Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8. TAKIM 594.ETAP***

mavimli ( 75.7 / / / % ) sabit
gulum7 ( 72.3 / / / % )
serenalar ( 80.4 / 79.9 / 0.5 / 0.62 % )
sonundaoldu ( 72.3 / 71.2 / 1.1 / 1.52 % )
istikrar1986 ( 78.3 / 79.3 / + 1 / - 1.28 % ) üye izne ayrılmak istiyor

8. Takım Ortalaması: %

Himm evet takimda yazmıştı kuralları uygulat kaptan böyle motive olamıyoruz diye aslinas bu hafta listeye girsen banu abla senin için de iyi olur

Himm evet takimda yazmıştı kuralları uygulat kaptan böyle motive olamıyoruz diye aslinas bu hafta listeye girsen banu abla senin için de iyi olur

Evet hatırlıyorum da işte sonrasında bende sınırlı internetten gerektiği kadar yazamadım öyle kaldı

***8. TAKIM 594.ETAP***

mavimli ( 75.7 / / / % ) sabit
gulum7 ( 72.3 / / / % ) sabit
serenalar ( 80.4 / 79.9 / 0.5 / 0.62 % )
sonundaoldu ( 72.3 / 71.2 / 1.1 / 1.52 % )
istikrar1986 ( 78.3 / 79.3 / + 1 / - 1.28 % ) üye izne ayrılmak istiyor

8. Takım Ortalaması: 0.172 %

Bu hafta durum pek parlak değil hatta 0.30 barajının altında kaldık ama sıkıntı yok haftaya tekrar ilk 3e gireriz inşallah ♡♡♡♡

Kızlar kusura bakmayın listeyi olumsuz etkilemek istemezdim bu seferki diyette bir turlu rayına giremedim tabi suan zihin yorgunluğun çok etkisi varvdüzenim hala oturmadı velhasili ne kendime nede guruba faydalı olamadigim için başka gurup deniycem bakalım tebdili mekanın faydasını görücekmiyiz herkese basarilar

Sağol canım inşallah gelirim tabiki seninde herşey gönlünce olsun

Olur öyle arada canım dert etme iki hafta ikinciliklerimizde seninde payın coktu ♡
İnşallah herşey gönlünce olur ama bak her zaman sohbete de beklerim madem kararin kesin

Akşam arkadasa çaya gittik biraz kuruyemisi kaçırdım sanırım öğlende de piyazi yemistim oda gaz yaptı sanırım şu anda kendimi çok rahatsız hissediyorum

Tövbe bir daha gaz yapacak şeyler yemem

Evet hanımlar bu hafta hiç menü yazmadım gerçeklerle yüzleşme zamanı

Cuma menü
Kahvaltı patates kızartması 1poğça ıhlamur çayı peynir

Öğlen 4ince dilim ekmek üstüne tereyağı sürdüm o kadar tatlı geldi ki anlatamam tıka basa doydum yanında çay

AkŞam 250gr hamsi fırın salatalık ve 1poğça

Yetmez dedi nefsim üstüne tatlı ye antep fıstıklı çikolata küçük paket

Akşam arkadasa çaya gittik biraz kuruyemisi kaçırdım sanırım öğlende de piyazi yemistim oda gaz yaptı sanırım şu anda kendimi çok rahatsız hissediyorum

Tövbe bir daha gaz yapacak şeyler yemem
O gaz ağrısıda ne sancı yapar ama abla hastanelik olduğumu bilirimkarın ağrısı için gitmiştim gazım varmış ilaç verdi bi pırtladım geçti ayol nasıl rahatladım anlatamm

oynakbasi34
kilo bildirimim
geçen hafta:72.3
bu hafta:71.2
fark:1.1

Su perisi86
spor bildirimim
250 dakika yürüyüş
Harikasın tebrikler canım 60lara az kalmış kilolarmızda yakın boyun kaç bnm 168 ideal kilo 65
Günaydın başlangıç 93.9
Bugün 92.9
Çok iyi her hafta 1kg versen ayda 4eder 6ay gibi 60ları görürsün devam
Evettttt kizlarrrrr bende tartildim

Geçen hafta 108.7 kgdum
Bu hafta 107.6 kgdum

Giden 1.1 kg ♡

Aslında az daha asagisinida görmüştüm ama sanırım hem suyu yetersiz içtim hemde olması gerekenden az fazla yedim
Kaptancım 1aya 2li rakamları düşersin sen azimli hatunsun az sık dişini 3kg kadarı ödemdir zaten
Günaydınlar hayırlı cumalar

Geçen hafta 80.4
Bu hafta 79.9
Giden 500 daha fazla giderdi hafta sonu kacamaklarim olmasaydı
Tebrikler canım 70leri gördün sıra 60larda aman cıss yeme 80lere çıkma sakın

Günaydın sabah erkencilerden yine ben...
Bacak ağrılarım geçmiş şükür. Spor yapmakta illaki etkiliyor ama benimki yorgunluktandi sanırım. Dün okul çıkışı babama gidip yemek yaptım gerci bizde orda yedik. Haftanın yorgunluğu çıktı sanırım.
Bu arada anneciğime dua edin. Doktor iki gün burda kal diye hastane almıştı dün çıkacaktı ama bu kezde ptesi ye kadar kal demiş. Bacagindaki iltihapda hic degisiklik olmamış. Biraz daha yatiralim demiş. Insallah şifa bukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…