Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hepimiz vericez kaçamak yapmayınca çokta güzel kg veriliyor valla abla dün tavuk döner yaptım yemeğe normalde yarım ekmek gömerdim çeyrek yedim diyetde olduğum için işin Garibi doydum da

Bende yapıcam kaptan inş faydasını görürüm

Hoşgeldin aramıza inş kgları birlikte vericez

Merhaba hanımlar tekrar aranıza donmek istiyorum malumunuz taşınma sürecinden dolayı izne ayrilmistim isler baya bir duzen aldida zamanla olacak yine isler var. sağlıklı menü tek basina çok zor sizsiz olmuyor inşallah bu sefer olacak gayem yaza hedefe ulaşmak motiveye ihtiyacım var sizler nasılsınız

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Bahtsız bedevi Kaptaniniz geldiği
Gecen hafta Kvde kalmıştı büyük kızım tabi bizide kahvaltıya davet etmişti o an eşim
Sağ olsun başka zaman geliriz hatta sen haftaya gel bizde kal demişti sırf o An çok ısrar etmesin Annesi diye
Hatuna davet bekliyormus sabah beni aradı evdeyseniz bugün Size geleceğim diye

Sıkıldı sanırım bende öğleden sonra evdeyim şimdi alışverişe gidiyorum dedim ( aslında tam markete giriyordum ama temizlik için zaman kazanmak için öyle dedim )

Eve gelir gelmez büyük kızda yardım etti de temizliği An itibaren bitirdim ♡
Aksamlik da şimdi kıymalı lahana sarması yapacağım ♡♡♡♡ Tabi lahanalari hasladigim suyu dokmedim Şifa niyetine içerim bir iki gün Ay git gide Anama benzedim oda sebze suyunu asla dokmez mutlaka içer ama hatun 63 kg 2 kg alsa hemen 2 gün kısa gerçi genelde kuş kadar yer yoksa onda da potansiyel var

Aramıza hoşgeldin canım ♡
Bende Takım Kaptanı Banu
38 yaşında biri 17 ( 13 gun sonra 18 ) diğeri 8 yaşında iki cadinin Annesiyim
Aslında doğma büyüme Almanyaliyim ama 19 senedir İstanbulda yaşıyorum ♡♡♡♡
İnanılmaz ama evlendigimde 52 kgdum ve eşim sağ olsun ölümü gör ye diye diye beni 75e çıkardı yeni evliyken sonra hamilelikle depresyon falan derken ben iyice sapitip en Son 124.5 kgya kadar çıktım
Ne güzel bir ara 86ya kadar düşmüştüm ama sonra tekrar 107ye çıktım
Neyse geçmişte başardım yine basarabilirim diyerek tekrar Kilo verip sagligimi ele almaya kararlıyım ♡

Sende inan ve bizimle bol bol paylaşımda bulun göreceksin kilolar patir patir gidecek ♡
Bu arada birinci sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazarsan sende takimdasin

Evet canım başladı artık yürümeye çok şükür hala korkuyor yürürken cesaretlendiriyor un alışacak inş

Aman maşallah kuzuya ♡ Merak etme bir kaç güne iyice alisinca senin elini istemeyecek

Regl oldum karnım çok ağrıyor kızlar anneme geldim belki akşam yemeğine kalırım

Geçmiş olsun canım Umarim fazla ağrı yapmaz ♡

Ajanda kaçak döndü
Şaka bir yana ama seni gördüğüme sevindim ♡
Ben bıraktığın gibi hala kosturuyorum kilolar az eklendi ama dert etmiyorum nasılsa birlikte fazlasını da veririz
Senin Kilo durumun nasıl bakalım inşallah fazla almamissindir ♡

Neyse şimdilik bana müsaade şu sarmalar hallederim hemen damlarim yine ♡♡♡♡

Sizde o ara bir toplanmış olursunuz
Sularimizi da içmeyi unutmayalım ♡♡♡

İnşallah alışır vallahi kucağımda taşımaktan bezmiştim zaten tombik yaşına göre kollarım ağrıyordu abla bebek arabasını sevmez paşamız pazarda marketde durmazdı alışveriş yapmadan eve gittiğim çok oldu Allah'tan ablam pazara yakın otryor onu arıyodum karşılamaya geliyordu bir elimde bebek Arabası kucağımda bebek öyle gezyoduk

Hoşgeldin canım aramiza

Merhaba kızlar bende ev temizliğini bitirdim kızımı uyuttum esim gelmek üzere
Acılı menemen yaptim ayran yanınada çok acıktım

Merak etme canım iyice yürümeye alisinca zayiflar kuzu ♡ benim ufak kürünü 2 yaşındaki resimlerinde resmen topac gibiydi şimdi fıstık gibi ve şükür 1 senedir gram Kilo almadı ve göbeği çıkacak diye ödü kopuyor

Lahana sarmalarini da ateşe koydum şimdi dinlenme zamanı ♡ KV de sanırım 1 saate gelir bakalım o varken çok cebi biziklayamam ama baktım oda telefona sarılıyor aralarda hemen bende damlarim Allahtan seviyor telefonu biziklamayi hatun da bana da birsey demez

Menüm sabah 2 dlm ekmek 1 yumurta 1 dlm peynir
Ara 1 kase yoğurt içine 1 YK yulaf 2 kurukaysi
5 te 1 lahmacun 1 ayran salata yedim ve günü kapattım
Akşam yoğurt yada sütle bir ara öğün yapar yazarim
Evet küçük bir kase yoğurt yiyerek ara öğününde yaptım spor yok malesef yoğun bir gün geçirdim şu 2 litra olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…