Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aman ihmal etme canım inşallah ağrılarında geçer de doktor en azından bir araştırır neden oldu diye

Duş aldım öyle uykum var ki dört saatlik uykuyla durdum uyuyamadım gündüz
Eğer Sabah ağrım olmazsa annemle Eyüp Sultana gideceğiz ruhuma çok iyi geliyor senede bir kere mutlaka giderim

İyi geceler )

Aaaa buralara geliyorsun ♡ şimdiden Allah kabul etsin dualarinizi ♡ Aminnnn
İnşallah bir sonraki gelişinde nasip olursa bir kahve ısmarlama şansım olur

Bende birazdan yatayim malum sabah erkenden uyanıp yollara dusecegim

Cantami ve kiyafetlerimi hazırladım sabah acele edip kimlik akbil para falan unutmayayim diye telefon kilifina da onları koydum o kalabalıkta cüzdan tasimayayim dedim

Selamınaleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Millet pazar sabahı yatıp fazladan uyur ben daha da erken kalkıyorum
Aslında haftasonu en azından dün için uyuma hayallerim vardı ama dün de 10 kasım töreni için erken kalkmıştım

Şükür çok dinç uyandim ♡ kahvaltimi edip giyinecegim
Çok uzun bir parkur beni bekliyor ama yansin yağlar

Öğleden sonra eve dönünce sizlere yazarım yine gerçi arada mola verdigimizde bakarım ♡

Herkese mutlu ve kacamaksiz bir gün diliyorum ♡♡♡♡

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı pazarlar

Maalesef maratonu tamamlayamadim hem regl sancısı fenaydi hemde üzerine bacağım fena kasinca geri donmek zorunda kaldım Tabi maratondan dolayı yolların çoğu trafiğe kapalı olunca eve dönerken tek başıma bir maraton yaşadım desem yeridir

Arkadaşları engellememek için daha fazla inat etmedim Gerci bu sene baya geride bıraktı otobüsler ve bayır yukarı yuruyunce daha çabuk bacağım kastı Tabi aldigim kilolardan etki etmiştir

Eve dönerken neredeyse maraton kadar yol yurumusum
Neyse artık seneye daha zayıf olurumda daha rahat yuruyebilirim

Bennn geldimmmm
Kızcem banyo yaptırdım uyudu
Regl oldum kafami tatlinin icine gommemek için savas halindeyim
Yarın daha fazla paylasimlarla sahalardayim
İyi geldi bugun bana...

Sağ Olsun benim büyük kız kardeşini yikadi gündüz birlikte kitap fuarına gittiler hatta dışarda yemek yemişler ♡
Bu aralar ufaklık iyice ablasına düşkün oldu hatta dün yataklarını birleştirip çift kişilik yatak yaptılar kendilerine bir iki günlüğüne
Gece göğsünde uyumuş hatta ablacigim rahat değilsen uzak durabilirim falan demiş ablası kopuyor hallerine bu ne düşkünlük valla hayret diyor

Bizde düşkün ama ablası artık gezmelere de götürüyor ya daha iyi gecinir oldular

Bu arada sanada geçmiş olsun ağrı yoktur inşallah
Benim baya azaldı ağrım ama regl devam bakalım yarın biter inşallah

Amın Banu abla
İns bir gün buluşuruz

Maşallah ne güzel baglari omur boyu kuvvetli olur ins kizcelerinin
Agrim hafif yarin yogun olur

Merhaba kızlar iyi akşamlar,
Yarından itibaren menü paylaşmaya başlıyorum. Bu arada ekmeği bırakalı tam bir hafta oldu etimek yiyordum artık onu da yemicem yarından itibaren. Ve intermittent fasting olayını deneyeceğim yani aralıklı oruç şeklinde beslenme. Sabahları zaten bir şey yiyemiyordum eskiden şimdilerde sabah öğle akşam ne bulursaö yediğim için eski rutine dönmeye karar verdim. Benim menüler öğlen ve akşam olacak.

Merhaba kızlar
Nasıl gidiyor diyetleriniz izne ayrılmaya karar verdim motivasyonum düştü eee kaç aydır diyet yapıyorum bıkkınlıkta oldu tabi hepinize tesekkur ederim özellikle oynakbasi34 sendeki o güzel enerji bizlerede geçti bana motivasyon kaynağı oldun ablacım çok tesekkur ederim kk Karatay grubundan buraya geldim toplamda 14.3 kg verdim darısı hepinizin başına biraz ara istiyorum diyete tekrar geri dönücem kendinize iyi bakın kilolarınzdan en kısa zamanda kurtulmanız dileğiyle hayırlı günler

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün erkenden yattım, hem regl sancısı hemde yorgunluk tabi birde bu hafta hep uykusuz kalınca iyi geldi ♡

Haftaya çok daha enerjik ve azimli başlıyoruz kızlar ♡♡♡♡ sıcak suyumla güne başlıyorum sonra da güzel bir kahvaltı yaparım

Süpersin canım ♡ kesinlikle çok güzel kilolar vereceksin

Merhaba benide ekleyebilir misiniz

Tabiki ne demek Aramıza hoşgeldin ♡
Bu arada ben Banu takım kaptaniniz
Maalesef en kilolu benim ama Allahın izniyle birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulasacagiz ♡
Sende kendini biraz tanıtırken kaç kilosunu hedefin kaç yazarsan kızlar da geldikçe daha çabuk kaynasirsiniz

Çok güzel kilolar verdin ve inanıyorum daha da fazlasını verebilirsin
Arada herkesin ufak bir mola ihtiyacı olur ♡ amaaaa
hep dediğim gibi sürüden ayrilani kurt kapar o yüzden çok fazla uzaklasmadan kafa dağıt gel

Büyük kızı gönderdim kaldı ufaklı eşim onlarıda postaladiktan sonra güzel bir kahvaltı yapıp işlerim girisirim ♡ tabi şimdilik az keyf yapıp kendime geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…