Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kaptan oynakbasi34 ben de izne ayrılabiliyor muyum? Uzun süre aktif olamayacağım maalesef.

Canım idare etsek çünkü listede kimse kalmayacak yoksa
G Go Ae Shin bu hafta 3.cu bildirimini yapacak sanırım oda eksi gelirse onuda dahil edeceğim listeye inşallah yoksa tek kalacaksın hayır okadar da yazdık yeni yarışmacı arkadaslara ihtiyaç var diye ama maalesef gelen giden de yok

Başka unuttuğum biri varsa da Kaptan bende varım listeye bu hafta dahil olanlar arasında diye parmak kaldırsın

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Uyandım ama deli gibi uykum var hala
Direniyor hala yoksa küçük kız okula geç kalır
Az kendime geleyim de kendime şekersiz bir Türk Kahvesi yapayım olmadı artık kizi gönderip 1 saatcik daha uzanirim

Günaydın herkese merhaba,
oynakbasi34 kaptanım çoook uzun bir aradan sonra merhaba demek istedim. Aylardır yokum ama belki takıma geri dönme ihtimalim vardır diye bir yoklayayım dedim. Birkaç aydır hem benim hem babamın rahatsızlıkları ile uğraşıyoruz. Ve sürekli yurt içi yurt dışı kongrelere falan giderek evimde tam bir hafta adam akıllı oturamadan geçirdim günleri. Ağustos ayından sonra sürekli bir yerlere gittiğim için de yediğime içtiğime dikkat etmedim ve aman hasta olmayayım diye ne bulduysam yediğim için kilo da aldım. Ama asıl sıkıntı artık bir pre-diyabetli olduğum için bu hafta itibariyle ilaçlara başladım. Ve diyete uygun beslenmem gerekiyor eğer geri dönersem burada iradeli olabilirim diye düşünüyorum mümkün müdür acaba?

Sana da Günaydın canım

Sanada Günaydın canım
Seni tekrar gördüğüme sevindim canım Maalesef hayat şartları bazen Kilo artışı olarak dönebilir ama birlikte tekrar veririz nasılsa ♡
Maalesef bende bir ara 109a kadar çıktım ama şükür 107.6 yi gördüm geçen cuma ( buna bile sukreder oldum )
Takıma tabiki donebilirsin ama listeye artı ile dönüş yapman için 6 ay geçmiş olması lazım Hemen bakıyorum 6 ayı doldurdun mu diye ve eğer öyleyse seni de tekrar dahil ederim tabi seve seve ♡♡♡♡

H helopini
Canım şimdi baktım da 29 haziran 576.Etapta bildirimsiz izne ayrilmistin ( 58.6 kg Son bildirimin )

Yani henüz 5 ay olmuş Su anda Kilo durumun ne ? Motive olup vermeye başlarsak belki arti ile bile dönme durumuna gerek kalmaz ♡♡♡♡

5 ayda 9 kilo almış durumdayım ( ağustosta çok hasta olmuştum geçmeyen bir ishal ve devamında gelen kramplarla birlikte kendimi toparlayamayınca bilumum vitamin hapları her bulduğunu yeme annemin ağzıma ha bire bir şeyler tıkması ve asıl nedeni de geçen hafta öğrendim ki babamdan bana miras şeker hastalığı başlangıcım bünyemi mahvetti. artı ile dönemez de takımın puanını düşürürsem öyle olmasın ben her gün gelip yazayım sürem dolana kadar olur mu?

Canim hoşgeldin ..
Seni merak ettim epey..

Sağlıklı olda kilo verirsin önemli değil.
Şeker için de düzenli beslenmeyle normal aralıkta tutarsin değerlerini canım. .♡

hımm ben yanlış anlamış cnm o zaman sevindim ayrılmadıklarına vallahi :)
ben de okul için kendini paralayanlardanım iyi bir şey ama.

geçmiş olsun hoş geldin aramıza. çok kilolu değilsin çabucak verirsin bence.

günaydın kızlar.
ayy kızlar dün ve sabah sabah çok sinirliydim.
işten çıktım oğlanı almaya yetişeyim diye koşa koşa tramvaya gittim aaa otobüs kartım yok. biletçiye gittim tramvayı kaçırdım. neyse hayır vardır dedim tabi oğlanı almaya geciktim nöbetçi öğretmene düştü 5 yaşında daha. gelen tramvaya bindim yolun yarısında yanlış bindiğimi anladım. indim taksiye binip gittim okula tabi geç de kaldım.

okulda ikindi kahvaltılarını veliler hazırlıyor sırayla.
bugün bendeydi sıra. 26 kişilik makarna salatası yapacaktım.
eve gittikten sonra yemek yaptım , gece makarnayı haşladım. yalnız el ayarımda olmuyor kalabalık olunca.
garnitürlerle turşuyla birleştirdim. iki tencereye pay ettim. yoğurdunu ayrı kaba hazırladım. okulda karıştırsınlar diye. tabak kaşık peçete ayarladım. eşim sadece bunların üzerine makarnayı arabaya taşıyacaktı. dikkat et dedim iki tencere ona göre. neyse onlar oğlanla önden çıktı ben arkadan bir geldim ki eşim dökmüş makarnayı. poşet yırtılmış tencere devrilmiş. saydırdım tartıştım. kurtarabildiğimizi götürdük. umarım çocuklara yeter.

Canim hoşgeldin ..
Seni merak ettim epey..

Sağlıklı olda kilo verirsin önemli değil.
Şeker için de düzenli beslenmeyle normal aralıkta tutarsin değerlerini canım. .♡
Teşekkür ederim canım:) aslında güya bilincindeydim babannem tip1 babam tip2 diyabet diye kendime dikkat ediyorum sanıyordum ama hiç de düzgün beslenmeyince gece doymak bilmemeler ile birlikte gelişti iyice. En az 6 ay ilaçlarıma devam edip kilo verip en önemlisi de artık düzgün beslenme ve diyetime uymakla atlatabileceğimi umuyorum.

Oy oy kabus gibi bir gün olmuş canım.
Neyse Allah beterinden korusun ...

Atlatırsin bence de .. bir de ufak bir eleştiri :) son zamanlarda çok az besleniyordun diye hatırlıyorum. . Onu yapma artık ...
Karatay usulü beslenme öneriliyor şeker düzeyi için istersen bir dene ..

Evet tam da şimdi Karatay diyabet yazısı okuyordum hali hazırda bir beslenme listem var ancak bu listeye göre resmen iki saatte bir yemek yemem gerekiyor doktora ne kadar bunun daha sağlıksız olduğunu düşünüyorum desem de benden daha mı iyi bilecen havasına girdi:) ya başka bir doktora gidicem ya da Karatay yolundan devam edicem.

aynen öyle cnm. yine de çok şükür. Amin <3

Tabiki canım ille listede olmak şart değil ama ben inanıyorum kısa sürede o fazlaliklar da gidecek ♡

Aksilik işte canım endişe etme zaten çocuklar kuş kadar yiyorlar genelde
Vardır bunda da bir hayır de geç ♡ eşinde sonuçta bilerek dokmedi ♡

Kesinlikle sağlıklı beslenerek tip2den de kurtulabilirsin benim bir ara doktor insüline dusebilirsin diyordu ama Kilo verdiğim sürede baya düştü değerler hatta ilacı kesebilirsin demişti doktor tabi bu ara yine yükseldiğini hissediyorum ve daha dikkatli olmam şart yoksa yine ilaca başlayacak duruma gelirim Allah korusun

Erolummm Güzel Anne hoşgeldin ♡♡♡♡ seni görmek ne güzel
Nasıl gidiyor hamilelik ♡

Bu arada bende bugün yine havuz faslı var diye aksamlik pırasayı da ateşe koydum ♡ geldiğimde hazır olsun da vakit kaybetmeden ve baska şeylere niyetlenmeden yemegimi de gelir gelmez yiyebileyim ♡♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…