Canım ben hiçbir büyük eşya götürmüyorum zaten. Hepsi İstanbulda kalıyor. Benim ve eşimin toplam 50 koli kadar kitabım var akademisyen olunca böyle. Sırf onları ayıklamak bile çok zaman aldı.bence olabilirsin cnm. sonu güzel olacak onu düşün. yalnız biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş. bugün daha fazla protein ve sebzeye yüklen
günaydın.. sen yurtdışına gitmiştin. Türkiye'den oraya taşıma bedeli baya çok tutuyor diye duymuştum. bir arkadaşım eşyalarını satıp ordan çok daha güzellerini baya uyguna almıştı. keşke öyle yapsaydın cnm
Hemen kendine limonlu bir ıhlamur yap yat dinlen diyorum. Geçmiş olsun.Dün birde büyük kıza bir arkadaşım bir sürü test kitabı verdi bu sene universite sınavina hazirlanacak diye
Gavur ölüsü gibi çantayı da tasiyinca bir yandan da boyun fıtığı yine tuttu
Evdekilere tek kelime etmiyorum yine kizacaklar diye ama baya ağrım var
Bugün kendimi baya bir kollamam lazım ki geçsin
Hemen kendine limonlu bir ıhlamur yap yat dinlen diyorum. Geçmiş olsun.
Canım ben hiçbir büyük eşya götürmüyorum zaten. Hepsi İstanbulda kalıyor. Benim ve eşimin toplam 50 koli kadar kitabım var akademisyen olunca böyle. Sırf onları ayıklamak bile çok zaman aldı.
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Malum benim cimcime haftanın iki günü İngilizce kursuna başlamıştı tabi çok ters bir yerde olduğu için her gittiğimizde arkadaşla 3 ders dışarda çocukları bekliyorduk
Teneffüslerde oradaki hocalar çocukları pek kollamiyor cocuklar çıkıp dışarda oynuyorlar diye içim rahat etmiyordu tabi rüzgarı yedikçe ben yine hasta olmuşum
Orası pek içimize sinmedigi için başka bir kurs bulduk ♡ Gerci o haftada 1 ama 1 gün de matematik Dersi de veriyorlarmis ücretsiztabi o daha işimize geldi ve dün kızlar diğer kurstayken gidip hemen kayıtlarını yaptırdık
Şu anda her yerim ağrıyor
Valla evlat için yine hasta oldum ama varsın o mutlu olsun çekeceğim artık ♡
Dün birde büyük kıza bir arkadaşım bir sürü test kitabı verdi bu sene universite sınavina hazirlanacak diye
Pazartesi dıyetısyen randevum var orda kac çıkacağım yeni liste duzenlenecek mutlaka soyluycem ama ekmeksiz doymuyorum yaaaowww kitap bilirim onlar baya ağır olur. bir kardeşim senin gibi. asla kitaplarından vazgeçmez de. koli koli yollar memleketesakın zarar gelmesin diye de tembihler.
evdekiler haklı ama. sen kendine çok yükleniyorsun. bunun daha 10 yıl sonrası var. Allah korusun düşsen kim bakacak sana. çocuklara kim bakacak?? biraz kendine dikkat etmelisin cnm. olduğu kadar yani.
Su perisi86 cnm alıntım olmamış. ekmeği önce akşam sonra da öğlen kessen daha iyi sonuç alırsın cnm
owww kitap bilirim onlar baya ağır olur. bir kardeşim senin gibi. asla kitaplarından vazgeçmez de. koli koli yollar memleketesakın zarar gelmesin diye de tembihler.
evdekiler haklı ama. sen kendine çok yükleniyorsun. bunun daha 10 yıl sonrası var. Allah korusun düşsen kim bakacak sana. çocuklara kim bakacak?? biraz kendine dikkat etmelisin cnm. olduğu kadar yani.
Su perisi86 cnm alıntım olmamış. ekmeği önce akşam sonra da öğlen kessen daha iyi sonuç alırsın cnm
Günaydınlar
inş eksi çıkacaksın menülerin gayet iyi çünkü. kuruyemiş yesen tuzsuz kavrulmamış. bir denesene cnmPazartesi dıyetısyen randevum var orda kac çıkacağım yeni liste duzenlenecek mutlaka soyluycem ama ekmeksiz doymuyorum yaaa((
Teşekkür ederim <3
Yaa bende öyle kararli olmak istiyorum sevdiğim bir şey görünce dayanamıyorum
Menu güzel
Kıyamam ya sen bu dertten bu kadar muzdarip olmuşken nasıl dikkat etmezsin çok geçmiş olsun, evdekilere söylesen seni tuvalet terliği ile kolvaiycaklar (senin tabirine) hak ediyorsun amaDün birde büyük kıza bir arkadaşım bir sürü test kitabı verdi bu sene universite sınavina hazirlanacak diye
O nasıl oluyor? Bizim takım aktif değil gerçektenoynakbasi34 banu abla yeni üye alımı eski sisteme geri dönüşmu yaptı uye yazmis diğer takım cagirmis
Bizim takıma gelen yok takım aktif değil ona bağlıyorum gelende durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?