- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Günaydın canım kilomu aldin senGünaydın millet 77 kiloyumoynakbasi34
Takımlar üye ihtiyacini yazıyordu uyede hangi takimi begenirse o takima katılıyordu dün baktım takımlar yazan uyeyi hemen davet etmis uyeye secim birakmadanO nasıl oluyor? Bizim takım aktif değil gerçektenne gerçek menü paylaşımı var ne gerçek motivasyon üzülüyorum doğrusu kaç zamandır burdayım. @missERE de kayıplara karıştı o varken iyiydi çok esprili yorumlar yapıyordu herkesi güzelce eleştiriyordu gaza geliyorduk.
Sana katılıyorum bende verim alamıyorum bende ayrilmayi ıstıyorumoynakbasi34 kaptanım ben ayrılmak istiyorum kusura bakmayın lütfen hiç verim alamıyorum. Tabi bu benimle de ilgili hayatım çok yoğun şu sıralar. Ara da gelir merhaba derim elbette. Kendi başıma deneyeceğim kilo vermeyi bir süre. Sevgiyle kalın hepiniz.
Merhabaaa hanımlar. Öncelikle kilomu yazayım. Pazartesi 71.1 dim. Dün tartıldım 70.5 tabi ilk zamanlarım olduğu için ödem gidiyor şimdilik. Mutluyum. Kendimi hiç aç bırakmıyorum.
Sabah
1 simit
Biraz peynir
4 5 zeytin
Acıkmadığım için ara yapmadım.
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Yarım kase yoğurt
1 tane köfte
2 kaşık mısır
Akşam
Hamsi yapıcam. Bol salata ile günü kapatıcam.
Şu ana kadar da 1.5 litre su içtim...
Kıyamam ya sen bu dertten bu kadar muzdarip olmuşken nasıl dikkat etmezsin çok geçmiş olsun, evdekilere söylesen seni tuvalet terliği ile kolvaiycaklar (senin tabirine) hak ediyorsun ama
oynakbasi34 banu abla yeni üye alımı eski sisteme geri dönüşmu yaptı uye yazmis diğer takım cagirmis
Bizim takıma gelen yok takım aktif değil ona bağlıyorum gelende durmuyor
Günaydın millet 77 kiloyumoynakbasi34
günaydın kızlar..
ben diyette şunu anladım. her şey kendi içinde motive olmakda bitiyor.
yani takımda az kişi var çok kişi var önemi yok bence.
ve bu kiloları er ya a geç yine diyetle vereceğiz başka yolu yok.
ayrılmamanızı ister gönlümmavimli Su perisi86 . ama bize ayrılmak iyi gelecek derseniz de saygı duyarım.
ben bu diyet işini kafamda bitirdim. yani ne kadar kaçamak yapsam süreyi uzatıyor. kaçamak yapsak bile diyetteyim lafı beyin de olunca yediğimizin de tadını alamıyoruz. pişmanlık mutsuzluk çöküyor bence.
o yüzden başladığımız işi direkt olarak bitirmeliyiz.
bildirimimi de yapayım
geçen hafta:69.8
bu hafta:68.6
fark:1.2
ben her yeni haftada yeni rakamlarla tanışacağım diye kendimi baya sıkıyorum. tabi hedefe ulaşınca da azmim daha da artıyor. bir de bebek istiyorum Allah nasip ederse. dün spiralim çıkarttırdım. bu da ayrı bir neden zayıflamam için.
Haklısın canım ama ıste motıve olamıyorum senıde tebrik ediyorum azmıne her hafta bır bır gıdıyo takımın gururusungünaydın kızlar..
ben diyette şunu anladım. her şey kendi içinde motive olmakda bitiyor.
yani takımda az kişi var çok kişi var önemi yok bence.
ve bu kiloları er ya a geç yine diyetle vereceğiz başka yolu yok.
ayrılmamanızı ister gönlümmavimli Su perisi86 . ama bize ayrılmak iyi gelecek derseniz de saygı duyarım.
ben bu diyet işini kafamda bitirdim. yani ne kadar kaçamak yapsam süreyi uzatıyor. kaçamak yapsak bile diyetteyim lafı beyin de olunca yediğimizin de tadını alamıyoruz. pişmanlık mutsuzluk çöküyor bence.
o yüzden başladığımız işi direkt olarak bitirmeliyiz.
bildirimimi de yapayım
geçen hafta:69.8
bu hafta:68.6
fark:1.2
ben her yeni haftada yeni rakamlarla tanışacağım diye kendimi baya sıkıyorum. tabi hedefe ulaşınca da azmim daha da artıyor. bir de bebek istiyorum Allah nasip ederse. dün spiralim çıkarttırdım. bu da ayrı bir neden zayıflamam için.
Kılom 80.1 cok komık 100gr eksı
Kılom 80.1 cok komık 100gr eksı
sabah
biraz lor peyniri
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça
öğlen
1 salep (dışardaydım)
ara
2 kepçe soğan yahnisi
1 kase yoğurt
ara
menengiç
1 bitter (14 gram)
akşam
birkaç parça tavuk
ayran olabilir
(yumurta yememeyi düşünüyorum bir süre. tükettiğim bir şey alerji yapmaya başladı. çünkü her yerim kaşınıyor, kabarıyor. çok da severdim kednisini. bir deneyim bakalım ne dokunuyormuş bana)
Iyiyim canım sen nasılsın ?Merhaba canım günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?