Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba kızlar tekrar aranizdayim

Banu ablayla sıkı pazarlık yaptim

sonundaoldu canim süper ilerliyorsun valla tebrikler

mavimli canim seninle bu hafta kiralim su şeytanın bacağını bi hafta artı bi hafta eksi gitmesin
Bu hafta eksi bir kiloya yarisalim

Hatta takimca eksi bir kilo dıyelım ne dersiniz

Merhaba oynakbasi34 ben geldim bildirim dusmus yeni uyelere ihtiyaciniz varmış. Ee ben de kilo aldim malesef yine 77 oldum. Katilayim mi yine? :) bu arada hedefim 68 Insallah bu kez kararliyim

Son düzenleme:
Merhaba oynakbasi34 ben geldim bildirim dusmus yeni uyelere ihtiyaciniz varmış. Ee ben de kilo aldim malesef yine 77 oldum. Katilayim mi yine? :) bu arada hedefim 68 Insallah bu kez kararliyim

Hoşgeldin canım tabiki katıl aramiza kac kiloyla mezun olmustun canim?

Kızlar gözüm gozum derken yarım saat önce wc gittim idrarimda kan cok aferdersiniz pihtili bir şekilde yüreğim agzimda acile gitsek üroloji Dr gorsun diyecekler

Biliyorsunuz cok su içme hastaligim acaba diyorum Allah korusun bobreklerimdemi bir sıkıntı var çok korkuyorum bu gece bana Sabah olmaz lütfen dua edin lütfen ((

Canim inşallah kötü bir durum yoktur.. Yüreğini ferah tut kötü şeyler düşünme canım. .
Dualarimdasin ♡

Çok iyi olur. Bir haftadır yedim yedim şiştim. Bu arada grubu bırakmadığına sevindim. Kendime söz verdim yıl başına kadar istikrarlı kilo veremezsem grubu bırakacağım. Böyle yarardan çok zararım oluyor gruba.

Bize de haber ver çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir canım.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Hepimiz için kacamaksiz hareketli bir haftasonu olur inşallah ♡

Birazdan giyinip önce 10 kasım törenine sonrada büyük kızın veli toplantısına gitmek zorundayım
Sonra inşallah evde ve sizinleyim ♡

Hoşgeldin canım ♡
Seni tekrar gördüğüme sevindim şükür çok fazla da Kilo almamissin ve kısa sürede yine verirsin ♡♡♡♡

Allah korusun canım inşallah onemli bir durum yoktur ♡

72 kiloyla mezun olmustum 5 ayda 5 kilo

Cok gecmis olsun bu arafda. Insallah onemli birsey degildir. Allahsifa versin

2 ayda en gec göndermiş olursun o 5 kgyuda ♡

Kızlar çok teşekkür ederim sarzim bittiği için gece yazamadım
Serum taktılar tahlillerim normal çıktı nasıl oldu anlamadım kandi dıyorum pıhtı düştü dıyorum karistirmam imkansız

İdrarda kan olsa cikardç dedi acil dr esim verdigim idrar kutusu gordu kirmiziydi ilac bile vermedi yedigin kırmızılı yiyeceklerde yapmış olabilir dedi çok saçma bana inanmadilar

Hatta cikmadan kutuya yap getir görelim dediler normal idrar rengiydi bu sefer neden oldu anlamadım
Ayağını belini sıcak tut dedi gecmezse üroloji Dr gıt dedı

Çarşamba günü randevu aldım hemen
Suan tahriş olmuş gibi yanma var idrar yaptigim yerde cok afedersiniz

Çok çok geçmış olsun canım
Bende hesapta mesaj atacaktim kız Anne geç kaldık diye beni panik yaptirinca arada kaynadi
Çok şükür önemli değil demişler ama sonuçta sen doktoru begenmediysen mutlaka diğer doktora ayrıntılı izah et
Doktora deseydin ne yapsaydım resmini mi cekseydim diye

10 Kasım Atatürkü Anma torenimiz bu sene çok güzel oldu ♡ Öğrenciler ve Öğretmenler uzun ve guzel bir Program hazirlamislar Sonrasında resim faslı derken 12de ancak geldik eve

Tabi ayakta dikilmekten birde reglnin ilk günü sebebiyle felaket bel ağrısı çekiyorum şu anda ama eminim yarına bir şey kalmaz

Tşk ederim abla bezmialem vakıf grubaya gıttık acile aslinda Kanuni Sultan ve Başakşehir devlet hastanesi daha yakın ama esim orayi istedi

Çarşamba başakşehir devlet hastanesi randevu aldım Çarşamba gününe çok şükür öğleden sonra pıhtı gelmedi

Ama agri vardı kv geldi yemekleri yaptı kizkardesim geldi annemde iş çıkışı geldi yeni gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…