Bende onu düşünüyorum valla kalbimi Allah biliyo gece bi ara dedim ki midem bulansa sanki daha mı iyi bilemedim inanHamilelik acayip bir durum. Şimdi çok acıkıyorsun bir ay sonra mide bulantısından hiçbir şey yemeyebilirsin
Ebebekten baby me bebek detarjınınteşekkür ederim saol.
oyy yazık kuzuya. öptürme cnm ya. hem de gelen geçene asla! bir de onun kıyafetlerini dalan roxy ile yıka. durulamayı 2 kere yaptır.
saol cnm. size de çok geçmiş olsun Rabbim bütün hastalara şifa versin inş.
Öpmeyin diye defalarca söylüyorum anlamıyor komşular hatta içirmek dediğim halde çay içirdiler oğluma aman nolcak diyolar birdahda evine gitmedim anlamıyor laftanSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Şu anda büyük kızın kontrolü için hastanede bekliyoruz
Benim işim de sabah çabuk bitti Allahtan ♡
Saat 7de hastanedeydik ve çabucak sıra geldi hatta 11de dönmüştüm ♡
Şükür kullandığım ilaç sinirlerdeki basıncı azaltmisdoktor sağ olsun rapor çıkardı bitince yazdirabilmem için ♡
Ameliyatı şimdilik düşünme dedi
Burada kontrol 13.30da başlayacakmecbur bekleyeceğiz ufakligi eşim alacak sonra eve uğrayıp birde havuza götüreceğim cimcimeyi
Ayran süt tarzı şeylerle tıka canım kendiniçok fazla kiloya takılma sonuçta bezelyemizin sağlığı daha önemli Kilo verilir nasılsa ♡♡♡♡♡
Çok çok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin. ...Aminnnn
Kıyamam ben kuzuya yaaaaDediğin gibi herkese eleme opturme hatta şimdi özellikle söyle ki onlarda en azından mantar geçer mi korkusuna uzak dursun da çabuk iyileşir minnak ♡
Normalde okadar erken kalkmiyorum da işte Tekirdagina doktora gideceğim diye mecbur kalktım yoksa gebelde 6da uyanıyorum
Boyun Fıtığı için MR cektirmistik orda da kontrole gittimşükür doktorun verdiği ilaç fayda ediyor da onu kullanacağım artık düzenli olarak ağrı az sa günde 1 tane ama çoksa sabah akşam iç dedi
yoook sakın öyle deme mide bulantısı çok fena birşey ah ah.Bende onu düşünüyorum valla kalbimi Allah biliyo gece bi ara dedim ki midem bulansa sanki daha mı iyi bilemedim inan
Güzel menu tebriklerbugünkü menümü de bırakayım şuraya
sabah
1 dilim etimek
1 haşlanmış yumurta
bir parça peynir
5 zeytin
ara
yarım nescafe
öğlen
2 kepçe etli bamya
yarım kase yoğurt
ara
1 elma
ara
yarım nescafe
akşam
4 kaşık ciğer sote
ayran (annemdeyim bu menüyü tahmin ediyorum)
tam bunu yazarken ikram edilen baklavaya sağolun tatlı yemiyorum dedim hem de ben dedim
ara ara yüklü paralar ödeyen bir kurumdayım. parasını alan firma baklava dağıtır. ve ben diyette olduğumdan beri hayır diyorum bir de Gaziantepteyim . başaracağım sanırım.
İlacın yaradığına çok sevindim Banu. Ameliyatsız çözüm en iyisi tabi inşallah daha da iyi olursun. Bu arada eşinin son durum nedir merak ettim :)
Ne kadar süredir bu böyle yani kusmaları . Gebelik olarak düşünmedim ama bebeklerde bebek reflüsü olabiliyomuş arkadaşımın bebeği emdikten sonra kusardı doktoru böyle bi açıklama yapmıştı sen yazınca aklıma geldi. Gebelik şüphem varsa da muhakkak test yap yada kan ver bence yarın gerçi şimdi hamile kadın bebeğini emzirebiliyo doğuma belli bi süre kalana kadar eskiden emzirilmezmiş ama aklında soru işareti kalmasın benceKızlar size birşey sorucam bebeğimi emziriyorum emdikten sonra kusuyor bu arada 15aylık sütüm fazla değil zaten aceba hamilemiyim diyorum son adet tarihimi hatırlamıyorum bu ardaayyy inş hamile değilimdir
Panik yaptım canım inşallah değilimdir ya beklicem biraz adet olmzsam ypcam test 2gündr anlam veremediğim bulantım vardı bebekte bugün kusunca şüphelendim üşüttüm belki de hava değişimlerinden bulantım oluyorNe kadar süredir bu böyle yani kusmaları . Gebelik olarak düşünmedim ama bebeklerde bebek reflüsü olabiliyomuş arkadaşımın bebeği emdikten sonra kusardı doktoru böyle bi açıklama yapmıştı sen yazınca aklıma geldi. Gebelik şüphem varsa da muhakkak test yap yada kan ver bence yarın gerçi şimdi hamile kadın bebeğini emzirebiliyo doğuma belli bi süre kalana kadar eskiden emzirilmezmiş ama aklında soru işareti kalmasın bence
Kızlar size birşey sorucam bebeğimi emziriyorum emdikten sonra kusuyor bu arada 15aylık sütüm fazla değil zaten aceba hamilemiyim diyorum son adet tarihimi hatırlamıyorum bu ardaayyy inş hamile değilimdir
Güzel menu tebrikler
Ayrıca ıradelı davranmıssın ne güzel
günaydın kızlar.. görüyorsunuz diyetime çok sadığım ama bugün dünkü kilomdan +500 gr fazlayım. baya motivem düştü. midem de ağrıyor, hava da berbat, eşime de kızgınım oooo.. bugün hiç keyfim yok yani.
kilo bildirimimi de yapayım.
başlangıç:78,5
geçen hafta:75.9
bu hafta: 75.1
fark :700 gr
(dün 74.6 gelmiştim halbuki)
Geçmiş olsun canımne güzel eksileri gormussun canım eminim birazda odemden dolayı az düne göre fazla çıkmıştır ve yarın daha da eksi görürsün ♡
Aynen devam canım süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?