Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Molly1982 anladım ne guzel mış sade hamilelikte aldığın kiloyuda verirsin hem bu hali kabullenmeme hem yeni mücadele daha başarılı olunabilir
Bugün elimde bir kitap vardı ona goz gezdirdim Dukan diyetiyle 4o li yaşlarda 36 bedene inmiş bayan
başarının sırrı istemek ve inanmak o zaman kişi hedefe kilitlenir yapması gerekn mücadeleyi verir ve insallah da neticeye ulaşır

menu güzel tok tutar bence kilonda gayett iyiii
valla zayıflar bu yuzden hep zayıff ne güzel kilona ragmen gayret ediyosun maşallah deyipp senii örnek alıyorumm bundan sonra

kızlar benim menumede yorum yapın cok abartmışım değil miii
ama şunu fark ettim Allahın izniyle bu sefer beynimde bitmiş olay gruptayım diye heralde.tatlıya hayır diyemeyen ben yemedim tatlılardan hiç canım istemediii ,aferinnn dedim kendi kendimeee yemeğe hayır diyebilmenin verdiği haklı gururu yaşadımmm resmennnnn yaaaa

Ben 11de çiğ köfte yedim eşimle yarım saat yürüyüş yplm dedik çıktık çiğ köfte aldık marula sarıp yedim keşke diyorum şimdi keşke yemeseydim

Kızlar spor kimse yapmıyor galiba etiket göremiyorum dun 30dk tempolu yürüyüş yaptım donuste de soguk su icince sonuç bu akılsiz kafam

ben yapıyor serenalar ama yazmayı unutuyorum. bu hafta listedeyim de . her öğlen arası çıkıp 1 saat yürüyüp geliyorum.

Kahvaltı mıhlama çay

Ara yarım nar

Akşam
1biber dolması 4sarma 1parça palamut oldukça karışık kötü menü

kız toplan kendine gel. köfteler mıhlamalar sarmalar olmaz olmaz..
bak ne güzel pantolonunun içine girmiştin devam et diyetine.. hadi bakim.

Günaydın kızlar herkes nasıl? Ben yeniden rejime başladım nihayet. Kahvaltıda bir adet pastırmalı yumurta, bir çk fıstık ezmesi, bir dilim tb ekmeği, iki zeytin yedim. Yanında çay tabi.
Şimdi bebeklere muzlu zencefilli tarçınlı süt yaptım yarım bardak da kendim içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…