2gün kötü beslendim regl oldum için tatlı krizine girdim yedimde bugün kendime geldim cumaya kadar inş artı çıkmam şuan tartıda artı gördüm
Beni zaten regl günleri batryor illaki tatlı yiyorum en büyük yalnşım bu inş cumaya eksi görürümAksamları vücut her zaman daha ağır çekerbirde regl malum
Bende de durum benzer az helva yedim bir şey bulamayınca
Felaket ağrım var hala
Şimdi büyük kıza şekersiz Türk Kahvesi yaptiriyorum
Beni zaten regl günleri batryor illaki tatlı yiyorum en büyük yalnşım bu inş cumaya eksi görürümabla dikkat et kaptrma kendini tatlılara
aaa o ne demek pilav herkese yasak bu gruptaki artık
Bebiş uydu bende sade türk kahvesi içtim şimdi komşum aşure getirdi aldığım gibi mutfağa bıraktım yemedim aferin bana
Grubumuz ne güzel oldu böyle kalabalık
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡♡
Herkese hayirli sabahlar
Sabah erkenden uyandım şimdi büyük kızı staja gönderip ufakliga beslenme hazirlayacagimsonra da artık kendime kahvaltı hazirlarim
Tabi ilk etapta sıcak suyla güne başladım
Kolay gelsin gene koşuşturmaca deseneAy deli olacağım
Zaten regl sancim var şimdi tam kendime şekersiz bir Türk Kahvesi yaptım keyif yaparım derken Annem aradı
Erkek Kardeşimin kayınvalidesi Almanyadan tatile geldi bugün Anneme gelecekmiş bizimki de aradı haber verirken de emrivaki yaptı yok efendim ben onları belli yerden alacağım o arada sende gelip pilavı yaparsın öğlen yemeği için birde hizmet edersin diye
Anam zaten hiç hoşlanmıyorum birde gidip hizmet etmemi istiyor
Ulen gelin biz Almanya'ya gittiğimizde evine kahve içmeye bile cagirmiyor değil yemeğe agirlasin üstelik saçma sapan muhabbetleri hiç çekilmiyor
Yemin ederim bazen kendime çok kızıyorum ne vardı dibinde ev aldın diye
Kizkardesim de lutfedip öğleden sonra gelecekmiş çocuklarını okula bıraktıktan sonrayani iş bitecek öyle gelecek her zamanki gibi
Güzel menü canım kaçamaksız günü geçirmişsin tebrikler benim akşama sarma ve biber dolması var içi pirinçli olduğu için yemicem akşama çorba ve salata yapmayı düşünüyorum
ooo maşallah.. azme bak. cumaya gelsin eksilerBebiş uydu bende sade türk kahvesi içtim şimdi komşum aşure getirdi aldığım gibi mutfağa bıraktım yemedim aferin bana
Grubumuz ne güzel oldu böyle kalabalık
oynakbasi34
Kahvaltı 2haşlanmış yumurta salatalık domates peynir 3zeytin 2ceviz çay(Karatay kahvaltısı)
Ara rezene çayı
Öğlen türk kahvesi sade
Muzlu yoğurt
Akşam 1büyük kase tarhana çorbası mevsim salatası
Bugünkü adım sayım 12 bin kizlarr
Bende erkenden uyandım 1 dlm kmekle 1 yumurta 1 dlm peynir domates kahvaltıda m
Ara 1 cennet hurması 2 ceviz tarçınlı n karıştırıp yedim
Öğle bir tabak nohut ve cacık yiycem
Günaydın kızlar ben de kahvaltıda bir dilim yumurtalı ekmek bir dilim kaşar 6 siyah zeytin yedim. Şimdi de bir elma yedim ara öğün.
Günaydın oynakbaşı :)
Sabah tartıldım heyecanla 100 gr vermişim.Şok oldum.Regl olacağım eli kulağında ondan mı acep
Nasıl mağrifetlisin abla maşallah her yere yetişiyorsunAnamın misafirleri birazdan geleceklermisherşey hazır bir tek sofra kuracağım onlara yorgunluk kahvelerini yaptiktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?