Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende aklimdayken yediklerimi yazayım;

Sabah uyanınca 06.00da
1 kupa yeşil çay

Kahvaltı 09.00da
1 parça beyaz peynir
1 kupa sahlep ( başım agriyinca canım istemedi pek )

Ara 12.00de
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Öğlen 15.00de ( günde )
1 avuç içi kadar ince börek ( yufkadan yağsız )
4 kaşık kısır
2 kaşık patates salatası
2 çatal yaş Pasta ( iki arkadasin doğum günü için süpriz yaptılar )
2 çatal prenses tatlısı

Günde yediklerimi dengelemek için aksam yemegi yemeyecegim onun yerine şimdi yeşil çay içiyorum ♡ kendimi hafif hissediyorum o yüzden vicdanen rahatım ama yarın çok daha sıkı tutmam lazım cumaya kadar gram kacamaksiz gideceğim inşallah
Allahtan gün 15de bir de fazla etkilemez beni inşallah

Eki Görüntüle 2201792

Akşam biraz fazla oldu ama eliptik yapıp birazını yakmışımdır umarım.
Herkese sevgiler ☺

Bence abartılı bir durum yok canım ama tabi sen yinede epileptik kullan yinede

Menüm sabah sütle protein tozu hazırladım içtim
Öğle 2 dlm ekmek 2 yumurta lor salata 1 kase çorba
Ara 2 mandalina
Akşam 1 kase cacık 6 kaşık patlıcan yemeği 1 elma

Seninde menu gayet güzel canım aynen devam ♡

Kızına mutlu sağlıklı yıllar dilerim canım , aynı gün supriz doğum günü kutlamasi almışiz ikimizde desene, benimde ailem bir gün önceden kutlayıp bana supriz pasta kesti yedim valla bende napim üstüne birde regl oldum +3 olmamı , akabinde arkadaşımın kızininda doğum günüydü kizlarimla oraya davetliydik derken sonuç bu :)

Sanada mutlu yıllar canım Tüm sevdiklerinle inşallah ♡♡♡♡♡
Hallederin sen canım sana guveniyorum

Yılbaşı hedefi yapmışsınız dışarıdan da katılım alıyorum demişsin katilsammi acep kendime guvenip :) eski yarışmacı şuan sadece katılımcı olarak

Ne demek canım tabiki seve seve senide dahil ederim ♡
Eeee alalım o zaman güncel kiloyla hedefini
Ben NOT alıyorum cumaya Liste olarak yayınları tabi ben saklayarak yılbaşına yakın karşılaştırma yaparım ♡♡♡♡

Teşekkürler canım kutlama için , kiloya gelince bu sabah iribariyle 79.3

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Havuz faslindan sonra kızı alıp eve döndüm
Şimdi kendime şekersiz bir Türk Kahvesi yapayım sonra da aksamlik bende yoğurtlu erişte çorbası yapacağım bol salatayla yerim inşallah ♡♡♡♡

Süper bir menü olmuş canım tebrikler ♡

saol cnm sana da afiyet olsun inş.
ya bizim buralarda erişte kültürü yoktur. arkadaşım verdi bana biraz memleketten almış. ben dolaba koymadım bozulmuş mudur?? ben de yapayım önümüzdeki günlerde

saol cnm sana da afiyet olsun inş.
ya bizim buralarda erişte kültürü yoktur. arkadaşım verdi bana biraz memleketten almış. ben dolaba koymadım bozulmuş mudur?? ben de yapayım önümüzdeki günlerde

Yok canım hiç bir şey olmaz makarna gibi de yapılıyor üzerine sıcakken yagli beyaz peynir müthiş oluyor ama ben çorba olarak yapmayı seviyorum hem sulu yemek gibi hoşuma gidiyor 1 yumurta sarısı az un ve yoğurtla terbiye yapıyorum bol nane ve kırmızı biber süper oluyor ♡

Aksam yemegimi de yediğime göre yediklerimi de paylaşayım;

Uyanınca 07.00de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 08.30
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 dilim beyaz peynir
1 kupa naneli limonlu yeşil çay

Ara 09.30da
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Ara 12 00de
1 şekersiz Nescafe
1 adet kurabiye ( arkadaşım yapmış havuz çıkışı yedik tadımlık )

Akşam 16.30da
1 kase erişte çorbası
1 büyük kase marul salatası ( 6 yaprak marul, 1 adet salatalık, 1 havuç ve bu 1 adet soğan )

Elhamdülillah çok doydum ve bu saatten sonra yemem bol su ve yeşil çay içerim yatana kadar birde en fazla 1 şekersiz Türk Kahvesi daha içerim en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…