- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Evet hanımlar bu hafta hiç menü yazmadım gerçeklerle yüzleşme zamanı
Cuma menü
Kahvaltı patates kızartması 1poğça ıhlamur çayı peynir
Öğlen 4ince dilim ekmek üstüne tereyağı sürdümo kadar tatlı geldi ki anlatamam tıka basa doydum yanında çay
AkŞam 250gr hamsi fırın salatalık ve 1poğça
Yetmez dedi nefsim üstüne tatlı ye antep fıstıklı çikolata küçük paket
O gaz ağrısıda ne sancı yapar ama abla hastanelik olduğumu bilirimkarın ağrısı için gitmiştim gazım varmış ilaç verdi bi pırtladım geçti ayol nasıl rahatladım anlatamm
Günaydın sabah erkencilerden yine ben...
Bacak ağrılarım geçmiş şükür. Spor yapmakta illaki etkiliyor ama benimki yorgunluktandi sanırım. Dün okul çıkışı babama gidip yemek yaptım gerci bizde orda yedik. Haftanın yorgunluğu çıktı sanırım.
Bu arada anneciğime dua edin. Doktor iki gün burda kal diye hastane almıştı dün çıkacaktı ama bu kezde ptesi ye kadar kal demiş. Bacagindaki iltihapda hic degisiklik olmamış. Biraz daha yatiralim demiş. Insallah şifa bukur.
Günaydın canım gecmıs olsun rabbim şifa versinGünaydın sabah erkencilerden yine ben...
Bacak ağrılarım geçmiş şükür. Spor yapmakta illaki etkiliyor ama benimki yorgunluktandi sanırım. Dün okul çıkışı babama gidip yemek yaptım gerci bizde orda yedik. Haftanın yorgunluğu çıktı sanırım.
Bu arada anneciğime dua edin. Doktor iki gün burda kal diye hastane almıştı dün çıkacaktı ama bu kezde ptesi ye kadar kal demiş. Bacagindaki iltihapda hic degisiklik olmamış. Biraz daha yatiralim demiş. Insallah şifa bukur.
Kuzum benim ya masallah kızceneSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Havuz faslindan sonra küçük kusumla eve gelince kendimize çok güzel bir salata yaptık ♡
Normalde çok abur cubur yemez zaten ama bu sabah Anne benim daha sağlıklı beslenmem lazım hem biraz Kilo vereyim dedi
Aslinda yaşına göre kilosu normal ama geçen okulda böy ve kilolarina bakmışlar çoğu arkadaşı 30 - 31 kgken bizimki 32 çıkmışay bir utanım Anne anlatamam diyor
Bu sabah tatili 31.7 çıktı ama 30 kgya kadar düşmek istiyormuşboyu da 1.31 cm
Yavrum dogdugundan beri Anası diyette oda artık beraber yapalım hem ben abur cubur istersem izin verme bende sana izin vermem daha çabuk zayiflariz diyor
Kuzum benim ya masallah kızcene
Benim kızcemde anne senın gobegın buyuk dımı cok yemek yedıgın ıcın buyumus anneee dıyo :)))
Allah razi olsun kaptanim gönlün çok temiz ilgin karşısında ezilmiyor değilim hersey icin cok sagolasin Rabbim gönlümüze hayırlı talepler nasip eylesin sohbete gelmezmiyumOlur öyle arada canım dert etmeiki hafta ikinciliklerimizde seninde payın coktu ♡
İnşallah herşey gönlünce olur ama bak her zaman sohbete de beklerim madem kararin kesin
Burdan baska ıkı takıma daha yazmıssınız?Merhabalar
Ben de katılmak istiyorum
Gecmıs olsun rabbim şifa versin prenseseGünaydın kızlar nasılsınız iki gündür ugrayamadim küçük kizim ateşli Dr. Yolu göründü gene bize çok zayıfladı üst üste hep hastalandı Allah şifa versin kuzuma , kilom dün bugün aynı 78.5 demismiydim
TeşekkürlerBurdan baska ıkı takıma daha yazmıssınız?
Günaydın kızlar nasılsınız iki gündür ugrayamadim küçük kizim ateşli Dr. Yolu göründü gene bize çok zayıfladı üst üste hep hastalandı Allah şifa versin kuzuma , kilom dün bugün aynı 78.5 demismiydim
Gecmıs olsun rabbim şifa versin prensese
Grubumuz pek aktif degıl maalesef arada bir topluyoruz ama sonuc gene aynı bende cok sıkıldım bu durumdan.....
oynakbasi34 banu abla uzulerek ızne ayrılmayı ıstıyorum olmuyor yapamıyorum cok sık
olmasa da arada bakarım buraya hepnızı seviyorum
meraba arkadaşlar salmışşş vaziyetteyimmm ondan girecek yazacak yüzüm yok yarın inşallah kendimi yeniden toplarım
Harikasın tebrikler canım 60lara az kalmış kilolarmızda yakın boyun kaç bnm 168 ideal kilo 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?