Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam
Yaklandım. : ))
Keyifler yerindedir inşallah.
Ortime bakmıştım ben Elhan
Yeni takımın hayırlı olsun canım
Herşey gönlünce olsun
Canım ortim benim. Teşekkür ederim. Bugün akşama kadar hiç iyi değildim. Sen hakiki bir ortiymişsin nasıl mutlu ettin beni. Ağlasam yeridir emin ol. Allah razı olsun kardeşim.

Olacak olacak ben inanıyorum ♡
Sizlerin enerjisi inşallah bana da bol eksi olarak yansır
Bizim kızlarda aslında çok azimliler ama bu ara sakinlik var diye onlarda biraz daha az yazar oldu ama eminim bu geceden sonra burası daha da keyifli olur onlarda daha sık uğrayıp yazar ♡

Selam
Yaklandım. : ))
Keyifler yerindedir inşallah.
Ortime bakmıştım ben Elhan
Yeni takımın hayırlı olsun canım
Herşey gönlünce olsun

Hoşgeldin her zaman bekleriz sohbete de ♡

Kendime şekersiz bir Türk Kahvesi yaptım hemen ♡
Aslında büyük kıza söyleyecektim ama abla kardes odalarında mum ışığı ve klasik müzik eşliğinde test cozuyorlar kıyamam

Bir 15 dakika önce baha bir kudurudular ikiside salonun ortasında halay çekip muzurluk yapıyorlardı tabi milli maç izleyen eşim sırf onu kizdirmak için Tv önüne geçip durunca eşekler bir rahat durun dedi bunlarda senin yüzünden diye birbirini suclayinca odadan afaroz edildiler
Hesapta babaya küstüler ama o bahaneyle test cozuyorlar eşim ya çok mu söylendim dedi ama iyi oldu boşver test cozuyorlar o bahaneyle dedim aslında kusmediler de işte babaya vicdan yaptiriyorlar

Canım ortim benim. Teşekkür ederim. Bugün akşama kadar hiç iyi değildim. Sen hakiki bir ortiymişsin nasıl mutlu ettin beni. Ağlasam yeridir emin ol. Allah razı olsun kardeşim.
estağfirullah canım. Bence çok güzel olacak senin için.her şerde bir hayır vardır .sıkma canını.
Çok teşekkürlerçok tatlısınız.gelirim arada
Sizi de bekleriz 3. Takıma muhabbete.
Keyifli kilo vermeler

Yarın ufakligin yine yuzmesi var valla bir sabah en azından 8e kadar uyuyabilseydim
Neyse havuz faslindan sonra su 2 gündür erteleyip durduğum utulerimi yaparım inşallah yarına yemegim de var nasılsa

Çok teşekkür ederiz canım cepten girince pek takım takım geziyorum ama fırsat oldukça sizlere de bakarım inşallah ♡

Hepimiz sağlıklı ve cok daha zayıf günleri de göreceğiz insallah ♡♡♡♡♡

Kaç gündür menu bildirmiyordum yarın itibaren buraya yazayım da sizlere de hesap vereceğim diye kaçamak aklımdan bile geçmesin ♡♡♡♡♡
Özellikle spor yapamıyorum boyun fıtığı yüzünden ama evde az da olsa biraz Leslie falan da olsa yapayım kendimi zorlamadan sonuçta yolum uzun ve biraz zorlanmadan gitmez

Meryem bolluğu yaşıyoruz. Bu enerji hepimize iyi gelecek inşallah. Çok merak ediyorum arkadaşlarımı ben de. Gelseler de tanışsak.

Valla bu saatte de olsa cepten baktım kimler var kimler yok diye ve tek tek mesaj attım Takım toplansin diye davul zurna elimde toplaşın yamacima diyorum bir nevi

Gider Insallah tum kilolar ya gitsin artık.. Ben de hic iyi degilim belim agriyor. Yarin da hem simavim var hem de misafirim. Memleketten babam geliyor. Aksamdan yemegimi hazirlayayim dedim. Artik oldugu kadar.

Gider Insallah tum kilolar ya gitsin artık.. Ben de hic iyi degilim belim agriyor. Yarin da hem simavim var hem de misafirim. Memleketten babam geliyor. Aksamdan yemegimi hazirlayayim dedim. Artik oldugu kadar.

Sana kolay gelsin canım inşallah yarın sınavın güzel geçer ♡ Rabbim zihin açıklığı versin ♡
Umarim yarını da atlatir daha sık aramızda olursun

Sana kolay gelsin canım inşallah yarın sınavın güzel geçer ♡ Rabbim zihin açıklığı versin ♡
Umarim yarını da atlatir daha sık aramızda olursun
Insallah daha duzenli takip edicem. oynakbasi34 bir kez daha mezuniyet istiyorum burdan yani 8.takimdan. Hele bir de losteye gireyim ortalamayi yukselticem Insallah.

Bugünku menumu yazip uyuyayim sinav var malum.
Sabah türk kahvesi 4 zeytin 2yumurta 1 dilim ekmek domates az peynir
Oglen yarin kase yogurt bol salata
Aksam kucuk tabak yogutlu makarna ve salata
Gun icinde cy ictim( kac tane saymadim)
6 bardak suda kaldim bugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…