Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Harikasın tebrikler

saol cnm.. ev taşıman bitsin hızlıca seni yanıma bekliyorum

bu sefer bitecek ensesindeyim yani

geçen hafta:71,2
bu hafta:69,8
fark:1,4

sonunda 6lara geldim şükür

Müthişsin canım tebrikler ♡♡♡♡ Masallahin var ♡♡♡♡

Ayşem olacak gibi değildi artık dönmek farz oldu bari o bahaneyle bende kendimi kacamaklardan korurum

Müthişsin canım tebrikler ♡♡♡♡ Masallahin var ♡♡♡♡

Ayşem olacak gibi değildi artık dönmek farz oldu bari o bahaneyle bende kendimi kacamaklardan korurum

saol cnm ben de seni tebrik ediyorum. kaçamak derken yok kaçamak falan. kaçırdıklarımıza sayıyoruz

Ben de İstanbuldayım kesin bir iki kilo alır grubu etkilerim olumsuz demiştim. Üzgünüm Napimmm Türk yemeklerini ve tatlılarını çoook özlemişim

Dikkat et kendine canım ♡♡

geçen hafta:71,2
bu hafta:69,8
fark:1,4

sonunda 6lara geldim şükür

Mutiş bravo ♡♡

Moni'm ♡♡

bugün menümü de vereyim. malum haftasonu gelemiyorum
sabah
1 dilim çavdar
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
peynir

ara
yarım nescafe

öğlen
makarna salatası
(3 kaşık sade makarna domates salatalık 1 kaşık yeşil zeytin vardı içinde)
1 kepçe yoğurt

ara
1 elma

ara
bir parça bitter
yarım nescafe

akşam
yemem sanırım

Kızlar ben 15 dakikaya evde olurum
Eksik olan bildirimler de gelir birazdan sanırım
@serenalar
@gulum7 kızlar sizler bildirisi mi izne ayrilacaksiniz yoksa ?

Hani ona göre bekleyeyim

Eve geçince rahat rahat laptobdan hallederim listeyi ♡

***8. TAKIM 595.ETAP***

oynakbasi34 ( 86,9 / 106,6 / -22,65 / - 0,65% ) 560. Etapta izne ayrılan üye extrem durumda kilo artışı ile döndü ( 2 B ), yüzdesi 35'e bölündü
mavimli ( 75.7 / 76,7 / -1 / - 1,32 % )
gulum7 ( 72.3 / / / % ) Üye izne ayrılmak istiyor ( 2. İzni )
serenalar ( 79,9 / 80,2 / 0,4 / -0,50 % )
sonundaoldu ( 71,2 / 69,8 / 1,4 / 1,97 % )

8. Takım Ortalaması: %

@gulum7 kuzuuuuu sen hala kararlımısın izne ayrılmaya bak serenalar vazgeçti benim ev interneti şimdilik tekrar açıldı evde çok daha rahat paylaşımlarım olacak bol bol motivasyon

Bak bir 15 dakika içinde cevap verirsen diye listemizi az daha bekletiyorum

O arada sizlere bugünümden bahsedeyim eccük

Sabah önce okula çocukların Lösemi ile ilgili gösterisi için gittim Tabi hazırlıklara da yardıım ettim öncesinde ve 4 kere Öğretmene birşeyler lazım oldu diye bir üst kata çıkıp indim
Sonra koştur koştur havuza zar zor yetiştim
Bol bol yüzdüm 1 saat boyunca hatta 8 kere git gel yaptım Olimpik havuzda
Bir ara Havuzda bir hatunla birlikte birde kenarda suyun içinde bol bol bacak açma kapama yaptık kalçayı sıkarak bir nevi suda jimnastik

Çıkışta Arkadaşla birlikte Aksaraydan Yenikapıya Spor Fuarına gittik ( Pazar günki Maraton için ücretsiz tek tip Kırmızı Ay yıldızlı Tshirt kuponları verdiler yarışta giymek için alabilirsiniz hesabı )
Tabi biz daha evvel arabayla gitmiştik toplu taşımayla bilmediğimiz için Metroyla gidelim dedik Anasının gözündeymiş meğer Metrodan indikten sonra 2.5 km daha yol yürüdük
Neyse Tshirtlerimizi aldıktan sonra otobüsle döndük ( meğer önüne kadar otobüs varmış tabi bizde bilmediğimizden yanlış yolu seçmişiz )

Koştur koştur döndük kızın İngilizce kursuna yetişeyim diye ve Annemlerden kızı hiç yukarı çıkmadan alıp tekrar kurs için yollara döküldüm
Belli bir yere kadar minibüsle gittik ama yolun bir okadarını da yürüdük kuzuyla hatta neredeyse koşturduk desem yeridir

Toplam 9 119 adım atmışım resmen 85 dakika yürümüşüm hızlı bir şekilde ( aralıklarla olanlar hariç )

İnanılmaz yoğun bir gün oldu ama henüz bitmedi
Saat 20:00de de arkadaşıma gideceğiz bir dolap montajı yapacak eşim diye bizde o arada artık Yeşil çay içeriz bol bol

***8. TAKIM 595.ETAP***

oynakbasi34 ( 86,9 / 106,6 / -22,65 / - 0,65% ) 560. Etapta izne ayrılan üye extrem durumda kilo artışı ile döndü ( 2 B ), yüzdesi 35'e bölündü
mavimli ( 75.7 / 76,7 / -1 / - 1,32 % )
gulum7 ( 72.3 / / / % ) Üye bildirimsiz izne ayrılıyor ( 2. İzni )
serenalar ( 79,9 / 80,2 / 0,4 / -0,50 % )
sonundaoldu ( 71,2 / 69,8 / 1,4 / 1,97 % )

8. Takım Ortalaması: - 0,100 %

B bukez65olsun Canım sen nerelerdesin Listeye girmek istemiyormusun yoksa

Gerci her yerden takip ediyorum seni de burada da görelim
Haftaya 3.cü bildirimin olacak eğer bugün buraya yaparsan

Kızlar ben hazırlanıp arkadaşa geçiyorum eşlerimiz birazdan orada olacaklarmış dolap takmak için hadi sende atla gel geciktin diyorlar
Tabi gözüm buralarda olacak merak etmeyin arkadaşın internetinden eccük emiklerim nasılsa

Elhan Öyle sessiz sessiz durma kapı ağzında
Hoş geldin Yarışmada değilsen senide aramıza alalım

Yarışmadaysan da artık hangi takımdaysan başarılar dileriz
Merhaba canım. Komşularimi ara ara ziyaret etmeyi seviyorum. Valla kotu bir niyetim yoktu. Üçüncü takimdayim. Etap yüzdelik basarinizi merak etmiştim sadece. Hepinize sağlıklı bol eksili günler diliyorum.

Merhaba canım. Komşularimi ara ara ziyaret etmeyi seviyorum. Valla kotu bir niyetim yoktu. Üçüncü takimdayim. Etap yüzdelik basarinizi merak etmiştim sadece. Hepinize sağlıklı bol eksili günler diliyorum.

Kız ne kötü niyeti başarıya giden 50 yolu burada saklamiyoruz ki
Herkese her zaman kapımı açık ♡♡♡♡♡
Sevindim her zaman beklerim

Eslerimiz yeni geliyorlar montaji yapıp çay faslı yaparız artık
Ama gözüm burada sağ olsun arkadasa bağlandım

Kız ne kötü niyeti başarıya giden 50 yolu burada saklamiyoruz ki
Herkese her zaman kapımı açık ♡♡♡♡♡
Sevindim her zaman beklerim
Harikasiniz gercekten. Tesekkur ederim ev sahipliğiniz için. Ben de beklerim, bu sıcaklığınizi da unutmayacağım arada bir gelip hal hatır sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…