Ben biraz erken bildirim yapayım 76,7 maalesef. Bu hafta böyle olacağı belliydi. Hep misafirlikteyim.Cuma bildirimi öncesi yine sessizlik hakim ama ben bunu güzel bildirimlerin gelişine yormak istiyorum ♡♡♡♡♡
İnşallah herkes çok güzel rakamlar görür tartida
Yok yok ben de burdayım kaptan kimse kalmadı diyince kıyamadımhoşbulduk cnm. açım yaarada ataklar geliyor da bastırıyorum işte. şimdilik kahve içeceğim. bugün tam 70 kiloydum. kimbilir belki yarına ucundan 6 ları görürüm sen listedesin bu hafta di mi ?
yoksa listede tek olacağım
Aynen. Bu durum hepimizi etkiledi maalesef.Tamamdır o zaman Efsane geri dönüyoröbür türlü nasılsa listede değilim diye arada gevşek davranabiliyorum
Sana da günaydın canım.Günaydın
Ben de İstanbuldayım kesin bir iki kilo alır grubu etkilerim olumsuz demiştim. ÜzgünümSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallahhhh …..Aminnnnnn
Şükür bu sabah erkenden bir kaç güne nazaran daha dinç uyanabildimİnşallah bundan sonra da hep böyle devam eder
Umarım herkes çok güzel rakamlar görür tartıda
Yok söz bir kere ağızdan çıkar canımkıvırmadan hemen kendimi de listeye ekliyorum gerçi ortalamayı baya bir kötü etkileyecek ama sonraki haftaya artık bakarız
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Yine daldım eve gelince işlere
Şimdi jeton düştü birde sizlere bakayım dedim
Yarın sabah havuzda önce yine okulda olacağım ama bu kez Lösemi Farkındalık haftası için yapilacak gösteriyi izleyip çekmek için ♡
Sağ Olsun Ogretmenimizé sorduğumda tabiki sende gelebilirsin dedi ( normalde veliler olmuyor sadece okula gösteri yapılacak )
Küçük kuşum özellikle çok sevindi sonuçta bütün Anneler davetli değil ve ona göre ben seçilmiş kisilerdenim
Büyük kizimda okadar kosturuyorsun tabi davet edecekler diyor
Aramıza hoşgeldin canım
Biraz sakin bir animiza deng geldin ama yarın itibaren çok daha güzel olur ve bol bol sohbetler ederek motive oluruz ve hedeflerimize ulasiriz ♡
Bu arada ben takım kaptanı Banu38 yaşında biri 18 diğeri 8 iki cadinin Annesiyim
Maalesef en kilolu olan benim ama pes etmeden pkove insülin direncine inat devam edeceğim Kilo vermeye
Sende biraz kendini tanitarak baslayabilirsin ♡
Harika bir menü canımeminim çok güzel bir rakam gelecek senden bu hafta masallahin var ♡♡♡♡♡
Kesinlikle kıvırmak yok bü saatten sonraListeye dönüp bundan sonra daha aşağı rakamlara odaklanacagim
Kızlar geçen haftaya göre de bildirimi yapayım da daha anlaşılır olsun malum yukardaki toptan
Geçen hafta 107.6 kg
Bu hafta 106.6 kg
Fark 1 kg
Harikasın tebriklergeçen hafta:71,2
bu hafta:69,8
fark:1,4
sonunda 6lara geldim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?