hoşgeldiniz :)Burdan başlıyorum öyleyse :) 30 yaşındayım. 70 kilo oldum. 3 yıl içinde 58 kilodan bu kilolara çıktım ve artık ben de burdayım. Herkese selamlar ❤
kilo hedefiniz kaç? bir de kaç kediniz var? benim iki :)Hoş buldum
Yaaa benim gibi birini görmek ayni ayni :)))valla artık pes ettim cnm. kendimden çok yoruldum. hergün acillerdy,m bir dünya para harcıyorum, çocuğumda rezil oluyor yollarda. korkuyorda çocuk benim için. bir de kardeşim acilde dr resmen acilde benim gibi olanlarda doktorlar dalga geçiyormuş. artık bıraktım bende . gittiği yere kadar giderim en fazla düşerim biri alır götürür diyorum
amin cnm hepimize inş.
Ne denır ki menulerin hep güzelmenümü yazayım ben
sabah
1 dilim çavdar
1 çay kaşığı salça
peynir
1 haşlanmış yumurta
ara
yarım nescafe
öğlen
1 kaseden az mercimek çorbası
1 kaseden az cacık
(dışarda yedim kaseler büyük göründü gözüme bitirmedim)
ara
1 armut
akşam
1 tavuk baget
2 dilim patates
1 ayran
Hoşgeldin canım aramizaBurdan başlıyorum öyleyse :) 30 yaşındayım. 70 kilo oldum. 3 yıl içinde 58 kilodan bu kilolara çıktım ve artık ben de burdayım. Herkese selamlar ❤
İlk gün icin super menu, cuma günü 69gorursunBugün biraz hazırlıksız başladım.
Kahvaltı
1 yumurta
Ara
1 muz
Öğle
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
İşkembe çorbası (1kase)
Taze fasülye
Akşam
Birkaç kaşık bulgur pilavı
Biraz taze fasulye
2 lt su
Burdan başlıyorum öyleyse :) 30 yaşındayım. 70 kilo oldum. 3 yıl içinde 58 kilodan bu kilolara çıktım ve artık ben de burdayım. Herkese selamlar ❤
Bugün biraz hazırlıksız başladım.
Kahvaltı
1 yumurta
Ara
1 muz
Öğle
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
İşkembe çorbası (1kase)
Taze fasülye
Akşam
Birkaç kaşık bulgur pilavı
Biraz taze fasulye
2 lt su
kızlar giremiyorum kusura bakmayın. aklım sizde.inşallah herkes iyidir.
Bugün yediklerim
Sabah yağsız kavurmali tost dört ceri domates
Ara yeşil çay
Öğlen
Bol acılı bulgurla sarılmış yaprak sarma salata
Ara bi muz bi mandalina
18:30
Bir kâse misket köfte yagsız salata bi dilim ekmek
Son olarak yeşil çay ve yoğurt olur
İyi akşamlar kızlar bu arada benim de iki kedim var:) bugünkü menüm akşam yine biber dolması ve yoğurttu. Gece yola çıkıcam şimdi erkenden uyumam lazım. Bir iki gün çok yoğun olacak ama uğramaya çalışacağım. Hiç planda yokken acil bir iş çıktı ve ben yine yollara düşüyorum. Herkese iyi akşamlar görüşmek üzere.
Merhaba herkese bi gorunup sonra kaybildum farkindayim. Cuma günü baalasim 3 gun cok iyi geçti yogunluktan listemi paylasamadim bugun de malesef diyet bozuldu ama yarindan itibaren listemi paylasmaya baslayacam. Bi arad 77 idim cuma günü ama benim hep ilk hafta böyle olur diyetebasladigim ilk hafta 2 veya 2.5 kilo gidiyor. Bugun 76.00 ibile gordum Insallah tartim bozuk degildir gerci daha yeni aldim bakalim. Neyse herhalde yine ilk3 hafta listeye eklenmiyorum degil mi? Bu hafta eklensem ortalamayi yukseltirdim Halbuki :)
Aaa benim daja 6 ay dolmadi ki nasil olacak is ben șimdi katilamiyor muyum o zaman
bugün sabah ve öğle yemeğini birleştirmiştim kafamda 12.30'da yiyecektim ama iş yerinde öyle yoğundum ki ancak saat 3 te yiyebildim ilk öğünümü. Dün kıymalı biber dolması yapmıştım evdeki sebze meyveleri bitireyim zaten sonra dolma karbonhidrat her şeyi kısıtlayacağımama biberlerme kıyamadım atmaya dün yapayım dedim. Bugünün menüsü belli çok olduğu için akşam da yine biber dolması yiyeceğim yanına bir salata ve yoğurt hazırlarım ve öğlen geç yediğim akşam da büyük ihtimalle 19.30 20.00 gibi öğünümü tamamlayıp ağzımın fermuarını çekerim
Aman Allah korusun canım ♡♡♡♡ Rabbim hepimize sağlıklı mutlu seneler nasip etsin. ...Aminnnn
Sorma canım valla ama artık alıştım sarma sardigimda rituel haline geldi
Bir tencere de eve sardım ( 98 adet)
Uzun zaman yaprak görmek istemiyorumgerçi 2 hafta sonra bana gelecekler o zaman da sarsan mi diye düşündüm ama iyisimi sözünü vermeyeyim de kivirabileyim
Ohhh afiyet olsun canımbol bol eksi olur inşallah ♡♡♡♡
Burdan başlıyorum öyleyse :) 30 yaşındayım. 70 kilo oldum. 3 yıl içinde 58 kilodan bu kilolara çıktım ve artık ben de burdayım. Herkese selamlar ❤
kızlar giremiyorum kusura bakmayın. aklım sizde.inşallah herkes iyidir.
Yaaa benim gibi birini görmek ayni ayni :)))
Ne denır ki menulerin hep güzel
Bugün yediklerim
Sabah yağsız kavurmali tost dört ceri domates
Ara yeşil çay
Öğlen
Bol acılı bulgurla sarılmış yaprak sarma salata
Ara bi muz bi mandalina
18:30
Bir kâse misket köfte yagsız salata bi dilim ekmek
Son olarak yeşil çay ve yoğurt olur
Aaa benim daja 6 ay dolmadi ki nasil olacak is ben șimdi katilamiyor muyum o zaman
Hadi bende aklimdayken yediklerimi paylaşayım;
Uyaninca 07.00de
1 kupa sıcak su
Kahvaltı 09.00da
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 parça beyaz peynir
1 yeşil çay ( anam icmisim şimdi hatirladim)
Ara 11.00de
1 şekersiz nescafe
Öğlen; 14:00de
Soğanlı yumurta ( anam bugün yumurtadan gittim fazla soğan dogramistim ziyan olmasın dedim)
Ara 16.00da
1 şekersiz Nescafe
Akşam 17.45de
15 adet sarma
3 kaşık yoğurt
Ara 21.00de
1 sekersiz Türk Kahvesi
Biraz saçma gibi oldu ama sarmalar bogusurken kendime birsey hazırlamaya usendim
Söz yarın çok daha güzel bir menü olacak ♡♡♡♡
Günaydın kızlar))
günaydın kızlar..
Tmm Insallah beklicemYok yok sıkıntı olmaz çünkü 3.çü bildirimde 6 ay dolmuş olacak
Kilo artışı ile dönme olayını da danisirim ama sıkıntı olmazkural defterinde mezun olduğun kilonun altindaysa üye istediği zaman dönebilir diyordu ama artiş için birşey yazmıyor gerçi onada vardır bir çare öğrenir ogrenmez yazarım sanada ♡
Yok ben baslicam zaten. Ne yapalim bekleriz 3 hafta :)il günler adapte olurken sıkmamak daha iyi bence. afiyet olsun. ben de ara öğünde baklava yemiştim ilk günlerşimdi hayatta ağzıma sürmem. hayırlı yolculuklar.
amin cnm çok saol.
aramıza hoş geldin. verilecek kilon çok değil eminim kısa sürede hedefine ulaşırsın. bir de ilk haftalar fazla fazla gidiyor.
ne kusuru cnm. aklım hep sen de. ev taşıdım ya zorluğunu çok çok iyi anlıyorum. Allah kolaylıklar versin inş. ama yemek işini çok cozutmavermesi zor biliyorsun
çok zor bir huyumuz var cnm. en biraz biraz kurtuldum. en azından kendi içimde yaşıyorum eşime çocuğuma yansıtmıyorum artık. bence bu bile ilerleme göstergesidir. inş ikimizde kurtuluruz bu huyumuzdan.
senin menülerde çok iyi cnm saolasın.
afiyet olsun cnm
bence sen devam et. listeye sonra da girsen olur. ne kilo gitse iyidir. hoş geldin aramıza.
afiyet olsun kaptancığım da akşam kaçmış biraz. bugün sıkı tutuyoruz eksi istiyorum senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?