afıyet olsun canımben de bir kase mercimek çorbası içtim yani 85 kalori
Mantı olmasında canımAllah hepimizin evladını bize bağışlasın inş. sağlıklı hayırlı insan olurlar inş.
hadi bugünkü menümü de vereyim.
sabah
1 kaşık yoğurt
1 tatlı kaşığı salça
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
ara
yarım nescafe
öğlen
3 kaşık yoğurtlu patlıcan
1 kase tavuklu şehriye çorbası
ara
1 elma
ara
yarım nescafe
akşam
misafirlikteyim 1 tabak ne yemek varsa yerim.
görümceme gidicem. duyumlarıma göre yoğurtlu bir yemek.
Senınde menü güzel canım tebrikleroynakbasi34
Kahvaltı pastırmalı yumurta, bir dilim tb ekmeğine krem peynir ve çay
Öğlen bir kase mercimek çorbası
Akşam tavuk ve salata
Örnek menu Super canımPazartesi menümmissERE
08:00 Kahvaltı
1 muz
1 bardak süt
Ara Öğün
Şekersiz türk kahvesi
Öğle yemeği
Tereyağında 2 yumurta
1dilim ekmek
Akşam yemeği
3 tane kabak dolması
4 kaşık yoğurt
Ara Öğün
Maden suyu
3 litre su
Yürüyüş yokSu perisi86
ben de spor yapmak istiyorum ama dizimin ağrısı geçmedi malesef.Kızcem uyudu spor yapıcam bı saat bısıklet cevırcem)
Cumartesi InşAllah canım bugün tam 5 haftalık olduk cumartesiye InşAllah kese görürüz ama kalp atışı için daha erken diye düşünüyorumÖrnek menu Super canım
Dr kontrolü ne zaman pıt pıtları duymaya az kaldı ıns
Mantı olmasında canım)
Kaptan bizi 1.lik şımarttı yahu bu hafta hedef koyalım grupca daha 4gün var cumaya mesela herkes 1kg vermeyi hedeflesin 1.olalım kızlar biz grupca istersek başarabilirizHaklısın canım takım olarak silkelenmek lazımbirincilik bizi az simartti sanırım
Ben güne doyurucu ve sağlıklı bir kahvaltıyla başladım inşallah aynı istikrarda devam edeceğim
Aynen canım önümüzdeki cuma 2 hafta doluyorgüzel bir eksi görürsün inşallah ben geçmişe bir bakayım senin durumunda listeyle alakali bir sıkıntı olmasın da ♡
Mekık cek canım bacağını yormayan hareketlere bak netten istersenben de spor yapmak istiyorum ama dizimin ağrısı geçmedi malesef.
Hadi hayırlısı olsun belkıde duyarsınız bellımı olurCumartesi InşAllah canım bugün tam 5 haftalık olduk cumartesiye InşAllah kese görürüz ama kalp atışı için daha erken diye düşünüyorum
Sana güveniyorum cıs cos yokhaha yok cnm yuvalama varmışyemezdim mantı falan olsa günlerdir tutuyorum kendimi heba etmezdim sanırım
Evde tek diyet yapmak gerçekten zor oluyor heleki yemeği çok seven aileniz varsa tatlıcı benim kocada her gün ister poğçasız böreksiz duramaz ama yapmıyorum bu aralar kaynanam üst katımda oturuyor ondan getiriyor eşim böreğini tatlısınıgünaydın hatunlar..
dün 15 günlük diyetimin en zor günüydü hep acıktım ama tuttum tutabildiğim kadarıyla.
kaptanım açık sözlü olayım durum berbat! hemen toparlanmak gerekir. yoksa kış da geliyor iyice şişeriz.
gelgelelim ben bu hafta 2. bildirimi yapacağım sanırım haftaya listede olurum di mi??
menüler için kimi etiketleyeceğim. paylaşıyorum ama etiket yapmıyorum.
aman yeme pasta börek. bak en başındasın. arıt oldukça insan kötü hissediyor. sana da minnoşa da hiç yararı yok onların. memlekete gidince de her şeyden tadımlık ye iki canlı değilsin. bebğin ihtiyacı +300 kalori. o da 1 kase yoğurt 1 yumurta eder en fazla. ye ama tadımlık.
menü çıkarmak çok iyi oluyor. özellikle ben yemeden belirliyorum ki kaçamak olmasın diye. tabi sen kasma emiyor bebek.
ailevi sorun herkeste var herkeste. kilo vermek de o kadar kolay sanıyor insanlar. hele de kilo derdi olmayanlar. ne mücadele veriyorum ben. evde yemek yamak zorundayım. eşim var çocuk var. ama yememem gerek. 15 gündür tek tatlı sütlaç yaptım sevmiyorum diye. ama nereye kadar yapmayacağım. mecbur yapacağım ve nefsime sahip çıkmalıyım. sen onlara tıka kulaklarını kendine bak. otur düşün nerde hata yapıyorum diye. mesela ben erken uyuyordum ondan az veriyordum. haftasonu uyku saatini ileri attım nerdeyse 1 kilo gitmiş düşün. sende kendini incele biraz.
görümce de dış kapının mandalı boşver. doğru söylemiş aslında ne takılıyorsun ki?? sen de artık ona göre hareket et.
iraden için tebrik ederim.
Mekık cek canım bacağını yormayan hareketlere bak netten istersen)
Hadi hayırlısı olsun belkıde duyarsınız bellımı olur
Sana güveniyorum cıs cos yok)
Sekersiz türk kahvesi ıctım yanında kayısı ıle
Afiyet olsun kızlar bende yeşil çay ve 2gün kurusu yiyorumben de bir kase mercimek çorbası içtim yani 85 kalori
Evde tek diyet yapmak gerçekten zor oluyor heleki yemeği çok seven aileniz varsa tatlıcı benim kocada her gün ister poğçasız böreksiz duramaz ama yapmıyorum bu aralar kaynanam üst katımda oturuyor ondan getiriyor eşim böreğini tatlısını
Kaçamakları görünce7 ekim 2018 menüm
11:00
2 dilim peynir
3ceviz
domates
salatalık
biber
1 bardak yeşilçay
14:30
4 köfte
yarım domates
3 biber
18:00
3 yuvarlak parça palamut
salata
ne güzel menü değil mi. burda kalsa ya
gerisini yazıyorum. cozuttuğum kısım
2 dilim kavun
1 dilim karpuz
2-3 avuççekirdek
küçükbirparça tahin helvası
yarım kase aşure
çaylabirlikte 3-4 bisküvi
kaçamak kelimesinin kifayetsiz kaldığı menümü,ceza olarak sizlerle paylaşıyorum.
ben ettim siz etmeyin
LAydLiNe
İradeli olmamız gerekiyor 3gün diyet yapıp 1gün bozunca yazık oluyor 3günede artık şu mantıkla yiyorum çok yesemde aynı tat alıcam az yesemde neden çok yiyip kg alayım ki kg vermek için az yemem gerekiyor diyorum beynime tatlı çok canım çekerse 1çatal alıp tadıyorum okadarya valla ben de tatlıcıyım. yemek yemeden dururum da tatlısız baya zor olur. ekmek de hiç yemem. ama o yediğim kekler, kahvenin yanında avuç dolusu lokumlar, künefeler! hopppp yağ olup çıkıyor.
eşimle ben de iştahlıyız. oğlan da tık yok ama. eşim saolsun bulaşmıyor bana. yani zaten yeme imtihanım var bir de o istemiyor şükür
Kahvaltı güzelmiş hadi mercimek köftesi iyi börekde 1dilim yemişsin sanırım aşure olmasaymış iyiymiş cuma gününe kadar az yiyip telefi edebilirsin benceHayırlı aksamlar kızlar sahane menümü paylaşayım
sabah
2yumurta
peynir
7 zeytın
cevız fıdık
domates salatalık
günde
6_7 tane mercımek kofte
1 tane kıymalı börek
bır kucuk kase asure
salata
sımdi bol bol su yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?