- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederimErolummm seni tebrik ediyorum hamile olmana rağmen diyetine ve yürüyüşüne devam ediyorsun çok azimlisin gerçekten bence kg almadan hamileliği geçirirsin bu gidişle
Bizim insanımız hamile olanlara 2canlısın deyip tabağını doldurur tıka basa yedirir yurdum insanı ben 23kg aldım tosun gibiydim valla o kgyu vermek zordu canım ne kadar az kiloyla doğumu atlatmaya çalış içime doğdu kızın olcak sankirabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
***8. TAKIM 590.ETAP***
mavimli ( 75 / 74,8 / 0,2 / 0,27 % )
Eccoomm ( 73 / / / % ) sabit, Üye izne ayrılmak istiyor ( 1. izin )
gulum7 ( 73.5 / 74.8 / + 1.3 / - 1.77 % )
serenalar ( 80.8 / / / % ) sabit
Erolummm ( 71.4 / 71.1 / 0.3 / 0,42 % )
zukkum ( 85,5 / / / % ) Sabit
8. Takım Ortalaması: - 0,180%
Maalesef durum bu ama yapacak bir şey yokartık haftaya daha da güzel bir sonuç olur inşallah
Küçüldü gerçekten hele pasta işi yada yağlı bişey yesem gebelikten değil miden küçüldüğü için direk bulantı oluyo kabul etmiyo vücudum
menü çıkarmak çok iyi oluyor. özellikle ben yemeden belirliyorum ki kaçamak olmasın diye. tabi sen kasma emiyor bebek.Bence çok iyi menü bende böyle menü çıkarsam keşke
Merhaba kızlar
Berbat bı cuma cumartesi pazar günü gecırdım her ıkı tarafada cok yakın olunca hep bı sorun çıkıyor keske dıyorum bıraz uzak olsaydık
Sınırımı yenemedıgımden agladım herkesı kendım gıbı sanmam buyuk neden...
Yazsam cok uzun olacak....
Herkesten bıktım kendimden daha fazla bıktım
Bı ortama gırersın konu bellıdır kılo veremiyorsun ama habıre üstüne alıyorsun gıbı laflar
Basta annem olmak üzere esımın ve kendi tarafım anneme tepki verdıgımde cok agresıfmısım ne varmıs bunda onun gozunde hep oyleyım ama
O kadar yoruldum kı anlatamam sızlere
Evet bı sorun var ben hıc bu kadar 80lı kılolarda kalmamıstım yemek yıyorum yarım saat sonra yıne acım...
Uzerıne bıde bugun küçuk gorumcekle tartıstım baska sebeplerden dolayı memlekete gıttıgımızde bız orda oldugumuz halde annesıne babasına yarın pıknıge gıdıyoruz erken kalkın gelın gelip alcaz dedi bıze tek kelime yok
Asla cagırsada gıtmezdık ertesi gunde bızde annem kardeslerımle gıttık araba tutup(kendi aracımız yok kısmetse bı ıkı aya esım alacak oda cok sınırlendı kardesıne)
Kendisi gelmıyorsunuz ben neyım dıye veryansın edince bende actım agzımı olanı anlattım srn kardes olsan bızı ayırmazdın cagırsanda gelmezdık dedım
Hasbam demezmı aaaa ben öyle seylere takılmam umursamam bıle dedi sız nıye takıldınıza getırıyo konuyu
Delı oldum Allah'tan aramız ıkı vesayet taksıyle 40dk mınıbusle(2) bı saatı gecıyo
Evıne tasınalı 7sene oldu bes kere ancak gıtmusızdır annesınden cıkmıyo her hafta sonu anasında
Uzun oldu kızlar helal edin hakkınızı
Bugün yediklerim
Sabah sucuklu yumurta kasar peynir beyaz peynir zeytin sekersiz çay el kadar lavas
Teyzemlerde (3kasık asure corbası sekerlı degıldı)
Fazla oturmadım mevlut okuttu kuran bıtınce kalktım hamurısı hamurısı vardı cesıt cesıt
17:30(dısarıda yedık)
Bı porsıyon kofte salata bı dılım ekmek bı buyuk bardak ayran
Spor uc saat yurudum durmaksızın ıkı saat dıyelım
Bacaklarım cok agrıyo
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederimbu noktaya kadar kolay gelmedim komşularım falan hep oğlun olur diye tahmin ediyolar bende içimden diyorum Allah sağlıklısını nasip eyle ama içimden geçen kızdır bence muhakkak her annenin bi kızı olmalı fikrindeyim. Tabi nasip meselesi de InşAllah bende nasiplilerden olurum . Gurbetteyim ya ben şimdi ana baba akraba olmayınca sadece kendi istediğimi sağlıklı olanı seçiyorum yemek için bu konuda avantajlıyım ama haftaya pazar memlekete gidiyorum o zaman gör sen beni pasta börekler iki canlısın ye demeler asıl sınavım orda başlıyo ama yemiycem InşAllah hafiften bulantılarım başladı izin vermez yememe diye umuyorum bende vaktinde kilo vermek için çok azmettim başardım da emeğime yazık olsun istemiyorum illa alırım ama olabildiğince az kg ile kapatmayı istiyorum InşAllah
sonundaoldu canım daha evvel takım yarışmasında yarışmadan dimi
Bana tekrar başlangıç kilonu tarihini ve hedefini yazarmisinNOT edeyim de cuma aramak zorunda kalmayayım ♡♡♡
canım size katıldım daha önce ama 2 ya da 3 gün yazabildim yarışamadım. sonra diyeti bırakmak zorunda kaldım ve utancımdan geri gelemedim.
başlangıç: 78,5 (24 Eylül 2018 Başlangıç Tarihim)
hedef: ilk hedef 63 sonra düşebilir.
Tamamdır canım bende öyle hatırlıyorum da yine sorayım dedim
Ayy yerim ya bende o günleri görebilir mıyım acabaKızcemın bugun sonbahar kıslık alışveriş yaptık cok mutlu oldu kendi begendı bıde balım cogu kıyafetını
Oyuncak aldı kendıne bıde cay seti annecım sıze cay yaparım eve gıdınce dedi ömrüm
Goreceksın allahın izniyle yakındaAyy yerim ya bende o günleri görebilir mıyım acaba
ben de bir kase mercimek çorbası içtim yani 85 kaloriSekersiz türk kahvesi ıctım yanında kayısı ıle
benim de ikizler 10 sene sonra oldu.Goreceksın allahın izniyle yakında
Bende 10sene bekledım bu gunlerı
göreceksin tabiAyy yerim ya bende o günleri görebilir mıyım acaba
Amin.Allah hepimizin evladını bize bağışlasın inş. sağlıklı hayırlı insan olurlar inş.
hadi bugünkü menümü de vereyim.
sabah
1 kaşık yoğurt
1 tatlı kaşığı salça
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
ara
yarım nescafe
öğlen
3 kaşık yoğurtlu patlıcan
1 kase tavuklu şehriye çorbası
ara
1 elma
ara
yarım nescafe
akşam
misafirlikteyim 1 tabak ne yemek varsa yerim.
görümceme gidicem. duyumlarıma göre yoğurtlu bir yemek.
saolasın.Amin.
Afiyet olsun çok güzel menü.
Ben de yazayım menümü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?