Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Su perisi86 45 dakika yüzme 20 dakika da yürüyüş

Su saate kadar 1.5 litre su içtim ama bir okadar daha içerim yatana kadar
Afiyet olsun banu abla sporda yapılmış )

Bugün yediklerim peynir zeytin domates maydanoz iki dilim tb ekmeği

Öğlen yarım kâse barbunya bi kırmızı biber közlenmiş salata iki dilim tb ekmeği

Ara şekersiz kahve bes findik bes çiğ badem

18:30da bi kase çorba dört kaşık barbunya domates salatası

22:00gibi tarçınlı yogurt bi meyve yerim
20dk yürüyüş

Harika bir menü canım tebrik ederim ♡ Bakalim cuma ne güzel rakamlarla karsilacagiz

Menüm sabah krep yedim biraz peynirle ve zeytinle
Öğlen disardaymislar arkadaşlarla yarım dilim trilice yedim şekeri resmen yoktu
Akşam 4 kasik bulgur pilavı 1 but tavuk

Güzel dengelemissin canım güzel menu ♡

Eki Görüntüle 2201979

Bugün menüm çok şükür kaçamaksız...
Eşim dışarı çıkacak bende oglusu uyutunca sızmazsam yorgunluktan spor yapmayı planlıyorum...

Bir güzel menu daha ♡ cidden süper gidiyorsunuz cumayi iple çekiyorum resmen ♡

Bende kendime yeşil çay yaptım şimdi
Akşam yemeğinden 1 saat sonra şekersiz türk kahvesi icmistim oda baya tıkadı beni ♡ kendimi çok iyi hissediyorum ♡
Afiyet olsun...
Benim tartinin pili azaldi galiba. Daha fazla gosteriyorum bu kadar dikkat ettiğim halde. Cuma yeni bir pil takar denerim.

Öğleden sonra esti birde kuru fasulye yapayım dedim eşim kaç gündür söylüyordu diye
Geceden normalde isliyordum ama bu sefer direk şu kaynatıp uzerine döktüm 1 saat kadar beklettikten sonra suzdum ve tekrar üzerine kaynamış şu ekleyip hasladim
Zor piser diye düşündüm ama çok rahat pisti ♡

Soganlamadan önce kendime biraz piyazlik ayırdım bol soğanlı soğuk soğuk yerim oglenlik diye öbür türlü ekmek bana istiyorum evdekiler normal yemek olarak yerler yanına az pilav da yaparım evdekiler için

Afiyet olsun...
Benim tartinin pili azaldi galiba. Daha fazla gosteriyorum bu kadar dikkat ettiğim halde. Cuma yeni bir pil takar denerim.

Dediğin gibi pilde sıkıntı vardır bol suyla devam cumaya güzel rakamlar göreceğine eminim

Benimde canim bu aralar piyaz istiyor... Köfteyle guzel gider

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bu sabah erkenden uyandım yine dayanamadım tatilim veee kesinlikle yarın benden çok güzel bir rakam gelecek Allahın izniyle ( sizlerede motivasyon olsun diye citlatiyorum )

Bugün kesinlikle hepimiz mümkün olduğunca hafif beslenip bol su icelim birde 2 tane yeşil çay icsin herkes ♡

İnşallah birinciliği bu sefer kapariz ♡

Hayırlı geceler hanımlar köydeydim pek aktif olmadım dağda köyümüz tflar çekmiyor tek tük yerlerde az çekiyordu nasıl gidiyor hayat diyet

Çok şükür canım bizlerin iyi gidiyor diyet ♡ inşallah senden de yarın çok güzel rakamlar görürüz

Bu arada 11 Kasimda Vodafone Halk Yürüyüşü var ( eski Avrasya Maratonu ♡ )

Bir aksilik olmazsa ben ve Ayşem moni yine ona katılmayı planlıyoruz ♡♡♡♡♡♡
Gecen sene katilmistik çok zevkliydi ♡
8 km yürüyüş
Gerci Son noktadan sonra trafiğe kapalı yollar yüzünden sonrasında baya bir yol daha yurumustuk ama cidden çok eglenmistik ( başka arkadaşlarda vardı ve toplam 7 - 8 hatunduk )

Gerci hep diyordum o zaman kesinlikle bir sonraki sene incecik olup köprüde resim cekilecegim diye ama neyse
Gecen sene yürüyüş yaptigimizda 97 kgdum ama Moral bozmak yok bunun sonraki senesi de var

Evdekilerin hepsini postaladim
Kendime güzel bir Türk Kahvesi yaptım tabiki şekersiz ♡

Sonrada giyinip önce bankaya çıkacağım sonrada sinifdan bir kaç Veli ve Ogretmenimizle Annesi vefat eden bir veliye baş sağlığına gideceğiz bir yarım saatliğine

Bugün küçük kuzunun yuzmesi de var yine kosturmali bir gün beni bekliyor ama ne demişler nerde hareket orada bereket ♡♡♡♡

tam benlik bir çorbaymış. haftasonu falan yapayım ben onu. saol cnm tarif için..

cnm senin adına çok sevinim. menülerin bir harika. belli profesyonel eli değdiği maşAllah

Hayırlı geceler hanımlar köydeydim pek aktif olmadım dağda köyümüz tflar çekmiyor tek tük yerlerde az çekiyordu nasıl gidiyor hayat diyet

ohh mis gibi sakin hayat. iyi olmuş telin çekmediği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…