Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selmaycım fotoğraf görünce insan daha bir ısınıyor daha bir güveni geliyor karşısındakine az çok tanımış oluyoruz birbirimizi
ve maalesef her yerde olduğu gibi burdada kendini bilmez insanlar olabiliyor bazen o nedenlede ii oluyor görsellik
maşallah takımımız bu sefer harika

Ay kızlar bir bilgisayar bu kadar mı yavaşlar inşallah yarın topiğe girmek için bir sorun yaşamam.

Kızlar tam 3 gündür feci şekilde midem bulanıyor umarım korktuğum başıma gelmez.Şu anda ise bulantıdan ölebilirim kızlar bana dua edin.

selmaycım allah kalbine göre versin inşallah ne deyim hayırlısı olsun
regl tarihinde geçtimiki korkuyorsun
havalar soğudu ya üşütmüşte olabilirsin

kendi hamileliğimi hatırladım yahu 2 hafta boyunca üşüttüm sanmıştım mide bulantısı ve sigaradan tiksinmem nedeniyle:))

çok uykuluyum gözlerimi zor tutuyorum kızlar sayenizde yavaş yavaş kıpırdanmaya başladı içim şu kilolar konusunda
harikasınız

ay benımde en korktugum şeydır ben oglumu dogum yaptım ve bır yıl hıç reglı olmadım her hafta kan tahlılı yaptırıyordum bırde dıyordumkı bu dr anlamıyor ben kesın hamıleyım dıyordum meersem öyle olabılıyormuş artık bursada nekadar dr varssa benı yakından tanımışlardı cok korkuyorum cok piskolojım bozulmuştu bu konuda cunkı ıkı yaş arayla cocuk dogurmuştum ne günlerdı :ecrin_bebek:

ii geceler....
ben regl oldum bugün sizlerinde yavaş yavaş olması gerekiyor.topluca oluyoruz ya..şişkinliğime rağmen yinede kilo verebildim...selmay nerdesin yavrum ya görüşemiyoruz....

EEEEEE nede olsa hepimiz seçilmiş kişileriz. Kaptanımız bu işlerden iyi anlıyorda ondan.:lepi::lepi::lepi::lepi:

selmaycım allah kalbine göre versin inşallah ne deyim hayırlısı olsun
regl tarihinde geçtimiki korkuyorsun
havalar soğudu ya üşütmüşte olabilirsin
adetim sona ereli 3 gün oldu üşüttüğümü sanmıyorum umarım birşey yoktur. Oğlum bu yıl anaokuluna yeni başladı . İlgilenmem lazım bu 1 kızım liseye başladı bu2 yaş oldu 35 bu 3 bir yıl sonra lojmanlara taşınabilirizbu dört, e ben takıma gireli 3-4 hafta oldu sizden uzak olmayı göze alamam çünkü ben sizlerle mutluyum belki abarttığımı sanacaksınız ama ben sizlerle mutluluğu yakaladım buda 5 hamileliği göze alamayacak kadar çok nedenim var rabbim isteyen kullarına annelik duygusu ve babalık duygusunu tattısın inşallah bu saatte edilen dualar kabul olurmuş inşallah.
ıyı akşamlar adaşlarım nasılsınız
Selmacığım ben geldim şimdide sen yoksun.
kendi hamileliğimi hatırladım yahu 2 hafta boyunca üşüttüm sanmıştım mide bulantısı ve sigaradan tiksinmem nedeniyle:))
AAaaaa sigara dedinde aklıma geldi hakkaten siga içeyim dedim bugün midem daha çok bulandı ay selmacığım ben daha çok endişelenmeye başladım.
Allah bağışlasın evlatlarını . İki yaş araylamı dedin düşünemiyorum bile ...
ii geceler....
ben regl oldum bugün sizlerinde yavaş yavaş olması gerekiyor.topluca oluyoruz ya..şişkinliğime rağmen yinede kilo verebildim...selmay nerdesin yavrum ya görüşemiyoruz....

Çilekciğim hakkaten görüşemiyoruz be güzelim maşallah herkes eşine talimatlar veriyor ve takip ediyor buda benim çok hoşuma gidiyor. Çilekciğim ne yediğin konusunda notumu alamadın tekrar yazar mısın? Çok özledim kız seni bütün ilgini çocuklara mı veriyorsun yosa e canım birazda bana kalsın bak kıskanıyorum haaa!lmaz:

günaydın kızlar nasılsınız
daha uyanmadınızmı bakayım siz erken kalkın bakayım uyku kilo aldırır hadi uyumak yok

ben sabah 7 de kaltım öğlen yiyeceğim yemiği hazırladım ama çok zor oldu çünki sular kesikti ayy sinir oldum sabah sabah sular olayınca insan ne yapacağını şaşırıyor

25/09/2009 tarihinde yediklerim
sabah : yarım lt su
1 k.k kadar peynir + yarım domates + çerek salatalık + 1 tane sosis +2 dilim kepek ekmeği + bir fincan şekersiz çay
ara : 1 elma ( 150 gr ) +yarım lt su + bir fincan şekersiz çay
öğlen : yarım lt su
bir tabak tavuk salatası ( tavuk haşlanmış 90 gr ) +2 dilim ekmek + 1 fincen şekersiz sade nescafe
ara: 1 elma ( 160 gr )
akşam : yarım lt su
1 kase tarhana çorbası + çok az brokoli salatası ( ekmek yemedim )
gece : yarım lt daha su içtim
spor : 1 saat tempolu yürüyüş + yarım saat spor aletlerinde çalıştım

günaydın canlarım
bn gece baya bi rahatsızlandım neden olduğunu bilmiyorum
ama çok kötüydüüüm
şimdi o akdar olmasa da yine de başımı tutamıyorum
akşamsa bişey yemeddiim
3 kaşık bulgur pilavı
azcık haşlanmım tavuk göğüs yediim
zaten yağlı bişey görüncede midem bulanıyor

günaydın kaptanım geçmiş olsun ya bir doktora gitseydin
birde kaptanım sana zahet olacak ama yediklerini sabah öğlen ve akşam olarak yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…