Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugünkü menüm.
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça
peynir

ara
yarım nescafe

öğlen
1 baget
2 dilim patates
domates-salatalık

ara
1 elma

ara yarım nescafe

akşam
yememeyi düşünüyorum
menengiç ve 14 gram bitter olabilir.

Çookkk teşekkür ederim. Umarım :)

bu arada öğlen arası kendime kot pantolon aldım 2 tane bir de tunik.
pantolonun biri 28 beden-diğeri 29 , tunik de M bedendi.
ya içine rahat girdim, aynada dümdüz duruyordu bacaklarım. hiç pörtleme falan yoktu. sadece kapalı olunca dar olması acaba absürt mu duru diye düşündüm ama yanımdaki arkadaşım ısrar etti aldım.
bir kadın da tek gelmiş şu nasıl olmuş diye sordu. güzel dedim ama biraz küçüğünü alabilirsin diye ekledim.
kadın da bana senin gibi incecik değilim iyi olmaz dedi. ben şok ama mutlu oldum tabi. şükür emeğimin karşılığı geliyor. ilk başlarken çok da umutlu değildim. eşim ilk hafta dalga geçti süzüldün falan diye ama şimdi o da anladı kararlılığımı

Yaa bende öyle kararli olmak istiyorum sevdiğim bir şey görünce dayanamıyorum

Menu güzel

Bugün yediklerim
Sabah bi simit peynir zeytin kırmızı biber Şekersiz çay

Öğlen yok

Ara yesıl cay diyet bitter çikolatalı bisküvi

Bi muz

18:00misket köfte bi kase
Uc kaşık makarna yagsız salata

21:00gibi nar daha sonra tarçınlı yogurt yerim

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün girmeye fırsatım olmadi
Arkadasa biraz erken gittim yardım lazım olur diye iyiki de gitmisim kızcağız oğlu evden geç çıkınca geç kalmış ama birlikte eve girisip millet gelmeden bütün işleri bitirdik şükür ♡

Misafirler gittikten sonra da tekrar toplanmasına yardimci oldum hatta eslerimiz de çaya gelince gece geç geldim
Arkadaş ne dua etti banà büyük kızımın hep dediği gibi öbür taraf için arti puanları topladım

Bugün de benim yuzmem var ♡ gidip biraz deşarj olacağım gelince de az iş yapar sonra da küçük kuzu ingilizce kursuna götüreceğim

Tmm Insallah beklicem

Canım henüz arkadaş cevap yamzamis ama bir arkadasa daha şimdi sordum ondan belki daha çabuk cevap gelir

Süper bir menü bence canım ♡ Tebrikler

Harikasın canım ♡♡♡♡♡
Bak ne güzel iltifatlari da almissin artık eminim cok daha istikrarlı bir şekilde devam edersin ♡
Darısı bizlerin de başına

Harika bir menü aynen devam canım

Her zamanki gibi süpersin canım ♡

Yaa bende öyle kararli olmak istiyorum sevdiğim bir şey görünce dayanamıyorum

Menu güzel

bence olabilirsin cnm. sonu güzel olacak onu düşün. yalnız biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş. bugün daha fazla protein ve sebzeye yüklen

Günaydın kızlar eşya içinde boğuluyorum desem yeridir koliler koliler koliler iki evlik eşyamız varmış peh. Ayıkla ayıkla bitmedi. Bundan sonra iyice sadeleşeceğim kesin kararlıyım.

günaydın.. sen yurtdışına gitmiştin. Türkiye'den oraya taşıma bedeli baya çok tutuyor diye duymuştum. bir arkadaşım eşyalarını satıp ordan çok daha güzellerini baya uyguna almıştı. keşke öyle yapsaydın cnm

aleyküm selam..
saol cnm amin amin. bence neden olmasın. yaza kadar hayli hayli olur

Kızlar nasılsınız
Öğlen saglik ocağından kan testi sonuçlarimi aldım hiç bir eksiklik yok d vitamini disinda magnezyumda iyi

Peki neden hala segriyo bu goz
Pazartesi dıyetısyen ve beyin cerrahi randevum var kesin emar isteyecek

takıntıdan neremi taksam orda birşeyler çıkıyor cnm. biraz relaks olmamız lazım.

Günaydın kızlar eşya içinde boğuluyorum desem yeridir koliler koliler koliler iki evlik eşyamız varmış peh. Ayıkla ayıkla bitmedi. Bundan sonra iyice sadeleşeceğim kesin kararlıyım.

Benim evde de pek eşya yoktur ama hala eşim atacak çok şey var diyip durur
Kesinlikle az eşya az is demek ♡
Allah yardımcın olsun

Aman çok şükür inşallah Beyin Cerrahisinde de bir şey çıkmaz
Hayirli haberlerini bekliyorum

Merhana elime telefonu almisken yazayim sonra unutuyorum
Sabah 1 dilim ekmek az omlet 2 bardak cay bir de kahve
Oglen disardaydik bir porsiyon ciger ayran ve ekmek
Malesef bir de halka tatli yedim. Ama bugun baska birsey Yok

Gayet güzel bir menü canım halka tatlisindan sonra yemek yemedigine göre dengelenmiştir

Bu arada mujdemi isterim 6 ay dolunca artiyla da olsa tekrar yeniden başlamış gibi listeye girebiliyorsun sanırım 2 Aralıkta tam 6 ay oluyor ♡

Son düzenleme:
Bugün yediklerim
Sabah yagda yumurta ceri domates zeytin iki dilim tb ekmeği

Öğlen bes kasik kavurma bi yesıl biber bi kase çorba iki dilim tb ekmeği

Ara 10findik

17:00sapitip bi pop kek yedim

18:45bi kase çorba bi kase Taze fasulye bi dilim
Ekmek

Son olarak yogurt yerım 22:00gibi

Tamm zaten 2 aralik ta deneme sureci bitmis oluyor degil mi? 9 kasimda basladim ben. 30 kasimda girecektim listeye artik bir hafat sonraya kalacak herhalde Çünkü 2 aralik pazara denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…