Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim bu noktaya kadar kolay gelmedim komşularım falan hep oğlun olur diye tahmin ediyolar bende içimden diyorum Allah sağlıklısını nasip eyle ama içimden geçen kızdır bence muhakkak her annenin bi kızı olmalı fikrindeyim. Tabi nasip meselesi de InşAllah bende nasiplilerden olurum . Gurbetteyim ya ben şimdi ana baba akraba olmayınca sadece kendi istediğimi sağlıklı olanı seçiyorum yemek için bu konuda avantajlıyım ama haftaya pazar memlekete gidiyorum o zaman gör sen beni pasta börekler iki canlısın ye demeler asıl sınavım orda başlıyo ama yemiycem InşAllah hafiften bulantılarım başladı izin vermez yememe diye umuyorum bende vaktinde kilo vermek için çok azmettim başardım da emeğime yazık olsun istemiyorum illa alırım ama olabildiğince az kg ile kapatmayı istiyorum InşAllah

günaydın hatunlar..
dün 15 günlük diyetimin en zor günüydü hep acıktım ama tuttum tutabildiğim kadarıyla.

kaptanım açık sözlü olayım durum berbat! hemen toparlanmak gerekir. yoksa kış da geliyor iyice şişeriz.
gelgelelim ben bu hafta 2. bildirimi yapacağım sanırım haftaya listede olurum di mi??
menüler için kimi etiketleyeceğim. paylaşıyorum ama etiket yapmıyorum.

Küçüldü gerçekten hele pasta işi yada yağlı bişey yesem gebelikten değil miden küçüldüğü için direk bulantı oluyo kabul etmiyo vücudum

aman yeme pasta börek. bak en başındasın. arıt oldukça insan kötü hissediyor. sana da minnoşa da hiç yararı yok onların. memlekete gidince de her şeyden tadımlık ye iki canlı değilsin. bebğin ihtiyacı +300 kalori. o da 1 kase yoğurt 1 yumurta eder en fazla. ye ama tadımlık.

Bence çok iyi menü bende böyle menü çıkarsam keşke
menü çıkarmak çok iyi oluyor. özellikle ben yemeden belirliyorum ki kaçamak olmasın diye. tabi sen kasma emiyor bebek.

ailevi sorun herkeste var herkeste. kilo vermek de o kadar kolay sanıyor insanlar. hele de kilo derdi olmayanlar. ne mücadele veriyorum ben. evde yemek yamak zorundayım. eşim var çocuk var. ama yememem gerek. 15 gündür tek tatlı sütlaç yaptım sevmiyorum diye. ama nereye kadar yapmayacağım. mecbur yapacağım ve nefsime sahip çıkmalıyım. sen onlara tıka kulaklarını kendine bak. otur düşün nerde hata yapıyorum diye. mesela ben erken uyuyordum ondan az veriyordum. haftasonu uyku saatini ileri attım nerdeyse 1 kilo gitmiş düşün. sende kendini incele biraz.
görümce de dış kapının mandalı boşver. doğru söylemiş aslında ne takılıyorsun ki?? sen de artık ona göre hareket et.

iraden için tebrik ederim.

Haklısın canım takım olarak silkelenmek lazım birincilik bizi az simartti sanırım
Ben güne doyurucu ve sağlıklı bir kahvaltıyla başladım inşallah aynı istikrarda devam edeceğim

Aynen canım önümüzdeki cuma 2 hafta doluyor güzel bir eksi görürsün inşallah ben geçmişe bir bakayım senin durumunda listeyle alakali bir sıkıntı olmasın da ♡

Son düzenleme:
sonundaoldu canım daha evvel takım yarışmasında yarışmadan dimi
Bana tekrar başlangıç kilonu tarihini ve hedefini yazarmisin NOT edeyim de cuma aramak zorunda kalmayayım ♡♡♡

canım size katıldım daha önce ama 2 ya da 3 gün yazabildim yarışamadım. sonra diyeti bırakmak zorunda kaldım ve utancımdan geri gelemedim.

başlangıç: 78,5 (24 Eylül 2018 Başlangıç Tarihim)
hedef: ilk hedef 63 sonra düşebilir.

Tamamdır canım bende öyle hatırlıyorum da yine sorayım dedim

Evde Türk Kahvesi kalmamış
Neyse kendime filtre kahve yaptım ♡ içtikten sonra hazırlanıp dışarı atacağım kendimi

Hem Avukatima uğrayıp bir evrak bırakacağım hemde şu imar barışı için yapı denetim Şirketine ugrayip ödenecek tutarı ogreneyim ona göre bankalarla görüşeceğim bakalım kredi cekersem ne kadar faiz gecirecekler

Sabah eşim para bırakmayı unutmuş Allahtan yoksa minibüse binip giderdim bana da o bahaneyle yürüyüş olacak gerçi kartım var ama inat ettim para cekmeyecegim

Ayy yerim ya bende o günleri görebilir mıyım acaba

Allah hepimizin evladını bize bağışlasın inş. sağlıklı hayırlı insan olurlar inş.

hadi bugünkü menümü de vereyim.

sabah
1 kaşık yoğurt
1 tatlı kaşığı salça
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta

ara
yarım nescafe

öğlen
3 kaşık yoğurtlu patlıcan
1 kase tavuklu şehriye çorbası

ara
1 elma

ara
yarım nescafe

akşam
misafirlikteyim 1 tabak ne yemek varsa yerim.
görümceme gidicem. duyumlarıma göre yoğurtlu bir yemek.

Amin.
Afiyet olsun çok güzel menü.
Ben de yazayım menümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…