ya millet 6lara gidiyor ben 8lere doğruevet seni geçecek az gaza gel
ya millet 6lara gidiyor ben 8lere doğruvalla geçse hakkıdır
güzel motive ettin valla :) hurma vardı elimde bıraktımo zaman dur diyoruz di mi??
bak şu an evdesin çalışmıyorsun ne güzel yemekler hazırlarsın kendine. ben torbalarla işe geliyorum. öğlen arası mescide gidip yiyorum . kalabalıkta olmuyor da. su içiyorum dakka başı wcdeyim. bir geliyorum masa dolmuş beni arıyorlar
değerlendir cnm. boyun uzundu senin. 10 kilo versen manken gibi olursun.
güzel motive ettin valla :) hurma vardı elimde bıraktımevet şu yeni aldığım kiloları vereyim önce hemen. Kasım ortasında istanbula gideceğim bir kaç kilo vereyim ya
off ya çok üzgünüm bugünün cuma olduğu tamamen aklımdan çıkmış. 77 çıktım kabus gibi durumumoynakbasi34
Kızlar dün çok zor bir gündü benim için. Babamın en yakın arkadaşının vefat haberini aldık sonra akşam başka olaylar haberler. Sarsıldım çok. Gece bir türlü uyuyamadımAtıştırmalık falan yedim vakitsiz, sinirden.
kaptanım söz bu hafta toparlanacağım.
tam gazkasım ortasına daha bir ay var. sıksan dişini 5 kilo gider. hele son alınanlar bir iki güne gider.
sağolasın evet muhtemelen sabitim çünkü sonuçta öğlen yemeği üzerine kocaman kahve falan.***8. TAKIM 592.ETAP***
mavimli ( 76 / / / % ) sabit
gulum7 ( 73.6 / 72.8 / 0.8 / 1.09 % )
serenalar ( 81.8 / 81.5 / 0.3 / 0.37 % )
sonundaoldu ( 75.1 / 73.3 / 1.8 / 2.40 % ) yeni Üye, başlangıç 01.10. / başlangıç 78.5 / hedef 65 kg )
istikrar1986 ( 80.3 / 79 / 1.3 / 0.20 % ) 585. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yuzdesi 8e bölündü )
8. Takım Ortalaması: 0.802 %
Kuzum tok karnına tartilmissin o yüzden sabit diyorum sonuçta haksızlık olduğunu sanmam çünkü aç ve tok arasında en az 1 kg oynuyor
Rabbim rahmet eylesin sizlere sabırlar versin...Aminnnn
***8. TAKIM 592.ETAP***
mavimli ( 76 / / / % ) sabit
gulum7 ( 73.6 / 72.8 / 0.8 / 1.09 % )
serenalar ( 81.8 / 81.5 / 0.3 / 0.37 % )
sonundaoldu ( 75.1 / 73.3 / 1.8 / 2.40 % ) yeni Üye, başlangıç 01.10. / başlangıç 78.5 / hedef 65 kg )
istikrar1986 ( 80.3 / 79 / 1.3 / 0.20 % ) 585. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yuzdesi 8e bölündü )
8. Takım Ortalaması: 0.802 %
Kuzum tok karnına tartilmissin o yüzden sabit diyorum sonuçta haksızlık olduğunu sanmam çünkü aç ve tok arasında en az 1 kg oynuyor
Rabbim rahmet eylesin sizlere sabırlar versin...Aminnnn
hadi bakalım maşAllah azmin daim olsuntam gaz
Hadi inşallah abla göreyim artık 6larıCanım geçen haftaki kolon kaçtı ona göre bakalım duruma göre ♡
Duzenli paylasim yaparım dersen ekleyebilirim de kurallardan engel yoksa
Vuuuu süpersin canım aynen devam az kaldı 6li rakamlara ♡♡♡♡♡
Tebrikler
hesapladım gerçekten bir ay var yaparım değil mi 73 hedef yaptım.kasım ortasına daha bir ay var. sıksan dişini 5 kilo gider. hele son alınanlar bir iki güne gider.
durumumuz nasıl kaptan. ben pek anlamıyorum bu yüzdelerden
hadi bakalım maşAllah azmin daim olsun
kolay gelsin taşınma off zor süreç.haftasonu aktif olamıyorum ben. bir de ev toplayacağım. taşınacağım da.
hadi iyi tatiller arkadaşlar.
haftasonu aktif olamıyorum ben. bir de ev toplayacağım. taşınacağım da.
hadi iyi tatiller arkadaşlar.
hesapladım gerçekten bir ay var yaparım değil mi 73 hedef yaptım.
Sonucunu bence gayet güzel ♡♡♡♡♡
Senin katkıda maşallah baya güzel oldu
Hepinizi tekrar tekrar tebrik ediyorum
Sana da kolay gelsin canım ♡ Fırsat bulunca bekleriz
kesin yaparsın. ben pek kaçamak yapmadım. ve 27 günde 5 kilo falan verdim. sen de tut kendini. İstanbula gideceğin zamanı düşün.
saol cnm sayenizde. haftaya hep birlikte çok daha iyi olacağız inş. tabi ben regl de olacağım ama yine de elimden geleni yaparım. hem sen de girersin listeye artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?