Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ebebekten baby me bebek detarjının
Öpmeyin diye defalarca söylüyorum anlamıyor komşular hatta içirmek dediğim halde çay içirdiler oğluma aman nolcak diyolar birdahda evine gitmedim anlamıyor laftan

bugünkü menümü de bırakayım şuraya

sabah
1 dilim etimek
1 haşlanmış yumurta
bir parça peynir
5 zeytin

ara
yarım nescafe

öğlen
2 kepçe etli bamya
yarım kase yoğurt

ara
1 elma

ara
yarım nescafe

akşam
4 kaşık ciğer sote
ayran (annemdeyim bu menüyü tahmin ediyorum)

tam bunu yazarken ikram edilen baklavaya sağolun tatlı yemiyorum dedim hem de ben dedim
ara ara yüklü paralar ödeyen bir kurumdayım. parasını alan firma baklava dağıtır. ve ben diyette olduğumdan beri hayır diyorum bir de Gaziantepteyim . başaracağım sanırım.

Bugün yediklerim
Sabah ıkı dılım yumurtalı kızarmıs ekmek peynir tam 15zeytın yemusım kucuktu ama

Oglen patlıcan oturtma ıkı kasık yogurt

Ara bı elma

18:30gıbı corba salata düşünüyorum

Spor yok gun boyu yattım reglden dolayı agrım oldu

Güzel menu tebrikler
Ayrıca ıradelı davranmıssın ne güzel

İlacın yaradığına çok sevindim Banu. Ameliyatsız çözüm en iyisi tabi inşallah daha da iyi olursun. Bu arada eşinin son durum nedir merak ettim :)

Valla ilişki durumları karışık
Sabah diğer arkadaşı iletmiş bizim hastaneye gittiğimizi ve öğlen en gec eşimin geleceğini dün nazlı gelin gibi konuşmamak için kactigindan eşim soyleyemedi
Saat 10.00 gibi biz yoldayken iş arkadaşı abi patrona ilettim öğleden sonra gelmesin dinlensin dedi diye mesaj attı eşimde sıkıntı yok gelirim yorulmadim dediğinde iş arkadaşı Abi boşver gelmene gerek yok işte dinlen hatta isterse yarın da gelmesin demiş
Valla ne yapmaya çalışıyor anlamadık ama eşim kesinlikle yarın sabah işe gideceğim dedi çünkü 3 gün habersiz işe gitmeyen tazminatsiz kova hakkı var ya belkide öyle bir şey yapmaya çalışacak
Gerci is arkadaşı herşeye şahit ama Allah korusun öyle bir durum oluşmuş olsa şahitlik edermi oda kesin değil sonuçta yanında çalışıyor

Bakalim yarın ne yapacak merakla bekliyoruz ailecek eğer yarın da almaz istifasını eşim noterden ihtar çekeceğim pazartesi diyor sonuçta artık iyice soğudu adamcağız

Kızlar size birşey sorucam bebeğimi emziriyorum emdikten sonra kusuyor bu arada 15aylık sütüm fazla değil zaten aceba hamilemiyim diyorum son adet tarihimi hatırlamıyorum bu arda ayyy inş hamile değilimdir

Kızlar size birşey sorucam bebeğimi emziriyorum emdikten sonra kusuyor bu arada 15aylık sütüm fazla değil zaten aceba hamilemiyim diyorum son adet tarihimi hatırlamıyorum bu arda ayyy inş hamile değilimdir
Ne kadar süredir bu böyle yani kusmaları . Gebelik olarak düşünmedim ama bebeklerde bebek reflüsü olabiliyomuş arkadaşımın bebeği emdikten sonra kusardı doktoru böyle bi açıklama yapmıştı sen yazınca aklıma geldi. Gebelik şüphem varsa da muhakkak test yap yada kan ver bence yarın gerçi şimdi hamile kadın bebeğini emzirebiliyo doğuma belli bi süre kalana kadar eskiden emzirilmezmiş ama aklında soru işareti kalmasın bence

Panik yaptım canım inşallah değilimdir ya beklicem biraz adet olmzsam ypcam test 2gündr anlam veremediğim bulantım vardı bebekte bugün kusunca şüphelendim üşüttüm belki de hava değişimlerinden bulantım oluyor

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar ♡
Rabbim gonlumuzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin tez zamanda inşallah. .....Aminnnnn

Dün nasıl yorulduysam erkenden uyuya kalmışım
Gerçi hala kendime gelemedim ama bugün yuzmem var orda kendime gelirim inşallah ♡

Aksam hatta arkadaş çaya çağırdı görüşmedik kaç gündür diye ama ona bile halim yoktu

Bu arada artık toparlanip kendime odaklanmam lazım 2 - 3 gündür düzensiz besleniyordum kosturmacadan

Canım usutmus olduğun için de olabilir ama sen ne olur ne olmaz eczaneden şu en uygun testlerden alıp yap ki aklında kalmasın ♡

günaydın kızlar.. görüyorsunuz diyetime çok sadığım ama bugün dünkü kilomdan +500 gr fazlayım. baya motivem düştü. midem de ağrıyor, hava da berbat, eşime de kızgınım oooo.. bugün hiç keyfim yok yani.

kilo bildirimimi de yapayım.

başlangıç:78,5
geçen hafta:75.9
bu hafta: 75.1
fark :700 gr

(dün 74.6 gelmiştim halbuki )

Geçmiş olsun canım ne güzel eksileri gormussun canım eminim birazda odemden dolayı az düne göre fazla çıkmıştır ve yarın daha da eksi görürsün ♡

Aynen devam canım süpersin

***8. TAKIM 591.ETAP***

mavimli ( 74.8 / / / % )
gulum7 ( 74.8 / / / % )
serenalar ( 80.8 / / / % )
Erolummm ( 71.1 / / /
% )
zukkum ( 85,5 / / / % )

8. Takım Ortalaması: %

Geçmiş olsun canım ne güzel eksileri gormussun canım eminim birazda odemden dolayı az düne göre fazla çıkmıştır ve yarın daha da eksi görürsün ♡

Aynen devam canım süpersin

saol cnm teşekkür ederim inş ya.
sanırım haftaya listedeyim. haftaya inş bu eksiler artar..

Hanımlar herkese merhaba uzun zaman oldu giremedim herkes nasil eskilerden kimler var kac kilo oldunuz özledim sizi ama hiç gelmeye niyetim yok gibi :)

Bende kilo almışım 3.4 kilo aldim ama sırf bundan dolayi girmek istemiyorum sağlam kilo alırsam aranızdayım ancak

oynakbasi34 Abla Eccoomm hala telefonu yapılmadı kilodu 73 bildirmemi istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…