Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

2gün kötü beslendim regl oldum için tatlı krizine girdim yedimde bugün kendime geldim cumaya kadar inş artı çıkmam şuan tartıda artı gördüm

Aksamları vücut her zaman daha ağır çeker birde regl malum
Bende de durum benzer az helva yedim bir şey bulamayınca
Felaket ağrım var hala
Şimdi büyük kıza şekersiz Türk Kahvesi yaptiriyorum

Aksamları vücut her zaman daha ağır çeker birde regl malum
Bende de durum benzer az helva yedim bir şey bulamayınca
Felaket ağrım var hala
Şimdi büyük kıza şekersiz Türk Kahvesi yaptiriyorum
Beni zaten regl günleri batryor illaki tatlı yiyorum en büyük yalnşım bu inş cumaya eksi görürüm abla dikkat et kaptrma kendini tatlılara

Beni zaten regl günleri batryor illaki tatlı yiyorum en büyük yalnşım bu inş cumaya eksi görürüm abla dikkat et kaptrma kendini tatlılara

Sorma valla bu regl beni de maf ediyor Şimdi bende aynı şeyi eşime söyledim
Şu şeker hapimi düzenli kullanıp tarçın çubuğu atacağım yarından itibaren suyuma yoksa durum vahim
Reglm bitsin hemen leslieye başlıyorum yürüyüş yapamadığım günlerde daha bir kaç gün önce söylediğim gibi ♡♡♡♡

Dün gece atıştırmadan yatabildim.Harfi harfine uyguladığım halde sabah kalktım şok.Kilo aynı

bugün de tabi devam ;
sabah bir dilim kepekli tost ekmeğine beyaz peynirli tost
öğle simit ayran
akşam haşlama tavuk ve salata

Nerede yapıyorum hatayı anlamadım.Yapıştı gitmiyo bu kilolar :)

Sabah yine tartılıp haber veririm.Hayır kilo vermekten çok almaktan korkuyorum valla tostlar simitler havada uçuşuyo

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡♡

Herkese hayirli sabahlar

Sabah erkenden uyandım şimdi büyük kızı staja gönderip ufakliga beslenme hazirlayacagim sonra da artık kendime kahvaltı hazirlarim
Tabi ilk etapta sıcak suyla güne başladım

Ay deli olacağım
Zaten regl sancim var şimdi tam kendime şekersiz bir Türk Kahvesi yaptım keyif yaparım derken Annem aradı
Erkek Kardeşimin kayınvalidesi Almanyadan tatile geldi bugün Anneme gelecekmiş bizimki de aradı haber verirken de emrivaki yaptı yok efendim ben onları belli yerden alacağım o arada sende gelip pilavı yaparsın öğlen yemeği için birde hizmet edersin diye
Anam zaten hiç hoşlanmıyorum birde gidip hizmet etmemi istiyor
Ulen gelin biz Almanya'ya gittiğimizde evine kahve içmeye bile cagirmiyor değil yemeğe agirlasin üstelik saçma sapan muhabbetleri hiç çekilmiyor

Yemin ederim bazen kendime çok kızıyorum ne vardı dibinde ev aldın diye
Kizkardesim de lutfedip öğleden sonra gelecekmiş çocuklarını okula bıraktıktan sonra yani iş bitecek öyle gelecek her zamanki gibi

Günaydın oynakbaşı :)

Sabah tartıldım heyecanla 100 gr vermişim.Şok oldum.Regl olacağım eli kulağında ondan mı acep

Kolay gelsin gene koşuşturmaca desene

Tünaydın hatunlar.. bugün netim yoktu şimdi de işlere girişeceğim. biraz bakayım dedim size..

Güzel menü canım kaçamaksız günü geçirmişsin tebrikler benim akşama sarma ve biber dolması var içi pirinçli olduğu için yemicem akşama çorba ve salata yapmayı düşünüyorum

saol cnm. arada menüm değişiyor tabi ama ortalama bu. bu arada dolma sarma bayılırım.

Bebiş uydu bende sade türk kahvesi içtim şimdi komşum aşure getirdi aldığım gibi mutfağa bıraktım yemedim aferin bana
Grubumuz ne güzel oldu böyle kalabalık
ooo maşallah.. azme bak. cumaya gelsin eksiler

süper.. afiyet olsun

Bugünkü adım sayım 12 bin kizlarr

Bende erkenden uyandım 1 dlm kmekle 1 yumurta 1 dlm peynir domates kahvaltıda m
Ara 1 cennet hurması 2 ceviz tarçınlı n karıştırıp yedim
Öğle bir tabak nohut ve cacık yiycem

sporun gayet iyi. menünde çok güzel. afiyet olsun eksi olsun

Günaydın kızlar ben de kahvaltıda bir dilim yumurtalı ekmek bir dilim kaşar 6 siyah zeytin yedim. Şimdi de bir elma yedim ara öğün.

afiyet olsun.. ara öğünler can ya..

Anamın misafirleri birazdan geleceklermis herşey hazır bir tek sofra kuracağım onlara yorgunluk kahvelerini yaptiktan sonra

Merhaba kızlar
Karatay kahvaltısı yaptım güzelce tartıda 100gr eksi gördüm artı çıkıcam diye korkuyordum çok şükür çıkmadı
Cumaya kadar 72leri görürüm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…