- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Banucum yasalar artık işçilerden yana..
Eşin duygusal yaklaşmasin 20 sene emeği var. Gerekirse iş mahkemesine basvurmaktan cekinmesin..mobbing uyguluyor desin..ki yaptığı o oluyor. .
Duygusal baskı yapıp işten kendi ayrılmasını sağlamaya çalışıyor patronu. .
işsizlik maaşı icin isyerinde artik calismadigina dair belgeyle sgk ya başvurduğun da yönlendirirler. .
1600 tl civarı alır ortalama..
Kızlar ben çok acıkıyorum gece gece midem kazınıyoyiyorum ama hiç doymuyorum iki gündür ne yapıcam bilmiyorum
Günaydın ablacım hayırlı sabahlar valla elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama ben hiç böyle acıktığımı bilmiyorum çok değişik bişey mesela aksam yemeğimi yedim bugün 1 saat sonra komşu tavuk sote göndermiş sanki hiç yememişim gibi aynı iştahla onu yedim bideSelamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Karga kahvaltısını etmeden uyandımTabi tavuklarla bir yattım gece ki sabah erkenden rahat uyanabileyim diye
Yarım saat sonra eşimle hazirlanip yol dokulecegizçok erken orda olalım ki işimiz çabuk bitsin ki öğlen kızın buradaki randevusuna yetissin ♡ Tabi birde ufakligin yuzmesi de var hatta cimcimenin çantasını da ablası hazır etsin ki panik durumu olmasif da eksik bir şey kalmasın çantasında
Bakalim ne diyecek doktor
Canım kuzu artık büyüyor demekki ♡ aciktikca 1 tane kayısı yada atıyorum bir iki tane ceviz falan ye istersen
Suyunu da ihmal etme
Geçmiş olsungünaydın kızlar..
dün sabah kalktım oğlanı kaldırdım aaa sesi gitmiş, ateş var işe gitmedim izin aldım. oğlanı da okula yollamadım. yani dün fındığımı nazlandırdım. diyetimi bozmadım az az sık sık yedim ama ne yedim falan unuttum. bugün anneannesine götürdü eşim ben de geldim işe.
Akşam yemeğini biraz geç yiyebilirsin çok acıkırsan 1meyve gün kurusu veya ceviz ye tok tutar hamilesin acıkman normal cnımGünaydın ablacım hayırlı sabahlar valla elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama ben hiç böyle acıktığımı bilmiyorum çok değişik bişey mesela aksam yemeğimi yedim bugün 1 saat sonra komşu tavuk sote göndermiş sanki hiç yememişim gibi aynı iştahla onu yedim bide2 saat gecti aradan kendimi 1 bardak sütle muz yerken buldum . bu böyle giderse benim işim çok zor ne yapmalıyım bilmiyorum
Kaptan bu kdr erken uyanıp neler yapıyosun kimse beni 4buçukta kaldıramaz yataktan vallaSelamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Karga kahvaltısını etmeden uyandımTabi tavuklarla bir yattım gece ki sabah erkenden rahat uyanabileyim diye
Yarım saat sonra eşimle hazirlanip yol dokulecegizçok erken orda olalım ki işimiz çabuk bitsin ki öğlen kızın buradaki randevusuna yetissin ♡ Tabi birde ufakligin yuzmesi de var hatta cimcimenin çantasını da ablası hazır etsin ki panik durumu olmasif da eksik bir şey kalmasın çantasında
Bakalim ne diyecek doktor
Canım kuzu artık büyüyor demekki ♡ aciktikca 1 tane kayısı yada atıyorum bir iki tane ceviz falan ye istersen
Suyunu da ihmal etme
Günaydın ablacım hayırlı sabahlar valla elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama ben hiç böyle acıktığımı bilmiyorum çok değişik bişey mesela aksam yemeğimi yedim bugün 1 saat sonra komşu tavuk sote göndermiş sanki hiç yememişim gibi aynı iştahla onu yedim bide2 saat gecti aradan kendimi 1 bardak sütle muz yerken buldum . bu böyle giderse benim işim çok zor ne yapmalıyım bilmiyorum
günaydın kızlar..
dün sabah kalktım oğlanı kaldırdım aaa sesi gitmiş, ateş var işe gitmedim izin aldım. oğlanı da okula yollamadım. yani dün fındığımı nazlandırdım. diyetimi bozmadım az az sık sık yedim ama ne yedim falan unuttum. bugün anneannesine götürdü eşim ben de geldim işe.
Bnde bebişi kontrolden getirdim ensesinde sivilceler vardı daha önce dr götürdüm isilik gecer demişti geçmedi tekrar başka Dr götürdüm mantar var dedi nasıl bulaştı anlam veremiyorum küçüçük çocuk sokakta gelen geçen öpüyordu seviyordu öpmeyin demekten ben bıktım onlar bulmadı korktuğum başıma geldi enseleri çok kötü ileri derecede mantar olmuş
Kaptan bu kdr erken uyanıp neler yapıyosun kimse beni 4buçukta kaldıramaz yataktan vallageçmiş olsun hastamısın Dr gidcem yazmışsın
teşekkür ederim saol.Geçmiş olsun
Bnde bebişi kontrolden getirdim ensesinde sivilceler vardı daha önce dr götürdüm isilik gecer demişti geçmedi tekrar başka Dr götürdüm mantar var dedi nasıl bulaştı anlam veremiyorum küçüçük çocuk sokakta gelen geçen öpüyordu seviyordu öpmeyin demekten ben bıktım onlar bulmadı korktuğum başıma geldi enseleri çok kötü ileri derecede mantar olmuş
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Şu anda büyük kızın kontrolü için hastanede bekliyoruz
Benim işim de sabah çabuk bitti Allahtan ♡
Saat 7de hastanedeydik ve çabucak sıra geldi hatta 11de dönmüştüm ♡
Şükür kullandığım ilaç sinirlerdeki basıncı azaltmisdoktor sağ olsun rapor çıkardı bitince yazdirabilmem için ♡
Ameliyatı şimdilik düşünme dedi
Burada kontrol 13.30da başlayacakmecbur bekleyeceğiz ufakligi eşim alacak sonra eve uğrayıp birde havuza götüreceğim cimcimeyi
Ayran süt tarzı şeylerle tıka canım kendiniçok fazla kiloya takılma sonuçta bezelyemizin sağlığı daha önemli Kilo verilir nasılsa ♡♡♡♡♡
Çok çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin. ...Aminnnn
Kıyamam ben kuzuya yaaaaDediğin gibi herkese eleme opturme hatta şimdi özellikle söyle ki onlarda en azından mantar geçer mi korkusuna uzak dursun da çabuk iyileşir minnak ♡
Normalde okadar erken kalkmiyorum da işte Tekirdagina doktora gideceğim diye mecbur kalktım yoksa gebelde 6da uyanıyorum
Boyun Fıtığı için MR cektirmistik orda da kontrole gittimşükür doktorun verdiği ilaç fayda ediyor da onu kullanacağım artık düzenli olarak ağrı az sa günde 1 tane ama çoksa sabah akşam iç dedi
İlacın yaradığına çok sevindim Banu. Ameliyatsız çözüm en iyisi tabi inşallah daha da iyi olursun. Bu arada eşinin son durum nedir merak ettim :)Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Şu anda büyük kızın kontrolü için hastanede bekliyoruz
Benim işim de sabah çabuk bitti Allahtan ♡
Saat 7de hastanedeydik ve çabucak sıra geldi hatta 11de dönmüştüm ♡
Şükür kullandığım ilaç sinirlerdeki basıncı azaltmisdoktor sağ olsun rapor çıkardı bitince yazdirabilmem için ♡
Ameliyatı şimdilik düşünme dedi
Burada kontrol 13.30da başlayacakmecbur bekleyeceğiz ufakligi eşim alacak sonra eve uğrayıp birde havuza götüreceğim cimcimeyi
Ayran süt tarzı şeylerle tıka canım kendiniçok fazla kiloya takılma sonuçta bezelyemizin sağlığı daha önemli Kilo verilir nasılsa ♡♡♡♡♡
Çok çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin. ...Aminnnn
Kıyamam ben kuzuya yaaaaDediğin gibi herkese eleme opturme hatta şimdi özellikle söyle ki onlarda en azından mantar geçer mi korkusuna uzak dursun da çabuk iyileşir minnak ♡
Normalde okadar erken kalkmiyorum da işte Tekirdagina doktora gideceğim diye mecbur kalktım yoksa gebelde 6da uyanıyorum
Boyun Fıtığı için MR cektirmistik orda da kontrole gittimşükür doktorun verdiği ilaç fayda ediyor da onu kullanacağım artık düzenli olarak ağrı az sa günde 1 tane ama çoksa sabah akşam iç dedi
Geçmiş olsun kuzuya.Bnde bebişi kontrolden getirdim ensesinde sivilceler vardı daha önce dr götürdüm isilik gecer demişti geçmedi tekrar başka Dr götürdüm mantar var dedi nasıl bulaştı anlam veremiyorum küçüçük çocuk sokakta gelen geçen öpüyordu seviyordu öpmeyin demekten ben bıktım onlar bulmadı korktuğum başıma geldi enseleri çok kötü ileri derecede mantar olmuş
Hamilelik acayip bir durum. Şimdi çok acıkıyorsun bir ay sonra mide bulantısından hiçbir şey yemeyebilirsinKızlar ben çok acıkıyorum gece gece midem kazınıyoyiyorum ama hiç doymuyorum iki gündür ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?