- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Ay inşallah gerçi bu ara sanki şekerim yükseldi gibime geliyoryada insülin direnci yükseldi çünkü normalde gece hiç tuvalete kalkmazdim 2 gecedir 2 kere uyanıyorum
Bir ara doktordan randevu alıp şu degerlerime tekrar baktirayim
Slm canım yok kısmetse pazartesi taşıyoruz. Öyle çok işim var ki günler koşuşturmaca içinde geçiyor.mavimli naptın cnm taşıdın mı evi??
,,Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Havuzda döner dönmez yemek faslindan sonra da yarin için kıymalı sarma sarıp ateşe koydum ♡
Yarın sınıftan velilere kahvaltıya gideceğiz öğleden sonra da Annemle kizkardesim kahve içmeye gelecekler
Bari dedim yemek hazır olsun ki bari rahat olayım olurda geç kalkarlarsa diye
ay tahmin edebiliyorum. 24 saat yetmiyor di miSlm canım yok kısmetse pazartesi taşıyoruz. Öyle çok işim var ki günler koşuşturmaca içinde geçiyor.
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Ya bu aralar nedense bir türlü uykumu alamıyorumhep bir yorgunluktur gidiyor ki normalden çok dah yoğun değil günlerim ama sanırım mevsim geçişi etkiledi
Bugün de velilere kahvaltı faslimiz varöğleden sonra da Annem ve kizkardesim gelecekler
Çıkmadan daha çamaşır sermem lazımbalkonundan içine şerefi de yağmur falan başlarsa bari disardayken ay gitti çamaşırlar diye panik yapmayayim
Merhabalar ♡♡
Naapiyosunuz Bakem :))
meraba yena biz kaptanla takılıyoruz buralarda
mavimli ev taşıyor. başkada kimsecikler gelmiyor. sen napıyorsun??
bugünkü menüm
sabah
1 dilim çavdar
6 tane falan yeşil zeytin
peynir
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
öğlen
yarımdan az lahmacun
2 kepçe mercimek çorbası
ara
yarım nescafe
ara
1 armut
akşam
4 kaşık et sote
3 kaşık yoğurt
yok cnm ayrılmak istediğini söyledi ayrıldı
KaptanSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavusturana ♡
Anam ayağı yanmış kedi modundayim şu anda
Daha yeni eve girdim resmen
Velilerle kahvaltı faslindan sonra biraz dolaşıp okulla alakali bir ankete katildigimiza dair imza verecektik
Müdür yardımcısı bilgisayar kullanmayı bilen var mı diyince boş bulunup atladım hayırdır Hocam diyeve bir anda kendimi onun sekreteri yerinde buldum ve gelen velileri sisteme kayıt ettim
Baktım kurtuluş yok Hocam misafirim gelecek ama yarın olmadı bitiririm dedim
O zaman 1e doğru gel de hallet sana zahmet dedi
Eve geldiğimde Annemler kapıda bekliyorduMisafir ev sahibinden erken gelmiş deyince nasıl gülüyor Annemler
Onları ugurladiktan sonra da küçük kızı Simurğ Bilge Evine hafta ici iki gün İngilizce kursu için kayıt ettirmeye götürdümordan da kızlarla AVMye geçtik kendime sonunda bir kot almaya birde marketten bir iki eksiği alıp yeni donebildik
Harika bir menü canım ♡ Tebrikler
Serenalar izne ayrılmak istedigini söylemişti
Gulum7de öyle
Bir tek istikrar1983 takımdan ayrılmak istediğini belirtti motivasyon açısından ama eminim yinede sık sık sohbete gelir ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?