Aynı benBen 76 çıktım ya1kilo 200gr almış görünüyorum
kaptanımoynakbasi34 ben bu sıralar hiç rejim kafasında değilim napsak bir fikir ver.
Yapıcam abla bebiş küçük ya panik yaptım değilimdir yaSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlarhayırlı cumalar ♡
Rabbim gonlumuzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin tez zamanda inşallah. .....Aminnnnn
Dün nasıl yorulduysam erkenden uyuya kalmışım
Gerçi hala kendime gelemedim ama bugün yuzmem var orda kendime gelirim inşallah ♡
Aksam hatta arkadaş çaya çağırdı görüşmedik kaç gündür diye ama ona bile halim yoktu
Bu arada artık toparlanip kendime odaklanmam lazım2 - 3 gündür düzensiz besleniyordum kosturmacadan
Canım usutmus olduğun için de olabilir ama sen ne olur ne olmaz eczaneden şu en uygun testlerden alıp yap ki aklında kalmasın ♡
Hanımlar herkese merhaba uzun zaman oldu giremedim herkes nasil eskilerden kimler var kac kilo oldunuz özledim sizi ama hiç gelmeye niyetim yok gibi :)
Bende kilo almışım 3.4 kilo aldim ama sırf bundan dolayi girmek istemiyorum sağlam kilo alırsam aranızdayım ancak
oynakbasi34 Abla @Eccoomm hala telefonu yapılmadı kilodu 73 bildirmemi istedi
Ben 76 çıktım ya1kilo 200gr almış görünüyorum
kaptanımoynakbasi34 ben bu sıralar hiç rejim kafasında değilim napsak bir fikir ver.
Kilomu bildireyim
Geçen hafta 74.8
Güncel 73.6
Fark -1.200
Oğluma adım çöreği ypyorum komşulara dağtcam öğle yemeği olarak 2tane yesem mi
======SPOR LISTEMIZ======
Su perisi86 310dk
Erolummm 255dk
oynakbasi34 100dk
didemdefne 85dk.
Z Zeruss 70dk
Kilom 71.1
Bugün 71.8
Fark +800
Çok acıkıyorum dediğimin cezasını aldım bugün
Ablacım ben de bunu diycektim sana izne ayrılayım gene aranızda olup gün gün yediklerimi paylaşırım InşAllah bundan sonra amacım kilo vermek değil de kilom da sabit kalmak InşAllahCanım geçen hafta onu izne ayırdık ya kendi isteğiyletabi yinede dikkat etsin ve telefon gelir gelmez bekliyoruz onu da tekrar aramiza ♡♡♡♡
Sende gel kuzum birbirimizi gazlariz
Kız tok karnına mi okadar çünkü 1 kg açken daha az çıkardın
Bende de durumlar aynı hatta korkudan bugün tartilmadim bile
Allah kabul etsin canım ♡♡♡♡
Süpersin canım aynen devam
Ellerine ve emeğine sağlık
Canım iki canlisin normal
Listeyi dert etme istersen hamilelik notu düşer izne ayririz daha sonra dilediğin zaman dönersin ♡
Grupta kimse kalmamış 4kişiyiz***8. TAKIM 591.ETAP***
mavimli ( 74.8 / 76 / - 1,2 / - 1,60 % )
gulum7 ( 74.8 / 73.6 / 1.2 / 1,60 % )
serenalar ( 80.8 / 81.8 / - 1 / - 1,24 % )
Erolummm ( 71.1 / 71.8 / - 0,7 / - 0.98 % ) Üye izne ayrılmak istiyor ( 1. izni )
zukkum ( 85,5 / / / % ) Bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
8. Takım Ortalaması: - 0,444 %
Bize yeni takım arkadaşları lazım abla çok fazla izne ayrılan varKızlar dikkatli okursanız düşüşe geçtiğimizi zaten daha rahat görürsünüz ve birlikte bir sonraki analiz dönemine kadar bu ortalamayı kesinlikle yükseltmemiz lazımsizlere güveniyorum
Yeni arkadaşlarda davet edelim ki biraz daha motive olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?