Günaydın canım menülerini yaz mutlaka. Gün içinde bildirim yapmaya çalışırsan süper olur mesela su içtim yeşil çay yaptım salata yaptım kek yaptım ama yemedim millete yedirdim falan diye :)Merhaba hanımlar ben kaç gündür saldım motivem gitti kaptan ya gurup kurallarını uygulat bize yoksa böyle ben yol alamiyorum
bugün menümü vereyim
sabah
1 dilim çavdar
1 haşlanmış yumurta
1 tane burgu peynir
1 çay kaşığı salça
öğlen
5 kaşık tavuk sote
1 kase yoğurt
ara
yarım nescafe
ara
1 elma
akşam
1 kase mercimek çorbası
Süperbugün menümü vereyim
sabah
1 dilim çavdar
1 haşlanmış yumurta
1 tane burgu peynir
1 çay kaşığı salça
öğlen
5 kaşık tavuk sote
1 kase yoğurt
ara
yarım nescafe
ara
1 elma
akşam
1 kase mercimek çorbası
Bugün yediklerim
Sabah yagsız tost iki zeytin
Öğlen bi kase mercimek çorbası bi dılım ekmek salata
Ara bes fındık bes badem bi mandalina
18:30bi porsiyon köfte biber domates bı kase çorba
İki dilim ekmek salata
22:00 bi meyve tarçınlı yogurt
Eki Görüntüle 2202269
Bugun arkadaş okula çi börek getirmis. Ben yemedim. Sonra diger yakin olduğum arkadaş bukez65olsun dikkat ediyor dedi. Börek getiren bıyık altından güldü bana. Geçen yıl çabalayıp yapamamıştım. Artık benim baslayip biten diyetlerim diye bakıyorlar... Çok kırıldım yaa. Bu akşamda böyle iç döküşüm olsun...
Kendimi yerine koydumda bende gülerdim sanırım... Ben 6 lı rakamları hazirana kadar göreceğime inanıyorum... Hep birlikte güzel rakamlar görürüz inşallah...Gayet güzel bir menü olmuş canım tebrikler ♡
Canım menun her zamanki gibi harika ♡
O arkadaşına da hiç takma canımen güzel cevabı onları utandirarak vereceksin ve sonra emin ol ya biz açıkçası pek inanamadik ama helal olsun sana diyecekler ♡♡♡♡♡
Rabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla verecektir ♡
Günaydın başlangıç 93.9
Bugün 92.9
Ayy insallah ☺Vayyy süpersin canımdesene 2 hafta sonra 8li rakamlarla listeye giriş yapacaksin ♡♡♡♡♡ Aynen devam
Ayy insallah ☺
Sende çok iyisin ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?