Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şebnem
Kilosu : 69,60
Hedef kilosu : 65,00
Nedeni : daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile kalmak için.

Dağçileği
Kilosu : 67,20
Hedef kilosu : 60,00
Nedeni : zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi.... bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....

İlterçakır
Kilosu : 76,00
Hedef kilosu : 68,00
Nedeni : kilo vermek zorundayım çünki bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünki daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü mağazaya girdiğimde beğendiğimi almak istiyorum

Elimpia
Kilosu : 84,00
Hedef kilosu : 76,00
Nedeni : öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmek

Azra_sıla
Kilosu : 117,00
Hedef kilosu : 106,00
Nedeni : artık kimse ayucuk demesiin şöle fit çıtır bi hatun olayım boy var pos var enide var demesinler çıtır olayım fit olayım

Neslihan165
Kilosu : 82,10
Hedef kilosu : 74,00
Nedeni : kilo vermek zorundayımmm ÇÜNKÜ BEBEK İSTİYORUMMMMMMM...
kilo vermek istiyorummm ÇÜNKÜ 40 BEDEN OLMAK İSTİYORUMMMMM....İSTEDİĞİMİ ALABİLMEK İSTİYORUMMMM......

Husel
Kilosu : 76,70
Hedef kilosus : 72,00
Nedeni : yarışma var(bir de kızımın bir arkadaşının annesi yazın çok kilo vermiş saçlarını falaanda kızıl yapmış
küçücük boyuyla havalı havalı dolanıyor ona kıl oldum:)))
ayrıca beyaz giymek istiyorum bırakın söz olsun

Levrek
Kilosu : 75,60
Hedef kilosu : 70,00
Nedeni : istediğim gibi giyinmek istiorum,koltukda otururken kucağıma yastık almak istemiorum, yandan göbeğimin nasıl durduğunu düşünmek istemiorum ve tabi nişanlanacağım için elalemin karşısına tombiş tombiş çıkmak istemiorum... (bu böle devam eder

selma12
kilosu : 85,90
hedef kilosu : 79,00
nedeni : artık cok rahatsızım bu kg dün arkadaşla dolabıma baktık artık dolap eşyaları almıyor ama benım üstüme giyecegım hıç kıyafetım yok çünki çok kötü olmuşum ve saglık acısındanda vermelıyım artık vücudum kabul etmıyor bu kg aslında bırsürü sebeb var şiimdilik bunlar
ha bıde kendıme olan öz güvenı tamaman yıtırdım sankı herkes benım cok igrenç bırısı oldugumu konuşuyorlarmış gıbıme gelıyor

çitos
kilosu : 110,00
hedef kilosu : 99,00
nedeni : Yaaa bir insan evladı nasıl 110 kilo olur ki..Oha derler adama..Artık boş hayaller kurmuyorum incecik çitir bir kız olamam ama en azından makul sınırlara gerilemeliyim.Dolapta bir sürü gieyemediğim kıyafetim var.eN AZINDAN onlara girebilsem yeter bana..

cidem83
kilosu : 65,00
hedef kilosu : 57,00
nedeni : git gide şişmenlıyorum, kendime dur demek ve eski kıyafetlerimin içine girip, şöle kendimden emmin bi şekilde gezmek istiyorum..

ozbek83
kilosu : 65,00
hedef kilosu : 57,00
nedeni : pcos hastası bebiş sahibi olmak istiyor :) 38 beden kıyafetlerine geri dönmek istiyor :) eşinin ilk zamanki gibi cıtırı olmak istiyor ) istiyor isityorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selmay
kilosu : 57,80 biz seni bu hafta sabit geçtiğimiz için geçen haftaki kilonu yazıyorum mecburen bitanem
hedef kilosu : 51,00
nedeni : Herhangibir sıkıntım olduğunda aynadaki zayıf selmadan bakıp bakıp moral bulmak ve kendime olan güvenimi daha çok hisssetmek için en çokta takımımı çok sevdiğim için...

selmacım belki okudun belki okumadın ama her eş diğer eşle yarışıyor haftaya cuma onunda sonuçlarını açıklıyacaz haberin olsun

baktınız mı silyorum hiç hoş deil ler
sende hoş deilsen ben öleim ortiii hoşsun ama herzmn dah hoş olabiliiriz dimi ama kaydirigubbakcemile5

cnm tşk ederim bu mesajda alıntı yapmayı becerebiliomuyum görücezopuyorumnanaktan

kızlar ben bu arada iğrenç resimlerimi ekledim profilime bakabilirsiniz ordan
yaaa öle iğrenç fln deme pozitif ol ne olursan nasıl olursan ol sen herşeyin farkındasın ve azimlisin cnm gidecek acukk sabır yahuu:teselli: opuyorumnanaktan

dağ çileği bireyseldeki başarılarını kutluyorum canım opuyorumnanaktan
kızlar bizde takım olarak sonuncu oldukkkkkkk :gitme: gitti birincilik mafoldumben

esasında okadar kötü çıkması birazda iyi oldu onlara bakar bakar kilo veririm hırs yaparım demi ama

kızlar ben çıkıyorum annemler çay içmeye çağırdı gideyim spordan geldim oturdum kaldım gidip bir çay içeyim öptüm sizleri selma için gelmiştim zaten bu saatte burda olacağını düşünmüştüm doğru tahmin etmişim

şekerler ben yarın sabah giremeyebilirim o yüzden şimdiden yazayım neler yaptığımı
kahvaltı
peynir+4zeytin+domates+2dil.ekm.
ara
1 erik
öğle
1 kepçe çorba+1dlm ekmek+2ymk kaşığı yoğurt+2ymk kaşığı sebzeli et
ara
1erik
akşam
1 kepçe çorba+tavuk+salata
yaklaşık 14 brdk su+2 kupa metobolizma çalıştıran çay (tarçınlı elmalı bişey annem yapıo)
bacak,kalça ve mide hareketleri

süpersin sevgili koçum
kızlar ben çıkıyorum kaptanım takım sana emanet
şebmencim sen bu halinle süpersin ama kurban bayramına harkulade olacaksın lütfen birdaha kilo alma
almıycam inşallah saolasın canım
Şebnem fotolarına baktım, çok güzel kilo vermişsin tebrikler canım, Çokda güzelsin maşallah

teşekkür ederim cnm

kızlar fotoları ekledim işden geldiğim gibi çekildim bugün halldebileyim die kendime baktıkça oofff demektan alamıom kendimi hey gidi eski günler heyyyyyy mafoldumben

Merhaba arkadaşlar sizleri özledim ama kilomu yazıp hemen okula gitmem gerekiyor.
Kilom 58.3 kaptanım üzgünüm 500 gr. artıdayım.

Kaptanım sen birtek selmay kaldı kilosunu bildirmeyen diye yazdığın mesajdan önce 1525 'ci sayfada (yukarıdaki mesaj) bildirmiştim galiba benim bilgisayarımdaki sorundan dolayı sayfaya geç gitti mesajım. Şimdi ben kaç kilo ile bu haftaya başlamış oluyorum.Bana özelden yazarsan sevinirim burdan yazarsan mesajı kaçırmak istemiyorum. Seni zor durumda bıraktım kusuruma bakma!:çok üzgünüm:

kızlar fotoları ekledim işden geldiğim gibi çekildim bugün halldebileyim die kendime baktıkça oofff demektan alamıom kendimi hey gidi eski günler heyyyyyy mafoldumben

Levrekciğim siyahlar ne güzel yakışmış öyle benim favori rengim.Gözlerinin rengi güzelmiş.

levrek ve ilter sizleri gördüğüme sevindim benim fotom varmı yokmu bilmiyom ama bende ekleyim bikaç tane daha bakalım

ekledim arkadaşlar 3 tane foto da ben:)
bu arada çitos yazdımı bilmiyorum geçmiş o kadar uzunki bakamadım yahu ne geveze oldunuz siz
özel nedenlerden dolayı foto koyamayacak
kendisi takımın en eski üyesidir diyebilirim hatta benden bile 1-2 hafta eski
kesinlikle yalan işi olmaz her konuda güvenebilirsiniz

cnm ben göremiom senin resimlerini

Şahsen benim bu takımda olupta güvenemeyeceğim hiç kimse yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…