geçmiş olsun canım.Merhaba arkadaşlar
Hafta sonu yoğun geçti kardeşimin doğum günü fln derken dun dolaptan soguk su icince boğazım sisti agriyo yatıyorum
Sağol canım bütün vucudum ağrıyo etli nohut yemeği yaptim kalkıp salata yapacagim kizimda durmuyor yemegini yemedigeçmiş olsun canım.
ben bugün 45 dakika yürüyüş yaptımKızlar spor kimse yapmıyor galiba etiket göremiyorum dun 30dk tempolu yürüyüş yaptım donuste de soguk su icince sonuç bu akılsiz kafam
tarçını unuttum ya baya oldu kullanmayali kahvenin üzerine dokuncede baya tokluk veriyordu sagol canimmaşallah Allah bağışlasın bende 7 yıllık evliyim büyüğün yaşı 2.5 seninkilerin zor zamanlari geçmiştir anlaşılan şuan küçüğüm uyumuyor onun sayesinde ayaktayım
chia nin kendi hacminden baya fazla buyuyup midede yer kapladığı için tokluk verdiğini biliyordum da içme suyuna katıp hiç içmedim puding yapmıştım cokda görüntüsü hoş değil ama tadi idare eder su olarak denemek lazım sağol canım
olaOTE="gulum7, post: 57591146, member: 606371"]Tarçınlı su içebilirsin canım iştah kapatıyor kan şekerini dengeliyormuş diyetisyenim önermişti bana bir ara gitmiştimde dene bence
Geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar
Hafta sonu yoğun geçti kardeşimin doğum günü fln derken dun dolaptan soguk su icince boğazım sisti agriyo yatıyorum
Benim ablamda zayıflama çayı içti hiç faydası olmadı parasını çöpe attı resmen çokta pahalıydı 2paketi 1aylık diyetisyen parasıydı vallao gördüğün maddeleri lütfen kullanma. ben bir rahatsızlığımdan dolayı dr kontrolünde ilaç kullanıyordum hastanelik oldum. değerlerim alt üst. sonra gastroentroloji uzmanı yanıma geldi yatarken direkt dedi zayıflama çayı falan mı içtin internetten bir ot alıp mı içtin?? yani onlar ancak bu etkiyi yaparmış. neyse ki benim öyle değildi. kullandığım ilaç bana yaramamış. hemen o ilacı kestik.
Havalar soğudu yürüyüşe çıkmıyorum bende bu aralarKızlar spor kimse yapmıyor galiba etiket göremiyorum dun 30dk tempolu yürüyüş yaptım donuste de soguk su icince sonuç bu akılsiz kafam
Zamanla öğrenirsin canim ilk yillar oyle oluyor dolma ici cigse iki parmak kadar boşluk bırakGeçmiş olsun canım
Benim ablamda zayıflama çayı içti hiç faydası olmadı parasını çöpe attı resmen çokta pahalıydı 2paketi 1aylık diyetisyen parasıydı valla
Havalar soğudu yürüyüşe çıkmıyorum bende bu aralar
Yaaaa kızlar ben evlenmeden önce pek yemek yapmayı bilmezdim evlenince öğrenmeye başladım bügun biber dolması yaptım ilk kez anammmm bir baktım tencereye biberlerden pirinçler fışkırmışçiğ koydum pirinçini tabi biberlerin içini tıka basa doldurdum patlamşlar tadı tuzu da yok valla kociş mecbur yicek başka yemek yapmadım çorba var bide kıyamam garibim kötüde olsa kırmamak için beni güzel olmuş diyor
basladin mi kaptanim ben hala içmedim normal çayı bir azaltsam sıra gelecekteBende kaç gündür icmiyordum bugün içmeye tekar başlıyorumödem ve yağ yakımı için çok etkili ♡
Bende tartilmadim bugün malum reglnin ilk günüdavul gibi hissediyorum kendimi
Canım ilaclarda masum değil ya çok yan etkileri var bir yandan yapıp bir yandan yıkabiliyorlar zayıflama ilaçlarında da oyunlar var bende temkinli davranıyorumo gördüğün maddeleri lütfen kullanma. ben bir rahatsızlığımdan dolayı dr kontrolünde ilaç kullanıyordum hastanelik oldum. değerlerim alt üst. sonra gastroentroloji uzmanı yanıma geldi yatarken direkt dedi zayıflama çayı falan mı içtin internetten bir ot alıp mı içtin?? yani onlar ancak bu etkiyi yaparmış. neyse ki benim öyle değildi. kullandığım ilaç bana yaramamış. hemen o ilacı kestik.
çok güzel menumenümü vereyim bugün
sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı salça
bir kaç dilim peynir
öğlen
3,5 tane köfte
1 kase yoğurt
ara
yarım nescafe
ara
1 elma
akşam
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 bardak ayran
aslında yolunuz kısa başarırsiniz inşallah bebekler kaç aylik dışdünya iç alemi direk etkiliyor bende bir ay oldu tasinali düzene girmek için mücadele ediyorum ama çocuklarla zor oluyor çok şükür artık olacağı kadar yani bu konuda sizi anlıyorumBoyum 1.73 canım ideal kilom 60. Yani yaşım 41 artık 65 bile olsam iyi diyorum ama nerdeeeebir türlü tam motive olamıyorum. Hayatımda çok büyük değişiklikler var ondan. İki bebekle bir başkasının evinde yaşıyorum (mobilyalı kiraladık) 6 ay önce eşime gelen iş teklifiyle başka bir ülkeye taşındım. İşime ara verdim. Evden dışarı bile çıkamıyorum. Sosyal hayatım sıfır.
Motivasyon için bebeklerin kreşe yazılması şart böylece ben de kendi işime gücüme bakabileceğim, arkadaş edineceğim, bol bol yürüyüş spor yapabileceğim. Evde oturup hangi keki yapsam diye düşünmeyeceğim. Eminim kilolar kendiliğinden bile gidecek o zaman.
Haklısın canım gebelikte aldım bende kg çok şükür verdim şimdilik ama salmak yok devamKaratay diyetine mi başlasam yine diyet için çokca alışveriş yapmıştım zaten
tarçını unuttum ya baya oldu kullanmayali kahvenin üzerine dokuncede baya tokluk veriyordu sagol canim
maşallah baya yol katetmissin yaşında küçük bu yaşta verip korumayı öğrenirsen hayatında ağır bir yükü kaldirmis olursun ben 18 ay önce 20 kilo verip 60 kiloya düşmüştüm hedefim e az kalmıştı koruma evresine geçemeden tekrar hamilelikte saldım kendimi tekrar başa döndüm ne kötü acı bir tecrübe şimdi yine aynı mucadeleri verecem sana tavsiyem tekrar veririm diye kendini hiç salma çünkü nefis aynı kalmıyor daha güçleniyor mücadele daha da zor hayat kısa yapacak işler çok bu mevzuyu erken yoluna koymak gerekiyor çünkü başka mevzualrida baltaliyabiliyor bir sözle kapatayım ertelemek hayallerin katilidir
bende farklı çaylar kullandım etkisi çok nakısti ama çok ünlü isim tavsiye ediyor ya gerçekten iştah azaltıyor mu bi sordum önemli olan tabi basta sağlıkZayıflama çayı arayan arkadaşlarım envai cesitccaya manyak paralarr harcamış biri olarak kk değmez vermeyin yeşil çay içine tarçın karanfil eklenerek yapılan çay en etkilisi iştah azaltmada
Anladım canım bidahakine öyle ypcamZamanla öğrenirsin canim ilk yillar oyle oluyor dolma ici cigse iki parmak kadar boşluk bırak
bu daha pahalı zamanla ne olduğu anlasilirM harfiyle başlayan bir çayımı fiyatı 130 lira civarı eltim içti baya zayıfladı ama çarpıntı yapmis
mıhlama ekmeksiz mi sen mi yaptin mübaregi bende çok severim mısır unuyla olanıKahvaltı mıhlama çay
Ara yarım nar
Akşam
1biber dolması 4sarma 1parça palamut oldukça karışık kötü menü
vay tebrik ederim 162 ye 51 kilo süpermiş idealist birisin anlaşılan kilo korumayı basaranlari hep takdir etmişim birde ben becerebilsem
aleyküm selam bir süre bekliyim zamanla tam ne olduğu anlaşılır yeşil çay içmeyeli baya oldu baslamam gerek artık[/QUOTE
Yapım öyleydi herhalde kendimi bildim bileli zayıf bir insandım çocukluktan itbaren.Ama hamilelikten sonra herşey değişti.Metabolizmam çalışmıyor bence artık yapıştı kilolar. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?