Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aman ihmal etme. o da kilo vermeyi engelliyor. muhakkak bir tahlil iste

Maşallah doktorun kapısının onü Ana baba günü ne kadar çok kafadan sıkıntılı insan varmış
Doktor genelde geç geliyor ama herkes çok beğeniyor ♡ Sağ Olsun herkesle tek tek ilgileniyor

Gecen sefer bana biraz daha gerginliği azaltır diye ilaç başlasa ya diyordu bakalım bana da kafa hapı verecekmi gerçi ben istemem de iyi gelir derse artık razı gelecegim mecbur

İyiki kızın eşyalarını da hazırlayıp yanıma almışım kızın okul çıkışına ancak yetisirim

menümü yazayım

sabah
1 dilim çavdar
5 tane yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
peynir
1 tatlı kaşığı salça

öğlen
3 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık pırasa

ara
1 taze hurma
(hurmayı hiç sevmem ama günlerdir dolapta sürünüyor. bir de şekerli irşeyler yeme ihtiyacındayım iyi oldu az önce yedim )

ara
yarım nescafe

akşam
yarım lahmacun
1 bardak ayran

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Havuzda döner dönmez yemek faslindan sonra da yarin için kıymalı sarma sarıp ateşe koydum ♡
Yarın sınıftan velilere kahvaltıya gideceğiz öğleden sonra da Annemle kizkardesim kahve içmeye gelecekler
Bari dedim yemek hazır olsun ki bari rahat olayım olurda geç kalkarlarsa diye

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Ya bu aralar nedense bir türlü uykumu alamıyorum hep bir yorgunluktur gidiyor ki normalden çok dah yoğun değil günlerim ama sanırım mevsim geçişi etkiledi

Bugün de velilere kahvaltı faslimiz var öğleden sonra da Annem ve kizkardesim gelecekler
Çıkmadan daha çamaşır sermem lazım balkonundan içine şerefi de yağmur falan başlarsa bari disardayken ay gitti çamaşırlar diye panik yapmayayim

,,
aleyküm selam.. yemek hazır olunca altın bulmuş gibi oluyor insan

Slm canım yok kısmetse pazartesi taşıyoruz. Öyle çok işim var ki günler koşuşturmaca içinde geçiyor.
ay tahmin edebiliyorum. 24 saat yetmiyor di mi Allah kolaylık versin hadi sağ salim toparlanıp dönün inş evinize.

hayırlı sabahlar cnm. ediyle büdü gibi senle ben kaldık tek
ben de sabah kalkınca hemen çamaşır astım. işe gelirken yiyeceklerimi hazırladım. oğlanı kaldırıp okula hazırladım. beyazları makineye attım. oğlanı okula bırakıp işe geldim. bende baya tempoluyum ama güzel oluyor. kafayı boş şeylere patlatmıyorum. boşluk bana hiç yaramıyor

bugünkü menüm

sabah
1 dilim çavdar
6 tane falan yeşil zeytin
peynir
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta

öğlen
yarımdan az lahmacun
2 kepçe mercimek çorbası

ara
yarım nescafe

ara
1 armut

akşam
4 kaşık et sote
3 kaşık yoğurt

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür kavusturana ♡
Anam ayağı yanmış kedi modundayim şu anda
Daha yeni eve girdim resmen

Velilerle kahvaltı faslindan sonra biraz dolaşıp okulla alakali bir ankete katildigimiza dair imza verecektik

Müdür yardımcısı bilgisayar kullanmayı bilen var mı diyince boş bulunup atladım hayırdır Hocam diye ve bir anda kendimi onun sekreteri yerinde buldum ve gelen velileri sisteme kayıt ettim
Baktım kurtuluş yok Hocam misafirim gelecek ama yarın olmadı bitiririm dedim
O zaman 1e doğru gel de hallet sana zahmet dedi

Eve geldiğimde Annemler kapıda bekliyordu Misafir ev sahibinden erken gelmiş deyince nasıl gülüyor Annemler

Onları ugurladiktan sonra da küçük kızı Simurğ Bilge Evine hafta ici iki gün İngilizce kursu için kayıt ettirmeye götürdüm ordan da kızlarla AVMye geçtik kendime sonunda bir kot almaya birde marketten bir iki eksiği alıp yeni donebildik

Harika bir menü canım ♡ Tebrikler

yok cnm ayrılmak istediğini söyledi ayrıldı

Serenalar izne ayrılmak istedigini söylemişti
Gulum7de öyle
Bir tek istikrar1983 takımdan ayrılmak istediğini belirtti motivasyon açısından ama eminim yinede sık sık sohbete gelir ♡

Hele şükür popisim yer gördü
Lösemi Farkındalık için cuma günü okulda çocuklar bir gösteri yapacaklarmis ♡ Öğretmen de Evadan Lösemi yazısı birde kartondan güneş yapmami istemişti
Oturup onları da yaptım ♡
Valla Full okula çalışır oldum hatta dalga geçtim bugün eve iş goturuyorum dedim

Sınıftaki veliler bile diyor kız okul için kendini paraladin hepte sana yapisiyorlar diye ama çocuklara can feda ♡♡♡♡

Kaptan oynakbasi34 ben de izne ayrılabiliyor muyum? Uzun süre aktif olamayacağım maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…