- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
MerhabaO arada sizlere bugünümden bahsedeyim eccük
Sabah önce okula çocukların Lösemi ile ilgili gösterisi için gittimTabi hazırlıklara da yardıım ettim öncesinde ve 4 kere Öğretmene birşeyler lazım oldu diye bir üst kata çıkıp indim
Sonra koştur koştur havuza zar zor yetiştim
Bol bol yüzdüm 1 saat boyunca hatta 8 kere git gel yaptım Olimpik havuzda
Bir ara Havuzda bir hatunla birlikte birde kenarda suyun içinde bol bol bacak açma kapama yaptık kalçayı sıkarakbir nevi suda jimnastik
Çıkışta Arkadaşla birlikte Aksaraydan Yenikapıya Spor Fuarına gittik ( Pazar günki Maraton için ücretsiz tek tip Kırmızı Ay yıldızlı Tshirt kuponları verdiler yarışta giymek için alabilirsiniz hesabı)
Tabi biz daha evvel arabayla gitmiştik toplu taşımayla bilmediğimiz için Metroyla gidelim dedikAnasının gözündeymiş meğer Metrodan indikten sonra 2.5 km daha yol yürüdük
Neyse Tshirtlerimizi aldıktan sonra otobüsle döndük ( meğer önüne kadar otobüs varmış tabi bizde bilmediğimizden yanlış yolu seçmişiz)
Koştur koştur döndük kızın İngilizce kursuna yetişeyim diye ve Annemlerden kızı hiç yukarı çıkmadan alıp tekrar kurs için yollara döküldüm
Belli bir yere kadar minibüsle gittik ama yolun bir okadarını da yürüdük kuzuyla hatta neredeyse koşturduk desem yeridir
Toplam 9 119 adım atmışım resmen85 dakika yürümüşüm hızlı bir şekilde ( aralıklarla olanlar hariç )
İnanılmaz yoğun bir gün oldu ama henüz bitmedi
Saat 20:00de de arkadaşıma gideceğiz bir dolap montajı yapacak eşim diyebizde o arada artık Yeşil çay içeriz bol bol
Merhabaoynakbasi34 ben geldim bildirim dusmus yeni uyelere ihtiyaciniz varmış. Ee ben de kilo aldim malesef yine 77 oldum. Katilayim mi yine? :) bu arada hedefim 68 Insallah bu kez kararliyim
Kızlar gözüm gozum derken yarım saat önce wc gittim idrarimda kan cok aferdersiniz pihtili bir şekilde yüreğim agzimda acile gitsek üroloji Dr gorsun diyecekler
Biliyorsunuz cok su içme hastaligim acaba diyorum Allah korusun bobreklerimdemi bir sıkıntı var çok korkuyorum bu gece bana Sabah olmaz lütfen dua edin lütfen((
Acile gıdıyoruz
72 kiloyla mezun olmustum 5 ayda 5 kiloHoşgeldin canım tabiki katıl aramiza kac kiloyla mezun olmustun canim?
Çok iyi olur. Bir haftadır yedim yedim şiştim. Bu arada grubu bırakmadığına sevindim. Kendime söz verdim yıl başına kadar istikrarlı kilo veremezsem grubu bırakacağım. Böyle yarardan çok zararım oluyor gruba.Merhaba kızlar tekrar aranizdayim
Banu ablayla sıkı pazarlık yaptim
sonundaoldu canim süper ilerliyorsun valla tebrikler
mavimli canim seninle bu hafta kiralim su şeytanın bacağını bi hafta artı bi hafta eksi gitmesin
Bu hafta eksi bir kiloya yarisalim
Hatta takimca eksi bir kilo dıyelım ne dersiniz
Hoşgeldin :)Merhabaoynakbasi34 ben geldim bildirim dusmus yeni uyelere ihtiyaciniz varmış. Ee ben de kilo aldim malesef yine 77 oldum. Katilayim mi yine? :) bu arada hedefim 68 Insallah bu kez kararliyim
Bize de haber ver çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir canım.Kızlar gözüm gozum derken yarım saat önce wc gittim idrarimda kan cok aferdersiniz pihtili bir şekilde yüreğim agzimda acile gitsek üroloji Dr gorsun diyecekler
Biliyorsunuz cok su içme hastaligim acaba diyorum Allah korusun bobreklerimdemi bir sıkıntı var çok korkuyorum bu gece bana Sabah olmaz lütfen dua edin lütfen((
Merhabaoynakbasi34 ben geldim bildirim dusmus yeni uyelere ihtiyaciniz varmış. Ee ben de kilo aldim malesef yine 77 oldum. Katilayim mi yine? :) bu arada hedefim 68 Insallah bu kez kararliyim
Kızlar gözüm gozum derken yarım saat önce wc gittim idrarimda kan cok aferdersiniz pihtili bir şekilde yüreğim agzimda acile gitsek üroloji Dr gorsun diyecekler
72 kiloyla mezun olmustum 5 ayda 5 kilo
Cok gecmis olsun bu arafda. Insallah onemli birsey degildir. Allahsifa versin
Kızlar çok teşekkür ederim sarzim bittiği için gece yazamadım
Serum taktılar tahlillerim normal çıktı nasıl oldu anlamadım kandi dıyorum pıhtı düştü dıyorum karistirmam imkansız
İdrarda kan olsa cikardç dedi acil dr esim verdigim idrar kutusu gordu kirmiziydi ilac bile vermedi yedigin kırmızılı yiyeceklerde yapmış olabilir dedi çok saçma bana inanmadilar
Hatta cikmadan kutuya yap getir görelim dediler normal idrar rengiydi bu sefer neden oldu anlamadım
Ayağını belini sıcak tut dedi gecmezse üroloji Dr gıt dedı
Çarşamba günü randevu aldım hemen
Suan tahriş olmuş gibi yanma var idrar yaptigim yerde cok afedersiniz
Tşk ederim abla bezmialem vakıf grubaya gıttık acile aslinda Kanuni Sultan ve Başakşehir devlet hastanesi daha yakın ama esim orayi istediÇok çok geçmış olsun canım
Bende hesapta mesaj atacaktim kız Anne geç kaldık diye beni panik yaptirinca arada kaynadi
Çok şükür önemli değil demişler ama sonuçta sen doktoru begenmediysen mutlaka diğer doktora ayrıntılı izah et
Doktora deseydin ne yapsaydım resmini mi cekseydim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?