Bızıklama ne gııııLahana sarmalarini da ateşe koydum şimdi dinlenme zamanı ♡ KV de sanırım 1 saate gelirbakalım o varken çok cebi biziklayamam ama baktım oda telefona sarılıyor aralarda hemen bende damlarim Allahtan seviyor telefonu biziklamayi hatun da bana da birsey demez
Güzel menü canım bende lahmacun ayran yicem bugün yemek yapmadım karnım ağrıyorEvet küçük bir kase yoğurt yiyerek ara öğününde yaptım spor yok malesef yoğun bir gün geçirdim şu 2 litra olmustur
Bızıklama ne gıııı
teşekkür ederim kaptanim bende tekrar burda olmaktan mutluyum burda olmak kendine yatırım yapmak demek hedefine doğru yürümek için destek almak demek vs.o yüzden senin dediğin gibi burdaysak inşallah kilolar gidecekGeçmiş olsun canımUmarim fazla ağrı yapmaz ♡
Ajanda kaçak döndü
Şaka bir yana ama seni gördüğüme sevindim ♡
Ben bıraktığın gibi hala kosturuyorumkilolar az eklendi ama dert etmiyorum nasılsa birlikte fazlasını da veririz
Senin Kilo durumun nasıl bakalım inşallah fazla almamissindir ♡
Bızıklama ne gıııı
missERE kızlar bugunki menum
sabah 2 dlm ekmek 1 yumurta 1 dlm peynir 4,5 tane patates kızartması
ara avuç içi kadar leblebi ve kuru üzüm karışımı,1 elma
aksam yogurrtlu közlenmiş patlıca uzerine 3 köfte kadar et ,1 dlm ekmek,1 kepçe tarhana çorbası
saat 7 30 gibi 3 kasık yogurt 1 mandalina yiyip gunu bitiricem
su 2,5 lt olacak insallah
canım bana çok gelmedi kilona göre normal bende bu kilo araligindayim boyun kaç heralde yeni katıldın aramıza bende izinden yeni dondum alisma devresindeyimkızlar belki biraz menüm çok görünüyor ama az yiyince doymuyorum o yüzden yaptığım diyet 2 günü geçmiyor.
birde böyle deneyeyim dedim haftada yarım kilo bile versem hiç vermemekten iyidir diyorum.
boyum 158 kilom 82 yaş 32canım bana çok gelmedi kilona göre normal bende bu kilo araligindayim boyun kaç heralde yeni katıldın aramıza bende izinden yeni dondum alisma devresindeyim
yaşlar aynı benim boyda 164 evlimisin çocuk varmı bende ev hanımiyim 2 evladim varboyum 158 kilom 82 yaş 32
9 yıllık evliyim biri 7 diğeri 4 yaşında 2 oğlum var fen bilgisi öğretmeniyimyaşlar aynı benim boyda 164 evlimisin çocuk varmı bende ev hanımiyim 2 evladim var
1 litre suya 1 yk chia yarım limon koyup 4 saaat bekletiyosun gün içinde içiyosun baya iştah azaltıyor denedim benKızlar bu aralar bı cay reklamı popüler iştahı kapatıyormus benimde istah çok bi sütlü kahve biraz ise yariyor başka birşey etkilemedi ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?