Sarmaya bende bayılırım ama malum diyetdeyim yersem bütün emeklerim boşa gider bu nedenle yemedimTünaydın hatunlar.. bugün netim yoktu şimdi de işlere girişeceğim. biraz bakayım dedim size..
saol cnm. arada menüm değişiyor tabi ama ortalama bu. bu arada dolma sarma bayılırım.
ooo maşallah.. azme bak. cumaya gelsin eksiler
süper.. afiyet olsun
sporun gayet iyi. menünde çok güzel. afiyet olsun eksi olsun
afiyet olsun.. ara öğünler can ya..
Güne güzel öğünle başlamışsın kaçamaksz haftayı bitirirsin güzel eksi bekliyorum cumaya sendenGünaydın kızlar ben de kahvaltıda bir dilim yumurtalı ekmek bir dilim kaşar 6 siyah zeytin yedim. Şimdi de bir elma yedim ara öğün.
Afiyet olsun canım güzel menü olmşBende erkenden uyandım 1 dlm kmekle 1 yumurta 1 dlm peynir domates kahvaltıda m
Ara 1 cennet hurması 2 ceviz tarçınlı n karıştırıp yedim
Öğle bir tabak nohut ve cacık yiycem
Menünü bekliyorum canım yazdın mıHanımlar bugün anneme temizlik için yardıma gitmiştim çok da yoruldum geçmişi tam okuyamadım menum de fena sayılmaz yqzacm inşallah
Regl döneminde şişkinlik oluyor artı görürsen sakın motivasyonunu kaybetme kaçamaksz atlat regl dönemini eksi görürsünGünaydın oynakbaşı :)
Sabah tartıldım heyecanla 100 gr vermişim.Şok oldum.Regl olacağım eli kulağında ondan mı acep
ay valla hep koşturmacalısın. ben misafirliğe gitmeyi de gelmesini de sevmiyorum yaAnamın misafirleri birazdan geleceklermisherşey hazır bir tek sofra kuracağım onlara yorgunluk kahvelerini yaptiktan sonra
Sarmaya bende bayılırım ama malum diyetdeyim yersem bütün emeklerim boşa gider bu nedenle yemedim
Geçmiş olsun canım. Kiloları vermek en başta sağlıklı birey olmak için şart.Slm kızlar
Üç gündür hastayim boğaz enfeksiyonu olmusum bademcikler şiş ses gitti dün kkb dr antibiyotik yanunda uc tane daha ilaç verdi
Dahiliye dr kan verdim geldim öğlen yemeği sonrası uyudum kızımla
Dun gecede sol mememde bi ağrı uyutmadi beni uc ay önce cektirdigim usg de fibrokist çıkmıştı zararsız
Dayanamadım agriya genel cerrahi randevu aldım gece sansima bugune vardı
Önce genel cerrahi Dr girdim yeniden usg bakalım bişe cikmaz ama yenileyelim dedi çay kahve cok içiyorsanız oda ağrıyı tetkikler dedi
VEEE TABİKİ BİDE KİLO VERMEN LAZIM DEDİ
usg cekindim çok şükür fibrokistten başka bir şey cikmadi 6ayda bir kontrol edilmesi gerekiyor
Geçmiş olsun canım inşallah bir şeyin yoktur dr dediği gibi belki de çay ve kahve çok tüketmektendirSlm kızlar
Üç gündür hastayim boğaz enfeksiyonu olmusum bademcikler şiş ses gitti dün kkb dr antibiyotik yanunda uc tane daha ilaç verdi
Dun gecede sol mememde bi ağrı uyutmadi beni uc ay önce cektirdigim usg de fibrokist çıkmıştı zararsız
Önce genel cerrahi Dr girdim yeniden usg bakalım bişe cikmaz ama yenileyelim dedi çay kahve cok içiyorsanız oda ağrıyı tetkikler dedi
usg cekindim çok şükür fibrokistten başka bir şey cikmadi 6ayda bir kontrol edilmesi gerekiyor
Slm kızlar
AÇIM AMA MUTLUYUM
Slm kızlar
Dahiliye dr ciktim tahlillerim normal aclik insülin direncim yüksek çıkmış
Diyetisyen yonlendirdi dıyetısyen bilinçsizce yapılan diyetlerde ve cok ac kalındığında insülin direnci yukselir dedi
Listemi verdi ozellerdeki gibi yaga kasa bakilan bir cihazi yoktu dıyetısyende 82.8 ciktim
19 kasim bi dahaki kontrol yarin sabahtan itibaren harfi harfine uyacagim
İlk hedefimiz 65 olsun dedi ins bu sefer basaririm
oynakbasi34
Kahvaltı 1sucuklu yumurta kaşar salatalık 2zeytin çay 1ceviz 1gün kurusu
Ara sade kahve
Öğlen bir avuç üzüm
Akşam sebze yemeği yoğurt çorba
Ara yeşil çay
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Kızlar bayilmak üzereyim
Annemin misafirlerini agirladik sonra da akşam üzere büyük kız çok istiyor diye AVM ye gittik az
Su perisi86 40 dakika yürümüşüm ♡
Dönüşü de kırtasiyeden birkaç şey alıp geldik
Daha doğrusu geçenlerde okula ugradigimda Ogretmenimiz benim büyük kızla işi olduğunu söyleyince bende tabi doğal olarak hayırdır Hocam dedim
Eski öğrencisi olduğu için nazım geçer hesabı ondan bir Atatürk Köşesi istiyorum dedibende tabiki seve seve yapar dedim ama kızın yoğunluğunu hesaba katmadim onuda kendim gibi sandım o An nasılsa yapar hesabı
Cumaya kadar yapar diye birde söz verdim mihadi malzemeleri ve çıktıları alalım dedim ama bu sefer de ben duramadım deminden beri onla bogusuyordum Neyseki çok az kaldı yatana kadar bitirir yarın sabah götürür teslim ederim büyük kız yaptı hesabı
Baya da büyük oldu ama eminim bitince harika olacaktır ♡♡♡♡ Hatta bitsin sizede atarım resmini
Yoruldum ama deydi bence ♡♡♡♡
Yildizlarin üzerine yarın bir de sınıftaki çocukların isimlerini yazacağım
Eki Görüntüle 2198907
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?