Haftasonu halleri işte biraz temizlik sonra dinlenme havalar soğuk olunca evin tadını çıkarmaya çalışıyorum. diyete de devam etmeye çabalıyorum umarım gidecek kilolarım yeniden.Iyiyim canım sen nasılsın ?
Tık tık :) naapiyosunuz?
Banucum kilolar gitmeye başlamış ♡
İyi haftasonları kızlar nasılsınız?
Dün akşam erkenden uyumuşum sabah 6.40ta uyandım ve daha uyuyamadım şimdilik enerjik hissediyorum ama akşama kadar ne olur durumum bilmiyorum hele bir ev temizliği bitsin de
Saat 11gibi bir avokado ve kahve ile ilk öğünümü yaptım. Üstüne limon sıkıp yiyince çok hoşuma gidiyor ama fazla yağlı olduğu için sadece haftada bir yiyebileceğim kendime öyle kota koydum. Akşama ne yapsam bir fikrim yok ama kesinlikle protein ağırlıklı bir yemek yapmayı planlıyorum. Bu arada günde iki öğün gerçekten artık daha zinde hissettiriyor. Öyle yemekten sonraki baş ağırılarım ve halsizliğim tembelliğim gitti. Şimdi aralığın 5inde bir eğitime gideceğim o zamana kadar 2kilo verme hedefim var bakalım nasıl olacak.
Bu arada bir hafta erken regl oldum ve şişkinlik beni öldürecek var mı şöyle şişkinlik ve gazı azaltan bir tarifiniz?
Hoş buldum kaptanım. 49 yaşındayim. İki oğlum var. Bursa'da yaşıyorum.Aslen Gaziantepliyim. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. 3. takımdan buraya transfer oldum. Cuma tartım 68.3 tü. Bugün bazı moral bozukluğu sonucu saglikli beslenemedim. Bu yüzden aklıma bu takım geldi tek başima cozutuyorum ....geçenlerdeAramıza şimdiden hoşgeldin canım
Kızlara biraz kendinden bahsedersen geldikleri zaman daha çabuk kaynasirsiniz ♡♡♡
Tanıştığıma çok sevindim. Umarım 8' li rakamlari en kısa zamanda gorursun. Daha sonra da en ideal kilona ulaşırsın.Bende kendimden bahsedeyim;
38 yaşında biri 18 diğeri 8 yaşında 2 cadinin Annesiyim ♡ istanbulda yasiyorum yaklaşık 20 senedirİthal gelinim normalde doğma büyüme Almanyaliyim
İnanılması güç ama evlendigimde 52 kgdum ve eşim beni fazla zayıf buluyorduölümü gör ye diye diye beni 75 kgya çıkardı tabi mide genişledi bir kere birde üstüne hamilelikle falan derken pko ve insulin direnci de üzerine tüy dikti
Rekor kilom 124.5 kgduhatta o ara ameliyatı bile düşündüm ama cesaret edemedim açıkçası sonuçta onda da iadeli olmak lazım yaptırıp da incecik kalanlara hep helal olsun diyorum ♡♡♡♡
Bende o sağlam irade yok sanırım
Bir ara ne güzel 86ya kadar düştüm ama sonra sıkıntılar bahane oldu ve ben tekrar 109u bile gördümşu anda 106yim ve ilk hedefim yılbaşına kadar 99u görmek sonrası inşallah daha kolay olur ♡
Hoş buldum kaptanım. 49 yaşındayim. İki oğlum var. Bursa'da yaşıyorum.Aslen Gaziantepliyim. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. 3. takımdan buraya transfer oldum. Cuma tartım 68.3 tü. Bugün bazı moral bozukluğu sonucu saglikli beslenemedim. Bu yüzden aklıma bu takım geldi tek başima cozutuyorum ....geçenlerdeoynakbasi34 beni sonuçlarınızı okurken yakalamıştı ve sag olsun sıcak karşılamıştı.Misafir olarak baktığım bu sayfaya yarışmacı olarak döndüm.
Haftasonu halleri işte biraz temizlik sonra dinlenme havalar soğuk olunca evin tadını çıkarmaya çalışıyorum. diyete de devam etmeye çabalıyorum umarım gidecek kilolarım yeniden.
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı pazarlar
Bugün ne uykumu alabildi nede fıtık rahat verdi
Sabaha karşı eşimin çalıştıği sirketin alarmı çaldı diye alarm şirketi bizi aradı ( sabah5e karşı ) tabi yataktan firladik kim bu saatte diye
Neyse polisi yonlendirdik diye 15 dakika sonra tekrar aradılar ve nasıl bir şeyse 3 kere alarm çaldı diye yarım saat arayla aradılardeli olduk tabi iyice sersem gibi olduk,.
Zorda olsa kuzu havuza götürdüm ama fena ağrım vardı bütün güneve gelince ilaç içip yattım saat 16.30da zor uyandım sonrada zaten mutfağa daldım derken ancak yazmaya fırsatım oldu
Çok şükür şimdilik gidiyor ♡ inşallah daha da güzel gider de şu 2li rakamları tekrar görürümsanki ondan sonra daha kolay gelecek gibime geliyor ♡
İnşallah çok güzel faydasını görürsün ♡
Yeşil çay birde mısır püsküllü çay baya ödem attiriyorhe birde kiraz saplı benim bitmiş ilk fırsatta almam lazım ♡
Hoş buldum kaptanım. 49 yaşındayim. İki oğlum var. Bursa'da yaşıyorum.Aslen Gaziantepliyim. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. 3. takımdan buraya transfer oldum. Cuma tartım 68.3 tü. Bugün bazı moral bozukluğu sonucu saglikli beslenemedim. Bu yüzden aklıma bu takım geldi tek başima cozutuyorum ....geçenlerdeoynakbasi34 beni sonuçlarınızı okurken yakalamıştı ve sag olsun sıcak karşılamıştı.Misafir olarak baktığım bu sayfaya yarışmacı olarak döndüm.
Tanıştığıma çok sevindim. Umarım 8' li rakamlari en kısa zamanda gorursun. Daha sonra da en ideal kilona ulaşırsın.
Görürsün kuzum pes etmeden devam et canım.
Hoş buldum Yena hanım. Hedefim 56... Eylülde 80.2 ile başlamıştım.
Evet çocuklar büyüdü. 21 ve 20 yaşındalar. Viyana'da yaşıyorlar. Ben de senin tam tersin ihraç gelin olmuştum ilk evliliğimde.Çocuklar ortaokula .Başlayınca babaları yanına aldı. Yaz tatillerini bende geçiriyorlar benim hayatım da böyle canım. Çıtır bir kayinvalide olma hayalim var.Tanistigimiza çok sevindim ♡ Evlatlarını da yaşı vardırmurvetlerini de görürsün inşallah ♡ tabi cumlemiz için geçerli ♡
Hepimiz o zamana kadar fıstık gibi olalım da ileride incecik Süper Babanneler yada Ananneler olalım
Aminnnnnn inşallah ♡♡♡♡♡
Valla fena gitmiyor da su suyu yetersiz içiyorum yine bu arakendimi zorlamam lazım o konuda eminim zaman daha güzel gider
Hoş buldum Yena hanım. Hedefim 56... Eylülde 80.2 ile başlamıştım.
Biraz sonra büyük kıza soyleyeyim de bana şekersiz bir Türk Kahvesi yapsın da şöyle karşılıklı keyifle sohbet ederken içerim
SelamKız @__badem__ hoşgeldinsessiz kaldın senide sohbete dahil edelim ♡
Evet çocuklar büyüdü. 21 ve 20 yaşındalar. Viyana'da yaşıyorlar. Ben de senin tam tersin ihraç gelin olmuştum ilk evliliğimde.Çocuklar ortaokula .Başlayınca babaları yanına aldı. Yaz tatillerini bende geçiriyorlar benim hayatım da böyle canım. Çıtır bir kayinvalide olma hayalim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?