Canım ortim benim. Teşekkür ederim. Bugün akşama kadar hiç iyi değildim. Sen hakiki bir ortiymişsin nasıl mutlu ettin beni. Ağlasam yeridir emin ol. Allah razı olsun kardeşim.Selam
Yaklandım. : ))
Keyifler yerindedir inşallah.
Ortime bakmıştım benElhan
Yeni takımın hayırlı olsun canım
Herşey gönlünce olsun
Evet çocuklar büyüdü. 21 ve 20 yaşındalar. Viyana'da yaşıyorlar. Ben de senin tam tersin ihraç gelin olmuştum ilk evliliğimde.Çocuklar ortaokula .Başlayınca babaları yanına aldı. Yaz tatillerini bende geçiriyorlar benim hayatım da böyle canım. Çıtır bir kayinvalide olma hayalim var.
Selam
Yaklandım. : ))
Keyifler yerindedir inşallah.
Ortime bakmıştım benElhan
Yeni takımın hayırlı olsun canım
Herşey gönlünce olsun
İnşallah kaptanım bu sevinci hep beraber yaşayalım.Oooo o zaman çok güzel yol kat etmişsin maşallah ♡♡♡♡
Bence yaz gelmeden hedefine ulaşmış olursun
Canım ortim benim. Teşekkür ederim. Bugün akşama kadar hiç iyi değildim. Sen hakiki bir ortiymişsin nasıl mutlu ettin beni. Ağlasam yeridir emin ol. Allah razı olsun kardeşim.
Çok teşekkürlerOlacak olacak ben inanıyorum ♡
Sizlerin enerjisi inşallah bana da bol eksi olarak yansır
Bizim kızlarda aslında çok azimliler ama bu ara sakinlik var diye onlarda biraz daha az yazar oldu ama eminim bu geceden sonra burası daha da keyifli olur onlarda daha sık uğrayıp yazar ♡
Hoşgeldinher zaman bekleriz sohbete de ♡
estağfirullah canım. Bence çok güzel olacak senin için.her şerde bir hayır vardır .sıkma canını.
Çok teşekkürlerçok tatlısınız.gelirim arada
Sizi de bekleriz 3. Takıma muhabbete.
Keyifli kilo vermeler
Meryem bolluğu yaşıyoruz.@serenalar B bukez65olsunsonundaoldu M Meryem1306 kızlar hadi toplasin ♡♡♡♡ bakın taze kan geldi
Silkelenip çok güzel bir şekilde bol sohbetle şu kilolarimizi gönderelim artık ♡♡♡♡♡
Meryem bolluğu yaşıyoruz.Bu enerji hepimize iyi gelecek inşallah. Çok merak ediyorum arkadaşlarımı ben de. Gelseler de tanışsak.
Hosgeldin hayırlı olsun :)Merhaba arkadaşlar.oynakbasi34 sağ olsun beni takıma kabul etti , inşallah bundan sonra sizinle devam etmek istiyorum. Selam ve sevgiler
Gider Insallah tum kilolar ya gitsin artık.. Ben de hic iyi degilim belim agriyor. Yarin da hem simavim var hem de misafirim. Memleketten babam geliyor. Aksamdan yemegimi hazirlayayim dedim. Artik oldugu kadar.@serenalar B bukez65olsunsonundaoldu M Meryem1306 kızlar hadi toplasin ♡♡♡♡ bakın taze kan geldi
Silkelenip çok güzel bir şekilde bol sohbetle şu kilolarimizi gönderelim artık ♡♡♡♡♡
Hoş buldum adaşım. Umarım hayırlı olur.Hosgeldin hayırlı olsun :)
Gider Insallah tum kilolar ya gitsin artık.. Ben de hic iyi degilim belim agriyor. Yarin da hem simavim var hem de misafirim. Memleketten babam geliyor. Aksamdan yemegimi hazirlayayim dedim. Artik oldugu kadar.
Insallah daha duzenli takip edicem.Sana kolay gelsin canım inşallah yarın sınavın güzel geçer ♡ Rabbim zihin açıklığı versin ♡
Umarim yarını da atlatir daha sık aramızda olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?