Grupta kimse kalmamış 4kişiyiz
Ekmeksiz güzel menümeraba arkadaşlar..
bugünkü menümü de yazayım. çok yoğunum gelemiyorum
sabah
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça
bir parça peynir
1 haşlanmış yumurta
öğlen
3 kaşık ciğer sote
5 kaşık salata
ara
yarım nescafe
ara
1 elma
akşam
2 kepçe etli bamya
1 kase yoğurt
iyi tatiller
Evet evet yılbaşı hedefi koyalım hepimiz çok iyi olurKendi adıma özür dilerim bu hafta kayıptım gerçekten. Yılbaşı hedefi iyi fikir kaptan. Ben Kasım ayında İstanbul ziyareti yapacağım en azından 73 kilo olsam bari aaa zayıflamışsın desinler ucundan
Bize yeni takım arkadaşları lazım abla çok fazla izne ayrılan var
Bu analiz kaç hafta da yapılıyor canım
Benim kg 74.8yazmşlar 73.6 kgya düştüm ben amaşaka bir yana Erolummm tebrikler canım grup 1.si olmuşsun
Kendi adıma özür dilerim bu hafta kayıptım gerçekten. Yılbaşı hedefi iyi fikir kaptan. Ben Kasım ayında İstanbul ziyareti yapacağım en azından 73 kilo olsam bari aaa zayıflamışsın desinler ucundan
Çok teşekkür ederim canım emek harcadım karşılığını aldım çok şükürBu analiz kaç hafta da yapılıyor canım
Benim kg 74.8yazmşlar 73.6 kgya düştüm ben amaşaka bir yana Erolummm tebrikler canım grup 1.si olmuşsun
Bebişine iyi bak canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim canım emek harcadım karşılığını aldım çok şükürsimdiki hedefim sağlıklı bi şekilde ilerleyip olabildiğince az kilo almak olucak InşAllah. grupdan izne ayrıldım bugün ama gene de aranızda olucam sık sık
Bu analiz kaç hafta da yapılıyor canım
Kendime haftalık 1 ile 1.5kg arası hedef koymuştum 1.2 kg verdim ancak en az 1kg vermem lazım artık 72ler gelsin sonra 6lı rakamları görürüm inş
Merhaba arkadaşlar akşam 8. Gruba yazıyorum diye gitmiş başka gruba beni alın diye yazmisim
90 üstü zayıflıyor gurubuna yazmışım
Kendimi tanıyalım 158 boy 82 kiloyum 2 oğlum var biri 7 diğeri 4 yaşında.11 yıllık öğretmenim zayıflamak çok istiyorum ama basaramiyorummm insallahh beraber yapariz
Kendime haftalık 1 ile 1.5kg arası hedef koymuştum 1.2 kg verdim ancak en az 1kg vermem lazım artık 72ler gelsin sonra 6lı rakamları görürüm inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?