Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın millet 77 kiloyum oynakbasi34
Günaydın canım kilomu aldin sen

Takımlar üye ihtiyacini yazıyordu uyede hangi takimi begenirse o takima katılıyordu dün baktım takımlar yazan uyeyi hemen davet etmis uyeye secim birakmadan

Evet takimimiz sessiz 2takimla yarisiyoruz desem yalan olmaz o takimda aktif degıl

Sana katılıyorum bende verim alamıyorum bende ayrilmayi ıstıyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri nasip etsin inşallah ....Aminnnnn

Bu hafta beslenme pek istediğim gibi olmadı hatta suyu hiç icmedigim günleri bile oldu desem yeridir ama şükür az da olsa eksi gördüm ♡♡♡♡♡

Hemen aklimdayken yazayım;

Geçen hafta 106.6 kg
Bu hafta 106.3 kg
Giden 0.300 kg
Yüzde 0.28 %

Ooo süpersin canım ama suyunu az daha cogaltirsan bence daha da güzel sonuçlar görürsün ♡ ( sana söylerken kendime de diyorum )

Kıyamam ya sen bu dertten bu kadar muzdarip olmuşken nasıl dikkat etmezsin çok geçmiş olsun, evdekilere söylesen seni tuvalet terliği ile kolvaiycaklar (senin tabirine) hak ediyorsun ama

Hemde ne tuvalet terliği
Aksam üzere anladılar ve baba kız temiz bir fırça attılar Bugün eşimi doktorumuza götüreceğim uzun zamandır gitmedi diye kesin doktora da gambazlar beni
Bugün iş yasağı geldi ve bundan sonra ağır kaldirirsam daha beter fırça yiyecekmisim

oynakbasi34 banu abla yeni üye alımı eski sisteme geri dönüşmu yaptı uye yazmis diğer takım cagirmis

Bizim takıma gelen yok takım aktif değil ona bağlıyorum gelende durmuyor

Artık yine üye kovalamaya başlayacağız mecbur biz verelim eminim gören olursa da gelir

Günaydın millet 77 kiloyum oynakbasi34

kuzum suyunu mu eksik iciyorsun sende 300 gram da olsa arti çıkmışsın geçen haftaya göre
Hadi bu hafta ikimiz daha sıkı tutalım da şöyle bir helal olsun dedirtelim ♡

***8. TAKIM 595.ETAP***SEKİZİNCİ

oynakbasi34 ( 106,6 / 106.3 / 0.3 / 0.28 % )
mavimli ( 76.7 / 77 / - 0.3 / - 0.39 % )
serenalar ( 80.2 / / / % )
sonundaoldu ( 69.8 / / / % )

8. Takım Ortalaması: %

günaydın kızlar..
ben diyette şunu anladım. her şey kendi içinde motive olmakda bitiyor.
yani takımda az kişi var çok kişi var önemi yok bence.
ve bu kiloları er ya a geç yine diyetle vereceğiz başka yolu yok.
ayrılmamanızı ister gönlüm mavimli Su perisi86 . ama bize ayrılmak iyi gelecek derseniz de saygı duyarım.
ben bu diyet işini kafamda bitirdim. yani ne kadar kaçamak yapsam süreyi uzatıyor. kaçamak yapsak bile diyetteyim lafı beyin de olunca yediğimizin de tadını alamıyoruz. pişmanlık mutsuzluk çöküyor bence.
o yüzden başladığımız işi direkt olarak bitirmeliyiz.

bildirimimi de yapayım
geçen hafta:69.8
bu hafta:68.6
fark:1.2

ben her yeni haftada yeni rakamlarla tanışacağım diye kendimi baya sıkıyorum. tabi hedefe ulaşınca da azmim daha da artıyor. bir de bebek istiyorum Allah nasip ederse. dün spiralim çıkarttırdım. bu da ayrı bir neden zayıflamam için.

Harikasın canım ♡ kesinlikle dediğin gibi herşey bizde bitiyor ve ben inanıyorum daha aşağılara da inecegiz hepimiz ♡♡♡♡

Ben de yazayim o zaman oynakbasi34 gecen hafta 77.5
Bugün 76.2

Süpersin canım ♡ aynen devam ay başında çok güzel bir rakamla listeye donmus olacaksın

***8. TAKIM 596.ETAP***

serenalar ( 80.2 / / / % )
sonundaoldu ( 69.8 / 68.6 / 1.2 / 1.72 % )

8. Takım Ortalaması: %

Haklısın canım ama ıste motıve olamıyorum senıde tebrik ediyorum azmıne her hafta bır bır gıdıyo takımın gururusun

sabah
biraz lor peyniri
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça

öğlen
1 salep (dışardaydım)

ara
2 kepçe soğan yahnisi
1 kase yoğurt

ara
menengiç
1 bitter (14 gram)

akşam
birkaç parça tavuk
ayran olabilir

(yumurta yememeyi düşünüyorum bir süre. tükettiğim bir şey alerji yapmaya başladı. çünkü her yerim kaşınıyor, kabarıyor. çok da severdim kednisini. bir deneyim bakalım ne dokunuyormuş bana)

***8. TAKIM 596.ETAP***

serenalar ( 80.2 / 80.1 / 0.1 / 0.12 % )
sonundaoldu ( 69.8 / 68.6 / 1.2 / 1.72 % )

8. Takım Ortalaması: 0.432 %

Kılom 80.1 cok komık 100gr eksı

Kuzum hiç moralini bozma belki ödem de vardır ve haftaya 7leri göreceksin inanıyorum ♡♡♡♡

Harika bir menü canım ♡ inşallah neyin dokunduğunu da çabucak ogrenirsin
Yumurta candir inşallah ona alerjin yoktur da yine kavusursun

Hemen listemizi aklimdayken paylaşayım da mutfağa atayım kendimi

İyi akşamlar kızlar ben şükür evime dün gece döndüm. Bugünkü menümü paylaşayım hemen. Yavaş yavaş buraya da yeniden adapte olmaya başlıyorum.
Öğlen:
1domates, 1salatalık, biraz peynir, bir tatlı kaşığı tereyağ ve 1 tatlı kaşığı böğürtlen reçeli ve üç dilim etimek.
Akşam 5tane köfte ve iki kaşık yoğurt.
Bugün bir tane lokum kaçamağım oldu. Çay kahve de üç dört fincan olmuştur.

İyi haftasonları kızlar nasılsınız?
Dün akşam erkenden uyumuşum sabah 6.40ta uyandım ve daha uyuyamadım şimdilik enerjik hissediyorum ama akşama kadar ne olur durumum bilmiyorum hele bir ev temizliği bitsin de
Saat 11gibi bir avokado ve kahve ile ilk öğünümü yaptım. Üstüne limon sıkıp yiyince çok hoşuma gidiyor ama fazla yağlı olduğu için sadece haftada bir yiyebileceğim kendime öyle kota koydum. Akşama ne yapsam bir fikrim yok ama kesinlikle protein ağırlıklı bir yemek yapmayı planlıyorum. Bu arada günde iki öğün gerçekten artık daha zinde hissettiriyor. Öyle yemekten sonraki baş ağırılarım ve halsizliğim tembelliğim gitti. Şimdi aralığın 5inde bir eğitime gideceğim o zamana kadar 2kilo verme hedefim var bakalım nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…