H.bulduk canım..
Maşallah canım, diyetin pek sıkıymış, sıkı rakipsin anlaşılanyerimseniben
sende hoş deilsen ben öleim ortiii hoşsun ama herzmn dah hoş olabiliiriz dimi ama kaydirigubbakcemile5baktınız mı silyorum hiç hoş deil ler
cnm tşk ederim bu mesajda alıntı yapmayı becerebiliomuyum görücezopuyorumnanaktanBiz bu hırsla bence çok kilo veririz.
Bence neslihancığım onları gördükçe daha çok hıslanırsın .Hani zayıflamak için dahada hırslanmak için buzdolabının kapağına bir manken posteri as diyorlar ya !
Levrekciğim yanıtla ile alıntı yap yazısının ortasında mo yazıyor kimlere cevep yazmak istiyorsan (mo) üzerine gel tıkla en son cevap yazmak istediğin kişinin mesajına gelincede alıntı yap yazısının üzerini tıkla bütün mesajlar önüne gelecek her mesajdan sonrasınada cevap yaz.
yaaa öle iğrenç fln deme pozitif ol ne olursan nasıl olursan ol sen herşeyin farkındasın ve azimlisin cnm gidecek acukk sabır yahuu:teselli: opuyorumnanaktankızlar ben bu arada iğrenç resimlerimi ekledim profilime bakabilirsiniz ordan
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 123. ETAP
(18-25 Eylül 2009)
1- 2. TAKIM 0.0% :hooray::teytey:
1- 3. TAKIM 0.0% :hooray::teytey:
2- 14.TAKIM -0.17%:teytey:
3- 6.TAKIM -0.54%hihoyyyt
BİREYSEL SIRALAMA
1- Deryaboran (2.40%) - 4.TAKIM:hooray:a.s.
2- Destinam (2.26%) 4.TAKIMhihoyyyt
3- Dağçileği (1.90%) 8.TAKIM:teytey:
esasında okadar kötü çıkması birazda iyi oldu onlara bakar bakar kilo veririm hırs yaparım demi amasende hoş deilsen ben öleim ortiii hoşsun ama herzmn dah hoş olabiliiriz dimi ama kaydirigubbakcemile5
cnm tşk ederim bu mesajda alıntı yapmayı becerebiliomuyum görücezopuyorumnanaktan
yaaa öle iğrenç fln deme pozitif ol ne olursan nasıl olursan ol sen herşeyin farkındasın ve azimlisin cnm gidecek acukk sabır yahuu:teselli: opuyorumnanaktan
süpersin sevgili koçumşekerler ben yarın sabah giremeyebilirim o yüzden şimdiden yazayım neler yaptığımı
kahvaltı
peynir+4zeytin+domates+2dil.ekm.
ara
1 erik
öğle
1 kepçe çorba+1dlm ekmek+2ymk kaşığı yoğurt+2ymk kaşığı sebzeli et
ara
1erik
akşam
1 kepçe çorba+tavuk+salata
yaklaşık 14 brdk su+2 kupa metobolizma çalıştıran çay (tarçınlı elmalı bişey annem yapıo)
bacak,kalça ve mide hareketleri
almıycam inşallah saolasın canımkızlar ben çıkıyorum kaptanım takım sana emanet
şebmencim sen bu halinle süpersin ama kurban bayramına harkulade olacaksın lütfen birdaha kilo alma
Şebnem fotolarına baktım, çok güzel kilo vermişsin tebrikler canım, Çokda güzelsin maşallah
Merhaba arkadaşlar sizleri özledim ama kilomu yazıp hemen okula gitmem gerekiyor.
Kilom 58.3 kaptanım üzgünüm 500 gr. artıdayım.
kızlar fotoları ekledim işden geldiğim gibi çekildim bugün halldebileyim die kendime baktıkça oofff demektan alamıom kendimi hey gidi eski günler heyyyyyy mafoldumben
Levrekciğim siyahlar ne güzel yakışmış öyle benim favori rengim.Gözlerinin rengi güzelmiş.
cnm ben göremiom senin resimleriniekledim arkadaşlar 3 tane foto da ben:)
bu arada çitos yazdımı bilmiyorum geçmiş o kadar uzunki bakamadım yahu ne geveze oldunuz siz
özel nedenlerden dolayı foto koyamayacak
kendisi takımın en eski üyesidir diyebilirim hatta benden bile 1-2 hafta eski
kesinlikle yalan işi olmaz her konuda güvenebilirsiniz
ekledim arkadaşlar 3 tane foto da ben:)
bu arada çitos yazdımı bilmiyorum geçmiş o kadar uzunki bakamadım yahu ne geveze oldunuz siz
özel nedenlerden dolayı foto koyamayacak
kendisi takımın en eski üyesidir diyebilirim hatta benden bile 1-2 hafta eski
kesinlikle yalan işi olmaz her konuda güvenebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?