- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın hayırlı sabahlar
menülerin çok başarılı aynen devam :)Ay insallah...
oh ne güzel kurtulmuşsun bu işten şükür. ben de haftaya istanbula gidiyorum orda depodan iki eve eşya taşıyacağız offf zor günler beni bekler.günaydın gençler. evimi taşımış bulunuyorum ve %95 yerleştirmiş bulunuyorum çok şükür. darısı da kendi evime olsun inş. zor ama en azından tertemiz oluyor sonrası.
oynakbasi34 hedefim 63 olsun. 8 kilo veririm belki
günaydın canım.Günaydın hayırlı sabahlar
güzel bir gün olsun kaçamak yapmayalım misafirlikteSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gece sabaha kadar baş ağrısı yüzünden uyuyamadim
Şükür şu anda daha iyiyim ama hala hafif bir ağrı var
Bugün arkadaşta kuranli günümüz var ♡ inşallah o zamana kadar tamamen geçerşimdi sıcak bir duş alıp kendime sıcak bir şeyler yapacağım belki iyi gelir
oh ne güzel kurtulmuşsun bu işten şükür. ben de haftaya istanbula gidiyorum orda depodan iki eve eşya taşıyacağız offf zor günler beni bekler.
bizde de kv ve görümce bebeklere bakacak ben ve eşim taşınma işini yapacağız bakalım.ay evet şükür kurtuldum darısı da sana. inş yardım edenin vardır. ben tek taşıdım ve yerleştim. ama annem ve kardeşim oğlana baktılar
bizde de kv ve görümce bebeklere bakacak ben ve eşim taşınma işini yapacağız bakalım.
Sağolasın canım.iyi en azından çocuklar rezil olmazlar. Allah kolaylık versin inş.
Niye oluyor acaba?Öğlen yemeğimi salatami yaptim banyomu yapıp öyle yerim öğle yemeğimi
Kızlar ya sol gozum hala segriyo canimi sikiyo dr 10-15gun içinde gezmese nöroloji dr git dedi((
Goz dr stres kaynaklı bu durum dedi bıde magnezyum eksikliğinden olabilir dedi bol bol süt ürünleri ve cıg kuruyemiş tuket dediNiye oluyor acaba?
Stresin var mı?
Öğlen yemeğimi salatami yaptim banyomu yapıp öyle yerim öğle yemeğimi
Kızlar ya sol gozum hala segriyo canimi sikiyo dr 10-15gun içinde gezmese nöroloji dr git dedi((
bugünkü menümü vereyim. iler yoğun kaçayım.
sabah
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
2 tane burgu peynir
ara
yarım nescafe
öğlen
patlıcan kebabı
(birkaç parça patlıcan 3 et köfte 1 dilim patates)
1 kepçe yoğurt
ara
1 Elma
ara
1 menengiç kahvesi
biraz bitter (minik parça olur)
akşam
yemem sanırım
Bugün yediklerim
Sabah yagda yumurta peynir zeytin ıkı dılım ekmek
12:30da yarım kase corba yarım kâse sebze yemeği bol salata bı dılım ekmek
14:30da bes cevız
16:00da bı nar küçuk
18:30gıbı yarımsar kâse corba ve barbunya yemeği salata bı dılım ekmek
21:30gıbı bı mandalina tarctarç yoğurt yerım
Spor 30dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?