Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün nasıl yorulduysam daha yeni uyandım küçük kuzu benden önce kalkıp tv başında oturuyordu kız havuz faslı var ne uyandirmadin dedim de eee bende 5 dakika oldu kalkali dedi

Neyseki daha bir yarım saatimiz var
Hala davul gibiyim ne gazmis anasını satam

Hepimizde sanırım bildirim sonrası rahatlik oldu
Olmuş ile ölmüşe çare yok ama şu iki günü özellikle çok sıkı tutalım ki pazartesi kontrol tartisinda en azından cuma gördüğümüz rakamı görelim ki eksileri görmek için emek verelim hafta ici

O gaz ağrısıda ne sancı yapar ama abla hastanelik olduğumu bilirimkarın ağrısı için gitmiştim gazım varmış ilaç verdi bi pırtladım geçti ayol nasıl rahatladım anlatamm

Kız makineli tufek gibiyim dünden beri arkadaslara giderken bile anam ya orda da ara ara pırt pırt gidersem diye ödüm koptu
Eşim arada kacirinca soylenirken Allah benim başıma verdi

Rabbim Annecigine sağlık versin kuzum ♡♡♡♡ Aminnnn
Tüm dualarımız sizlerle hayırlı haberlerini alırız inşallah ♡

Günaydın canım gecmıs olsun rabbim şifa versin

Herkese hayırlı günler

Havuz faslindan sonra küçük kusumla eve gelince kendimize çok güzel bir salata yaptık ♡
Normalde çok abur cubur yemez zaten ama bu sabah Anne benim daha sağlıklı beslenmem lazım hem biraz Kilo vereyim dedi
Aslinda yaşına göre kilosu normal ama geçen okulda böy ve kilolarina bakmışlar çoğu arkadaşı 30 - 31 kgken bizimki 32 çıkmış ay bir utanım Anne anlatamam diyor
Bu sabah tatili 31.7 çıktı ama 30 kgya kadar düşmek istiyormuş boyu da 1.31 cm
Yavrum dogdugundan beri Anası diyette oda artık beraber yapalım hem ben abur cubur istersem izin verme bende sana izin vermem daha çabuk zayiflariz diyor

Geçen gün pazardan uygun bulunca koca bir poşet kereviz aldım ♡
Şimdi olnlarin saplarını ayikaldım yıkayıp dograyacagim ve buzluga atacağım kerevizleride ufak ufak çorbalik doğrayıp buzluga atacağım

Normalde bende sevmezdim ama bir keresinde kizkardesim çocuklarına yedirmek için kırmızı mercimek çorbasına ekleyip blenderdan geçirmiş ♡♡♡♡♡ inanılmaz lezzetli olmuştu ve o zamandan beri bende hep öyle yaparım Sebze düşmanı büyük kızım bile o şekilde çok seviyor ♡

Denemediyseniz mutlaka tavsiye ederim

Artık beslenmesine bile ne koyarsak yiyecekmis cimcime
Normalde zoraki pırasa ve karnabahar yer oda sadece sağlıklı büyümen için lazım diyorum diye yerdi pazardan aldığımı bildiği için onlardan da pişir yerim ben Anneciğim diyor ♡

Kuzum benim ya masallah kızcene

Benim kızcemde anne senın gobegın buyuk dımı cok yemek yedıgın ıcın buyumus anneee dıyo :)))

Kuzum benim ya masallah kızcene

Benim kızcemde anne senın gobegın buyuk dımı cok yemek yedıgın ıcın buyumus anneee dıyo :)))

Simdikiler fena yaaa benimki de ufakken diyordu öyle ama ben ayıp bak ben üzülüyorum hem başkasına sakin öyle deme diyince bıraktı

Olur öyle arada canım dert etme iki hafta ikinciliklerimizde seninde payın coktu ♡
İnşallah herşey gönlünce olur ama bak her zaman sohbete de beklerim madem kararin kesin
Allah razi olsun kaptanim gönlün çok temiz ilgin karşısında ezilmiyor değilim hersey icin cok sagolasin Rabbim gönlümüze hayırlı talepler nasip eylesin sohbete gelmezmiyum

Selamın aleyküm kızlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı pazarlar

Yine havuza geldik kuzu için
İnşallah bugünü de hafif atlatirim da cuma akşamı arkadaşla yediğim kuruyemişler ve gündüz yediğim piyaz dengelenmis olur

Oglende eşim ille yemek ismarliyayim diye tutturdu hatta büyük kızla kvyide alacağız hafif ve sağlıklı bir seçim yapıp aksama sadece çorba içerim

Gecmıs olsun rabbim şifa versin prensese

Grubumuz pek aktif degıl maalesef arada bir topluyoruz ama sonuc gene aynı bende cok sıkıldım bu durumdan.....

oynakbasi34 banu abla uzulerek ızne ayrılmayı ıstıyorum olmuyor yapamıyorum cok sık
olmasa da arada bakarım buraya hepnızı seviyorum

Herkese hayırlı akşamlar

Maalesef internet paketimin yenilenmesine daha 18 gün var o yüzden aklım burda da olsa çok sık yazamıyorum
O zamana kadar idare etmeye çalışacağım ama takim da maalesef baya durgun bende olmayınca

Çok çok geçmiş olsun canım küçük prensese kardeşin nasıl canım ♡ iyidir inşallah ♡

Sabit kalmak bile bir şey canım ki eminim daha aşağılara da ineceksin

Canım valla ne desen haklisin
Su ev interneti iptal olmasaydı süper olacaktı ama işte bizimki ille bir iki ay idare edelim nasılsa yılbaşında mutlaka kampanya olur daha uygun bir paket buluruz diyor
Cuma günü tekrar bildirim yaparken Son kararını bildir ona göre not duserim olmadı ama açıkçası bu durum benimde canımı sıkıyor

meraba arkadaşlar salmışşş vaziyetteyimmm ondan girecek yazacak yüzüm yok yarın inşallah kendimi yeniden toplarım

Yarın güne daha enerjik ve guzel başlarsın ve eminim cumaya güzel bir rakam görürüz hepimiz ♡

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Haftaya güzel bir başlangıç yapalım ve inşallah cuma günü daha güzel sonuçlar görüp daha da güzel motive oluruz ♡

Bugün evdeyim biraz iş yapıp sonra ütülerime girerim ara ara yine buraya bakarım ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…