Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım ben hiçbir büyük eşya götürmüyorum zaten. Hepsi İstanbulda kalıyor. Benim ve eşimin toplam 50 koli kadar kitabım var akademisyen olunca böyle. Sırf onları ayıklamak bile çok zaman aldı.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Malum benim cimcime haftanın iki günü İngilizce kursuna başlamıştı tabi çok ters bir yerde olduğu için her gittiğimizde arkadaşla 3 ders dışarda çocukları bekliyorduk
Teneffüslerde oradaki hocalar çocukları pek kollamiyor cocuklar çıkıp dışarda oynuyorlar diye içim rahat etmiyordu tabi rüzgarı yedikçe ben yine hasta olmuşum

Orası pek içimize sinmedigi için başka bir kurs bulduk ♡ Gerci o haftada 1 ama 1 gün de matematik Dersi de veriyorlarmis ücretsiz tabi o daha işimize geldi ve dün kızlar diğer kurstayken gidip hemen kayıtlarını yaptırdık

Şu anda her yerim ağrıyor
Valla evlat için yine hasta oldum ama varsın o mutlu olsun çekeceğim artık ♡

Dün birde büyük kıza bir arkadaşım bir sürü test kitabı verdi bu sene universite sınavina hazirlanacak diye
Gavur ölüsü gibi çantayı da tasiyinca bir yandan da boyun fıtığı yine tuttu
Evdekilere tek kelime etmiyorum yine kizacaklar diye ama baya ağrım var

Bugün kendimi baya bir kollamam lazım ki geçsin

Hemen kendine limonlu bir ıhlamur yap yat dinlen diyorum. Geçmiş olsun.

Hemen kendine limonlu bir ıhlamur yap yat dinlen diyorum. Geçmiş olsun.

Sağ olasın canım pek canım bir şey istemiyor diye zorla biraz meyve yedim birde kendime bol limonlu salata yaptım ıhlamur kalmadı evde ama bitkisel birseyler yaparım birde oglenlik mercimek çorbası yapayım kendime de gelip geçip içerim sıcak sıcak iyi gelir belki♡

Canım ben hiçbir büyük eşya götürmüyorum zaten. Hepsi İstanbulda kalıyor. Benim ve eşimin toplam 50 koli kadar kitabım var akademisyen olunca böyle. Sırf onları ayıklamak bile çok zaman aldı.

owww kitap bilirim onlar baya ağır olur. bir kardeşim senin gibi. asla kitaplarından vazgeçmez de. koli koli yollar memlekete sakın zarar gelmesin diye de tembihler.

evdekiler haklı ama. sen kendine çok yükleniyorsun. bunun daha 10 yıl sonrası var. Allah korusun düşsen kim bakacak sana. çocuklara kim bakacak?? biraz kendine dikkat etmelisin cnm. olduğu kadar yani.

Su perisi86 cnm alıntım olmamış. ekmeği önce akşam sonra da öğlen kessen daha iyi sonuç alırsın cnm

Pazartesi dıyetısyen randevum var orda kac çıkacağım yeni liste duzenlenecek mutlaka soyluycem ama ekmeksiz doymuyorum yaaa ((

Haklısın canım işte bir An kendimi kaptiriyorum sonra tekrar dikkat ediyorum hala evdekiler ses etmedim canımı okurlar ama bundan sonra çok dikkat edeceğim çünkü cidden bu acıyla her gün yaşanmaz sanki sırtıma okuz oturmuş gibi

Sanada Günaydın ♡

Merhabaaa hanımlar. Öncelikle kilomu yazayım. Pazartesi 71.1 dim. Dün tartıldım 70.5 tabi ilk zamanlarım olduğu için ödem gidiyor şimdilik. Mutluyum. Kendimi hiç aç bırakmıyorum.

Sabah
1 simit
Biraz peynir
4 5 zeytin

Acıkmadığım için ara yapmadım.

Öğle
1 kase mercimek çorbası
Yarım kase yoğurt
1 tane köfte
2 kaşık mısır

Akşam
Hamsi yapıcam. Bol salata ile günü kapatıcam.

Şu ana kadar da 1.5 litre su içtim...

Kıyamam ya sen bu dertten bu kadar muzdarip olmuşken nasıl dikkat etmezsin çok geçmiş olsun, evdekilere söylesen seni tuvalet terliği ile kolvaiycaklar (senin tabirine) hak ediyorsun ama

Iyi aksamlar bugunku menum
Sabah türk kahvesi 4 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek bir domates 2 cay
Öğlen 1 lahmacun
Aralarda sayamadigim kadar az sekerli cay
Guya aksam yemegi yemedim ama 50 gr kadar cekirdek 50 gr kadar pestil falan 3 mandalina yedim cayin yanina olmadi yani bugun biraz fazla kacti Toplam 12 bardak da su
Ha bir de 1 tane kozlenmis biber konserve olanlardan

oynakbasi34 banu abla yeni üye alımı eski sisteme geri dönüşmu yaptı uye yazmis diğer takım cagirmis

Bizim takıma gelen yok takım aktif değil ona bağlıyorum gelende durmuyor
O nasıl oluyor? Bizim takım aktif değil gerçekten ne gerçek menü paylaşımı var ne gerçek motivasyon üzülüyorum doğrusu kaç zamandır burdayım. missERE de kayıplara karıştı o varken iyiydi çok esprili yorumlar yapıyordu herkesi güzelce eleştiriyordu gaza geliyorduk.

oynakbasi34 kaptanım ben ayrılmak istiyorum kusura bakmayın lütfen hiç verim alamıyorum. Tabi bu benimle de ilgili hayatım çok yoğun şu sıralar. Ara da gelir merhaba derim elbette. Kendi başıma deneyeceğim kilo vermeyi bir süre. Sevgiyle kalın hepiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…