Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlarrrrr
Şimdi eşim aradı Patronuyla kapışmış daha doğrusu eşim patronun avcilik belgesini yenilemesi gerekiyordu eşim tüm islemlerini yaptırmış ama vergi dairesimdeki eleman ruhsat sahibi gelmek zorunda teslim almak için demiş bizimki de prosedür değişmiş sizin teslim almanız lazım deyince adam çıldırmış ve resmen özel işini yapamadı diye ( ki adamın elinde olan bir durum yok ) resmen küfürü basıp tiktiri çekmiş
Bizimki de hiç cevap bile vermeden arkasını dönüp çıkmış şimdi gidip sigortadan istifa yazısı alıp muhasbeciye teslim edecekmis offf offf benim başım tutmasin da kimin başı tutsun
Gerci sıkıntı yapmıyorum çok ama işte ister istemez düşünüyorum nasıl olacak diye

Heee Allahtan arkadaşı ( gece yanında çalıştığı ) uzun zamandır hadi istifa et de gel benle devamli çalış diyordu
Rabbim hayırlısıyla karşılaştırın inşallah ....Aminnnn

Sağ olasın canım
Evet dinlenmek şart da benim şartlarda pek olmuyor
Bakalim inşallah geçer ve Perşembe günü de doktordan beni kuracak bir tedavi gelir de rahatlarim ♡

Anam şu anda onları bana ikram eden olsa valla hiç af etmem
Allahtan bir şey yok evde kaçamak yapacak bende kendime bir kahve yapayım bari

Banu abla hayırlısı olsun patronu adam degılmıs gercekten tazminatını alır guzelde bir ıs bulur ıns

kahve iyidir iyi yediklerimize sayalım cnm.

Eşinin hakkında da hayırlısı olsun inş. bazı insanlar çok terbiyesiz bence. hadlerini aşıyorlar. keşke eşin de ona sayıp sövseydi içi soğurdu. inş hayırlı insanlarla karşılaşır.

bugünkü menümü de vereyim.

sabah
kk peynir
1 tatlı kaşığı salça
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta

ara
yarım nescafe

öğlen
1 elma (hastaneye gittim yemek ikindiye kaldı)

ara
5 kaşık yoğurtlu patlıcan salatası

akşam
kıymalı menemen (yumurtasız)
1 kase yoğurt

Banu abla hayırlısı olsun patronu adam degılmıs gercekten tazminatını alır guzelde bir ıs bulur ıns

Allaha inanmayan adamdan da başka bir şey beklenmedı
Eşi kanser oldu yine ona üzülüyor ama bu bana hakaret etme hakkını vermez diyor eşimde

20 senedir ona resmen evlatlık yaptı eşim 3 kuruşa çalıştığı halde ses çıkarmadı hatta hem kendi hemde sulalesinin özel işlerine bile kosturdu
Kızı kaza yapar eşimi arar git bir yardımcı ol o ugrasamaz hesabı
Kaynanasi baldizi yazliga gider bir git onları bir dolaş bir şey lazım mi sor der
Eşi bir yere gideceği zaman eşimi arar ( Allahtan o tam bir melek hep rica minnet iş ister oda cidden acil bir durumda ancak )

Eşim senelerdir sadece vicdan yaptığı için yarı yolda bırakmak istemedi ama bu kez yeter artık diyor sonuçta onunda sabrinin sonu var
Ben inanıyorum bizim için herşey daha güzel olacak inşallah ♡♡♡♡♡

Her şey daha güzel olsun inşallah hakkınızda hayırlısı canım.

Her şey daha güzel olsun inşallah hakkınızda hayırlısı canım.

Allah razı olsun canım ♡
Bakalim yarın iş yerine gidip istifa yazısını verecekmis
Aslında muasebeciye götürmüş ( başka bir yerde ) sağ olsun oda demiş gidip kendin teslim et ki kilciklik yapmasın sonuçta senelerdir bir aradaydiniz demiş
Aslında hiç yüz yüze gelmek istemiyor ama bakalım mecbur gidecek dedim adamın aklı başına geldiyse belki kal der seni vazgecirmeye çalışır ama kesinlikle artık benim için bitti diyor

Ben kendi adıma rahatım çünkü orda çok yiprandi heee hakkını da yiyemem yeri geldi bize çok desteği de oldu bu fıtık durumunda ama senelere bakınca da o maaşa kimseyi calistiramazdi devlet asgari ücrete zam yapmadığı sürece kendi hiç yapmadı bu 20 sene içinde ki yeri geldi eşim şirket iflas ettiğinde 6 ay maaş almadan çalıştı eşim kalan elemanların hepsi gemiyi terk ederken

Eşin de sabırlıymış ailesinlede ilgilenmiş ya mecbur değil yani sonuçta çalışanı oranın hakkınızda hayırlısı olsun

Salı menüm
Kahvaltı=

Soğanlı yumurta
2 dilim ekmek
2 dilim kaşar

Ara Öğün

Şekersiz türk kahvesi

Öğle yemeği

1 muz 1 mandalina 1 dilim ananas ( 3 öğün meyve hakkımı yemek niyetine yedim)

Akşam yemeği

1 tabak kuru fasulye

2 saat yürüyüş Su perisi86
2 litre su

Eşin de sabırlıymış ailesinlede ilgilenmiş ya mecbur değil yani sonuçta çalışanı oranın hakkınızda hayırlısı olsun

Aminnnn canım hepimiz için ♡
Bakalim belki bu şer bizlere hayırlı olarak döner

Büyük kız babasının morali bozulmasın diye gırgır yapıp durdu bu aksam
Annaaaa şimdi eve bir tek ben mi ekmek getiriyorum yok boşver baba sabah programlarını gezin Annemle bak saksakcilik için kişi başı 50 lira veriyorlarmis günlük hem Annemle eğlenirken para kazanirsiniz diye adam nasıl gülüyor şu halde bile beni guldurdun ya cadı diye

Aslında işten ayrılmak değil de işte yarın istifa yazısı için tekrar yüzyüze gelmek rahatsız ediyor onu yoksa asla pismanlik yok diyor ♡ zaten ek işi de vardı ki maaşından fazlasını ordan kazaniyordu canıma minnet artık yeter diyor

AÇ AMA MUTLUYUM ♡♡♡♡♡

Hani hep diyorum ya ruh Halim benim beslenmemi de etkiliyor diye valla şu anda Allahtan evde birseyler yok yoksa af etmem gömerdim
Eve dönerken küçük kız dondurma diye tutturdu Allahtan kiloluk kalmamış yoksa şu anda büyük tehlike arz ederdi
Son bir kahve yaptım kendime uslu uslu içiyorum ♡♡♡♡

Banucum hakkınızda hayirli olsun.
Tazminatı kıdem tazminatıni herseyin alsın ve hemen işsizlik sigortası icin başvuru yapsın.
Emeklilik durumu varmı daha günleri dolmuştur muhtemelen de yaş bekliyordur

Bnde yesil çay veya kahve ypıcam şimdi oğlum uyandı tekrar uyutmaya çalışıyorum bu çocuk beni çok yoruyor sürekli bir ilgi bir trpler 3çocuklu analar napıyor ki diyorum bazen

Banucum hakkınızda hayirli olsun.
Tazminatı kıdem tazminatıni herseyin alsın ve hemen işsizlik sigortası icin başvuru yapsın.
Emeklilik durumu varmı daha günleri dolmuştur muhtemelen de yaş bekliyordur

Tazminat alacak sanırım ama kendi istifa edeceği için ( gerçi adam kovmus ama eminim siniri geçtiyse bugün karşı karşıya gelince sen bana ne bakıyorsun sinirlenince herşeyi söylüyorum biliyormusun der ) işsizlik maaşı vermiyorlarmis

Prim açısından tür bindirdi sayılır yaşını bekliyor ( 5 - 6 senesi kaldı sanırım )
Hatta hep diyordu eşim erken emeklilik ilan edilirse anında emekli olacağım diye

Bakalim bugün bir gitsin ona göre gerekli olanlar için muhasebeci de yönlendirir inşallah
Dün akşam eee ya istifa etme bak sinirden dedim derse ne olacak dedim dönüşü yok diyip durdu ama belli de olmaz o An ki psikolojisi

Bnde yesil çay veya kahve ypıcam şimdi oğlum uyandı tekrar uyutmaya çalışıyorum bu çocuk beni çok yoruyor sürekli bir ilgi bir trpler 3çocuklu analar napıyor ki diyorum bazen

Valla dün bende didişmeleri olduğunda dedim resmen beynimde yankilaniyor sesini bir susun diye

1 saat tempolu yüzdüm ♡♡♡♡
Baştan fıtık baya zorladı ama sonra hafif de olsa rahatladım

Eşimi arayıp durumu merak ettiğimi söyledim Patron işe gelip yüzüne bakmadan odasına geçmiş bizimkiler musaitseniz konuşmak istiyorum dediğinde de yüzüne bakmadan şimdi vaktim yok daha sonra demiş ama eşim diyor sanki haklıymış gibi bana Trip atıyor eee dedim eşi yok ben gerekçeli dilekcemi yazdım ona göre işleme koyduracagim dedi

YENA canım bu işsizlik sigortası ne için işsizlik maaşı için mi hani Benim bildigim maaş bağlanmıyor istifa edince
Dilekçesine nasıl yazdı bir fikrim yok o etkiler mi peki hani küfür etmesini yazmamistir diye tahmin ediyorum

Banucum yasalar artık işçilerden yana..
Eşin duygusal yaklaşmasin 20 sene emeği var. Gerekirse iş mahkemesine basvurmaktan cekinmesin..mobbing uyguluyor desin..ki yaptığı o oluyor. .
Duygusal baskı yapıp işten kendi ayrılmasını sağlamaya çalışıyor patronu. .

işsizlik maaşı icin isyerinde artik calismadigina dair belgeyle sgk ya başvurduğun da yönlendirirler. .
1600 tl civarı alır ortalama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…