- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Yeniden başlıcam mutlaka ama şu an hiç kendime güvenim yok aylarca uğraşıp veriyorsun iki üç haftada geri alıyorsun insanın sinirleri yıpranıyor bu süreçte. Kafamı toparlayıp kararlı bi şekilde başlamam lazım yoksa olmuyor. Sana da çok geçmiş olsun herşeyin başı sağlık fıtık ağrısını bilirim çok zor çok dikkat etmelisin bol bol istirahat ister
günaydın gençler..
dün görümcemdeydim dediğim gibi. yemek baya geç saate kaldı 20.30 gibi. ve kıymalı börek açtı . bu benim imtihanım oldu. serçe parmağım kadar börek yedim yemek de 1 kase yoğurtlu yuvalama. başka da yemedim bir şey. ıhlamur ve şekersiz çayla günü bitirdim. ama bu bile bana +200 gr getirdi. hem geç yedim hem börek tattım. ama bugün full dikkat ediyorum canlarım. siz de hemen toparlanın bakim. @OGULCUKLARIM o menü olmamış cnm. hemen toparlıyoruz.
Banu abla hayırlısı olsun patronu adam degılmıs gercekten tazminatını alır guzelde bir ıs bulur ınsKizlarrrrr
Şimdi eşim aradı Patronuyla kapışmış daha doğrusu eşim patronun avcilik belgesini yenilemesi gerekiyordu eşim tüm islemlerini yaptırmış ama vergi dairesimdeki eleman ruhsat sahibi gelmek zorunda teslim almak için demiş bizimki de prosedür değişmiş sizin teslim almanız lazım deyince adam çıldırmış ve resmen özel işini yapamadı diye ( ki adamın elinde olan bir durum yok ) resmen küfürü basıp tiktiri çekmiş
Bizimki de hiç cevap bile vermeden arkasını dönüp çıkmışşimdi gidip sigortadan istifa yazısı alıp muhasbeciye teslim edecekmis offf offf benim başım tutmasin da kimin başı tutsun
Gerci sıkıntı yapmıyorum çok ama işte ister istemez düşünüyorum nasıl olacak diye
Heee Allahtan arkadaşı ( gece yanında çalıştığı ) uzun zamandır hadi istifa et de gel benle devamli çalış diyordu
Rabbim hayırlısıyla karşılaştırın inşallah ....Aminnnn
Sağ olasın canım
Evet dinlenmek şart da benim şartlarda pek olmuyor
Bakalim inşallah geçer ve Perşembe günü de doktordan beni kuracak bir tedavi gelir de rahatlarim ♡
Anam şu anda onları bana ikram eden olsa valla hiç af etmem
Allahtan bir şey yok evde kaçamak yapacakbende kendime bir kahve yapayım bari
Kizlarrrrr
Şimdi eşim aradı Patronuyla kapışmış daha doğrusu eşim patronun avcilik belgesini yenilemesi gerekiyordu eşim tüm islemlerini yaptırmış ama vergi dairesimdeki eleman ruhsat sahibi gelmek zorunda teslim almak için demiş bizimki de prosedür değişmiş sizin teslim almanız lazım deyince adam çıldırmış ve resmen özel işini yapamadı diye ( ki adamın elinde olan bir durum yok ) resmen küfürü basıp tiktiri çekmiş
Bizimki de hiç cevap bile vermeden arkasını dönüp çıkmışşimdi gidip sigortadan istifa yazısı alıp muhasbeciye teslim edecekmis offf offf benim başım tutmasin da kimin başı tutsun
Gerci sıkıntı yapmıyorum çok ama işte ister istemez düşünüyorum nasıl olacak diye
Heee Allahtan arkadaşı ( gece yanında çalıştığı ) uzun zamandır hadi istifa et de gel benle devamli çalış diyordu
Rabbim hayırlısıyla karşılaştırın inşallah ....Aminnnn
Sağ olasın canım
Evet dinlenmek şart da benim şartlarda pek olmuyor
Bakalim inşallah geçer ve Perşembe günü de doktordan beni kuracak bir tedavi gelir de rahatlarim ♡
Anam şu anda onları bana ikram eden olsa valla hiç af etmem
Allahtan bir şey yok evde kaçamak yapacakbende kendime bir kahve yapayım bari
Banu abla hayırlısı olsun patronu adam degılmıs gercekten tazminatını alır guzelde bir ıs bulur ıns
kahve iyidir iyiyediklerimize sayalım cnm.
Eşinin hakkında da hayırlısı olsun inş. bazı insanlar çok terbiyesiz bence. hadlerini aşıyorlar. keşke eşin de ona sayıp sövseydi içi soğurdu. inş hayırlı insanlarla karşılaşır.
Her şey daha güzel olsun inşallah hakkınızda hayırlısı canım.Allaha inanmayan adamdan da başka bir şey beklenmedı
Eşi kanser oldu yine ona üzülüyor ama bu bana hakaret etme hakkını vermez diyor eşimde
20 senedir ona resmen evlatlık yaptı eşim3 kuruşa çalıştığı halde ses çıkarmadı hatta hem kendi hemde sulalesinin özel işlerine bile kosturdu
Kızı kaza yapar eşimi arar git bir yardımcı ol o ugrasamaz hesabı
Kaynanasi baldizi yazliga gider bir git onları bir dolaş bir şey lazım mi sor der
Eşi bir yere gideceği zaman eşimi arar ( Allahtan o tam bir melek hep rica minnet iş ister oda cidden acil bir durumda ancak)
Eşim senelerdir sadece vicdan yaptığı için yarı yolda bırakmak istemedi ama bu kez yeter artık diyor sonuçta onunda sabrinin sonu var
Ben inanıyorum bizim için herşey daha güzel olacak inşallah ♡♡♡♡♡
Her şey daha güzel olsun inşallah hakkınızda hayırlısı canım.
Eşin de sabırlıymış ailesinlede ilgilenmiş ya mecbur değil yani sonuçta çalışanı oranın hakkınızda hayırlısı olsunAllah razı olsun canım ♡
Bakalim yarın iş yerine gidip istifa yazısını verecekmis
Aslında muasebeciye götürmüş ( başka bir yerde ) sağ olsun oda demiş gidip kendin teslim et ki kilciklik yapmasın sonuçta senelerdir bir aradaydiniz demiş
Aslında hiç yüz yüze gelmek istemiyor ama bakalım mecbur gidecekdedim adamın aklı başına geldiyse belki kal der seni vazgecirmeye çalışır ama kesinlikle artık benim için bitti diyor
Ben kendi adıma rahatım çünkü orda çok yiprandi heee hakkını da yiyemem yeri geldi bize çok desteği de oldu bu fıtık durumunda ama senelere bakınca da o maaşa kimseyi calistiramazdidevlet asgari ücrete zam yapmadığı sürece kendi hiç yapmadı bu 20 sene içinde ki yeri geldi eşim şirket iflas ettiğinde 6 ay maaş almadan çalıştı eşim kalan elemanların hepsi gemiyi terk ederken
Eşin de sabırlıymış ailesinlede ilgilenmiş ya mecbur değil yani sonuçta çalışanı oranın hakkınızda hayırlısı olsun
Bnde yesil çay veya kahve ypıcam şimdi oğlum uyandı tekrar uyutmaya çalışıyorum bu çocuk beni çok yoruyor sürekli bir ilgi bir trplerAÇ AMA MUTLUYUM ♡♡♡♡♡
Hani hep diyorum ya ruh Halim benim beslenmemi de etkiliyor diyevalla şu anda Allahtan evde birseyler yok yoksa af etmem gömerdim
Eve dönerken küçük kız dondurma diye tutturdu Allahtan kiloluk kalmamış yoksa şu anda büyük tehlike arz ederdi
Son bir kahve yaptım kendime uslu uslu içiyorum ♡♡♡♡
Banucum hakkınızda hayirli olsun.
Tazminatı kıdem tazminatıni herseyin alsın ve hemen işsizlik sigortası icin başvuru yapsın.
Emeklilik durumu varmı daha günleri dolmuştur muhtemelen de yaş bekliyordur
Bnde yesil çay veya kahve ypıcam şimdi oğlum uyandı tekrar uyutmaya çalışıyorum bu çocuk beni çok yoruyor sürekli bir ilgi bir trpler3çocuklu analar napıyor ki diyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?