Menün gayet güzelboyum 158 kilom 82 yaş 32
Tarçınlı su içebilirsin canım iştah kapatıyor kan şekerini dengeliyormuş diyetisyenim önermişti bana bir ara gitmiştimde dene benceKızlar bu aralar bı cay reklamı popüler iştahı kapatıyormus benimde istah çok bi sütlü kahve biraz ise yariyor başka birşey etkilemedi ne yapsam
Bende kendimi tanıtayım kızlar 24yaşındayım 1 yaşında oğlum var buraya katıldığımda 84kgdum şuan 73.5kgyum hedef 65 bakalım yolu yarıladım sayılıryaşlar aynı benim boyda 164 evlimisin çocuk varmı bende ev hanımiyim 2 evladim var
maşallah Allah bağışlasın bende 7 yıllık evliyim büyüğün yaşı 2.5 seninkilerin zor zamanlari geçmiştir anlaşılan şuan küçüğüm uyumuyor onun sayesinde ayaktayım9 yıllık evliyim biri 7 diğeri 4 yaşında 2 oğlum var fen bilgisi öğretmeniyim
chia nin kendi hacminden baya fazla buyuyup midede yer kapladığı için tokluk verdiğini biliyordum da içme suyuna katıp hiç içmedim puding yapmıştım cokda görüntüsü hoş değil ama tadi idare eder su olarak denemek lazım sağol canım1 litre suya 1 yk chia yarım limon koyup 4 saaat bekletiyosun gün içinde içiyosun baya iştah azaltıyor denedim ben
maşallah baya yol katetmissin yaşında küçük bu yaşta verip korumayı öğrenirsen hayatında ağır bir yükü kaldirmis olursun ben 18 ay önce 20 kilo verip 60 kiloya düşmüştüm hedefim e az kalmıştı koruma evresine geçemeden tekrar hamilelikte saldım kendimi tekrar başa döndüm ne kötü acı bir tecrübe şimdi yine aynı mucadeleri verecem sana tavsiyem tekrar veririm diye kendini hiç salma çünkü nefis aynı kalmıyor daha güçleniyor mücadele daha da zor hayat kısa yapacak işler çok bu mevzuyu erken yoluna koymak gerekiyor çünkü başka mevzualrida baltaliyabiliyor bir sözle kapatayım ertelemek hayallerin katilidirBende kendimi tanıtayım kızlar 24yaşındayım 1 yaşında oğlum var buraya katıldığımda 84kgdum şuan 73.5kgyum hedef 65 bakalım yolu yarıladım sayılırboyumda 168
@missERE kızlar bugunki menum
sabah 2 dlm ekmek 1 yumurta 1 dlm peynir 4,5 tane patates kızartması
ara avuç içi kadar leblebi ve kuru üzüm karışımı,1 elma
aksam yogurrtlu közlenmiş patlıca uzerine 3 köfte kadar et ,1 dlm ekmek,1 kepçe tarhana çorbası
saat 7 30 gibi 3 kasık yogurt 1 mandalina yiyip gunu bitiricem
su 2,5 lt olacak insallah
kızlar belki biraz menüm çok görünüyor ama az yiyince doymuyorum o yüzden yaptığım diyet 2 günü geçmiyor.
birde böyle deneyeyim dedim haftada yarım kilo bile versem hiç vermemekten iyidir diyorum.
Kızlar bu aralar bı cay reklamı popüler iştahı kapatıyormus benimde istah çok bi sütlü kahve biraz ise yariyor başka birşey etkilemedi ne yapsam
Selamlar kaptanım :)
Ben 162 boyunda 60 kilo 36 yasında bir anneyim.İngilterede yaşıyorum.kendimi bildim bileli 51 kiloyu aşmamıştım amadoğumda aldığım 29 kilonun 9 kilosu hala üstümde.Eğer beni takıma alırsanız pişman olmayacağınızı temenni ediyorum :) hedefim 8 kilo.muzaffer kuşan diyeti ile 1 ayda verebileceğimi umuyorum.Sabah 30 dk kardiyo ve ağırlık öğlen 1 saat de yürüyüş ve koşmayı planlıyorım.Geleneksel diyet günü olan pazartesi yani bugün başlayacağım.Bilgilendirmenizi bekliyorum.Herkese bu serüvende kolay gelsin :)
vay tebrik ederim 162 ye 51 kilo süpermiş idealist birisin anlaşılan kilo korumayı basaranlari hep takdir etmişim birde ben becerebilsemSelamlar kaptanım :)
Ben 162 boyunda 60 kilo 36 yasında bir anneyim.İngilterede yaşıyorum.kendimi bildim bileli 51 kiloyu aşmamıştım amadoğumda aldığım 29 kilonun 9 kilosu hala üstümde.Eğer beni takıma alırsanız pişman olmayacağınızı temenni ediyorum :) hedefim 8 kilo.muzaffer kuşan diyeti ile 1 ayda verebileceğimi umuyorum.Sabah 30 dk kardiyo ve ağırlık öğlen 1 saat de yürüyüş ve koşmayı planlıyorım.Geleneksel diyet günü olan pazartesi yani bugün başlayacağım.Bilgilendirmenizi bekliyorum.Herkese bu serüvende kolay gelsin :)
aleyküm selam bir süre bekliyim zamanla tam ne olduğu anlaşılır yeşil çay içmeyeli baya oldu baslamam gerek artıkSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün sıkıntıdan midir nedir adamla kapistim
Üstüne bir de regl oldum derken iyice kendimi davul gibi hissediyorum
Kaç gündür doğru düzgün ne şu ictim nede yeşil çay
Telafi etmek şart oldu
Bu hafta ancak cumaya havuza gidebilirim ancak regl biter
Bugün sıvı ağırlıklı beslenmem şart tabi önce hafif bir kahvaltı yaparım evdekileri gönderdikten sonra
Bence menün çok değilgayet dengeli
İnşallah faydasını da görürsün ♡♡♡
Bende denge geldim ama açıkçası yeşil çay ve tarçınlı suda aynı işlemi götür
Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulasiriz ♡
Maalesef en kilolunuz benim ama sözlerinde desteği ile bende inşallah daha aşağılara inecegim
Pko ve insülin direncinden muzdarip olunca biraz daha zor oluyor benim açımdan ama imkansız diye bir şey yoktur sadece biraz zaman alır
mavimli boyun kaçtı kilo artislari ister istemez oluyor derscikarmak lazim neden tekrar tekrar başa dönüyoruz nasıl kendimiz i sartliycagiz az da çok da aynı tat bunu bir beyne kodlasak 21 gün en az tekrarlamak lazim ya ben en iyisi bu telkine başlıyim bana fikir oldu paylaşımın sağolasınGünaydın kızlar. Bugün yeniden rejim olayına dönüyorum. Tartıda 77 gördüm sabah. Çok üzüldüm.
vay tebrik ederim 162 ye 51 kilo süpermiş idealist birisin anlaşılan kilo korumayı basaranlari hep takdir etmişim birde ben becerebilsem
aleyküm selam bir süre bekliyim zamanla tam ne olduğu anlaşılır yeşil çay içmeyeli baya oldu baslamam gerek artık
Hayırlı haftalar hanımlar bugün ben tartilmiyim malum şişkinlik var cuma inşallah iyi bir rakamla guruba dönüş yaoarim
Günaydın
Hayırlı haftalar ♡♡
Kızlar bu aralar bı cay reklamı popüler iştahı kapatıyormus benimde istah çok bi sütlü kahve biraz ise yariyor başka birşey etkilemedi ne yapsam
Boyum 1.73 canım ideal kilom 60. Yani yaşım 41 artık 65 bile olsam iyi diyorum ama nerdeeeemavimli boyun kaçtı kilo artislari ister istemez oluyor derscikarmak lazim neden tekrar tekrar başa dönüyoruz nasıl kendimiz i sartliycagiz az da çok da aynı tat bunu bir beyne kodlasak 21 gün en az tekrarlamak lazim ya ben en iyisi bu telkine başlıyim bana fikir oldu paylaşımın sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?