- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
hoşbulduk cnm. açım yaarada ataklar geliyor da bastırıyorum işte. şimdilik kahve içeceğim. bugün tam 70 kiloydum. kimbilir belki yarına ucundan 6 ları görürüm sen listedesin bu hafta di mi ?
yoksa listede tek olacağım
süpersin canıminşallah sabaha 6lar görünür ♡
Valla listeye girsem mi bende nasılsa bu hafta ortalama yüksek olmayacak birde ben az aşağı çekmiş olayımen azından listede olursam daha sıkı tutarım bence senide tek bırakmak olmaz
sağol cnmbence de bence de çok iyi olur. birlikte zayıflarız ayrılanlarda pişman olur artık dönerler
Tamamdır o zaman Efsane geri dönüyoröbür türlü nasılsa listede değilim diye arada gevşek davranabiliyorum
hadi bismillah.. gevşeklik mi o da ne???
yok gevşeklik falan.
yılbaşına ikili hanelerdesin cnm ona göre
Kesinlikle çok sıkı tutacağım listede olduğum andazaten kızı da bilge evinde Ingilizceye yazdirdim belli bir mesafeyi minibusle gittikten sonra nerden baksan 20 dakika da yürümek gerekecek terste kalınca ama bana fazladan spor olur o bahaneyle haftada 2 de yüzme bitince ay sonunda o zaman da evde Leslie falan yaparım ama cidden söz veriyorum o kilolar fazlasıyla gidecek ♡♡♡♡
tabi cnm mecbursun mecburuz yani. bu kilolar diyetsiz gitmiyor. ben çok hızlı kilo alırım ama sen daha hızlı alıyormuşsun belli ki. bir daha diyeti bıraksak bile sabit kalmaya çalışalım cnm. bak 20 kilo az değil ne hallerde vermiştin kimbilir. artık durmadan hedefe odaklanalım. ha güzel yanı da verebiliyorsun kiloyuben de verebiliyorum şükür ki
Iyiyim ablacım çok şükür hamilelik bulantıları ile baş ediyorum memleketteyim ailemin yanına geldim burası yoğun geçiyo sızı takip ediyorum ama yazamıyorum bi 10 güne eve geçicem InşAllah o zaman katılıcam aranıza menümü paylaşırım sohbet ederiz hep bir
Beklemeye devamŞeker oyunu oynayan memur misali
Merhaba ben de bi diyet grubuna katılmak istiyorum ama nasıl yapılır bilemedim
Anammmmm 560.Etapta 86.9 kg ile izne ayrilmisim
Resmen 20.7 kg almışım((((
Hay ben şu kafama micayim
Yaza kadar fazlasını da vermezler bana da Banu demesinler
Abooooo şimdi yuzdeyi hesapları da 33e bölündügü halde - 0.72 yapıyorkız takımı dibe vurdurmus olacağım ama artık yapacak bir şey yok bir sonraki hafta artık telafi ederim güzel bir eksiyle ♡
Merhaba ben de bi diyet grubuna katılmak istiyorum ama nasıl yapılır bilemedim
bugünkü menüm
sabah
1 dilim çavdar
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
ara
yarım nescafe
öğlen
4 kaşık et sote
bir kase yoğurt
ara
1 armut
ara
belki yapmam ama bu ara açlık krizlerim oluyor
yarım nescafe
akşam
1 kase yoğurtlu pırasa yemeği
Banucum olmuşla ölmüşe care yok.. önümüze bakicaz artık .
Listeye başla bir an önce lütfen kuzum.♡
Hoşgeldin merak ettim seni. Seni burda görmek güzel. Kiloları da verirsin sağlık herşeyin başı.Teşekkür ederim canım:) aslında güya bilincindeydim babannem tip1 babam tip2 diyabet diye kendime dikkat ediyorum sanıyordum ama hiç de düzgün beslenmeyince gece doymak bilmemeler ile birlikte gelişti iyice. En az 6 ay ilaçlarıma devam edip kilo verip en önemlisi de artık düzgün beslenme ve diyetime uymakla atlatabileceğimi umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?