Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anam o menüye rağmen ne bugün _ 700 ciktim soklardayim
ohh maşallah ama sen yine de cıslardan uzaklaş daha çok verirsin. sabah kahvaltın çok azdı baktım. yumurta domates-salatalık falan ekleyebilirsin. kavrulmamış kuruyemiş falan da olur. çok iyi oluyor sağlam kahvaltı yapmak.

bundan yıllar önce ilk diyete başladığımda 82 kiloydum 4 ya da 5 ayda 59 kilo olup düğün yaptık. sonra hamilelik çocuk bir de yemeği sevince 7 yılda 20 kilo aldım. neyse şimdi yine veriyorum şükür. senin kiloyu görünce aklımda canlandı

cnm senin işin gerçekten zor. iki minik canavar farklı bir ülke ve diyet. ama maşallah azimlisin ben inanıyorum hedefe ulaşacağına. boyunda baya uzunmuş okumuştum mesajlarda.

Evet canım haklısın güzel bir Karatay kahvaltı yaptım rezene çayı içtim simdde banyoları yıkıcam
ohh süper afiyet olsun. rezenenin kokusuna bayılırım.

bugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı salma
1 dilim ekmek
biraz peynir

ara
nescafe şekersiz

öğlen
2 kepçe etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt

ara
1 elma

akşam
1 kase patlıcan yemeği
1 bardak ayran

ara
nescafe (dizim var bugün keyif yapıcam)

Bende rezenenin kokusuna bayılırım yeşil çayın bitti alıcam aktardan bir süreliğine rezene içicem

Güzel menü canım kaçamaksız günü geçirmişsin tebrikler benim akşama sarma ve biber dolması var içi pirinçli olduğu için yemicem akşama çorba ve salata yapmayı düşünüyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Şükür kavusturana ♡
Nedense internete giremedim telefondan şimdi eşim geldi de birşeyleri kurcaladi da duzeldi

Bugun Reglm ilk günü felaket ağrım var hatta belden aşağısı fena ağrılı
Yürümek bile işkence ama yinede az da olsa bugün yürüdüm
@serenalar 45 dakika da olsa yurumusum

Güzel bir menü masllah

Harika bir menü olmuş canım
Tebrikler

Bugünkü adım sayım 12 bin kizlarr

Harikasın canım bu kadar hareketle eminim çok güzel bir sonuç görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…