Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

KV hazır namaz kılarken sizlere bir bakayım dedim
Beslenme bugün fena değildi hatta aklimdayken yazayım;

Uyanınca 06.30da
1 büyük kupa sıcak su

Kahvaltı 08.15de
1 bardak chiali ayran
2 adet salatalık

Ara 10.45de
1 şekersiz nescafe

Öğlen 13.00de
1 adet simit
1 adet salatalık
1/2 domates
1 parça beyaz peynir
1 kupa çay

Ara 16.40da
1 şekersiz Nescafe

Aksam 18.00de
1 tabak kıymalı lahana sarması
4 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 ufak parça haşlama et

Birazdan da çay içeriz ♡

Bızıklama ne gıııı

Karıştırmak yani

Anammmmm bu saat oldu ki hala oturuyor ya la
Dizi izliyoruz ve hatun nedense telefonu eline bile almadı bu saatte kadar

Neyse idare edeceğim artık nasılsa birazdan ben yatarım malum sabah erken kalkacağız kuzu için

teşekkür ederim kaptanim bende tekrar burda olmaktan mutluyum burda olmak kendine yatırım yapmak demek hedefine doğru yürümek için destek almak demek vs.o yüzden senin dediğin gibi burdaysak inşallah kilolar gidecek
Ben de çok alamamisim belki de ayniyum şuan siskinligim var cokda tartilmadim tam bilmiyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah ezaniyla birlikte uyandım
Aslında daha uykum var da az daha uyuyayim dersem havuza geç kalırız diye cekiniyorum

Gece baktım kimse yatmadan söz etmiyor kusura bakmayın valla fena uykum geldi diyip yattım kvde eee hepimiz yatalım bari dedi

Ben salonda yatarım çocukların düzenini bozma dedi ama ben zaten ona büyük kızın yatağını verdim sonuçta salonda uyusa şimdi nasıl girebilirdim kadın gözünü açsa beni görürdü

Aslında bana zararı yok ama düşünüyorum da aynı evin içinde yok anam çekilmez

KV bir saat önce gitti, havadan midir nedir bilmiyorum ama sersem gibiyiz eşimle
İkimizde koltuklara yayildik kafayı kaldiramiyoruz

Aksamlik ne yemek yapacağıma bile karar veremedim hala gerçi canım hiç bir şey istemiyor hem sıkıntıdan patlayacagim hemde birsey yapmak istemiyorum

missERE kızlar bugunki menum
sabah 2 dlm ekmek 1 yumurta 1 dlm peynir 4,5 tane patates kızartması

ara avuç içi kadar leblebi ve kuru üzüm karışımı,1 elma
aksam yogurrtlu közlenmiş patlıca uzerine 3 köfte kadar et ,1 dlm ekmek,1 kepçe tarhana çorbası
saat 7 30 gibi 3 kasık yogurt 1 mandalina yiyip gunu bitiricem
su 2,5 lt olacak insallah

kızlar belki biraz menüm çok görünüyor ama az yiyince doymuyorum o yüzden yaptığım diyet 2 günü geçmiyor.
birde böyle deneyeyim dedim haftada yarım kilo bile versem hiç vermemekten iyidir diyorum.
canım bana çok gelmedi kilona göre normal bende bu kilo araligindayim boyun kaç heralde yeni katıldın aramıza bende izinden yeni dondum alisma devresindeyim

Kızlar bu aralar bı cay reklamı popüler iştahı kapatıyormus benimde istah çok bi sütlü kahve biraz ise yariyor başka birşey etkilemedi ne yapsam
1 litre suya 1 yk chia yarım limon koyup 4 saaat bekletiyosun gün içinde içiyosun baya iştah azaltıyor denedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…