Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kuzey okuldan alıp Anneme uğrayıp geldim
Akşam eşimin halası çaya gelecekti ama eşim calisacakmis diye vazgectiler belki yarın gelirler belli değil daha
Aksamlik yemegim de hazır artık keyif yaparım az

Kızlar spor kimse yapmıyor galiba etiket göremiyorum dun 30dk tempolu yürüyüş yaptım donuste de soguk su icince sonuç bu akılsiz kafam

Karatay diyetine mi başlasam yine diyet için çokca alışveriş yapmıştım zaten
tarçını unuttum ya baya oldu kullanmayali kahvenin üzerine dokuncede baya tokluk veriyordu sagol canim

maşallah baya yol katetmissin yaşında küçük bu yaşta verip korumayı öğrenirsen hayatında ağır bir yükü kaldirmis olursun ben 18 ay önce 20 kilo verip 60 kiloya düşmüştüm hedefim e az kalmıştı koruma evresine geçemeden tekrar hamilelikte saldım kendimi tekrar başa döndüm ne kötü acı bir tecrübe şimdi yine aynı mucadeleri verecem sana tavsiyem tekrar veririm diye kendini hiç salma çünkü nefis aynı kalmıyor daha güçleniyor mücadele daha da zor hayat kısa yapacak işler çok bu mevzuyu erken yoluna koymak gerekiyor çünkü başka mevzualrida baltaliyabiliyor bir sözle kapatayım ertelemek hayallerin katilidir[/QUOTE]
Haklısın canım gebelikte aldım bende kg çok şükür verdim şimdilik ama salmak yok devam

Merhaba arkadaşlar
Hafta sonu yoğun geçti kardeşimin doğum günü fln derken dun dolaptan soguk su icince boğazım sisti agriyo yatıyorum
Geçmiş olsun canım
Benim ablamda zayıflama çayı içti hiç faydası olmadı parasını çöpe attı resmen çokta pahalıydı 2paketi 1aylık diyetisyen parasıydı valla
Kızlar spor kimse yapmıyor galiba etiket göremiyorum dun 30dk tempolu yürüyüş yaptım donuste de soguk su icince sonuç bu akılsiz kafam
Havalar soğudu yürüyüşe çıkmıyorum bende bu aralar

Yaaaa kızlar ben evlenmeden önce pek yemek yapmayı bilmezdim evlenince öğrenmeye başladım bügun biber dolması yaptım ilk kez anammmm bir baktım tencereye biberlerden pirinçler fışkırmışçiğ koydum pirinçini tabi biberlerin içini tıka basa doldurdum patlamşlar tadı tuzu da yok valla kociş mecbur yicek başka yemek yapmadım çorba var bide kıyamam garibim kötüde olsa kırmamak için beni güzel olmuş diyor

Zamanla öğrenirsin canim ilk yillar oyle oluyor dolma ici cigse iki parmak kadar boşluk bırak

Merhaba arkadaşlar menüm
Sabah 1 kase yoğurt 1 YK yulaf ezmesi 3 kuru kayısı 1 ceviz karıştırdım yedim(bir tok tutuyor anlatamam)
Ara 1 bardak ayran 2 ceviz
İkindi gibi güne gittim 2 küçük kuru dolma 4 bulgurlu sarma 1 dlm yoğurtlu börek 3 mercimek köftesi (inanın tabağın yarısını yedim öyle doldurmuslarrr )
Biraz önce 1 cennethurmasi yedim ve günü kapattim
Biraz abarttim ama sıkıntı etmiyorum ayda yılda 1 kez anca giderim bu tarz toplantilara yarın telafi ederim insallah

Bende kaç gündür icmiyordum bugün içmeye tekar başlıyorum ödem ve yağ yakımı için çok etkili ♡

Bende tartilmadim bugün malum reglnin ilk günü davul gibi hissediyorum kendimi
basladin mi kaptanim ben hala içmedim normal çayı bir azaltsam sıra gelecekte

Canım ilaclarda masum değil ya çok yan etkileri var bir yandan yapıp bir yandan yıkabiliyorlar zayıflama ilaçlarında da oyunlar var bende temkinli davranıyorum
çok güzel menu

aslında yolunuz kısa başarırsiniz inşallah bebekler kaç aylik dışdünya iç alemi direk etkiliyor bende bir ay oldu tasinali düzene girmek için mücadele ediyorum ama çocuklarla zor oluyor çok şükür artık olacağı kadar yani bu konuda sizi anlıyorum

Haklısın canım gebelikte aldım bende kg çok şükür verdim şimdilik ama salmak yok devam[/QUOTE] inşallah canım bende Karatay düşünüyorum kolayca biraz kilo verip sonra normal diyet menüleriyle mi devam etsem

Zayıflama çayı arayan arkadaşlarım envai cesitccaya manyak paralarr harcamış biri olarak kk değmez vermeyin yeşil çay içine tarçın karanfil eklenerek yapılan çay en etkilisi iştah azaltmada
bende farklı çaylar kullandım etkisi çok nakısti ama çok ünlü isim tavsiye ediyor ya gerçekten iştah azaltıyor mu bi sordum önemli olan tabi basta sağlık

Kahvaltı mıhlama çay

Ara yarım nar

Akşam
1biber dolması 4sarma 1parça palamut oldukça karışık kötü menü

M harfiyle başlayan bir çayımı fiyatı 130 lira civarı eltim içti baya zayıfladı ama çarpıntı yapmis
bu daha pahalı zamanla ne olduğu anlasilir

Kahvaltı mıhlama çay

Ara yarım nar

Akşam
1biber dolması 4sarma 1parça palamut oldukça karışık kötü menü
mıhlama ekmeksiz mi sen mi yaptin mübaregi bende çok severim mısır unuyla olanı

Menüm
sabah kucuk ekmek dilimleri yumurta çökelek 2 zwyt sebze 1 tatlı kaşığı kadar bal
Sütlü kahve 3-4 dilim mandalina kucuk paket tadella
6 kaşık bulgur pilavı tavuk salata yoğurt
5-6 hurma ( tam sayamadim)

Kızlar menum u düzgün yazamadım kusuta bakmayın daha ölçülü yazacagim bir de telefonun ekranı catladi zor yazıyorum bakalım ne kadar tamire kadar dayanacak

Bıgün ilk günümdü.Muzaffer Kuşhan'ın diyetine başladım bugün.Hiç yormadı açıkçası.Sabah kalktığımda tartıldım kilom 59,6 çıktı.bakalım cuma gününe kadar kaç kilo gidecek

Yediklerim
Sabah 1 dilim kepekli ekmeğe beyaz peynirli tost
Ve çay
Öğlen pirinçsiz ıspanak yemeği ve 2 haşlanmış yumurta
Akşam 4 köfte ve bolca ne bulursan koy salatası :)

Burda henüz saat 19:49 bakalım yatana kadar atıştırmadan durabilecek miyim :)

Yarın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…