- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
il günler adapte olurken sıkmamak daha iyi bence. afiyet olsun. ben de ara öğünde baklava yemiştim ilk günlerşimdi hayatta ağzıma sürmem. hayırlı yolculuklar.
amin cnm çok saol.
aramıza hoş geldin. verilecek kilon çok değil eminim kısa sürede hedefine ulaşırsın. bir de ilk haftalar fazla fazla gidiyor.
ne kusuru cnm. aklım hep sen de. ev taşıdım ya zorluğunu çok çok iyi anlıyorum. Allah kolaylıklar versin inş. ama yemek işini çok cozutmavermesi zor biliyorsun
çok zor bir huyumuz var cnm. en biraz biraz kurtuldum. en azından kendi içimde yaşıyorum eşime çocuğuma yansıtmıyorum artık. bence bu bile ilerleme göstergesidir. inş ikimizde kurtuluruz bu huyumuzdan.
senin menülerde çok iyi cnm saolasın.
afiyet olsun cnm
bence sen devam et. listeye sonra da girsen olur. ne kilo gitse iyidir. hoş geldin aramıza.
afiyet olsun kaptancığım da akşam kaçmış biraz. bugün sıkı tutuyoruz eksi istiyorum senden.
bugünkü menüm.
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça
peynir
ara
yarım nescafe
öğlen
1 baget
2 dilim patates
domates-salatalık
ara
1 elma
ara yarım nescafe
akşam
yememeyi düşünüyorum
menengiç ve 14 gram bitter olabilir.
Yaa bende öyle kararli olmak istiyorum sevdiğim bir şey görünce dayanamıyorumbu arada öğlen arası kendime kot pantolon aldım 2 tane bir de tunik.
pantolonun biri 28 beden-diğeri 29 , tunik de M bedendi.
ya içine rahat girdim, aynada dümdüz duruyordu bacaklarım. hiç pörtlemefalan yoktu. sadece kapalı olunca dar olması acaba absürt mu duru diye düşündüm ama yanımdaki arkadaşım ısrar etti aldım.
bir kadın da tek gelmiş şu nasıl olmuş diye sordu. güzel dedim ama biraz küçüğünü alabilirsin diye ekledim.
kadın da bana senin gibi incecik değilim iyi olmaz dedi. ben şokama mutlu oldum tabi. şükür emeğimin karşılığı geliyor. ilk başlarken çok da umutlu değildim. eşim ilk hafta dalga geçti süzüldün falan diye ama şimdi o da anladı kararlılığımı
Menu güzelBugün
Sabah
1 yumurta
1 parça ekmek
1 2 parça çelik peyniri
Ara
Mandalina
5 6 tane fındık
Öğle
5 6 kaşık bulgur pilavı
Yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt.
Akşam birkaç parça tavuk yiyip günü kapatıcam inşallah.
Kilom bu sabah tartıldım: 71.1
Tmm Insallah beklicem
bugünkü menüm.
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça
peynir
ara
yarım nescafe
öğlen
1 baget
2 dilim patates
domates-salatalık
ara
1 elma
ara yarım nescafe
akşam
yememeyi düşünüyorum
menengiç ve 14 gram bitter olabilir.
bu arada öğlen arası kendime kot pantolon aldım 2 tane bir de tunik.
pantolonun biri 28 beden-diğeri 29 , tunik de M bedendi.
ya içine rahat girdim, aynada dümdüz duruyordu bacaklarım. hiç pörtlemefalan yoktu. sadece kapalı olunca dar olması acaba absürt mu duru diye düşündüm ama yanımdaki arkadaşım ısrar etti aldım.
bir kadın da tek gelmiş şu nasıl olmuş diye sordu. güzel dedim ama biraz küçüğünü alabilirsin diye ekledim.
kadın da bana senin gibi incecik değilim iyi olmaz dedi. ben şokama mutlu oldum tabi. şükür emeğimin karşılığı geliyor. ilk başlarken çok da umutlu değildim. eşim ilk hafta dalga geçti süzüldün falan diye ama şimdi o da anladı kararlılığımı
Bugün
Sabah
1 yumurta
1 parça ekmek
1 2 parça çelik peyniri
Ara
Mandalina
5 6 tane fındık
Öğle
5 6 kaşık bulgur pilavı
Yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt.
Akşam birkaç parça tavuk yiyip günü kapatıcam inşallah.
Kilom bu sabah tartıldım: 71.1
Bugün yediklerim
Sabah bi simit peynir zeytin kırmızı biber Şekersiz çay
Öğlen yok
Ara yesıl cay diyet bitter çikolatalı bisküvi
Bi muz
18:00misket köfte bi kase
Uc kaşık makarna yagsız salata
21:00gibi nar daha sonra tarçınlı yogurt yerim
Yaa bende öyle kararli olmak istiyorum sevdiğim bir şey görünce dayanamıyorum
Menu güzel
Bugün yediklerim
Sabah bi simit peynir zeytin kırmızı biber Şekersiz çay
Öğlen yok
Ara yesıl cay diyet bitter çikolatalı bisküvi
Bi muz
18:00misket köfte bi kase
Uc kaşık makarna yagsız salata
21:00gibi nar daha sonra tarçınlı yogurt yerim
Günaydın kızlar eşya içinde boğuluyorum desem yeridirkoliler koliler koliler iki evlik eşyamız varmış peh. Ayıkla ayıkla bitmedi. Bundan sonra iyice sadeleşeceğim kesin kararlıyım.
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Harikasın canım ♡♡♡♡♡
Bak ne güzel iltifatlari da almissinartık eminim cok daha istikrarlı bir şekilde devam edersin ♡
Darısı bizlerin de başına
Kızlar nasılsınız
Öğlen saglik ocağından kan testi sonuçlarimi aldım hiç bir eksiklik yok d vitamini disinda magnezyumda iyi
Peki neden hala segriyo bu goz
Pazartesi dıyetısyen ve beyin cerrahi randevum var kesin emar isteyecek
Günaydın kızlar eşya içinde boğuluyorum desem yeridirkoliler koliler koliler iki evlik eşyamız varmış peh. Ayıkla ayıkla bitmedi. Bundan sonra iyice sadeleşeceğim kesin kararlıyım.
Kızlar nasılsınız
Öğlen saglik ocağından kan testi sonuçlarimi aldım hiç bir eksiklik yok d vitamini disinda magnezyumda iyi
Peki neden hala segriyo bu goz
Pazartesi dıyetısyen ve beyin cerrahi randevum var kesin emar isteyecek
Merhana elime telefonu almisken yazayim sonra unutuyorum
Sabah 1 dilim ekmek az omlet 2 bardak cay bir de kahve
Oglen disardaydik bir porsiyon ciger ayran ve ekmek
Malesef bir de halka tatli yedim. Ama bugun baska birsey Yok
Tamm zaten 2 aralik ta deneme sureci bitmis oluyor degil mi? 9 kasimda basladim ben. 30 kasimda girecektim listeye artik bir hafat sonraya kalacak herhalde Çünkü 2 aralik pazara denk geliyorGayet güzel bir menü canımhalka tatlisindan sonra yemek yemedigine göre dengelenmiştir
Bu arada mujdemi isterim 6 ay dolunca artiyla da olsa tekrar yeniden başlamış gibi listeye girebiliyorsunsanırım 2 Aralıkta tam 6 ay oluyor ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?