Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydınlar..

geçmiş olsun. hatırladın mı beni kedinin grupta birlikte zayıflamaya çalışıyorduk her şişman kaderi gibi yine devam ediyoruz sen de listemize katılsana.

pardon sen nereye gidiyorsun bakim?? daha verecek kiloların var bir kere.
sen kal ben seni motive ederim. ensenden ayrılmam

ben de 168
64 kilo da gayet fit duruyorum. ama ben 63 ilk hedef koydum. becerebilirsem 57 ye zorlarım. çünkü kısmet olursa bebek düşünüyorum.

İnşallah Rabbim gönlüne göre verir de sende mucizene kavusursun ♡♡♡♡

Gunaydinnnnň sabah 1 yumurta 1 dlm peynir domates 1 dlm ekmekle güne başladım Yeşilçay umuda içtim insallahhh devammmm

Süpersin canım aynen devam

Bende ev işlerini baya kolayladim birazdan evi de supurup çıkmadan az da ütü yaparım kalan ütüleri de öğleden sonra yaparım

Gerci kuzuyu okuldan aldıktan sonra da pazara çıkacağım pazar günü maraton için kendime bir eşofman altı alayım hem yürüyüş yapmış olurum o bahaneyle ♡♡♡♡♡

Bende diyorum niki yabancı değil kimdi acaba :))) ben daha önce bu gurupta yarıştım uzun süre şimdi dışardan takip edicem

İnşallah Rabbim gönlüne göre verir de sende mucizene kavusursun ♡♡♡♡

Süpersin canım aynen devam

inş cnm hayırlısıyla çok çok amin..

Bende diyorum niki yabancı değil kimdi acaba :))) ben daha önce bu gurupta yarıştım uzun süre şimdi dışardan takip edicem
hehe değişiklikiyidir nick ile katılmıştım. sonlara doğru nick değiştirmiştim.. her zaman uğra o vakit

bugünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
birkaç parça peynir
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı salça

öğlen
4 kaşık pırasa
2 kaşık yoğurt
turp-yeşillik

ara
1 elma

ara
1 menengiç
bitter (14 gram)

akşam
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran

Harika bir menü olmuş canım tebrikler ♡♡♡♡
Bende aksamlik mercimek çorbası yapıyorum dolaşmayan ancak ateşe koydum

Bu arada bugün 1 saat yürüdüm ♡♡♡♡
Akşamı da hafif geçirelim de bol suyla devam gelsin eksiler ♡♡♡

Menumu de yazarım bir iki saate

Bu arada yediklerimi tam yazacakken sefj bitti

Uyanınca 06.30da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı; 08.30da
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 krep ( eşime yaptım güzel pişmeye kalınca atmaya da kıyamam yidim )

Ara 10:30
1 şekersiz Nescafe

Öğle 12.30da
1 koca kase karışık marul salatası

Ara 16.00da
5 - 6 tane çörek otlu grisini

Aksam 18.00de
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık kadar nohut
2 çatal amerikan salatası

Ara 21.00de
1 fincan şekersiz Nescafe

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah biraz geç uyandım her zamankinden Nedense iki gündür hep sanki haftasonu modunda uyanıyorum

Kuzuyu bir yandan okula hazırlıyorum

Harika bir menü olmuş canım tebrikler ♡♡♡♡
Bende aksamlik mercimek çorbası yapıyorum dolaşmayan ancak ateşe koydum

Bu arada bugün 1 saat yürüdüm ♡♡♡♡
Akşamı da hafif geçirelim de bol suyla devam gelsin eksiler ♡♡♡

Menumu de yazarım bir iki saate

günaydın cnm. sana da afiyet olsun. gelsin eksiler. yürüyüş var yüzme var diyet var ooo maşallah. yılbaşına kadar 2 li rakamlar garanti

günaydın cnm. sana da afiyet olsun. gelsin eksiler. yürüyüş var yüzme var diyet var ooo maşallah. yılbaşına kadar 2 li rakamlar garanti

Ay inşallah gerçi bu ara sanki şekerim yükseldi gibime geliyor yada insülin direnci yükseldi çünkü normalde gece hiç tuvalete kalkmazdim 2 gecedir 2 kere uyanıyorum
Bir ara doktordan randevu alıp şu degerlerime tekrar baktirayim

Hazırlanıp eşimin ve benim fıtık için düzenli kullandığımız ilaçları yazdirmak için Nöroloji Doktoruna gideceğim

Doktora söyleyeyim de bana da rapor duzenlesin en azından 3 ayda bir giderim öyle olunca

Öğleden sonra da kuzunun havuz faslı var ♡ eşyalarını yanıma alayım da doktora çok beklersem bari direk kızı almaya giderim tekrar tekrar eve ugramayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…