- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Tşk ederim abla bezmialem vakıf grubaya gıttık acile aslinda Kanuni Sultan ve Başakşehir devlet hastanesi daha yakın ama esim orayi istedi
Çarşamba başakşehir devlet hastanesi randevu aldım Çarşamba gününe çok şükür öğleden sonra pıhtı gelmedi
Ama agri vardı kv geldi yemekleri yaptı kizkardesim geldi annemde iş çıkışı geldi yeni gitti
Duş aldım öyle uykum var ki dört saatlik uykuyla durdum uyuyamadım gündüz
Eğer Sabah ağrım olmazsa annemle Eyüp Sultana gideceğiz ruhuma çok iyi geliyor senede bir kere mutlaka giderim
İyi geceler)
Bennn geldimmmmAlooooooooo kızlar nerelerdesiniz
Bennn geldimmmm
Kızcem banyo yaptırdım uyudu
Regl oldum kafami tatlinin icine gommemek için savas halindeyim
Yarın daha fazla paylasimlarla sahalardayim
İyi geldi bugun bana...
Amın Banu ablaAman ihmal etme canıminşallah ağrılarında geçer de doktor en azından bir araştırır neden oldu diye
Aaaa buralara geliyorsun ♡ şimdiden Allah kabul etsin dualarinizi ♡ Aminnnn
İnşallah bir sonraki gelişinde nasip olursa bir kahve ısmarlama şansım olur
Maşallah ne güzel baglari omur boyu kuvvetli olur ins kizcelerininSağ Olsun benim büyük kız kardeşini yikadigündüz birlikte kitap fuarına gittiler hatta dışarda yemek yemişler ♡
Bu aralar ufaklık iyice ablasına düşkün oldu hatta dün yataklarını birleştirip çift kişilik yatak yaptılar kendilerine bir iki günlüğüne
Gece göğsünde uyumuş hatta ablacigim rahat değilsen uzak durabilirim falan demişablası kopuyor hallerine bu ne düşkünlük valla hayret diyor
Bizde düşkün ama ablası artık gezmelere de götürüyor ya daha iyi gecinir oldular
Bu arada sanada geçmiş olsunağrı yoktur inşallah
Benim baya azaldı ağrım ama regl devambakalım yarın biter inşallah
Merhaba kızlar iyi akşamlar,
Yarından itibaren menü paylaşmaya başlıyorum. Bu arada ekmeği bırakalı tam bir hafta oldu etimek yiyordum artık onu da yemicem yarından itibaren. Ve intermittent fasting olayını deneyeceğim yani aralıklı oruç şeklinde beslenme. Sabahları zaten bir şey yiyemiyordum eskiden şimdilerde sabah öğle akşam ne bulursaö yediğim için eski rutine dönmeye karar verdim. Benim menüler öğlen ve akşam olacak.
Merhaba benide ekleyebilir misiniz
Merhaba kızlar
Nasıl gidiyor diyetleriniz izne ayrılmaya karar verdim motivasyonum düştü eee kaç aydır diyet yapıyorum bıkkınlıkta oldu tabi hepinize tesekkur ederim özellikleoynakbasi34 sendeki o güzel enerji bizlerede geçti bana motivasyon kaynağı oldun ablacım çok tesekkur ederim kk Karatay grubundan buraya geldim toplamda 14.3 kg verdim darısı hepinizin başına biraz ara istiyorum diyete tekrar geri dönücem kendinize iyi bakın kilolarınzdan en kısa zamanda kurtulmanız dileğiyle hayırlı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?