İnşallah ya artık karbonitrat yok cumaya kadarKahvaltı güzelmiş hadi mercimek köftesi iyi börekde 1dilim yemişsin sanırım aşure olmasaymış iyiymiş cuma gününe kadar az yiyip telefi edebilirsin bence
Cumartesi InşAllah canım bugün tam 5 haftalık olduk cumartesiye InşAllah kese görürüz ama kalp atışı için daha erken diye düşünüyorum
Kaptan bizi 1.lik şımarttı yahu bu hafta hedef koyalım grupca daha 4gün var cumaya mesela herkes 1kg vermeyi hedeflesin 1.olalım kızlar biz grupca istersek başarabiliriz
Hayırlı aksamlar kızlar sahane menümü paylaşayım
sabah
2yumurta
peynir
7 zeytın
cevız fıdık
domates salatalık
günde
6_7 tane mercımek kofte
1 tane kıymalı börek
bır kucuk kase asure
salata
sımdi bol bol su yeşil çay
katılıyorumKaptan bizi 1.lik şımarttı yahu bu hafta hedef koyalım grupca daha 4gün var cumaya mesela herkes 1kg vermeyi hedeflesin 1.olalım kızlar biz grupca istersek başarabiliriz
Patates kızartmasının kokusu nasıl güzel gelir diyetdeyken yanında da hamburger olacaktı off neyse gece gece canım çekti aman şeytana uymayak iradene söz geçirmişsin abla bravo bence güzel kg vericeksin beynini yönetiyorsun biz kilolu bayanları midesi yönetirdiMenulere baktığımda genel olarak güzel menülerşimdi sıra bende ;
Su perisi86
40 dakika da yürüyüş var unutmadan onuda söyleyeyim ♡
Uyanınca 06.30da
1 büyük kupa sıcak su
Kahvaltı 07.30
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1/2 domates
1 parça beyaz peynir
1/ 2 kırmızı biber
1 kupa naneli limonlu yeşil çay
Ara 10.00da
1 kupa sade Filtre Kahve
Öğle 12:00de ( disardayken )
1 kutu ayran
1 paket minik kıtır unolardan ( 124 kcal olması lazım )
Ara 13.00de ( kizkardesimle buluştuk dışarda )
1 sütlü filtre Kahve
Ara 15.00de ( Annemde )
1 sade Türk Kahvesi
Aksam 17.40da
1 kase tarhana çorbası
Bol Kırmızı lahana salatası
Az patlıcan salatası
Gün içinde ancak 1 litre su içtimyatan kadar 1.5 daha içerim inşallah
Aslında farkındayım bugün kahveyle geliştirdim gibi ama cidden başka şeylerden kaçmak için öyle yapmak zorunda kaldımyoksa bir ara öğlen kardeşimi beklerken meşhur fast Food zincirinin önünde beklerken baya bir seytanla savastim canım deli gibi patates kızartması istedi hatta içeri girip sıra beklerken Hamburger de mi alsam diye düşünürken kadın buyrun dediği An direk kahve dedim ki sonrasında kıvırma şansım olmasın diye
Aaaa çok sevindim şimdi gördüm mesajınızı demek belirtiler doğru işaretmiş , Allah tamamına erdirsin aminnnnGöğüslerine baskı oldu mu acıyo ara ara kasık ağrım var o kadar herkeste belirti başka olabilirmiş . Az önce video izledim de ben tedavi gördüğüm için transfer sonrası vücudumun bana tepki vermesi bebeğin değil ilaçların etkisi ile vücudun bu tepkileri vermesiymis
Allah razı olsun çok teşekkür ederimAaaa çok sevindim şimdi gördüm mesajınızı demek belirtiler doğru işaretmiş , Allah tamamına erdirsin aminnnn
Banucum merhaba nasılsın yazışmayalı, diyete tam gaz başlamışsin maşallah canım, diyetisyene devam ediyormusun
Günaydın kaptancım iyiyim çok şükür. Verdiğim altı kilonun tamamını geri aldım. Yazacak yüzüm yok da şöyle girip okuyorum arada siz neler yapıyorsunuz diye.C CRESCENT2209 Günaydın canım sen nasılsın bakalım kaçak ♡♡♡♡
İkidir görüyorum ama ikilinin belini kiramadik
Günaydın kaptancım iyiyim çok şükür. Verdiğim altı kilonun tamamını geri aldım. Yazacak yüzüm yok da şöyle girip okuyorum arada siz neler yapıyorsunuz diye.
Yeniden başlıcam mutlaka ama şu an hiç kendime güvenim yok aylarca uğraşıp veriyorsun iki üç haftada geri alıyorsun insanın sinirleri yıpranıyor bu süreçte. Kafamı toparlayıp kararlı bi şekilde başlamam lazım yoksa olmuyor. Sana da çok geçmiş olsun herşeyin başı sağlık fıtık ağrısını bilirim çok zor çok dikkat etmelisin bol bol istirahat isterTakma kafana canım bende aldım maalesefama tekrar fazlasını da veririz yeterki inanalim
Yüzüm yok diye düşünme ♡ gel birlikte tekrar başlayalım
Ben fitikla bogusuyorum inşallah agrilarimdan kurtulurum da spora başlarımİnan beslenmeye bile odaklanamiyorum ağrıdan ama bakalım dün başladım tekrar sıkı tutmaya
Sabah canım kahvaltı etmek istemedi bende kendime sicacık bir koca kase tarhana çorbası isittim ♡ iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?