Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Artı bır kılo fazlayım cok üzgünüm banu abla

Spor lıstesını yapacagım evde bırax ısım var bıtınce burdayım

Yapıcam abla bebiş küçük ya panik yaptım değilimdir ya

Canım geçen hafta onu izne ayırdık ya kendi isteğiyle tabi yinede dikkat etsin ve telefon gelir gelmez bekliyoruz onu da tekrar aramiza ♡♡♡♡
Sende gel kuzum birbirimizi gazlariz

Ben 76 çıktım ya 1kilo 200gr almış görünüyorum

Kız tok karnına mi okadar çünkü 1 kg açken daha az çıkardın

kaptanım oynakbasi34 ben bu sıralar hiç rejim kafasında değilim napsak bir fikir ver.

Bende de durumlar aynı hatta korkudan bugün tartilmadim bile

Kilomu bildireyim
Geçen hafta 74.8
Güncel 73.6
Fark -1.200

Oğluma adım çöreği ypyorum komşulara dağtcam öğle yemeği olarak 2tane yesem mi

Allah kabul etsin canım ♡♡♡♡
Süpersin canım aynen devam

======SPOR LISTEMIZ======

Su perisi86 310dk

Erolummm 255dk

oynakbasi34 100dk

didemdefne 85dk.

Z Zeruss 70dk

Ellerine ve emeğine sağlık

Kilom 71.1
Bugün 71.8
Fark +800
Çok acıkıyorum dediğimin cezasını aldım bugün

Canım iki canlisin normal
Listeyi dert etme istersen hamilelik notu düşer izne ayririz daha sonra dilediğin zaman dönersin ♡

Ablacım ben de bunu diycektim sana izne ayrılayım gene aranızda olup gün gün yediklerimi paylaşırım InşAllah bundan sonra amacım kilo vermek değil de kilom da sabit kalmak InşAllah

meraba arkadaşlar..
bugünkü menümü de yazayım. çok yoğunum gelemiyorum

sabah
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça
bir parça peynir
1 haşlanmış yumurta

öğlen
3 kaşık ciğer sote
5 kaşık salata

ara
yarım nescafe

ara
1 elma

akşam
2 kepçe etli bamya
1 kase yoğurt

iyi tatiller

***8. TAKIM 591.ETAP***

mavimli ( 74.8 / 76 / - 1,2 / - 1,60 % )
gulum7 ( 74.8 / 73.6 / 1.2 / 1,60 % )
serenalar ( 80.8 / 81.8 / - 1 / - 1,24 % )
Erolummm ( 71.1 / 71.8 / - 0,7 / - 0.98 % )
Üye izne ayrılmak istiyor ( 1. izni )
zukkum ( 85,5 / / / % ) Bildirimsiz izne ayrılmak istiyor

8. Takım Ortalaması: - 0,444 %

Bu hafta resmen dibe vurduk kızlarrrr
İki hafta üst üste kötü sonuç ama bu hafta resmen dibe vurduk eeee bu bizim için yukarı çıkmak için bir fırsat olur inşallah ayaklarımızı sert bir şekilde vuralım ki yükselelim artık

Başta kendim için söylüyorum
Hafta sonunu toparlanıp diyete odaklanmak için son fırsatımız olsun Havalar soğudukça enerji isteği artabilir ama biz bunu başarmak zorundayız hatta şöyle yapıyoruz hafta sonu herkes 1 tane minik kaçamak yapacaksa yapsın ve Pazartesi tertemiz bir sayfa açıyoruz hatta Yılbaşı için kendimize gerçekçi hedefler koyuyoruz kontrol tartısına göre

Sabah da dediğim gibi kaç gündür abartmamış olsam da saçma sapan ve düzensiz beslendim Bugün kendi kendime hep söylendim durdum ne doğru düzgün ara öğün yapıyorsun ne su içiyorsun diye
Kesinlikle kendimi silkelemezsem yine eski kilolarıma çok çabuk dönerim Allah korusun hatta fazlası da olursa artık bir daha hiç yerimden kalkıp savaşacak gücü bulamam kendimde o yüzden bu kışı çok iyi değerlendirmem gerekiyor

Havalarda soğuk olduğundan dışarıda yürüyüş de bir iki hafta sonra daha da zor olacak o yüzden kendi kendime karar verdim yüzmeye gitmediğim günlerde evde Leslie yapacağım ( gerçi o kadına da ne zaman başlasam 3 gün sonra uyuz olup bırakıyorum ama en kötü ihtimalle müzik açıp göbek atacağım ama o hareket yapılacak )

Ne olur sizlerde bana destek olmak için de olsa bir silkelenin bir ara ne güzel birlik olup bol bol paylaşım yaparken ne güzel birinci bile olmuştuk tekrar olabiliriz inanıyorum
Hatta bakalım belki bir sonraki haftanın durumuna göre bir iki hafta bende tekrar listeye dönerim

8. Takım Analiz Bilgileri

Analiz Dönemi: 571. ve 590. etaplar arası

Toplam Üye Sayısı: 16 - önceki analizde19
İzne Ayrılan Üye Sayısı: 10
İzne Ayrılan Üyenin Oranı: 63% - önceki analizde oran 47%
Yeni Üye Sayısı: 5
Yeni Üyenin Oranı: 31% - önceki analizde oran 42%
Mezun Üye Sayısı: 1
Mezun Üyenin Oranı: 6% - önceki analizde oran 10%

Bütün oranlar bir önceki analize göre ciddi değerde düşmüş.
İzne ayrılan üye oranı ise en problemli olan. Bu analizlerdeki notları incelerseniz istikrarlı olmayan üyeleri fark etmeniz mümkün. Üyeleri takımda tutabilmek ve/ya istikrarlı üyeleri elemeniz gerekmekte ve analizlerde not bölümleri bu konularda size yol göstermek amacıyla detaylandırılıyor.

Bir Önceki Analiz Dönemi Takım Ortalaması: 0,557%
Güncel Analiz Dönemi Takım Ortalaması: 0,337%
Takım ortalamanız bir önceki döneme göre ciddi oranda düşmüş.
Ortalamanız 0,30% minimum değerin üstündedir. Bir sonraki analiz döneminde ortalamanızın yükselmesini dilerim.

Takım Birincisi: Erolummm
Analiz döneminde 7,9 kilo (10%) vermiştir. Tebrik ederim.
Detaylı Analiz Raporu için burayı tıklayınız.

Kızlar dikkatli okursanız düşüşe geçtiğimizi zaten daha rahat görürsünüz ve birlikte bir sonraki analiz dönemine kadar bu ortalamayı kesinlikle yükseltmemiz lazım sizlere güveniyorum

Yeni arkadaşlarda davet edelim ki biraz daha motive olalım

Neyse takımın listesini de taşıdığıma göre akşam yemeği hazırlayayım evdekilere iki dakika bekleyin listeyi halledeyim dedim yarım saat oldu

Akşamda arkadaşa çaya gideceğiz eşimle ( kızçeler evde malum yarın sabah yine cimcime erken kalkacak yüzme için sonra sersem gibi oluyor yada erkenden hadi uyku saatim geldi diyip beni deli eder )
Gidip biraz deşarj olayım kendi ağrımı unuttum adamın derdine yanmaktan

Yine istifa edememiş şimdi erken emeklilik yasa tasarası meclise sunulmuş sanırım tam anlamadım ama eşim bir iki hafta daha bekleyeyim emeklilik ilan edilirse o zaman kidem tazminatının harici bir tazminat daha ekleniyormuş ( söyledi de anlamadım 6 000 lirda daha fazla alma ihtimalim var dedi )
Az daha sabredeyim de o arada adamda aynen devam ederse gerekirse şikâyetçi olurum dedi
Gerçi adam pişman olmaya başlamış sanırım bugün bir iki laf atmış ama bu sefer eşim pek muhattap olmamış iş haricinde şirkette pek konuşmamışlarda uzun zaman aradan sonra elemanlarıyla yemek yiyeceği tutmuş adamın yemekte bir iki laf atmış bizimki soğuk davranmış anlasın diye
Valla ayrılsakta beraberiz diye bir dizi vardı oradakiler gibiler ne bir arada ne de ayrı gerçi eşim hala kararlı en fazla bir iki ay daha beklerim sonra tazminat almayacağımı bilsem yine gitmem şirkete dedi

Grupta kimse kalmamış 4kişiyiz

Bize yeni takım arkadaşları lazım abla çok fazla izne ayrılan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…