan öte yaşam biçimi olmalı çünkü biz kilo almaya meyilli insanlar olduğumuz için oh 10 kilo verdim 15 kilo verdim diyip işin içinden sıyrılamayız asıl verdikten sonra büyük sınavımız. Herşey kafada bitiyo bide ya erken uyanmak gerçekten çok önemli mesela eşimi işi göndermek için kalktım kahvaltımızı yaptık o gitti işe ben geri yatıcam kalkınca bi ara öğün yaparım herşeyi vaktinde yaptıktan sonra uyuşan da sıkıntı olmuyobide yürüyüş kesinlikle olmazsa olmaz o . Bu aralar yeniyim diye izin vermiyo eşim ama kilo vermemde yürümenin çok faydası vardı bana haftaya 600 gr rahat veriyoken şimdi boğazıma dikkat etmemle düzenli su ictigim halde 200-300 gr gidiyo
InşAllah ablacım benimde kararım o yönde hayırlısı ile atlatayım 3 ayı sonra kesin çıkıcam yürümeye 3 aydan sonra hedefim kilo vermek değil de almamak olur en azından sabit kalırımİlk 3 ayı atlar canım sonra doktor sıkıntı olmaz derse başlarsın nasılsa kuzum ♡♡♡♡
Ayy evde olsun misafirlikte olsun gittiğim yerde pasta börek ikramını bulaşığını kahvesini yapmadan gittiğim bi yer olmamıştır hele bi yapma anam gözleriyle yerdi vallaBu arada sağ olsun dün büyük kızım bana çok yardımcı oldu
Bulasiklari makineye dizip kalanları da kalmasın diye hemen elde yıkadı
Yemek servisine de hep çoğu zaman o kosturdu benim boynum tutmaya başlayınca;♡♡
Sağ olsun koca kazık kuzenlerin yine her zamanki gibi umurlari olmadı hatta ilk geldiklerinde Türk kahvesi yapayım dediğimde büyük olan ( 30 yaşında ) kizkardesini ( 21 yaşında ) de dahil ederek direk bizimkiler şekerli olsun dediki aslında o An Annemler sormuştum
Bilmiyorum belki ben evladimi farklı yetistirdim diye bana tuhaf geliyor ama benim kız nereye giderse gitsin kahve yapilacaksa hemen aaa siz oturun ben dururken Size kahve yaptırmam diye atlar ♡ yaşça kendinden büyük olandan şu dahi istemezbunlar abla kardes gidene kadar koltuklar butunlesiyor
Ayy evde olsun misafirlikte olsun gittiğim yerde pasta börek ikramını bulaşığını kahvesini yapmadan gittiğim bi yer olmamıştır hele bi yapma anam gözleriyle yerdi vallaişin şakası baskıcı bi annem olmadı her zaman ama yap kızım gittiğin yerde hizmet et derdi. Bende benle yaşıt olup oturmalara gittiğimiz de bi tabağın ucunu tutmayan arkadaşlara sinir olurdum. îşin garibi evlendiler gene de yapmıyolar galesizi Allah kayırır hesabı kocaları işlek bu seferde
Günaydın mutlu pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?