- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aksam yemegimi de yediğime göre yediklerimi de paylaşayım;
Uyanınca 07.00de
1 kupa sıcak su
Kahvaltı 08.30
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 dilim beyaz peynir
1 kupa naneli limonlu yeşil çay
Ara 09.30da
1 duble şekersiz Türk Kahvesi
Ara 12 00de
1 şekersiz Nescafe
1 adet kurabiye ( arkadaşım yapmış havuz çıkışı yedik tadımlık )
Akşam 16.30da
1 kase erişte çorbası
1 büyük kase marul salatası ( 6 yaprak marul, 1 adet salatalık, 1 havuç ve bu 1 adet soğan )
Elhamdülillah çok doydum ve bu saatten sonra yemembol su ve yeşil çay içerim yatana kadar birde en fazla 1 şekersiz Türk Kahvesi daha içerim en fazla
Afiyet olsun banu abla sporda yapılmışSu perisi86 45 dakika yüzme 20 dakika da yürüyüş
Su saate kadar 1.5 litre su içtim ama bir okadar daha içerim yatana kadar
Bugün yediklerim peynir zeytin domates maydanoz iki dilim tb ekmeği
Öğlen yarım kâse barbunya bi kırmızı biber közlenmiş salata iki dilim tb ekmeği
Ara şekersiz kahve bes findik bes çiğ badem
18:30da bi kase çorba dört kaşık barbunya domates salatası
22:00gibi tarçınlı yogurt bi meyve yerim
20dk yürüyüş
Menüm sabah krep yedim biraz peynirle ve zeytinle
Öğlen disardaymislar arkadaşlarla yarım dilim trilice yedim şekeri resmen yoktu
Akşam 4 kasik bulgur pilavı 1 but tavuk
Eki Görüntüle 2201979
Bugün menüm çok şükür kaçamaksız...
Eşim dışarı çıkacak bende oglusu uyutunca sızmazsam yorgunluktan spor yapmayı planlıyorum...
Afiyet olsun...Bende kendime yeşil çay yaptım şimdi
Akşam yemeğinden 1 saat sonra şekersiz türk kahvesi icmistim oda baya tıkadı beni ♡ kendimi çok iyi hissediyorum ♡
Afiyet olsun...
Benim tartinin pili azaldi galiba. Daha fazla gosteriyorum bu kadar dikkat ettiğim halde. Cuma yeni bir pil takar denerim.
Benimde canim bu aralar piyaz istiyor... Köfteyle guzel giderÖğleden sonra esti birde kuru fasulye yapayım dedim eşim kaç gündür söylüyordu diye
Geceden normalde isliyordum ama bu sefer direk şu kaynatıp uzerine döktüm 1 saat kadar beklettikten sonra suzdum ve tekrar üzerine kaynamış şu ekleyip hasladim
Zor piser diye düşündüm ama çok rahat pisti ♡
Soganlamadan önce kendime biraz piyazlik ayırdım bol soğanlı soğuk soğuk yerim oglenlik diyeöbür türlü ekmek bana istiyorum evdekiler normal yemek olarak yerler yanına az pilav da yaparım evdekiler için
Tek korkum pazar günü yanlış tartmış olması... Neyse hayırlısı...Dediğin gibi pilde sıkıntı vardırbol suyla devam cumaya güzel rakamlar göreceğine eminim
Benimde canim bu aralar piyaz istiyor... Köfteyle guzel gider
Tek korkum pazar günü yanlış tartmış olması... Neyse hayırlısı...
Bak şimdi kofteyi aklıma soktunolmadı akşam yemeği öyle yaparım öğlen sırf çorba salata yerim
Yüreğini ferah tut inşallah güzel rakamları göreceksin ♡
Hayırlı geceler hanımlar köydeydim pek aktif olmadım dağda köyümüz tflar çekmiyor tek tük yerlerde az çekiyordu nasıl gidiyor hayat diyet
Yok canım hiç bir şey olmazmakarna gibi de yapılıyor üzerine sıcakken yagli beyaz peynir müthiş oluyor ama ben çorba olarak yapmayı seviyorum hem sulu yemek gibi hoşuma gidiyor 1 yumurta sarısı az un ve yoğurtla terbiye yapıyorum bol nane ve kırmızı biber süper oluyor ♡
Bugün yediklerim peynir zeytin domates maydanoz iki dilim tb ekmeği
Öğlen yarım kâse barbunya bi kırmızı biber közlenmiş salata iki dilim tb ekmeği
Ara şekersiz kahve bes findik bes çiğ badem
18:30da bi kase çorba dört kaşık barbunya domates salatası
22:00gibi tarçınlı yogurt bi meyve yerim
20dk yürüyüş
Hayırlı geceler hanımlar köydeydim pek aktif olmadım dağda köyümüz tflar çekmiyor tek tük yerlerde az çekiyordu nasıl gidiyor hayat diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?