- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
menu güzel tok tutar bence kilonda gayett iyiiiBıgün ilk günümdü.Muzaffer Kuşhan'ın diyetine başladım bugün.Hiç yormadı açıkçası.Sabah kalktığımda tartıldım kilom 59,6 çıktı.bakalım cuma gününe kadar kaç kilo gidecek
Yediklerim
Sabah 1 dilim kepekli ekmeğe beyaz peynirli tost
Ve çay
Öğlen pirinçsiz ıspanak yemeği ve 2 haşlanmış yumurta
Akşam 4 köfte ve bolca ne bulursan koy salatası :)
Burda henüz saat 19:49 bakalım yatana kadar atıştırmadan durabilecek miyim :)
Yarın görüşmek üzere
Ben yaptım canım 2dilim ekmek ile yedim yazmamışımbu daha pahalı zamanla ne olduğu anlasilir
mıhlama ekmeksiz mi sen mi yaptin mübaregi bende çok severim mısır unuyla olanı
Çökelek ne kızz bence meyve çok olmuş canım 1tane yeterliydiMenüm
sabah kucuk ekmek dilimleri yumurta çökelek 2 zwyt sebze 1 tatlı kaşığı kadar bal
Sütlü kahve 3-4 dilim mandalina kucuk paket tadella
6 kaşık bulgur pilavı tavuk salata yoğurt
5-6 hurma ( tam sayamadim)
canım ya lor peyniri çökelek birbirine benzer peynirler burda daha çok çökelek denir yanlış yazmısimÇökelek ne kızz bence meyve çok olmuş canım 1tane yeterliydi
Kızlar spor kimse yapmıyor galiba etiket göremiyorum dun 30dk tempolu yürüyüş yaptım donuste de soguk su icince sonuç bu akılsiz kafam
Kahvaltı mıhlama çay
Ara yarım nar
Akşam
1biber dolması 4sarma 1parça palamut oldukça karışık kötü menü
Anam o menüye rağmen ne bugün _ 700 ciktim soklardayimalıntılamayı unutmuşum.. güne giden hatun aman dikkat et o gün menüleri fena yani..
Akşam yemediysenAnam o menüye rağmen ne bugün _ 700 ciktim soklardayim
Yemedim canım ya grup fikri bana iyi geldi gerçekten inşallah hep böyle gider ilk hedefim kusuratli da olsa 79 u gormekkAkşam yemediysen
evet grupta olmak iyi oluyor. hadi bakalım önce 79 sonra 69 inşallah.Yemedim canım ya grup fikri bana iyi geldi gerçekten inşallah hep böyle gider ilk hedefim kusuratli da olsa 79 u gormekk
Evet canım haklısın güzel bir Karatay kahvaltı yaptım rezene çayı içtim simdde banyoları yıkıcamkız toplan kendine gel. köfteler mıhlamalar sarmalar olmaz olmaz..
bak ne güzel pantolonunun içine girmiştin devam et diyetine.. hadi bakim.
Görürsün canım 79u yakındırYemedim canım ya grup fikri bana iyi geldi gerçekten inşallah hep böyle gider ilk hedefim kusuratli da olsa 79 u gormekk
Senle ikimiz diyetde olmamıza rağmen pirinç pilavını bırakmıyoruz bence bugünden itibaren yemeyelimöğle yemeğim bir tavuk but (çevirme), üç kaşık pirinç pilavı ve yeşil salata. bu akşam yemeyeceğim. belki biraz yoğurt acıkırsam. şimdi bir çay içeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?