Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yaaa benim gibi birini görmek ayni ayni :)))

Ne denır ki menulerin hep güzel

Burdan başlıyorum öyleyse :) 30 yaşındayım. 70 kilo oldum. 3 yıl içinde 58 kilodan bu kilolara çıktım ve artık ben de burdayım. Herkese selamlar ❤
Hoşgeldin canım aramiza )

İlk gün icin super menu, cuma günü 69gorursun

Bugün yediklerim
Sabah yağsız kavurmali tost dört ceri domates

Ara yeşil çay

Öğlen
Bol acılı bulgurla sarılmış yaprak sarma salata

Ara bi muz bi mandalina

18:30
Bir kâse misket köfte yagsız salata bi dilim ekmek

Son olarak yeşil çay ve yoğurt olur

İyi akşamlar kızlar bu arada benim de iki kedim var:) bugünkü menüm akşam yine biber dolması ve yoğurttu. Gece yola çıkıcam şimdi erkenden uyumam lazım. Bir iki gün çok yoğun olacak ama uğramaya çalışacağım. Hiç planda yokken acil bir iş çıktı ve ben yine yollara düşüyorum. Herkese iyi akşamlar görüşmek üzere.

Merhaba herkese bi gorunup sonra kaybildum farkindayim. Cuma günü baalasim 3 gun cok iyi geçti yogunluktan listemi paylasamadim bugun de malesef diyet bozuldu ama yarindan itibaren listemi paylasmaya baslayacam. Bi arad 77 idim cuma günü ama benim hep ilk hafta böyle olur diyetebasladigim ilk hafta 2 veya 2.5 kilo gidiyor. Bugun 76.00 ibile gordum Insallah tartim bozuk degildir gerci daha yeni aldim bakalim. Neyse herhalde yine ilk3 hafta listeye eklenmiyorum degil mi? Bu hafta eklensem ortalamayi yukseltirdim Halbuki :)

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Bugün sarmalar benim fıtığı baya zorladı uzun bir süre sarma görmek istemiyorum
Gerci yarın günde yine önüme çıkacak ama kesinlikle yemem bu aksam biraz yedim yalan yok iki gün üst üste karbonhidrat yememis olayım

Şu 3 günü de olabildiğince hafif geçirmek ve bol su tüketmek istiyorum malum listeye döndüm bari az da olsa eksi çıkayım dimi ama ♡
Reglm hala bitmedi nedense 3 gün sürerdi bugün 4cu gün ve hiç alışık değilim bu kadar sürmesine yarın bitmiş olur inşallah

Kosturmacadan yeşil çay da içmedim bugün ama bundan sonra 2 tane içerim her gün ♡

Burdan başlıyorum öyleyse :) 30 yaşındayım. 70 kilo oldum. 3 yıl içinde 58 kilodan bu kilolara çıktım ve artık ben de burdayım. Herkese selamlar ❤

Aleyküm selam canım
Gerci sen 70i çok görüyorsun ama bence 70 gayet güzel bir rakam en azından benim için ♡ inşallah hedefine en kisa zamanda ulasirsin
Tekrar hoşgeldin

Valla hazırlıksız menü buysa ♡ hazırlıklı olanları düşünemiyorum gayet güzel bir menü bence ♡ Tebrikler

kızlar giremiyorum kusura bakmayın. aklım sizde.inşallah herkes iyidir.

Sana kolay gelsin canım inşallah çabucak yerleşir aramıza dönersin ♡

Yine harika bir menü canım tebrikler ♡♡♡♡♡ aynen devam

Simdiden hayırlı yolculuklar canım sağlıcakla git gel ♡

Maalesef mezun olan üye 6 aydan sonra dönebilir ve yeni üye muamelesi görür ama sayılı gün çabuk geçer canım inşallah hep daha aşağı görürsün hep bir daha geri almamak üzere gidicek artık kilolar eminim ♡

Hadi bende aklimdayken yediklerimi paylaşayım;

Uyaninca 07.00de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 09.00da
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 parça beyaz peynir
1 yeşil çay ( anam icmisim şimdi hatirladim )

Ara 11.00de
1 şekersiz nescafe

Öğlen; 14:00de
Soğanlı yumurta ( anam bugün yumurtadan gittim fazla soğan dogramistim ziyan olmasın dedim )

Ara 16.00da
1 şekersiz Nescafe

Akşam 17.45de
15 adet sarma
3 kaşık yoğurt

Ara 21.00de
1 sekersiz Türk Kahvesi

Biraz saçma gibi oldu ama sarmalar bogusurken kendime birsey hazırlamaya usendim

Söz yarın çok daha güzel bir menü olacak ♡♡♡♡

Aaa benim daja 6 ay dolmadi ki nasil olacak is ben șimdi katilamiyor muyum o zaman

Yok yok sıkıntı olmaz çünkü 3.çü bildirimde 6 ay dolmuş olacak
Kilo artışı ile dönme olayını da danisirim ama sıkıntı olmaz kural defterinde mezun olduğun kilonun altindaysa üye istediği zaman dönebilir diyordu ama artiş için birşey yazmıyor gerçi onada vardır bir çare öğrenir ogrenmez yazarım sanada ♡

il günler adapte olurken sıkmamak daha iyi bence. afiyet olsun. ben de ara öğünde baklava yemiştim ilk günler şimdi hayatta ağzıma sürmem. hayırlı yolculuklar.

amin cnm çok saol.

aramıza hoş geldin. verilecek kilon çok değil eminim kısa sürede hedefine ulaşırsın. bir de ilk haftalar fazla fazla gidiyor.

kızlar giremiyorum kusura bakmayın. aklım sizde.inşallah herkes iyidir.

ne kusuru cnm. aklım hep sen de. ev taşıdım ya zorluğunu çok çok iyi anlıyorum. Allah kolaylıklar versin inş. ama yemek işini çok cozutma vermesi zor biliyorsun

Yaaa benim gibi birini görmek ayni ayni :)))

Ne denır ki menulerin hep güzel

çok zor bir huyumuz var cnm. en biraz biraz kurtuldum. en azından kendi içimde yaşıyorum eşime çocuğuma yansıtmıyorum artık. bence bu bile ilerleme göstergesidir. inş ikimizde kurtuluruz bu huyumuzdan.
senin menülerde çok iyi cnm saolasın.

afiyet olsun cnm

Aaa benim daja 6 ay dolmadi ki nasil olacak is ben șimdi katilamiyor muyum o zaman

bence sen devam et. listeye sonra da girsen olur. ne kilo gitse iyidir. hoş geldin aramıza.

afiyet olsun kaptancığım da akşam kaçmış biraz. bugün sıkı tutuyoruz eksi istiyorum senden.

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah yine erkenden kalktım tabi evdekiler gönder kahvaltı et falan derken bu saat oldu
Yeşil çayımı aldım geldim
Az keyif yapayım sonra biraz mutfakta isim var en son bir de duş alıp arkadasa geçerim

Bu sabah kahvaltı niyetine kendime kocaman bir salata yaptım ♡♡♡♡ çok iyi geldi özlemişim

Günaydın kızlar ))

günaydın kızlar..

Sizlere de gunaydin kızlar ♡♡♡♡

Tmm Insallah beklicem

Yok ben baslicam zaten. Ne yapalim bekleriz 3 hafta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…