Günaydın
Hayırlı cumalar
Banu işiniz ne oldu kuzum merak ettim.
İlk bildirimim
82 kgdim
Şimdi 81.2 kg
Fark 800g
Valla bizim işler karışık be kuzum
İstifa edemedi birde erken emeklilik muhabbeti olacak diye az daha bekleyelim diyor ( Patron gönlünü almak için laf atıp duruyor ama bizimki hala çok resmi)
Patronun eşi malum kanser ya önümüzdeki hafta Amerikaya ucacaklar Ameliyat durumu varmış 3 hafta kalacaklarmış fakat adam diğer elemana şirketi taşıma muhabbeti yapmış belkide homeofis çalışılır o zaman zaten benim cikisimi vermek zorunda bari az daha bekleyeyim diyorHakkımızda hayırlısı deyip bekliyoruz anlayacağın
Hadi bakalım bu hafta da sıkı tutarsa 7leri ucundan görürsün bence ♡ Tebrikler
Ben de bir değişiklik yok herhalde regl oldum diye dün bir de üstüne grip,Haftaya spor yapmaya başlayayım yoksa böyle yıllar sürer kilo vermem
Hayırlı cumalr kızlar
Kaptanım telin ekranı kırıktı tamire gitti simdi başka tele hattimi taktim bende istsreniz haftaya listeye gireyim güncel kilom 79.0
Hayırlı cumalar dilerim
Geçen hafta 73.6
Güncel 72.8
Fark 800gr
kız ben tartılmayı unuttum sabahmavimli kuzum bir tek sen kaldın hadi inşallah bol eksileri görürsün sende
Ben kızı okuldan alıp dönüyorum hemen ♡ inşallah dönüşü güzel haberler görürüm
listen gizli miKızlar spor lıstesıni pazar dönüşü yapacağım anca işleri bitirdim öğlen yemeğimi yedim
Gecen hafta 81.8
Bu hafta 81.5
Hic verimli olamadım bu hafta ama haftaya daha güzel rakamlarla burda olacagim
Listeme uyuyorum)
eline sağlık cnm.. hakkını helal et***8. TAKIM 592.ETAP***
mavimli ( 76 / / / % )
gulum7 ( 73.6 / 72.8 / 0.8 / 1.09 % )
serenalar ( 81.8 / 81.5 / 0.3 / 0.37 % )
sonundaoldu ( 75.1 / 73.3 / 1.8 / 2.40 % ) yeni Üye, başlangıç 01.10. / başlangıç 78.5 / hedef 65 kg )
istikrar1986 ( 80.3 / 79 / 1.3 / 0.20 % ) 585. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yuzdesi 8e bölündü )
8. Takım Ortalaması: %
Kızlar dün çok zor bir gündü benim için. Babamın en yakın arkadaşının vefat haberini aldık sonra akşam başka olaylar haberler. Sarsıldım çok. Gece bir türlü uyuyamadımAtıştırmalık falan yedim vakitsiz, sinirden.
kaptanım söz bu hafta toparlanacağım.
Amin canım. Öyle iyi bir insandı ki anlatamam. Nurlar içinde yatsın.eline sağlık cnm.. hakkını helal et
başınız saolsun mavi.. Rabbim cennetine alsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?