Kahvaltıda çok az yemişsin akşamı hafif yiyerek atlatrsan güzel menüMenüm sabah 1 dlm peynir 1 dlm ekmek
Ara 1 ceviz 1 mandalina
Öğle 3 kaşık kavurma patlıcan salatası 2 dlm ekmek
Akşamı yiyince yazarım inşallah hafif atlatirim
ohh maşallah ama sen yine de cıslardan uzaklaş daha çok verirsin. sabah kahvaltın çok azdı baktım. yumurta domates-salatalık falan ekleyebilirsin. kavrulmamış kuruyemiş falan da olur. çok iyi oluyor sağlam kahvaltı yapmak.Anam o menüye rağmen ne bugün _ 700 ciktim soklardayim
Günaydın kızlar herkes nasıl? Ben yeniden rejime başladım nihayet. Kahvaltıda bir adet pastırmalı yumurta, bir çk fıstık ezmesi, bir dilim tb ekmeği, iki zeytin yedim. Yanında çay tabi.
Şimdi bebeklere muzlu zencefilli tarçınlı süt yaptım yarım bardak da kendim içtim.
ohh süper afiyet olsun. rezenenin kokusuna bayılırım.Evet canım haklısın güzel bir Karatay kahvaltı yaptım rezene çayı içtim simdde banyoları yıkıcam
Canım istemedi kahvaltıda akşama eve nohut pilav yaptimKahvaltıda çok az yemişsin akşamı hafif yiyerek atlatrsan güzel menü
Evet bırakalım. Bebekler olunca bizde mecbur pişiyor insan kokusuna dayanamıyor sonraSenle ikimiz diyetde olmamıza rağmen pirinç pilavını bırakmıyoruz bence bugünden itibaren yemeyelim
Evet evet pilav yokEvet bırakalım. Bebekler olunca bizde mecbur pişiyor insan kokusuna dayanamıyor sonratamam artık pirinç pilavı yok
Sende bizdensin pilavcısınCanım istemedi kahvaltıda akşama eve nohut pilav yaptim
Bende rezenenin kokusuna bayılırım yeşil çayın bitti alıcam aktardan bir süreliğine rezene içicemohh maşallah ama sen yine de cıslardan uzaklaş daha çok verirsin. sabah kahvaltın çok azdı baktım. yumurta domates-salatalık falan ekleyebilirsin. kavrulmamış kuruyemiş falan da olur. çok iyi oluyor sağlam kahvaltı yapmak.
bundan yıllar önce ilk diyete başladığımda 82 kiloydum 4 ya da 5 ayda 59 kilo olup düğün yaptık. sonra hamilelik çocuk bir de yemeği sevince 7 yılda 20 kilo aldım. neyse şimdi yine veriyorum şükür. senin kiloyu görünce aklımda canlandı
cnm senin işin gerçekten zor. iki minik canavarfarklı bir ülke ve diyet. ama maşallah azimlisin ben inanıyorum hedefe ulaşacağına. boyunda baya uzunmuş okumuştum mesajlarda.
ohh süper afiyet olsun. rezenenin kokusuna bayılırım.
Güzel menü canım kaçamaksız günü geçirmişsin tebrikler benim akşama sarma ve biber dolması var içi pirinçli olduğu için yemicem akşama çorba ve salata yapmayı düşünüyorumbugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı salma
1 dilim ekmek
biraz peynir
ara
nescafe şekersiz
öğlen
2 kepçe etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
ara
1 elma
akşam
1 kase patlıcan yemeği
1 bardak ayran
ara
nescafe (dizim var bugün keyif yapıcam)
aaa o ne demek pilav herkese yasak bu gruptaki artıkSende bizdensin pilavcısıncanım yemesen daha iyi ama illaki yiyeceksen çok az yemeni tavsiye ederim
Heheh evetaaa o ne demek pilav herkese yasak bu gruptaki artık
Yok yemiycem yemeyi aklımdan bile geçirmedim hatta salata 5 kasıkta nohut yerim tamam diyorum insallahSende bizdensin pilavcısıncanım yemesen daha iyi ama illaki yiyeceksen çok az yemeni tavsiye ederim
Güzel bir menü masllahbugünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı salma
1 dilim ekmek
biraz peynir
ara
nescafe şekersiz
öğlen
2 kepçe etli patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
ara
1 elma
akşam
1 kase patlıcan yemeği
1 bardak ayran
ara
nescafe (dizim var bugün keyif yapıcam)
inşallahh zayıflıycazzBiz şimdi ancak yiyecegiz
Kendime Yayla çorbası yaptım ben sadece ondan yerim ♡♡♡♡
oynakbasi34
Kahvaltı 2haşlanmış yumurta salatalık domates peynir 3zeytin 2ceviz çay(Karatay kahvaltısı)
Ara rezene çayı
Öğlen türk kahvesi sade
Muzlu yoğurt
Akşam 1büyük kase tarhana çorbası mevsim salatası
Bugünkü adım sayım 12 bin kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?