- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Himm evet takimda yazmıştı kuralları uygulat kaptan böyle motive olamıyoruz diye aslinas bu hafta listeye girsen banu abla senin için de iyi olurHarika bir menü olmuş yine canım tebrikler ♡
Canımistikrar1986 arkadaşımız bana özelden yazmıştı ama belki fikri degisir diye az daha beklemek istiyorum izne ayrılıp başka takıma geçmeyi düşündüğünü iletti bana
Umarim fikri değişir
Himm evet takimda yazmıştı kuralları uygulat kaptan böyle motive olamıyoruz diye aslinas bu hafta listeye girsen banu abla senin için de iyi olur
Canım cuma günü olduğunu unutmuşum kilom sabit
İnşallah abla haftaya güzel sonuçlar alalımListemizi de paylaştım
İnşallah haftasonunu da kacamaksiz atlatir haftaya daha hafif başlarız ♡
Sağol canım inşallah***8. TAKIM 594.ETAP***
mavimli ( 75.7 / / / % )
gulum7 ( 72.3 / / / % )
serenalar ( 80.4 / 79.9 / 0.5 / 0.62 % )
sonundaoldu ( 72.3 / 71.2 / 1.1 / 1.52 % )
istikrar1986 ( 78.3 / / / % )
8. Takım Ortalaması: %
Gönül kimsenin takımdan ayrılmasını istemiyor ama yabancıya gitmemissin
Eminim Ayşem de seni çok güzel motive eder
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulasiriz ♡♡♡♡♡
Herşey gönlünce olsun ama bak sohbete de beklerim
Kızlar kusura bakmayın listeyi olumsuz etkilemek istemezdim bu seferki diyette bir turlu rayına giremedim tabi suan zihin yorgunluğun çok etkisi varvdüzenim hala oturmadı velhasili ne kendime nede guruba faydalı olamadigim için başka gurup deniycem bakalım tebdili mekanın faydasını görücekmiyiz herkese basarilar
Ben bugün spor yapmadım bacaklarım hareket edemeyecek kadar ağrıyor...
O gaz ağrısıda ne sancı yapar ama abla hastanelik olduğumu bilirimAkşam arkadasa çaya gittikbiraz kuruyemisi kaçırdım sanırım öğlende de piyazi yemistim oda gaz yaptı sanırım şu anda kendimi çok rahatsız hissediyorum
Tövbe bir daha gaz yapacak şeyler yemem
Spora yeni başlandığında olan ağrıdan mı acebaBen bugün spor yapmadım bacaklarım hareket edemeyecek kadar ağrıyor...
Harikasın tebrikler canım 60lara az kalmış kilolarmızda yakın boyun kaç bnm 168 ideal kilo 65oynakbasi34
kilo bildirimim
geçen hafta:72.3
bu hafta:71.2
fark:1.1
Su perisi86
spor bildirimim
250 dakika yürüyüş
Çok iyi her hafta 1kg versen ayda 4eder 6ay gibi 60ları görürsün devamGünaydın başlangıç 93.9
Bugün 92.9
Kaptancım 1aya 2li rakamları düşersin sen azimli hatunsun az sık dişini 3kg kadarı ödemdir zatenEvettttt kizlarrrrr bende tartildim
Geçen hafta 108.7 kgdum
Bu hafta 107.6 kgdum
Giden 1.1 kg ♡
Aslında az daha asagisinida görmüştüm ama sanırım hem suyu yetersiz içtim hemde olması gerekenden az fazla yedim
Tebrikler canım 70leri gördün sıra 60larda aman cıss yeme 80lere çıkma sakınGünaydınlar hayırlı cumalar
Geçen hafta 80.4
Bu hafta 79.9
Giden 500 daha fazla giderdi hafta sonu kacamaklarim olmasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?