Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba hanımlar ben kaç gündür saldım motivem gitti kaptan ya gurup kurallarını uygulat bize yoksa böyle ben yol alamiyorum
Günaydın canım menülerini yaz mutlaka. Gün içinde bildirim yapmaya çalışırsan süper olur mesela su içtim yeşil çay yaptım salata yaptım kek yaptım ama yemedim millete yedirdim falan diye :)

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Kızı okuldan alıp geldim
Aksamlik piyaz köfte yerim diyordum ama baş sağlığı için gittiğimiz arkadaş biz kahvelerimizi içerken eşinin çalıştığı lokantadan lahmacun siparişi vermiş

Çok büyük değildi ve cok ısrar edince bende kirmadim yedim tabi bu durumda aksamlik sırf ayran ve salata ile dengelerim

Şimdi hemen kendime bir yeşil çay yaptım 1 saat sonra da havuz için yola düşünüyorum vicdanen rahatım çünkü eritecegime adım gibi eminim ♡

Artık piyazi da yarin yapar yerim ♡ nasılsa birsey olmaz dolapta

Harika bir menü olmuş canım tebrikler

Bugün yediklerim
Sabah yagsız tost iki zeytin

Öğlen bi kase mercimek çorbası bi dılım ekmek salata

Ara bes fındık bes badem bi mandalina

18:30bi porsiyon köfte biber domates bı kase çorba
İki dilim ekmek salata

22:00 bi meyve tarçınlı yogurt

Bugun arkadaş okula çi börek getirmis. Ben yemedim. Sonra diger yakin olduğum arkadaş bukez65olsun dikkat ediyor dedi. Börek getiren bıyık altından güldü bana. Geçen yıl çabalayıp yapamamıştım. Artık benim baslayip biten diyetlerim diye bakıyorlar... Çok kırıldım yaa. Bu akşamda böyle iç döküşüm olsun...

Gayet güzel bir menü olmuş canım tebrikler ♡

Canım menun her zamanki gibi harika ♡
O arkadaşına da hiç takma canım en güzel cevabı onları utandirarak vereceksin ve sonra emin ol ya biz açıkçası pek inanamadik ama helal olsun sana diyecekler ♡♡♡♡♡
Rabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla verecektir ♡

Akşam havuz faslindan sonra kvye kahve içmeye uğradık
Bayadır gitmiyorum hatta eşime kalsa bu aksam da kiviracakti da biz günah kadın üzülür dedik iyi oldu çok sevindi hatun

Kendimi yerine koydumda bende gülerdim sanırım... Ben 6 lı rakamları hazirana kadar göreceğime inanıyorum... Hep birlikte güzel rakamlar görürüz inşallah...

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ♡
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip etsin inşallah. ...Aminnnnn

İnşallah bugün herkes tartida çok güzel rakamlar görür ♡
Bende birazdan tartilirim önce bir kendime geleyim de

***8. TAKIM 594.ETAP***

mavimli ( 75.7 / / / % )
gulum7 ( 72.3 / / / % )
serenalar ( 80.4 / / / % )
sonundaoldu ( 72.1 / / / % )
istikrar1986 ( 78.3 / / / % )

8. Takım Ortalaması: %

Evettttt kizlarrrrr bende tartildim

Geçen hafta 108.7 kgdum
Bu hafta 107.6 kgdum

Giden 1.1 kg ♡

Aslında az daha asagisinida görmüştüm ama sanırım hem suyu yetersiz içtim hemde olması gerekenden az fazla yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…