- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kaptanoynakbasi34 ben de izne ayrılabiliyor muyum? Uzun süre aktif olamayacağım maalesef.
Günaydın
Günaydın herkese merhaba,
oynakbasi34 kaptanım çoook uzun bir aradan sonra merhaba demek istedim. Aylardır yokum ama belki takıma geri dönme ihtimalim vardır diye bir yoklayayım dedim. Birkaç aydır hem benim hem babamın rahatsızlıkları ile uğraşıyoruz. Ve sürekli yurt içi yurt dışı kongrelere falan giderek evimde tam bir hafta adam akıllı oturamadan geçirdim günleri. Ağustos ayından sonra sürekli bir yerlere gittiğim için de yediğime içtiğime dikkat etmedim ve aman hasta olmayayım diye ne bulduysam yediğim için kilo da aldım. Ama asıl sıkıntı artık bir pre-diyabetli olduğum için bu hafta itibariyle ilaçlara başladım. Ve diyete uygun beslenmem gerekiyor eğer geri dönersem burada iradeli olabilirim diye düşünüyorum mümkün müdür acaba?
5 ayda 9 kilo almış durumdayım
5 ayda 9 kilo almış durumdayım( ağustosta çok hasta olmuştum geçmeyen bir ishal ve devamında gelen kramplarla birlikte kendimi toparlayamayınca bilumum vitamin hapları her bulduğunu yeme annemin ağzıma ha bire bir şeyler tıkması ve asıl nedeni de geçen hafta öğrendim ki babamdan bana miras şeker hastalığı başlangıcım bünyemi mahvetti. artı ile dönemez de takımın puanını düşürürsem öyle olmasın ben her gün gelip yazayım sürem dolana kadar olur mu?
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür kavusturana ♡
Anam ayağı yanmış kedi modundayim şu anda
Daha yeni eve girdim resmen
Velilerle kahvaltı faslindan sonra biraz dolaşıp okulla alakali bir ankete katildigimiza dair imza verecektik
Müdür yardımcısı bilgisayar kullanmayı bilen var mı diyince boş bulunup atladım hayırdır Hocam diyeve bir anda kendimi onun sekreteri yerinde buldum ve gelen velileri sisteme kayıt ettim
Baktım kurtuluş yok Hocam misafirim gelecek ama yarın olmadı bitiririm dedim
O zaman 1e doğru gel de hallet sana zahmet dedi
Eve geldiğimde Annemler kapıda bekliyorduMisafir ev sahibinden erken gelmiş deyince nasıl gülüyor Annemler
Onları ugurladiktan sonra da küçük kızı Simurğ Bilge Evine hafta ici iki gün İngilizce kursu için kayıt ettirmeye götürdümordan da kızlarla AVMye geçtik kendime sonunda bir kot almaya birde marketten bir iki eksiği alıp yeni donebildik
Harika bir menü canım ♡ Tebrikler
Serenalar izne ayrılmak istedigini söylemişti
Gulum7de öyle
Bir tek istikrar1983 takımdan ayrılmak istediğini belirtti motivasyon açısından ama eminim yinede sık sık sohbete gelir ♡
Hele şükür popisim yer gördü
Lösemi Farkındalık için cuma günü okulda çocuklar bir gösteri yapacaklarmis ♡ Öğretmen de Evadan Lösemi yazısı birde kartondan güneş yapmami istemişti
Oturup onları da yaptım ♡
Valla Full okula çalışır oldum hatta dalga geçtim bugün eve iş goturuyorum dedim
Sınıftaki veliler bile diyor kız okul için kendini paraladin hepte sana yapisiyorlar diyeama çocuklara can feda ♡♡♡♡
5 ayda 9 kilo almış durumdayım( ağustosta çok hasta olmuştum geçmeyen bir ishal ve devamında gelen kramplarla birlikte kendimi toparlayamayınca bilumum vitamin hapları her bulduğunu yeme annemin ağzıma ha bire bir şeyler tıkması ve asıl nedeni de geçen hafta öğrendim ki babamdan bana miras şeker hastalığı başlangıcım bünyemi mahvetti. artı ile dönemez de takımın puanını düşürürsem öyle olmasın ben her gün gelip yazayım sürem dolana kadar olur mu?
Teşekkür ederim canım:) aslında güya bilincindeydim babannem tip1 babam tip2 diyabet diye kendime dikkat ediyorum sanıyordum ama hiç de düzgün beslenmeyince gece doymak bilmemeler ile birlikte gelişti iyice. En az 6 ay ilaçlarıma devam edip kilo verip en önemlisi de artık düzgün beslenme ve diyetime uymakla atlatabileceğimi umuyorum.Canim hoşgeldin ..
Seni merak ettim epey..
Sağlıklı olda kilo verirsin önemli değil.
Şeker için de düzenli beslenmeyle normal aralıkta tutarsin değerlerini canım. .♡
günaydın kızlar.
ayy kızlar dün ve sabah sabah çok sinirliydim.
işten çıktım oğlanı almaya yetişeyim diye koşa koşa tramvaya gittim aaa otobüs kartım yok. biletçiye gittim tramvayı kaçırdım. neyse hayır vardır dedim tabi oğlanı almaya geciktim nöbetçi öğretmene düştü 5 yaşında daha. gelen tramvaya bindim yolun yarısında yanlış bindiğimi anladım. indim taksiye binip gittim okula tabi geç de kaldım.
okulda ikindi kahvaltılarını veliler hazırlıyor sırayla.
bugün bendeydi sıra. 26 kişilik makarna salatası yapacaktım.
eve gittikten sonra yemek yaptım , gece makarnayı haşladım. yalnız el ayarımda olmuyor kalabalık olunca.
garnitürlerle turşuyla birleştirdim. iki tencereye pay ettim. yoğurdunu ayrı kaba hazırladım. okulda karıştırsınlar diye. tabak kaşık peçete ayarladım. eşim sadece bunların üzerine makarnayı arabaya taşıyacaktı. dikkat et dedim iki tencere ona göre. neyse onlar oğlanla önden çıktı ben arkadan bir geldim ki eşim dökmüş makarnayı. poşet yırtılmış tencere devrilmiş. saydırdım tartıştım. kurtarabildiğimizi götürdük. umarım çocuklara yeter.
Teşekkür ederim canım:) aslında güya bilincindeydim babannem tip1 babam tip2 diyabet diye kendime dikkat ediyorum sanıyordum ama hiç de düzgün beslenmeyince gece doymak bilmemeler ile birlikte gelişti iyice. En az 6 ay ilaçlarıma devam edip kilo verip en önemlisi de artık düzgün beslenme ve diyetime uymakla atlatabileceğimi umuyorum.
Evet tam da şimdi Karatay diyabet yazısı okuyordum hali hazırda bir beslenme listem var ancak bu listeye göre resmen iki saatte bir yemek yemem gerekiyor doktora ne kadar bunun daha sağlıksız olduğunu düşünüyorum desem de benden daha mı iyi bilecen havasına girdi:) ya başka bir doktora gidicem ya da Karatay yolundan devam edicem.Oy oy kabus gibi bir gün olmuş canım.
Neyse Allah beterinden korusun ...
Atlatırsin bence de .. bir de ufak bir eleştiri :) son zamanlarda çok az besleniyordun diye hatırlıyorum. . Onu yapma artık ...
Karatay usulü beslenme öneriliyor şeker düzeyi için istersen bir dene ..
Oy oy kabus gibi bir gün olmuş canım.
Neyse Allah beterinden korusun ...
Atlatırsin bence de .. bir de ufak bir eleştiri :) son zamanlarda çok az besleniyordun diye hatırlıyorum. . Onu yapma artık ...
Karatay usulü beslenme öneriliyor şeker düzeyi için istersen bir dene ..
günaydın kızlar.
ayy kızlar dün ve sabah sabah çok sinirliydim.
işten çıktım oğlanı almaya yetişeyim diye koşa koşa tramvaya gittim aaa otobüs kartım yok. biletçiye gittim tramvayı kaçırdım. neyse hayır vardır dedim tabi oğlanı almaya geciktim nöbetçi öğretmene düştü 5 yaşında daha. gelen tramvaya bindim yolun yarısında yanlış bindiğimi anladım. indim taksiye binip gittim okula tabi geç de kaldım.
okulda ikindi kahvaltılarını veliler hazırlıyor sırayla.
bugün bendeydi sıra. 26 kişilik makarna salatası yapacaktım.
eve gittikten sonra yemek yaptım , gece makarnayı haşladım. yalnız el ayarımda olmuyor kalabalık olunca.
garnitürlerle turşuyla birleştirdim. iki tencereye pay ettim. yoğurdunu ayrı kaba hazırladım. okulda karıştırsınlar diye. tabak kaşık peçete ayarladım. eşim sadece bunların üzerine makarnayı arabaya taşıyacaktı. dikkat et dedim iki tencere ona göre. neyse onlar oğlanla önden çıktı ben arkadan bir geldim ki eşim dökmüş makarnayı. poşet yırtılmış tencere devrilmiş. saydırdım tartıştım. kurtarabildiğimizi götürdük. umarım çocuklara yeter.
Teşekkür ederim canım:) aslında güya bilincindeydim babannem tip1 babam tip2 diyabet diye kendime dikkat ediyorum sanıyordum ama hiç de düzgün beslenmeyince gece doymak bilmemeler ile birlikte gelişti iyice. En az 6 ay ilaçlarıma devam edip kilo verip en önemlisi de artık düzgün beslenme ve diyetime uymakla atlatabileceğimi umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?