Ay kızlar bir bilgisayar bu kadar mı yavaşlar inşallah yarın topiğe girmek için bir sorun yaşamam.
Kızlar tam 3 gündür feci şekilde midem bulanıyor umarım korktuğum başıma gelmez.Şu anda ise bulantıdan ölebilirim kızlar bana dua edin.
selmaycım fotoğraf görünce insan daha bir ısınıyor daha bir güveni geliyor karşısındakine az çok tanımış oluyoruz birbirimizi
ve maalesef her yerde olduğu gibi burdada kendini bilmez insanlar olabiliyor bazen o nedenlede ii oluyor görsellik
maşallah takımımız bu sefer harika
adetim sona ereli 3 gün oldu üşüttüğümü sanmıyorum umarım birşey yoktur. Oğlum bu yıl anaokuluna yeni başladı . İlgilenmem lazım bu 1 kızım liseye başladı bu2 yaş oldu 35 bu 3 bir yıl sonra lojmanlara taşınabilirizbu dört, e ben takıma gireli 3-4 hafta oldu sizden uzak olmayı göze alamam çünkü ben sizlerle mutluyum belki abarttığımı sanacaksınız ama ben sizlerle mutluluğu yakaladım buda 5 hamileliği göze alamayacak kadar çok nedenim var rabbim isteyen kullarına annelik duygusu ve babalık duygusunu tattısın inşallah bu saatte edilen dualar kabul olurmuş inşallah.selmaycım allah kalbine göre versin inşallah ne deyim hayırlısı olsun
regl tarihinde geçtimiki korkuyorsun
havalar soğudu ya üşütmüşte olabilirsin
Selmacığım ben geldim şimdide sen yoksun.ıyı akşamlar adaşlarım nasılsınız
AAaaaa sigara dedinde aklıma geldi hakkaten siga içeyim dedim bugün midem daha çok bulandı ay selmacığım ben daha çok endişelenmeye başladım.kendi hamileliğimi hatırladım yahu 2 hafta boyunca üşüttüm sanmıştım mide bulantısı ve sigaradan tiksinmem nedeniyle:))
Allah bağışlasın evlatlarını . İki yaş araylamı dedin düşünemiyorum bile ...ay benımde en korktugum şeydır ben oglumu dogum yaptım ve bır yıl hıç reglı olmadım her hafta kan tahlılı yaptırıyordum bırde dıyordumkı bu dr anlamıyor ben kesın hamıleyım dıyordum meersem öyle olabılıyormuş artık bursada nekadar dr varssa benı yakından tanımışlardı cok korkuyorum cok piskolojım bozulmuştu bu konuda cunkı ıkı yaş arayla cocuk dogurmuştum ne günlerdı:ecrin_bebek:
ii geceler....
ben regl oldum bugün sizlerinde yavaş yavaş olması gerekiyor.topluca oluyoruz ya..şişkinliğime rağmen yinede kilo verebildim...selmay nerdesin yavrum ya görüşemiyoruz....
günaydın kaptanım geçmiş olsun ya bir doktora gitseydingünaydın canlarım
bn gece baya bi rahatsızlandım neden olduğunu bilmiyorum
ama çok kötüydüüüm
şimdi o akdar olmasa da yine de başımı tutamıyorum
akşamsa bişey yemeddiim
3 kaşık bulgur pilavı
azcık haşlanmım tavuk göğüs yediim
zaten yağlı bişey görüncede midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?