Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sanada Günaydın canım ♡♡♡♡♡
Enerji dolu bir hafta olacak hepimiz için inşallah ♡♡♡♡♡♡

Sana kolay gelsin canım inşallah çok güzel devam eder günün ve her gün eksileri görürsün ♡

Yarın arkadaşda kuranli günümüz var arkadaşa sarma sözüm vardı birazdan oturup yarın için sarma saracagim ♡

Diğer kızlara benim sarmami çok met etti inşallah yine çok güzel olur da mahçup olmam

saol cnm. ayrılmamana sevindim. çünkü diyetisyenle birlikte güzel farklar vardır sende.

geçmiş olsun. biraz pimpirikli misin?? seni bu konuda kendime bezettim. ben de sonuç hastalık hastalığına dönüştü.
şu an kendimi Behçet hastası sanıyorum.mesela ve doktora gitmeye çok korkuyorum

Aman Allah korusun önlem almak en güzeli en azından boş endişe de olsa sonrasında en azından için rahatlar
Sen yine de ihmal etme ♡

günaydın kızlar

Bu arada sanada Günaydın ♡♡♡

Aman Allah korusun önlem almak en güzeli en azından boş endişe de olsa sonrasında en azından için rahatlar
Sen yine de ihmal etme ♡

Bu arada sanada Günaydın ♡♡♡

ya bu hastalığın tanısını belirtilerden koyuyorlar cnm. biraz bekleyim geçerse tamam geçmezse mecbur gideceğim saol.

Birazdan fazla pimpirikliyim canım ya mesela gozum segirmesi magnezyum eksikliğinden olabilir diye aile hekimini gittim

Beyın cerrahi randevum haftaya ama belki takviye alirsam gecer gitmem diye düşündüm aile hekimi yazmadi en iyisi Sabah ac gel kanda magnezyuma bakilsin dedi

Rabbim sanada sifa versin iyi dayaniyorsun acilde soluğu alıyorum hic normal değilim ((

Yeşil çay içeceğim bırazdan sizler napiyonuz

Bende arkadasa söz verdiğim sarmalarla bogustum
232 adet çıktı
Birazdan kızı okuldan almaya çıkacağım gelince de bize saracagim evdekiler duyunca bize de ayır deyince durun az da bize sarayim dedim yoksa bitirecekler yarın için olanları

valla artık pes ettim cnm. kendimden çok yoruldum. hergün acillerdy,m bir dünya para harcıyorum, çocuğumda rezil oluyor yollarda. korkuyorda çocuk benim için. bir de kardeşim acilde dr resmen acilde benim gibi olanlarda doktorlar dalga geçiyormuş. artık bıraktım bende . gittiği yere kadar giderim en fazla düşerim biri alır götürür diyorum
amin cnm hepimize inş.

eline sağlık cnm Allah kabul etsin. ama bu sayma takıntısı zor kız

menümü yazayım ben

sabah
1 dilim çavdar
1 çay kaşığı salça
peynir
1 haşlanmış yumurta

ara
yarım nescafe

öğlen
1 kaseden az mercimek çorbası
1 kaseden az cacık
(dışarda yedim kaseler büyük göründü gözüme bitirmedim)

ara
1 armut

akşam
1 tavuk baget
2 dilim patates
1 ayran

bugün sabah ve öğle yemeğini birleştirmiştim kafamda 12.30'da yiyecektim ama iş yerinde öyle yoğundum ki ancak saat 3 te yiyebildim ilk öğünümü. Dün kıymalı biber dolması yapmıştım evdeki sebze meyveleri bitireyim zaten sonra dolma karbonhidrat her şeyi kısıtlayacağımama biberlerme kıyamadım atmaya dün yapayım dedim. Bugünün menüsü belli çok olduğu için akşam da yine biber dolması yiyeceğim yanına bir salata ve yoğurt hazırlarım ve öğlen geç yediğim akşam da büyük ihtimalle 19.30 20.00 gibi öğünümü tamamlayıp ağzımın fermuarını çekerim

Aman Allah korusun canım ♡♡♡♡ Rabbim hepimize sağlıklı mutlu seneler nasip etsin. ...Aminnnn

eline sağlık cnm Allah kabul etsin. ama bu sayma takıntısı zor kız

Sorma canım valla ama artık alıştım sarma sardigimda rituel haline geldi
Bir tencere de eve sardım ( 98 adet )
Uzun zaman yaprak görmek istemiyorum gerçi 2 hafta sonra bana gelecekler o zaman da sarsan mi diye düşündüm ama iyisimi sözünü vermeyeyim de kivirabileyim

Ohhh afiyet olsun canım bol bol eksi olur inşallah ♡♡♡♡

Burdan başlıyorum öyleyse :) 30 yaşındayım. 70 kilo oldum. 3 yıl içinde 58 kilodan bu kilolara çıktım ve artık ben de burdayım. Herkese selamlar ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…