Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yok yok ben de burdayım kaptan kimse kalmadı diyince kıyamadım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallahhhh …..Aminnnnnn

Şükür bu sabah erkenden bir kaç güne nazaran daha dinç uyanabildim İnşallah bundan sonra da hep böyle devam eder

Umarım herkes çok güzel rakamlar görür tartıda

oynakbasi34 bu hafta listeye gir lütfen hepimiz seni bekliyoruz

Yok söz bir kere ağızdan çıkar canım kıvırmadan hemen kendimi de listeye ekliyorum gerçi ortalamayı baya bir kötü etkileyecek ama sonraki haftaya artık bakarız

***8. TAKIM 595.ETAP***

oynakbasi34 ( 86,9 / 106,6 / -22,65 / - 0,65% ) 560. Etapta izne ayrılan üye extrem durumda kilo artışı ile döndü ( 2 B ), yüzdesi 35'e bölündü
mavimli ( 75.7 / 76,7 / -1 / - 1,32 % )
gulum7 ( 72.3 / / / % ) Üye izne ayrılmak istiyor ( 2. İzni )
serenalar ( 79,9 / / / % ) Üye izne ayrılmak istiyor ( 2. İzni )
sonundaoldu ( 71,2 / / / % )

8. Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:
Bende birazdan tartılayım bakalım ne göreceğim gerçi regl başladı başlayacak gibi ama nasılsa pattık sonraki haftaya daha da güzel rakamlar görürüz

Bu arada kızlar Bireysel Sıralama listesi de yayınlanmış

Girip durumunuza bir bakabilirsiniz Listede de olmayanlar yani izinli olanlar bu sıralamada değiller hani benim adım niye yok diye düşünmeyin Bende bakalım bol artılı dönüyorum sonraki sıralamada ne durumda olacağımı şimdiden merak ediyorum ( 3 ayda bir yayınlanıyor bu liste )

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-13#post-57831337

Şimdi gönül rahatlığı ile kahvaltımı edip hazırlanabilirim Okuldaki gösteriden sonra direk havuza gideceğim artık öğleden sonra ancak uğramaya fırsatım olur
İnşallah diğer arkadaşlarımızın ortalamaları güzeldir de şu 0.30 barajını geçeriz en azından

İzin konusunda fikri değişen olursa ( ki çok sevinirim buna ) bana iletebilirlerse hemen silerim yandaki ibareleri

***8. TAKIM 595.ETAP***

oynakbasi34 ( 86,9 / 106,6 / -22,65 / - 0,65% ) 560. Etapta izne ayrılan üye extrem durumda kilo artışı ile döndü ( 2 B ), yüzdesi 35'e bölündü
mavimli ( 75.7 / 76,7 / -1 / - 1,32 % )
gulum7 ( 72.3 / / / % ) Üye izne ayrılmak istiyor ( 2. İzni )
serenalar ( 79,9 / / / % ) Üye izne ayrılmak istiyor ( 2. İzni )
sonundaoldu ( 71,2 / / / % )

8. Takım Ortalaması: %

Ben de İstanbuldayım kesin bir iki kilo alır grubu etkilerim olumsuz demiştim. Üzgünüm Napimmm Türk yemeklerini ve tatlılarını çoook özlemişim

Günaydın hanımlar.

teşekkürler cnm. evet evet kıvırmak yok. bak ne güzel sağlıklı sağlıklı gitmeye başladı kilolar.

Kızlar geçen haftaya göre de bildirimi yapayım da daha anlaşılır olsun malum yukardaki toptan

Geçen hafta 107.6 kg
Bu hafta 106.6 kg

Fark 1 kg

ohh süper cnm.

mavimli saol biiz kırmayıp takımı desteklediğin için. bu hengamenin içinde vakit ayırıyorsun teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…