Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sonundaoldu canım sende hoşgeldin ♡ bugün nasıl gidiyor beslenme

hoşbulduk cnm. açım ya arada ataklar geliyor da bastırıyorum işte. şimdilik kahve içeceğim. bugün tam 70 kiloydum. kimbilir belki yarına ucundan 6 ları görürüm sen listedesin bu hafta di mi ?
yoksa listede tek olacağım

süpersin canım inşallah sabaha 6lar görünür ♡

Valla listeye girsem mi bende nasılsa bu hafta ortalama yüksek olmayacak birde ben az aşağı çekmiş olayım en azından listede olursam daha sıkı tutarım bence senide tek bırakmak olmaz

sağol cnm bence de bence de çok iyi olur. birlikte zayıflarız ayrılanlarda pişman olur artık dönerler

Anammmmm 560.Etapta 86.9 kg ile izne ayrilmisim
Resmen 20.7 kg almışım ((((
Hay ben şu kafama micayim

Yaza kadar fazlasını da vermezler bana da Banu demesinler

Abooooo şimdi yuzdeyi hesapları da 33e bölündügü halde - 0.72 yapıyor kız takımı dibe vurdurmus olacağım ama artık yapacak bir şey yok bir sonraki hafta artık telafi ederim güzel bir eksiyle ♡

hadi bismillah.. gevşeklik mi o da ne???
yok gevşeklik falan.
yılbaşına ikili hanelerdesin cnm ona göre

Kesinlikle çok sıkı tutacağım listede olduğum anda zaten kızı da bilge evinde Ingilizceye yazdirdim belli bir mesafeyi minibusle gittikten sonra nerden baksan 20 dakika da yürümek gerekecek terste kalınca ama bana fazladan spor olur o bahaneyle haftada 2 de yüzme bitince ay sonunda o zaman da evde Leslie falan yaparım ama cidden söz veriyorum o kilolar fazlasıyla gidecek ♡♡♡♡

tabi cnm mecbursun mecburuz yani. bu kilolar diyetsiz gitmiyor. ben çok hızlı kilo alırım ama sen daha hızlı alıyormuşsun belli ki. bir daha diyeti bıraksak bile sabit kalmaya çalışalım cnm. bak 20 kilo az değil ne hallerde vermiştin kimbilir. artık durmadan hedefe odaklanalım. ha güzel yanı da verebiliyorsun kiloyu ben de verebiliyorum şükür ki

Sorma valla verirken kendimi yirttigim günleri çabuk unutunca bir okadar hızlı geri geliyor ama bu kez aynı hatayı yapmayacağım ♡♡♡

Erolummm Güzel Anne hoşgeldin ♡♡♡♡ seni görmek ne güzel
Nasıl gidiyor hamilelik ♡
Iyiyim ablacım çok şükür hamilelik bulantıları ile baş ediyorum memleketteyim ailemin yanına geldim burası yoğun geçiyo sızı takip ediyorum ama yazamıyorum bi 10 güne eve geçicem InşAllah o zaman katılıcam aranıza menümü paylaşırım sohbet ederiz hep bir

Merhaba ben de bi diyet grubuna katılmak istiyorum ama nasıl yapılır bilemedim

hoş geldin aramıza. ilk sayfada kurallar falan yazıyor. daha önce katılmadıysan eğer şöyle işliyor.
menülerimizi bildiriyoruz günlük olarak, gün içinde yorumlar yolluyoruz ki kopmayalım motive olalım diye, her cuma kilo ve spor listemiz var, 2 defa cuma günü bildirim yaptıktan sonra 3. cuma listeye dahil oluyorsun kaptanımızda oynakbasi34

bugünkü menüm
sabah
1 dilim çavdar
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir

ara
yarım nescafe

öğlen
4 kaşık et sote
bir kase yoğurt

ara
1 armut

ara
belki yapmam ama bu ara açlık krizlerim oluyor
yarım nescafe

akşam
1 kase yoğurtlu pırasa yemeği

Banucum olmuşla ölmüşe care yok.. önümüze bakicaz artık .
Listeye başla bir an önce lütfen kuzum.♡

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Yine daldım eve gelince işlere
Şimdi jeton düştü birde sizlere bakayım dedim

Yarın sabah havuzda önce yine okulda olacağım ama bu kez Lösemi Farkındalık haftası için yapilacak gösteriyi izleyip çekmek için ♡
Sağ Olsun Ogretmenimizé sorduğumda tabiki sende gelebilirsin dedi ( normalde veliler olmuyor sadece okula gösteri yapılacak )
Küçük kuşum özellikle çok sevindi sonuçta bütün Anneler davetli değil ve ona göre ben seçilmiş kisilerdenim

Büyük kizimda okadar kosturuyorsun tabi davet edecekler diyor

Merhaba ben de bi diyet grubuna katılmak istiyorum ama nasıl yapılır bilemedim

Aramıza hoşgeldin canım
Biraz sakin bir animiza deng geldin ama yarın itibaren çok daha güzel olur ve bol bol sohbetler ederek motive oluruz ve hedeflerimize ulasiriz ♡

Bu arada ben takım kaptanı Banu 38 yaşında biri 18 diğeri 8 iki cadinin Annesiyim
Maalesef en kilolu olan benim ama pes etmeden pkove insülin direncine inat devam edeceğim Kilo vermeye

Sende biraz kendini tanitarak baslayabilirsin ♡

Harika bir menü canım eminim çok güzel bir rakam gelecek senden bu hafta masallahin var ♡♡♡♡♡

Banucum olmuşla ölmüşe care yok.. önümüze bakicaz artık .
Listeye başla bir an önce lütfen kuzum.♡

Kesinlikle kıvırmak yok bü saatten sonra Listeye dönüp bundan sonra daha aşağı rakamlara odaklanacagim

Son düzenleme:
Hoşgeldin merak ettim seni. Seni burda görmek güzel. Kiloları da verirsin sağlık herşeyin başı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…