Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet canım haklısın spor ve erken uyânmayı alışkanlık haline getirmeliyiz kendi sağlığmz için

Havuz faslindan sonra az dinlendim ( fitik şükür bacagima vurmadi da rahat gittim geldim ama omuzlarda hala baya ağrı var )
Hatta bir ara az da olsa uyuyabildim

Öğlen Annemi aradım dünün kritigini yaptık hatta fırsat o fırsat dünkü Babamın tavırlarından rahatsız olduğumu da ilettim Annemde fark etmiş hatta gece babama kızmış edilecek laf miydi o heleki kardeşinin ailesinin yanında demiş
Dedim valla yorgunluğun üzerine birde sinir eklendi diye fitigim daha beter azdı diye

Açıkça da dedim valla çekilecek gibi değiller ama işte babamın hatrına gerçi oda sonradan fark etti yaramaz çocuk gibi gözümün içine baktı diye

canım hamileyken kokoreç yeme olur mu? Sakatat, sucuk yemek yasak hamileyken. bir de bitki çaylarının çoğu yasak. Dikkat et canım.

iyi akşamlar kızlar tembel bir pazar geçirdim eşimle, çocuklarla, annemle, dinlendim. Ev için krediye başvuruyoruz yarın dua edin hayırlısıysa olsun kızlar

oynakbasi34 pazar menüsü
sabah kalkınca sütlü kahve
kahvaltı menemen, bir dilim tahıllı krem peynirli ekmek, çay
öğlen balık sandviç
akşam bir dilim çikolatalı kek (neyseki bitti :) ve çay.

canım hamileyken kokoreç yeme olur mu? Sakatat, sucuk yemek yasak hamileyken. bir de bitki çaylarının çoğu yasak. Dikkat et canım.
Bitki çayları yasak olduğunu biliyodum hiç içmedim de sakatlarında biliyodum aslında ama inanki tamamen çıkmış aklımdan sen demesen hatırlamazdım iyiki dedin yemek bi daha

Merhaba kızlar
Berbat bı cuma cumartesi pazar günü gecırdım her ıkı tarafada cok yakın olunca hep bı sorun çıkıyor keske dıyorum bıraz uzak olsaydık

Sınırımı yenemedıgımden agladım herkesı kendım gıbı sanmam buyuk neden...

Yazsam cok uzun olacak....

Herkesten bıktım kendimden daha fazla bıktım

Bı ortama gırersın konu bellıdır kılo veremiyorsun ama habıre üstüne alıyorsun gıbı laflar

Basta annem olmak üzere esımın ve kendi tarafım anneme tepki verdıgımde cok agresıfmısım ne varmıs bunda onun gozunde hep oyleyım ama

O kadar yoruldum kı anlatamam sızlere
Evet bı sorun var ben hıc bu kadar 80lı kılolarda kalmamıstım yemek yıyorum yarım saat sonra yıne acım...

Uzerıne bıde bugun küçuk gorumcekle tartıstım baska sebeplerden dolayı memlekete gıttıgımızde bız orda oldugumuz halde annesıne babasına yarın pıknıge gıdıyoruz erken kalkın gelın gelip alcaz dedi bıze tek kelime yok

Asla cagırsada gıtmezdık ertesi gunde bızde annem kardeslerımle gıttık araba tutup(kendi aracımız yok kısmetse bı ıkı aya esım alacak oda cok sınırlendı kardesıne)

Kendisi gelmıyorsunuz ben neyım dıye veryansın edince bende actım agzımı olanı anlattım srn kardes olsan bızı ayırmazdın cagırsanda gelmezdık dedım

Hasbam demezmı aaaa ben öyle seylere takılmam umursamam bıle dedi sız nıye takıldınıza getırıyo konuyu

Delı oldum Allah'tan aramız ıkı vesayet taksıyle 40dk mınıbusle(2) bı saatı gecıyo
Evıne tasınalı 7sene oldu bes kere ancak gıtmusızdır annesınden cıkmıyo her hafta sonu anasında

Uzun oldu kızlar helal edin hakkınızı

Bugün yediklerim
Sabah sucuklu yumurta kasar peynir beyaz peynir zeytin sekersiz çay el kadar lavas

Teyzemlerde (3kasık asure corbası sekerlı degıldı)
Fazla oturmadım mevlut okuttu kuran bıtınce kalktım hamurısı hamurısı vardı cesıt cesıt

17:30(dısarıda yedık)
Bı porsıyon kofte salata bı dılım ekmek bı buyuk bardak ayran

Spor uc saat yurudum durmaksızın ıkı saat dıyelım
Bacaklarım cok agrıyo

Güzel menü
Güzel menü ve yürüyüşün süper
Kek var menüde lakin akşam başka birşey yemeyerek dengelemişsin canım güzel menü
Yürüyüşünde yapmışsın tebrikler

oynakbasi34 Su perisi86
Pazar menü
Kahvaltıdan önce 1sb tarçınlı suya limon sıkıp içtim
Kahvaltı kavurmalı 1yumurta 3zeytin 1cevis peynir yeşil çay

Ara sade kahve 2gün kurusu

Öğle 3nagıt çay

Akşam 5köfte tost makinesnde kızarttım 3dilim patates yoğurt

Ara 1mandalina

2lt tarçınlı su
40dk yürüyüş

Erolummm seni tebrik ediyorum hamile olmana rağmen diyetine ve yürüyüşüne devam ediyorsun çok azimlisin gerçekten bence kg almadan hamileliği geçirirsin bu gidişle

Bizim insanımız hamile olanlara 2canlısın deyip tabağını doldurur tıka basa yedirir yurdum insanı ben 23kg aldım tosun gibiydim valla o kgyu vermek zordu canım ne kadar az kiloyla doğumu atlatmaya çalış içime doğdu kızın olcak sanki rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür şu haftasonunu da atlattım artık kendimi toparlama vakti kaç zamandır hep bir seylerden kendimi ikinci hatta üçüncü plana atmıştım saçma sapan beslendiği desem yeridir çünkü ne bulduysam yedim hiç kendime özel hazırlık yapmamistim ama artık silkelenmem lazım ki daha fazla Kilo almayayim ♡♡♡♡

Birazdan önce bol suyla güne başlar sonrada güzel bir kahvaltı yaparım

Canım anlatımları okadar tanıdık geldi ki
Bende bir kaç senedir kendime kızıyorum senelerdir hep kendimden taviz verdim aman kimse üzülmeyin diye şimdi tepki verince hemen benim Ailem asabi oldun muhabbeti yapıyor
Hatun çıldırdı muhabbeti yapıyorlar ama bu hatunu kim çıldırttı diye düşünen yok

Artık kimsenin beni uzmesine müsaade etmem dedikçe kinci bile ilan edildim kendi ailemde

KV artık nerde durması gerektiğini bilsem gorumceler ara ara yine beni deli ediyor küçük olan hele tam cinsi dediğin gibi kendi yapar yapar ama ben veya eşim tepki verince eee onda ne var ki havalarina girer

Yani anlayacağın bizler iyi niyetli oldukça sirtimiza binen çok olur
Boşver siz kendi huzurunuza bakın gereken mesafeyi koyun olsun bitsin inan küçük gorumceyi bayramdan beri hiç görmedik eşim de asla aramiyor hesapta kusluk yok ama biz böyle çok daha rahatiz ♡♡♡

Sende bosver onları sadece kendi ailene odaklandı ve en güzel cevapı onlara kiloları verip daha da güzel görünerek vereceğiz ♡♡♡♡

Günaydın
mutlu bol bol eksilibir hafta olsun inşallah

Sanada Günaydın canım ♡
İnşallah bol eskilere bitiririz bu haftayı

Tebrikler kuzum. .
Moral bozukluğuna rağmen gayet iyi geçmiş günün..

Canım inan hiç değmiyor başkası için tek damla gözyaşı dökmene ..
Bak kendine Ailene yuvana ve beslenme odaklan... ♡♡

Tebrikler kuzum. .
Moral bozukluğuna rağmen gayet iyi geçmiş günün..

Canım inan hiç değmiyor başkası için tek damla gözyaşı dökmene ..
Bak kendine Ailene yuvana ve beslenme odaklan... ♡♡
Tsk ederim cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…