- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Eki Görüntüle 2201792
Akşam biraz fazla oldu ama eliptik yapıp birazını yakmışımdır umarım.
Herkese sevgiler ☺
Menüm sabah sütle protein tozu hazırladım içtim
Öğle 2 dlm ekmek 2 yumurta lor salata 1 kase çorba
Ara 2 mandalina
Akşam 1 kase cacık 6 kaşık patlıcan yemeği 1 elma
Kızına mutlu sağlıklı yıllar dilerim canım , aynı gün supriz doğum günü kutlamasi almışiz ikimizde desene, benimde ailem bir gün önceden kutlayıp bana supriz pasta kesti yedim valla bende napim üstüne birde regl oldum +3 olmamı , akabinde arkadaşımın kızininda doğum günüydü kizlarimla oraya davetliydik derken sonuç bu :)Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Aksam arkadaş kahve içmeye ugrayacagim diyordu tabi onunda işler geç bitince 19.00 gibi geldisonrada eşler çaya yetişti 21.00de ♡ ( Eşimin yanında ek iş yaptığı arkadaşımız )
Sağ Olsun Arkadaşım kızıma süpriz yapıp kapıda elinde doğum günü pastasiyla bitti
Bir gün önce benim büyük kızın 18.ci yaş günüydü ♡ ve koca sulalede bir Allahın kulu akıl etmezken arkadaşım boş geçmedi ♡♡♡♡
Hatta kızım bile dedi valla Dilek Ablamın hakkı odenmez halalarim olsun teyzem olsun bunu düşünmezken o hiç bir zaman doğum günlerini es geçmiyor diye
Tabi incecik de olsa bir dilim yiyip kendimi sonunda bu sabah itibariyle resetledim diyelim
Söz şu an itibaren kendimi toparlıyorum
Kızına mutlu sağlıklı yıllar dilerim canım , aynı gün supriz doğum günü kutlamasi almışiz ikimizde desene, benimde ailem bir gün önceden kutlayıp bana supriz pasta kesti yedim valla bende napim üstüne birde regl oldum +3 olmamı , akabinde arkadaşımın kızininda doğum günüydü kizlarimla oraya davetliydik derken sonuç bu :)
Yılbaşı hedefi yapmışsınız dışarıdan da katılım alıyorum demişsin katilsammi acep kendime guvenip :) eski yarışmacı şuan sadece katılımcı olarak
Teşekkürler canım kutlama için , kiloya gelince bu sabah iribariyle 79.3Sanada mutlu yıllar canımTüm sevdiklerinle inşallah ♡♡♡♡♡
Hallederin sen canım sana guveniyorum
Ne demek canım tabiki seve seve senide dahil ederim ♡
Eeee alalım o zaman güncel kiloyla hedefini
Ben NOT alıyorum cumaya Liste olarak yayınları tabi ben saklayarak yılbaşına yakın karşılaştırma yaparım ♡♡♡♡
ben de yayla çorbası yaptım bebişler çok seviyor kendim de yarım kase içtim. şimdi üç hurma ve çay keyfi :)Slm kızlar yarım saat sonra ogle yemeğini yedikten yedikten sonra kizimi parka goturcem
bugünkü menüm
sabah
1 dilim etimek
1 çay kaşığı salça
2 tane burgu peynir
1 haşlanmış yumurta
ara
yarım nescafe
öğlen
5 kaşık dolu dolu sebzeli kıyma
1 kase yoğurt
ara
1 armut
ara
yarım nescafe
akşam
4 kaşık tavuk sote
1 bardak ayran
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Havuz faslindan sonra kızı alıp eve döndüm
Şimdi kendime şekersiz bir Türk Kahvesi yapayım sonra da aksamlik bende yoğurtlu erişte çorbası yapacağım bol salatayla yerim inşallah ♡♡♡♡
Süper bir menü olmuş canım tebrikler ♡
Afiyet olsun canım bende biraz önce mercimek çorbası yaptim kizcem uyuyorben de yayla çorbası yaptım bebişler çok seviyor kendim de yarım kase içtim. şimdi üç hurma ve çay keyfi :)
Benimkiler uyandı. Menüde bulgur pilavı, somon ızgara ve çoban salata var.Afiyet olsun canım bende biraz önce mercimek çorbası yaptim kizcem uyuyor
saol cnm sana da afiyet olsun inş.
ya bizim buralarda erişte kültürü yoktur. arkadaşım verdi bana biraz memleketten almış. ben dolaba koymadım bozulmuş mudur?? ben de yapayım önümüzdeki günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?