- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Günaydın kızlar,
Şimdi işe gidiyorum bugün geç kaldım koştur koştur gidiyorum sabah uyanır uyanmaz sıcak limonlu suyumu içtim. Öğlene kadar belki bir kahve içerim güne zinden başladım bakalım nasıl devam edecek.
Merhaba kızlar tekrar aranizdayim
Banu ablayla sıkı pazarlık yaptim
sonundaoldu canim süper ilerliyorsun valla tebrikler
@mavimli canim seninle bu hafta kiralim su şeytanın bacağınıbi hafta artı bi hafta eksi gitmesin
Bu hafta eksi bir kiloya yarisalim
Hatta takimca eksi bir kilo dıyelım ne dersiniz
Kızlar gözüm gozum derken yarım saat önce wc gittim idrarimda kan cok aferdersiniz pihtili bir şekilde yüreğim agzimda acile gitsek üroloji Dr gorsun diyecekler
Biliyorsunuz cok su içme hastaligim acaba diyorum Allah korusun bobreklerimdemi bir sıkıntı var çok korkuyorum bu gece bana Sabah olmaz lütfen dua edin lütfen((
saol cnm. ayrılmamana sevindim. çünkü diyetisyenle birlikte güzel farklar vardır sende.
geçmiş olsun. biraz pimpirikli misin?? seni bu konuda kendime bezettim. ben de sonuç hastalık hastalığına dönüştü.
şu an kendimi Behçet hastası sanıyorum.meselave doktora gitmeye çok korkuyorum
günaydın kızlar
Aman Allah korusunönlem almak en güzeli en azından boş endişe de olsa sonrasında en azından için rahatlar
Sen yine de ihmal etme ♡
Bu arada sanada Günaydın ♡♡♡
Birazdan fazla pimpirikliyim canım ya mesela gozum segirmesi magnezyum eksikliğinden olabilir diye aile hekimini gittimsaol cnm. ayrılmamana sevindim. çünkü diyetisyenle birlikte güzel farklar vardır sende.
geçmiş olsun. biraz pimpirikli misin?? seni bu konuda kendime bezettim. ben de sonuç hastalık hastalığına dönüştü.
şu an kendimi Behçet hastası sanıyorum.meselave doktora gitmeye çok korkuyorum
Yeşil çay içeceğim bırazdan sizler napiyonuz
Birazdan fazla pimpirikliyim canım ya mesela gozum segirmesi magnezyum eksikliğinden olabilir diye aile hekimini gittim
Beyın cerrahi randevum haftaya ama belki takviye alirsam gecer gitmem diye düşündüm aile hekimi yazmadi en iyisi Sabah ac gel kanda magnezyuma bakilsin dedi
Rabbim sanada sifa versin iyi dayaniyorsun acilde soluğu alıyorum hic normal değilim((
afiyet olsun. biliyor musun yeşilçay yağ hücrelerini parçalarmış. üzerine biraz spor yaparsan zaten bölünen hücreler çabuk erirmiş. aklında olsun cnmYeşil çay içeceğim bırazdan sizler napiyonuz
Bende arkadasa söz verdiğim sarmalarla bogustum
232 adet çıktı
Birazdan kızı okuldan almaya çıkacağım gelince de bize saracagimevdekiler duyunca bize de ayır deyince durun az da bize sarayim dedim yoksa bitirecekler yarın için olanları
valla artık pes ettim cnm. kendimden çok yoruldum. hergün acillerdy,m bir dünya para harcıyorum, çocuğumda rezil oluyor yollarda. korkuyorda çocuk benim için. bir de kardeşim acilde dr resmen acilde benim gibi olanlarda doktorlar dalga geçiyormuş. artık bıraktım bende . gittiği yere kadar giderim en fazla düşerim biri alır götürür diyorum
amin cnm hepimize inş.
eline sağlık cnm Allah kabul etsin. ama bu sayma takıntısı zor kız
bugün sabah ve öğle yemeğini birleştirmiştim kafamda 12.30'da yiyecektim ama iş yerinde öyle yoğundum ki ancak saat 3 te yiyebildim ilk öğünümü. Dün kıymalı biber dolması yapmıştım evdeki sebze meyveleri bitireyim zaten sonra dolma karbonhidrat her şeyi kısıtlayacağımama biberlerme kıyamadım atmaya dün yapayım dedim. Bugünün menüsü belli çok olduğu için akşam da yine biber dolması yiyeceğim yanına bir salata ve yoğurt hazırlarım ve öğlen geç yediğim akşam da büyük ihtimalle 19.30 20.00 gibi öğünümü tamamlayıp ağzımın fermuarını çekerim
Bende arkadasa söz verdiğim sarmalarla bogustum
232 adet çıktı
Birazdan kızı okuldan almaya çıkacağım gelince de bize saracagimevdekiler duyunca bize de ayır deyince durun az da bize sarayim dedim yoksa bitirecekler yarın için olanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?