Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ya millet 6lara gidiyor ben 8lere doğru valla geçse hakkıdır

o zaman dur diyoruz di mi??
bak şu an evdesin çalışmıyorsun ne güzel yemekler hazırlarsın kendine. ben torbalarla işe geliyorum. öğlen arası mescide gidip yiyorum . kalabalıkta olmuyor da. su içiyorum dakka başı wcdeyim. bir geliyorum masa dolmuş beni arıyorlar
değerlendir cnm. boyun uzundu senin. 10 kilo versen manken gibi olursun.

güzel motive ettin valla :) hurma vardı elimde bıraktım evet şu yeni aldığım kiloları vereyim önce hemen. Kasım ortasında istanbula gideceğim bir kaç kilo vereyim ya

güzel motive ettin valla :) hurma vardı elimde bıraktım evet şu yeni aldığım kiloları vereyim önce hemen. Kasım ortasında istanbula gideceğim bir kaç kilo vereyim ya

kasım ortasına daha bir ay var. sıksan dişini 5 kilo gider. hele son alınanlar bir iki güne gider.

bugün menümü de vereyim.
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça
bir parça peynir

ara
yarım nescafe

öğlen
4 kaşık et sote
3 kaşık yoğurt

ara
1 elma

ara
1 menengiç

akşam
1 kase karnabahardan kısır yapmayı düşünüyorum.
(karnabaharı biraz haşlayıp rondodan geçiriyoruz. içine kısır malzemelerini koyuyoruz tamamdır)
1 bardak ayran

***8. TAKIM 592.ETAP***

mavimli ( 76 / / / % ) sabit
gulum7 ( 73.6 / 72.8 / 0.8 / 1.09 % )
serenalar ( 81.8 / 81.5 / 0.3 / 0.37 % )
sonundaoldu ( 75.1 / 73.3 / 1.8 / 2.40 % ) yeni Üye, başlangıç 01.10. / başlangıç 78.5 / hedef 65 kg )
istikrar1986 ( 80.3 / 79 / 1.3 / 0.20 % ) 585. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yuzdesi 8e bölündü )

8. Takım Ortalaması: 0.802 %

off ya çok üzgünüm bugünün cuma olduğu tamamen aklımdan çıkmış. 77 çıktım kabus gibi durumum oynakbasi34

Kuzum tok karnına tartilmissin o yüzden sabit diyorum sonuçta haksızlık olduğunu sanmam çünkü aç ve tok arasında en az 1 kg oynuyor

Rabbim rahmet eylesin sizlere sabırlar versin...Aminnnn

sağolasın evet muhtemelen sabitim çünkü sonuçta öğlen yemeği üzerine kocaman kahve falan.

durumumuz nasıl kaptan. ben pek anlamıyorum bu yüzdelerden
hadi bakalım maşAllah azmin daim olsun

hesapladım gerçekten bir ay var yaparım değil mi 73 hedef yaptım.

kesin yaparsın. ben pek kaçamak yapmadım. ve 27 günde 5 kilo falan verdim. sen de tut kendini. İstanbula gideceğin zamanı düşün.

Sonucunu bence gayet güzel ♡♡♡♡♡
Senin katkıda maşallah baya güzel oldu
Hepinizi tekrar tekrar tebrik ediyorum

saol cnm sayenizde. haftaya hep birlikte çok daha iyi olacağız inş. tabi ben regl de olacağım ama yine de elimden geleni yaparım. hem sen de girersin listeye artık

İnşallah canım bu pazarı da hasarlı atlatirsam inşallah daha da kendime odaklanacagim inşallah Eksi görmeye başlayayım da motivasyon artsın ki daha sıkı sarilabileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…