- 12 Ekim 2018
- 49
- 170
- 8
- 38
Günaydın kızlar nasılsınız iki gündür ugrayamadim küçük kizim ateşli Dr. Yolu göründü gene bize çok zayıfladı üst üste hep hastalandı Allah şifa versin kuzuma , kilom dün bugün aynı 78.5 demismiydim
Gecmıs olsun rabbim şifa versin prensese
Grubumuz pek aktif degıl maalesef arada bir topluyoruz ama sonuc gene aynı bende cok sıkıldım bu durumdan.....
oynakbasi34 banu abla uzulerek ızne ayrılmayı ıstıyorum olmuyor yapamıyorum cok sık
olmasa da arada bakarım buraya hepnızı seviyorum
ben de 168
64 kilo da gayet fit duruyorum. ama ben 63 ilk hedef koydum. becerebilirsem 57 ye zorlarım. çünkü kısmet olursa bebek düşünüyorum.
Gunaydinnnnň sabah 1 yumurta 1 dlm peynir domates 1 dlm ekmekle güne başladım Yeşilçay umuda içtim insallahhh devammmm
Bende diyorum niki yabancı değil kimdi acaba :))) ben daha önce bu gurupta yarıştım uzun süre şimdi dışardan takip edicemgünaydınlar..
geçmiş olsun. hatırladın mı beni kedinin grupta birlikte zayıflamaya çalışıyordukher şişman kaderi gibi yine devam ediyoruz sen de listemize katılsana.
pardon sen nereye gidiyorsun bakim?? daha verecek kiloların var bir kere.
sen kal ben seni motive ederim. ensenden ayrılmam
İnşallah Rabbim gönlüne göre verir de sende mucizene kavusursun ♡♡♡♡
Süpersin canım aynen devam
hehe değişiklikiyidir nick ile katılmıştım. sonlara doğru nick değiştirmiştim.. her zaman uğra o vakitBende diyorum niki yabancı değil kimdi acaba :))) ben daha önce bu gurupta yarıştım uzun süre şimdi dışardan takip edicem
bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
birkaç parça peynir
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı salça
öğlen
4 kaşık pırasa
2 kaşık yoğurt
turp-yeşillik
ara
1 elma
ara
1 menengiç
bitter (14 gram)
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
Banucum senin kerevizli mercimek çorbasini denedim güzel oldu, küçük kizimda kereviz yemiş oldu :)
Harika bir menü olmuş canım tebrikler ♡♡♡♡
Bende aksamlik mercimek çorbası yapıyorumdolaşmayan ancak ateşe koydum
Bu arada bugün 1 saat yürüdüm ♡♡♡♡
Akşamı da hafif geçirelim de bol suyla devamgelsin eksiler ♡♡♡
Menumu de yazarım bir iki saate
günaydın cnm. sana da afiyet olsun. gelsin eksiler. yürüyüş var yüzme var diyet var ooo maşallah. yılbaşına kadar 2 li rakamlar garanti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?