Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı pazarlar

Bugün ne uykumu alabildi nede fıtık rahat verdi
Sabaha karşı eşimin çalıştıği sirketin alarmı çaldı diye alarm şirketi bizi aradı ( sabah5e karşı ) tabi yataktan firladik kim bu saatte diye
Neyse polisi yonlendirdik diye 15 dakika sonra tekrar aradılar ve nasıl bir şeyse 3 kere alarm çaldı diye yarım saat arayla aradılar deli olduk tabi iyice sersem gibi olduk,.

Zorda olsa kuzu havuza götürdüm ama fena ağrım vardı bütün gün eve gelince ilaç içip yattım saat 16.30da zor uyandım sonrada zaten mutfağa daldım derken ancak yazmaya fırsatım oldu

Tık tık :) naapiyosunuz?

Banucum kilolar gitmeye başlamış ♡

Çok şükür şimdilik gidiyor ♡ inşallah daha da güzel gider de şu 2li rakamları tekrar görürüm sanki ondan sonra daha kolay gelecek gibime geliyor ♡

İnşallah çok güzel faydasını görürsün ♡

Bu arada bir hafta erken regl oldum ve şişkinlik beni öldürecek var mı şöyle şişkinlik ve gazı azaltan bir tarifiniz?

Yeşil çay birde mısır püsküllü çay baya ödem attiriyor he birde kiraz saplı benim bitmiş ilk fırsatta almam lazım ♡

Kızlar hala gezmelerdemisiniz yoksa ♡
Ben premses modunda koltukta sabit oturuyorum birazdan büyük kıza yeşil çay yaptirayim bari

Bende kendimden bahsedeyim;

38 yaşında biri 18 diğeri 8 yaşında 2 cadinin Annesiyim ♡ istanbulda yasiyorum yaklaşık 20 senedir İthal gelinim normalde doğma büyüme Almanyaliyim
İnanılması güç ama evlendigimde 52 kgdum ve eşim beni fazla zayıf buluyordu ölümü gör ye diye diye beni 75 kgya çıkardı tabi mide genişledi bir kere birde üstüne hamilelikle falan derken pko ve insulin direnci de üzerine tüy dikti
Rekor kilom 124.5 kgdu hatta o ara ameliyatı bile düşündüm ama cesaret edemedim açıkçası sonuçta onda da iadeli olmak lazım yaptırıp da incecik kalanlara hep helal olsun diyorum ♡♡♡♡
Bende o sağlam irade yok sanırım

Bir ara ne güzel 86ya kadar düştüm ama sonra sıkıntılar bahane oldu ve ben tekrar 109u bile gördüm şu anda 106yim ve ilk hedefim yılbaşına kadar 99u görmek sonrası inşallah daha kolay olur ♡

Aramıza şimdiden hoşgeldin canım
Kızlara biraz kendinden bahsedersen geldikleri zaman daha çabuk kaynasirsiniz ♡♡♡
Hoş buldum kaptanım. 49 yaşındayim. İki oğlum var. Bursa'da yaşıyorum.Aslen Gaziantepliyim. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. 3. takımdan buraya transfer oldum. Cuma tartım 68.3 tü. Bugün bazı moral bozukluğu sonucu saglikli beslenemedim. Bu yüzden aklıma bu takım geldi tek başima cozutuyorum ....geçenlerde oynakbasi34 beni sonuçlarınızı okurken yakalamıştı ve sag olsun sıcak karşılamıştı.Misafir olarak baktığım bu sayfaya yarışmacı olarak döndüm.

Tanıştığıma çok sevindim. Umarım 8' li rakamlari en kısa zamanda gorursun. Daha sonra da en ideal kilona ulaşırsın.

Hoşgeldin aramıza. ..

Hedefin kaç.

Haftasonu halleri işte biraz temizlik sonra dinlenme havalar soğuk olunca evin tadını çıkarmaya çalışıyorum. diyete de devam etmeye çabalıyorum umarım gidecek kilolarım yeniden.

Haftasonu ama bugün epey yoruldum ben de.
Şu an miskinlik yapıyorum ..

Görürsün kuzum pes etmeden devam et canım.

Tanistigimiza çok sevindim ♡ Evlatlarını da yaşı vardır murvetlerini de görürsün inşallah ♡ tabi cumlemiz için geçerli ♡
Hepimiz o zamana kadar fıstık gibi olalım da ileride incecik Süper Babanneler yada Ananneler olalım

Tanıştığıma çok sevindim. Umarım 8' li rakamlari en kısa zamanda gorursun. Daha sonra da en ideal kilona ulaşırsın.

Aminnnnnn inşallah ♡♡♡♡♡

Görürsün kuzum pes etmeden devam et canım.

Valla fena gitmiyor da su suyu yetersiz içiyorum yine bu ara kendimi zorlamam lazım o konuda eminim zaman daha güzel gider

Evet çocuklar büyüdü. 21 ve 20 yaşındalar. Viyana'da yaşıyorlar. Ben de senin tam tersin ihraç gelin olmuştum ilk evliliğimde.Çocuklar ortaokula .Başlayınca babaları yanına aldı. Yaz tatillerini bende geçiriyorlar benim hayatım da böyle canım. Çıtır bir kayinvalide olma hayalim var.

Benim de 20 yasin da kızım 10 yasin da oglum var .
Allah bağışlasın evlatlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…