Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayyy kıyamam ben sana yaa
kaptanım yaa senin o yandaki resimler ne çay resimi elbise resmi felan var onlarna kuzum ya anlamadım ben yeni modamı çıktı :roflol:

cnm wallaa kk ne yapcağını şaşırmıış
bunları puanın la alıyormuşsuun
ama nerden alındığın bilmiyoruum
bn nilbera var şifremi ona verdim o aldıı
sanal alışveriş die bişeymiş
pasta simit felanda var ama bn almadım
olsun o da zararlıı
insann görünce bile cnı çekioo
diete zararkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar dün birde 1.takım
bildirim yapmayı unutmuşum
bu 2.kez oluyor
dur bakalım ne ceza alcaklar
ama sanmıyorum bu sefer ceza veremzler direk kapatırlar

selma12
kilosu : 85,90
hedef kilosu : 79,00
nedeni : artık çok rahatsızım bu kilodan dün arkadaşla dolabıma baktık artık dolap eşyaları almıyor ama benim üstüme giyeceğim hiç kıyafetim yok çünkü çok kötü olmuşum ve sağlık açısından da vermeliyim artık vücudum kabul etmiyor bu kiloyu aslında bir sürü sebep var şimdilik bunlar
ha bide kendime olan öz güveni tamamen yitirdim sanki herkes benim çok iğrenç birisi olduğumu konuşuyorlarmış gibime geliyor

hedefini ve nedenini tekrar hatılatayım bu gün ona göre hareket edersin bitanem opuyorumnanaktan

ahhh selmacım ahhh neden su içmiyorsun bitanem oldumu ama şimdi yaa su içmek zorundasın en az 2,5 lt her öğünden önce iki bardak su içsen zaten ara öğünler birlikte kaç bardak su yapar bitanem klava:

yediklerine lafım yok tamam ama lütfen su iç birde spor yap dün arkadaşına yardım etmişsin tamam oda bir hareket ama şimdi hemen spor yap bence akşama bırakırsan hiç yapmazsın hadi bitanem bu yarışı kazanmak zorundayız bunu hiç birzaman unutma sana şişko demelerinimi istiyorsun ben istemiyorum şahsen opuyorumnanaktan

iyi yapmışsın alamamakla zararlı onlar
ya bu k.k devrim yapıyor resmen
arkadaşlar dün birde 1.takım
bildirim yapmayı unutmuşum
bu 2.kez oluyor
dur bakalım ne ceza alcaklar
ama sanmıyorum bu sefer ceza veremzler direk kapatırlar
evet o konuyu bende merak ediyorum

selmacım ve kaptancım sizler görmemişsinizdir benim menümü belki diye söyliyeyim 3-4 sayfa geride kaldı sanırım yorumlarınızı bekliyorum

25/09 günü yediklerim
sabah:1tabak lahana çorbası
arada:1elma
öglen:1büyük kase tavuklu salata
arada:2 elma
akşam:haşlanmış tavuk çok az ekmek avuç içi kadar

İlterçakır
Kilosu : 76,00
Hedef kilosu : 68,00
Nedeni : kilo vermek zorundayım çünki bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünki daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü mağazaya girdiğimde beğendiğimi almak istiyorum

bnde hatırlatım istediimkaydirigubbakcemile3

sosis haricii gözüme bişey batmadııı
sende devam et
spora başlaman bni ayrıca mutlu ettikaydirigubbakcemile2
haydi devamkaydirigubbakcemile5

ılter ben gördüm cok güzel böyle devam et canım başaracagız bız bu ıkı dün bol elma aldım lahana zaten almıştım bu gün lahana ve elma yıyecegım

25/09 günü yediklerim
sabah:1tabak lahana çorbası
arada:1elma
öglen:1büyük kase tavuklu salata
arada:2 elma
akşam:haşlanmış tavuk çok az ekmek avuç içi kadar

çok güzel şebnmmmm opuyorumnanaktan

bu yarış süper olduuuuuzemuszemuskaydirigubbakcemile2

selammmmm

Şebnemcımmmm dÜn resım eklemıŞsın ben denk gelmedımmm bır daha eklermısın tatlımmm ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

[ı]valla bılla bu yarıŞ sÜper Ötesı olduuuu....yemek ıstesem bıle nıhalımı dÜŞÜnÜp 1. Olcez dıye yemıyorummmmm ohohohohohhhhhhhhhhh[/ı]

anammmm benım ortı halen gelmemıŞŞŞŞŞ

huhuuuuu nerdesınnnnnnnnnnn nıhalcımmm yaaa bugÜn ÇalıŞmıyor musun yoksa

sebnmm nasıl verdin sen öle yaa
helal walla
ne olur böle kal
şimdi taş gibisiin
birde bişey daha sormak isityorum bi mahsuru yoksa tabii
sarkma yada çatlama oldumu
az değil nerdeyse 30 35 kilo vermişsiiin

hatılatma için çok tşk ederim yorum içinde evet o sosis yaktı beni ama bu gün büfeye indiğimde sadece domates ve salatalığa odakladım almadım hiç birinden :lepi:
ılter ben gördüm cok güzel böyle devam et canım başaracagız bız bu ıkı dün bol elma aldım lahana zaten almıştım bu gün lahana ve elma yıyecegım
saol canım ama çok güzel deme tenkit et ki daha çok hırs yapayım yerimseniben

[ı]valla bİlla bu yarıŞ sÜper Ötesİ olduuuu....yemek İstesem bİle nİhalİmİ dÜŞÜnÜp 1. Olcez dİye yemİyorummmmm ohohohohohhhhhhhhhhh[/ı]
yaa dün okadar dil döktüm git dürüm ye bir dürümden birşey çıkmaz dedim ama kandıramadım yaaa offfff :jeyyar:

kızlar bende resim ekledim son halimle
selmacım sende resim eklermisin
bu arada kaptanım senin resimleri nerde bulucaz link atarmısın

valla Şebnemcımm gÖrdÜmmm sÜpersınnn kesınlıkle alma artıkkkk lÜtfennn hamıŞ kalırsanda dıkkat edersınnnn.......

Ya kaptanıma katılıyorummm dıle kolay 35-40 kılo vermıŞsınnn Çatlama falan oldumu yada sarkmaaa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…