Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün de yine koşturmaca vardı malum 5000 adım atmisim ( dönüşü okula geç kalacağım diye mecbur minibüse bindim )

Şu imar barışı için gunahimiz belli olmuş 7 000 tl ama yarısını yılbaşına kadar ödenecek diğer yarısı da sonrasında
Maalesef görüştüğüm banka gelirim olmadığı için evimi teminat da gostersem kredi verilmediğini söyledi Tam kara kara nasıl ödeyeceğim diye düşünürken Annem evi ipotekleyip başka bankalara faiz odeyecegine ben vereyim ama her ay bana taksitle geri vermek şartıyla dedi
Eşime telefon açıp kparayi buldum dediğimde nasıl dedi bende tefeci buldum dedim hangi tefeci diye sasirdiktan sonra Annen mi yoksa dedi

Sanirim Babamın cumartesi kırdığı potu telafi etmek için öyle bir şey teklif etti
Gönül aslında istemiyor onlardan parayı almayi ama tapumu alabilmesini başka yolu yok hatta arkadaşıma aksam anlattigimda o bile şaşırdı hani varken şartlı vermesi onunda tuhafina gitti ama başka da çare yok şu anda En azindan faiz odemeyecegim ona da şükür ♡ yoksa bankalar kim bilir ne kadar faiz alıyorlardir öyle bir rakama

Yinede şükür ne diyeyim

Bu arada beslenme fena değil hatta hemen birazdan paylaşayım; )

Cumartesi InşAllah canım bugün tam 5 haftalık olduk cumartesiye InşAllah kese görürüz ama kalp atışı için daha erken diye düşünüyorum

Rabbim inşallah cumartesi hayırlı haberler de vermeyi nasip etsin ....Aminnnn

Kaptan bizi 1.lik şımarttı yahu bu hafta hedef koyalım grupca daha 4gün var cumaya mesela herkes 1kg vermeyi hedeflesin 1.olalım kızlar biz grupca istersek başarabiliriz

Kesinlikle bu hafta herkesten en az 500 - 600 gram eksi bekliyorum fazlasına olur inanıyorum ama azami beklentim o ♡♡♡♡

Karbonhidrat biraz fazla kaçmış ama cumaya kadar Protein ağırlıklı beslenerek çok güzel eksi gorebilecegini biliyorum ♡

Menulere baktığımda genel olarak güzel menüler şimdi sıra bende ;
Su perisi86

40 dakika da yürüyüş var unutmadan onuda söyleyeyim ♡

Uyanınca 06.30da
1 büyük kupa sıcak su

Kahvaltı 07.30
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1/2 domates
1 parça beyaz peynir
1/ 2 kırmızı biber
1 kupa naneli limonlu yeşil çay

Ara 10.00da
1 kupa sade Filtre Kahve

Öğle 12:00de ( disardayken )
1 kutu ayran
1 paket minik kıtır unolardan ( 124 kcal olması lazım )

Ara 13.00de ( kizkardesimle buluştuk dışarda )
1 sütlü filtre Kahve

Ara 15.00de ( Annemde )
1 sade Türk Kahvesi

Aksam 17.40da
1 kase tarhana çorbası
Bol Kırmızı lahana salatası
Az patlıcan salatası

Gün içinde ancak 1 litre su içtim yatan kadar 1.5 daha içerim inşallah

Aslında farkındayım bugün kahveyle geliştirdim gibi ama cidden başka şeylerden kaçmak için öyle yapmak zorunda kaldım yoksa bir ara öğlen kardeşimi beklerken meşhur fast Food zincirinin önünde beklerken baya bir seytanla savastim canım deli gibi patates kızartması istedi hatta içeri girip sıra beklerken Hamburger de mi alsam diye düşünürken kadın buyrun dediği An direk kahve dedim ki sonrasında kıvırma şansım olmasın diye

Patates kızartmasının kokusu nasıl güzel gelir diyetdeyken yanında da hamburger olacaktı off neyse gece gece canım çekti aman şeytana uymayak iradene söz geçirmişsin abla bravo bence güzel kg vericeksin beynini yönetiyorsun biz kilolu bayanları midesi yönetirdi

AÇIM AMA MUTLUYUM

Aaaa çok sevindim şimdi gördüm mesajınızı demek belirtiler doğru işaretmiş , Allah tamamına erdirsin aminnnn

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Bu gece resmen boynumun ağrısı başıma vurdu ve sabahladım
Hala fena ağrım var kazık yutmus gibi kimildamadan duruyorum ağrı hafifliyor o şekilde diye

Bakalım 2 gün sonra doktor ne diyecek

Banucum merhaba nasılsın yazışmayalı, diyete tam gaz başlamışsin maşallah canım, diyetisyene devam ediyormusun

İyi diyelim iyi olalım ♡
Diyetisyene ara vermek zorunda kaldım şu fıtık yüzünden Kilo veremiyorum diye ama bakalım tek başına neler yapabilirim
Sen nasılsın canım gorusmeyeli ♡

C CRESCENT2209 Günaydın canım sen nasılsın bakalım kaçak ♡♡♡♡
İkidir görüyorum ama ikilinin belini kiramadik

Ay dün hesapta ağda yapacaktım başım ağrıyor diye erteledim durdum hani geçer yaparım nasılsa diye
Birazdan ufak kuzuyu babasiyla okula postalayayim da onuda aradan cikarayim malum yarın yine havuz faslı var ( bugün ufakligin var dersi )

Aslında minicik ama icim rahat etmez bacaklarımı ve koltuk altlarini alayım bari dedim Şükür baya seyreldi de çabucak biter

C CRESCENT2209 Günaydın canım sen nasılsın bakalım kaçak ♡♡♡♡
İkidir görüyorum ama ikilinin belini kiramadik
Günaydın kaptancım iyiyim çok şükür. Verdiğim altı kilonun tamamını geri aldım. Yazacak yüzüm yok da şöyle girip okuyorum arada siz neler yapıyorsunuz diye.

Günaydın kaptancım iyiyim çok şükür. Verdiğim altı kilonun tamamını geri aldım. Yazacak yüzüm yok da şöyle girip okuyorum arada siz neler yapıyorsunuz diye.

Takma kafana canım bende aldım maalesef ama tekrar fazlasını da veririz yeterki inanalim
Yüzüm yok diye düşünme ♡ gel birlikte tekrar başlayalım
Ben fitikla bogusuyorum inşallah agrilarimdan kurtulurum da spora başlarım İnan beslenmeye bile odaklanamiyorum ağrıdan ama bakalım dün başladım tekrar sıkı tutmaya
Sabah canım kahvaltı etmek istemedi bende kendime sicacık bir koca kase tarhana çorbası isittim ♡ iyi geldi

Yeniden başlıcam mutlaka ama şu an hiç kendime güvenim yok aylarca uğraşıp veriyorsun iki üç haftada geri alıyorsun insanın sinirleri yıpranıyor bu süreçte. Kafamı toparlayıp kararlı bi şekilde başlamam lazım yoksa olmuyor. Sana da çok geçmiş olsun herşeyin başı sağlık fıtık ağrısını bilirim çok zor çok dikkat etmelisin bol bol istirahat ister

günaydın gençler..
dün görümcemdeydim dediğim gibi. yemek baya geç saate kaldı 20.30 gibi. ve kıymalı börek açtı . bu benim imtihanım oldu. serçe parmağım kadar börek yedim yemek de 1 kase yoğurtlu yuvalama. başka da yemedim bir şey. ıhlamur ve şekersiz çayla günü bitirdim. ama bu bile bana +200 gr getirdi. hem geç yedim hem börek tattım. ama bugün full dikkat ediyorum canlarım. siz de hemen toparlanın bakim. OGULCUKLARIM o menü olmamış cnm. hemen toparlıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…