- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kaçıncı olduk kaptan
İnşallah 2.oluruzAkşam belli olur canım daha topu topu 4 takım olarak bildirim yapmissizşimdilik 2.ci gorunuyoruz ama değişebilir daha sonuçta başka takımlarda yapacak bildirimlerini
inşallah.İnşallah 2.oluruz
Değişmez inşallah.İnşallah sonuç değişmez
Süpersin canım tebrikler ne dersin haftaya 79.8 görebilirsmisinİlk bildirimim
82 kgdim
Şimdi 81.2 kg
Fark 800g
Haftaya güzel bir eksi bekliyoruz o zaman sendenoff ya çok üzgünüm bugünün cuma olduğu tamamen aklımdan çıkmış. 77 çıktım kabus gibi durumum
oynakbasi34
Başınız sağolsun mekanı cennet olsunKızlar dün çok zor bir gündü benim için. Babamın en yakın arkadaşının vefat haberini aldık sonra akşam başka olaylar haberler. Sarsıldım çok. Gece bir türlü uyuyamadımAtıştırmalık falan yedim vakitsiz, sinirden.
kaptanım söz bu hafta toparlanacağım.
Yok canım standart diyet listesi dun yazdim bugunde yazacağim bırazdan yediklerimilisten gizli mi
Genel olarak iyi menün canim kisir nasıl oluyor tadı merak ettimbugün menümü de vereyim.
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça
bir parça peynir
ara
yarım nescafe
öğlen
4 kaşık et sote
3 kaşık yoğurt
ara
1 elma
ara
1 menengiç
akşam
1 kase karnabahardan kısır yapmayı düşünüyorum.
(karnabaharı biraz haşlayıp rondodan geçiriyoruz. içine kısır malzemelerini koyuyoruz tamamdır)
1 bardak ayran
Gayet güzel ilerliyorsun canım 6lara cok az kaldıHayırlı cumalar dilerim
Geçen hafta 73.6
Güncel 72.8
Fark 800gr
Soguk algınlığı için ilaç varsa hemen iç Banu ablaBende hasta olacağım galibaboğazım ağrıyor öksürük var ve devamlı gıcık var
Tamda doğum gününe gidecekken kötü oldu ama olmadı ne olur ne olmaz kuzuyu almam kucağıma ♡ hasta olmasın yavru
YuppieKizlarrrrrr yasasinnnnnnn 2.ciyiz
13. Takımda bildirimini yapmış ve değişen bir şey yok
Valla supersiniz kızlar ama lütfen bu derece bu kez simartmasin bizi
Soguk algınlığı için ilaç varsa hemen iç Banu abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?