Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sarmaya bende bayılırım ama malum diyetdeyim yersem bütün emeklerim boşa gider bu nedenle yemedim

Anamın misafirleri birazdan geleceklermis herşey hazır bir tek sofra kuracağım onlara yorgunluk kahvelerini yaptiktan sonra
ay valla hep koşturmacalısın. ben misafirliğe gitmeyi de gelmesini de sevmiyorum ya
neden böyleyim bilmiyorum. anneme de böyle gidemem sık sık o da gelmez . ara ara. ben sakinliği çekirdek ailemle olmayı tercih ediyorum hep. seni okurken yoruluyorum burda

Sarmaya bende bayılırım ama malum diyetdeyim yersem bütün emeklerim boşa gider bu nedenle yemedim

ay iyi yapmışsın. cumaya ne kaldı

Slm kızlar

Üç gündür hastayim boğaz enfeksiyonu olmusum bademcikler şiş ses gitti dün kkb dr antibiyotik yanunda uc tane daha ilaç verdi

Dahiliye dr kan verdim geldim öğlen yemeği sonrası uyudum kızımla

Dun gecede sol mememde bi ağrı uyutmadi beni uc ay önce cektirdigim usg de fibrokist çıkmıştı zararsız

Dayanamadım agriya genel cerrahi randevu aldım gece sansima bugune vardı

Önce genel cerrahi Dr girdim yeniden usg bakalım bişe cikmaz ama yenileyelim dedi çay kahve cok içiyorsanız oda ağrıyı tetkikler dedi

VEEE TABİKİ BİDE KİLO VERMEN LAZIM DEDİ

usg cekindim çok şükür fibrokistten başka bir şey cikmadi 6ayda bir kontrol edilmesi gerekiyor

Dahiliye dr ciktim tahlillerim normal aclik insülin direncim yüksek çıkmış

Diyetisyen yonlendirdi dıyetısyen bilinçsizce yapılan diyetlerde ve cok ac kalındığında insülin direnci yukselir dedi

Listemi verdi ozellerdeki gibi yaga kasa bakilan bir cihazi yoktu dıyetısyende 82.8 ciktim
19 kasim bi dahaki kontrol yarin sabahtan itibaren harfi harfine uyacagim

İlk hedefimiz 65 olsun dedi ins bu sefer basaririm

Geçmiş olsun canım. Kiloları vermek en başta sağlıklı birey olmak için şart.

Geçmiş olsun canım inşallah bir şeyin yoktur dr dediği gibi belki de çay ve kahve çok tüketmektendir

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Kızlar bayilmak üzereyim
Annemin misafirlerini agirladik sonra da akşam üzere büyük kız çok istiyor diye AVM ye gittik az
Su perisi86 40 dakika yürümüşüm ♡

Dönüşü de kırtasiyeden birkaç şey alıp geldik
Daha doğrusu geçenlerde okula ugradigimda Ogretmenimiz benim büyük kızla işi olduğunu söyleyince bende tabi doğal olarak hayırdır Hocam dedim
Eski öğrencisi olduğu için nazım geçer hesabı ondan bir Atatürk Köşesi istiyorum dedi bende tabiki seve seve yapar dedim ama kızın yoğunluğunu hesaba katmadim onuda kendim gibi sandım o An nasılsa yapar hesabı

Cumaya kadar yapar diye birde söz verdim mi hadi malzemeleri ve çıktıları alalım dedim ama bu sefer de ben duramadım deminden beri onla bogusuyordum Neyseki çok az kaldı yatana kadar bitirir yarın sabah götürür teslim ederim büyük kız yaptı hesabı
Baya da büyük oldu ama eminim bitince harika olacaktır ♡♡♡♡ Hatta bitsin sizede atarım resmini

Çok çok geçmiş olsun canım ♡
Rabbim acil şifalar versin. ....Aminnnn

AÇIM AMA MUTLUYUM

Bende bendeeeee

Bu arada yaptığım pankart resmen büyük yemek masami kapladı Öğretmen okadar büyük beklemiyordur sanırım ama öbür türlü hoş olmazdı sıkış sıkış ♡

günaydın hanımlar. dün aile sorunlarımız vardı menümü veremedim. br günlük böle olsun. kaçırmadım ama zaten pek de yemedim.

çok geçmiş olsun cnm. temiz çıkmasına tahlillerin ayrıca sevindim. ve diyetisyen de harika olmuş. bir baskı olursa üzerinde daha dikkatli olursun. boyun kaç bu arada?? ben 168 boy ve 78 kiloyla obez kısmında değildim fazla kilolu mu ne o kısımdaydım inan uykumda nefesimin tıkandığını hissedip uyanıyordum. kilo verdikçe bitti. aslında doktorlar haklı her şey kilodan oluyor.

oynakbasi34
Kahvaltı 1sucuklu yumurta kaşar salatalık 2zeytin çay 1ceviz 1gün kurusu

Ara sade kahve

Öğlen bir avuç üzüm

Akşam sebze yemeği yoğurt çorba

Ara yeşil çay

öğlen yemek yeseydin keşke cnm. ama olsun az öz. maşAllah

Yoruldum ama deydi bence ♡♡♡♡

Yildizlarin üzerine yarın bir de sınıftaki çocukların isimlerini yazacağım

Eki Görüntüle 2198907

sanırım dünyadaki en zevkli işlerden birini üstlenmişsin. ellerine sağlık harika olmuş. el işim iyi değildir ama böyle bir iş olsa hemen ben de girişirdim.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Sabah okula gidip Atatürk kosemiz için yaptığımız panoyu teslim ettim ordan da büyük kızımı nöroloji doktoruna götürdüm bu gece MR çekilecek yarında sabah EEG cekilecekmis bu bitmeyen baş ağrısı için

Bakalim ne çıkacak sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…