Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ay valla zaten 2 gündür başımın ağrısı geçmemişti bugün de ağrıyor
Biraz evvel mesaj attım adam hala Trip atiyormus eşim 2ciye konuşmak istediğini belirtmiş yine musait değilim demiş yüzüne bakmadan
Dediğin gibi istifa etmesi için yapıyordur büyük ihtimalle ( sonuçta bilmiyor ki eşimin sigortadan kağıdını bile aldığını )

Hakkımızda hayırlısı ama ben bile adama bu kadar uzun süre Trip atmiyorum

Bırak yarında MR sonucu için Tekirdagina gideceğim adamcağız bende gelirim diyordu şimdi böyle olunca nasıl olacak bilmiyorum
Olmadı bizim ki de kovulmak için Trip atsın bundan sonra da hiç bir özel işini yapmasin 2 ay şartlı süre varsa istifa durumda

Eşimin Patronu tam bir komedi
Akşam tam çıkarken eşim tekrar sizinle bir şey konuşmam lazım demiş ve yine ergen triplerindeki Patron direk yüzüne bakmadan " Konuşmuyorum da evrakta almıyorum senden " demiş

Sanırım muasebecide çalışan diğer eleman iletmis eşimin oraya gelip istifa etME niyetinde olduğunu asıl muasebeci zaten senelerdir ailece de görüştüğümüz bir Abi ♡ o esimden belgeyi kabul etmemiş kendin teslim et daha dogru olur demişti ama o patrona asla söylemez hani eşimden duyması daha dogru olur diye yardımcısı yetiştirmiş sanırım adamda istifayı kabul etmeyi düşünmüyor sanırım ki böyle yeni gelin nazi yapar gibi ofiste eşimden kaçıyor resmen

Ağlayanacak halimize gülüyoruz resmen

Merhaba kızlar hemen dunun menusunu paylasayım

Kahvaltı yagda yumurta peynir zeytin ıkı dılım ekmek

Ara yesıl cay

14:30da eltımde bır kase kısır sekersiz çay

18:45de bır kase yesıl mercimek yemeği yogurt

Spor 40dk

Bugunun menusu )

Sabah kusburnu marmelatı peynir zeytin bı dılım ekmek

Ara bı mandalina bı kucuk muz

Oglen bır kase pırasa yemeği yogurt

Ara bı parca peynir

18:00patlıcan oturtma salata bı dılım ekmek
Spor 20dk

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Karga kahvaltısını etmeden uyandım Tabi tavuklarla bir yattım gece ki sabah erkenden rahat uyanabileyim diye
Yarım saat sonra eşimle hazirlanip yol dokulecegiz çok erken orda olalım ki işimiz çabuk bitsin ki öğlen kızın buradaki randevusuna yetissin ♡ Tabi birde ufakligin yuzmesi de var hatta cimcimenin çantasını da ablası hazır etsin ki panik durumu olmasif da eksik bir şey kalmasın çantasında

Bakalim ne diyecek doktor

Kızlar ben çok acıkıyorum gece gece midem kazınıyo yiyorum ama hiç doymuyorum iki gündür ne yapıcam bilmiyorum

Canım kuzu artık büyüyor demekki ♡ aciktikca 1 tane kayısı yada atıyorum bir iki tane ceviz falan ye istersen
Suyunu da ihmal etme

Günaydın ablacım hayırlı sabahlar valla elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama ben hiç böyle acıktığımı bilmiyorum çok değişik bişey mesela aksam yemeğimi yedim bugün 1 saat sonra komşu tavuk sote göndermiş sanki hiç yememişim gibi aynı iştahla onu yedim bide 2 saat gecti aradan kendimi 1 bardak sütle muz yerken buldum . bu böyle giderse benim işim çok zor ne yapmalıyım bilmiyorum

günaydın kızlar..
dün sabah kalktım oğlanı kaldırdım aaa sesi gitmiş, ateş var işe gitmedim izin aldım. oğlanı da okula yollamadım. yani dün fındığımı nazlandırdım. diyetimi bozmadım az az sık sık yedim ama ne yedim falan unuttum. bugün anneannesine götürdü eşim ben de geldim işe.

Geçmiş olsun

Akşam yemeğini biraz geç yiyebilirsin çok acıkırsan 1meyve gün kurusu veya ceviz ye tok tutar hamilesin acıkman normal cnım

Bnde bebişi kontrolden getirdim ensesinde sivilceler vardı daha önce dr götürdüm isilik gecer demişti geçmedi tekrar başka Dr götürdüm mantar var dedi nasıl bulaştı anlam veremiyorum küçüçük çocuk sokakta gelen geçen öpüyordu seviyordu öpmeyin demekten ben bıktım onlar bulmadı korktuğum başıma geldi enseleri çok kötü ileri derecede mantar olmuş

Kaptan bu kdr erken uyanıp neler yapıyosun kimse beni 4buçukta kaldıramaz yataktan valla geçmiş olsun hastamısın Dr gidcem yazmışsın

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Şu anda büyük kızın kontrolü için hastanede bekliyoruz
Benim işim de sabah çabuk bitti Allahtan ♡
Saat 7de hastanedeydik ve çabucak sıra geldi hatta 11de dönmüştüm ♡
Şükür kullandığım ilaç sinirlerdeki basıncı azaltmis doktor sağ olsun rapor çıkardı bitince yazdirabilmem için ♡
Ameliyatı şimdilik düşünme dedi

Burada kontrol 13.30da başlayacak mecbur bekleyeceğiz ufakligi eşim alacak sonra eve uğrayıp birde havuza götüreceğim cimcimeyi

Ayran süt tarzı şeylerle tıka canım kendini çok fazla kiloya takılma sonuçta bezelyemizin sağlığı daha önemli Kilo verilir nasılsa ♡♡♡♡♡

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin. ...Aminnnn

Kıyamam ben kuzuya yaaaa Dediğin gibi herkese eleme opturme hatta şimdi özellikle söyle ki onlarda en azından mantar geçer mi korkusuna uzak dursun da çabuk iyileşir minnak ♡

Kaptan bu kdr erken uyanıp neler yapıyosun kimse beni 4buçukta kaldıramaz yataktan valla geçmiş olsun hastamısın Dr gidcem yazmışsın

Normalde okadar erken kalkmiyorum da işte Tekirdagina doktora gideceğim diye mecbur kalktım yoksa gebelde 6da uyanıyorum
Boyun Fıtığı için MR cektirmistik orda da kontrole gittim şükür doktorun verdiği ilaç fayda ediyor da onu kullanacağım artık düzenli olarak ağrı az sa günde 1 tane ama çoksa sabah akşam iç dedi

Bu arada kızlar dün havuzda sıranın başındaydım birde grupta öncesinde yuzmeyi uzun zamandır bilen bir tek benim ♡ hatunlardan biri dün bir taktı bana hadi Kaptan sen başla bizde görelim diye ay ne koptum o an dedim içimden kkdan sonra birde burada Kaptanlık yaparsam yandım diye
Estağfurullah ne Kaptanlığı bende çok iyi yuzucu sayılmam desem de ders bitene kadar Kaptan aşağı kaptan yukarı diyip durdular

teşekkür ederim saol.

oyy yazık kuzuya. öptürme cnm ya. hem de gelen geçene asla! bir de onun kıyafetlerini dalan roxy ile yıka. durulamayı 2 kere yaptır.

saol cnm. size de çok geçmiş olsun Rabbim bütün hastalara şifa versin inş.

İlacın yaradığına çok sevindim Banu. Ameliyatsız çözüm en iyisi tabi inşallah daha da iyi olursun. Bu arada eşinin son durum nedir merak ettim :)

Geçmiş olsun kuzuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…